Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így most viszi a stabil 45-50 FPS-t. (Más játékot még nem próbáltam, de mivel mindenki tudja milyen kifinomult a H&G optimalizáltsága lehet más játékoknál ettől jóval jobb lesz)
De a legnagyobb előnye az ára volt, mert kb. töredéke még így is a hasonló konfiggal ellátott gépeknek. <#eljen>#eljen>
Még szokott amúgy valaki a régi csapatból játszani? Vagy ráérek a TS letöltésével a Hell Let Loose-ig? <#smile>#smile>
Már én is várom <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.10.17. 19:28:35
Olvastam hogy nem lesz a játékba sok Hud,pl célkereszt,életerő,ammo. Plusz hogy az adott szektorok amikket elfoglalsz a pályán annak lesznek következményei,Üzemanyag töltény stb.. Jó kis tankozás de várom már a tököm tele van már a sok arcade játékkal .
A Hell Let Loose-ről lehet esetleg valamit tudni?, vagy még soon kategória.
LMG-k mellé AT gránátokat tudsz (és érdemes is) rakni. Bár kevésbé sokoldalú, de nagyon is hasznos segítség.
7 pontos fegyver mellé (pl BAR) van lehetőség berakni egy páncéltörőt?
Én is az LMG-ket pártolom leginkább. Egyedül az Amcsi para ami nem LMG-t használ, de már nála is gondolkodtam a Tommygunt lecserélni a Johnsonra.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.10.06. 10:18:15

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vicc...
Nagyon szep a grafika meg a hangok is jok. A karakter animaciok gyengek, de irjak is, hogy az is erosen munka alatt van. A kempelessel nincs nagy bajom ha a csapatjatek ebben is kifizetodo lesz. Kivancsian varom a befejezett termeket.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Itt találhatsz még játékosokat magad mellé, talán több az aktív ember, mint itt a fórumon: Magyar H&G Facebook csoport
Hasonlít a squad nevű játékhoz
Ahogy elnéztem nem az a menny és halj meg taktika lesz végre hanem,okosan előre csapatba együtt mozgás.Én már várom :)
Annak csak géppuskái vannak.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.10.01. 20:45:28
Bár most valahogy a World of Warships-el jobban elvagyok. (szebb grafika, és még így is 40+ fps-el elmegy... a reto maradjon inkább csendben mikor az optimalizálásról beszélnek...)
Nos, hosszu ideje vet tagsag nelkul toltam es most szembeotlo a difi. Sokkal tobbszor beadja a headshot-ot a jatek... Remelem csak placebo es nem egy "pay to win" osszeeskuves aldozatai vagyunk. Bar ez esetben sem fizettem igazi lovet, de jo sok idom ment bele ebbe a 3 milla kreditbe (+ amit kozben kifizettem aprosagokat).
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.09.19. 18:26:13
"az M24 Chaffee tank harcolt a II. világháborúban, sőt, az Ardennek offenzíva során is, de 1944-ben még csak pár tucat bevehető példány érkezett Európába. Egyébként a Shermannál jóval könnyebb járműről van szó, de a fegyverzetük megegyezett, így kezelői nagyon szerették. Számos hadsereg, köztük az osztrák is vásárolt a Chaffee-ből, ahol egy bizonyos Arnold Schwarzenegger közlegény is ilyen típuson szolgált, aki később, világsztárként meg is vásárolta a járművet, amit odahaza tart."
Talan igaz, talan nem, de viccesen hangzik. :)