5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Én most léptem be. Az alap kezdő szobában mindenki le van némítva, de ha belépsz utána egy szobába, akkor már használhatod a mikrofont.
  • ikarus44
    Egy kis off: Az új TS szeró nem érzékeli a mikrofonomat, de a régi pumás igen (kipróbáltam) valakinek van hasonló gondja?
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.04.26. 16:59:50
  • ikarus44
    Hatalmi harcok... Én annyit tudok legalábbis, hogy az egyik moderátor létre akart hozni egy H&G klánt, és ez nem tetszett valakinek, és bannolt egy rakás moderátort, és a szobáinkat is kitörölte.
    (Tegnap még megvolt egy szoba, ott voltunk néhányan és be is jött szólni, hogy menjünk onnan)
  • Roger6
    Hogy-hogy? Mi történt?
  • ikarus44
    Egy kis közérdekű közlemény, annak aki még nem tudja esetleg: Ki lettünk dobva a Puma101 TS szerveréről. Az új IP:46.105.185.8:8553
  • ChipKng
    Az FPS az mas. Ha az nincs kimaxolva a vsync-hez akkor termeszetes, hogy ugral fel/ala a terhelestol fuggoen. Ezen egy jobb/erosebb vassal lehet segiteni. Node, a ping az mas teszta. Ott a halozaton a kommunikacio sebesseget mutatja. Ha egy csomag egyszer 30 egyszer meg 200 ms ideig utazik, ott nehez kontsans egyeletes teljesitmenyt nyujtani. Plane csipazni nehez. Vicces az is amikor ralovok valakire, elbujik egy fal moge es mikor lemondtam rola, hogy ezuttal meglepett, kiirja, hogy meghalt az illeto. Pafff... Na, ezen ha a fejed tetejere allsz sem tudsz javitani.
  • ikarus44
    Nem ez nem gép függő. Nálam egy ideje, ezt csinálja, csak nem elsősorban a pinggel, hanem az fps-el. Van amikor 36 fps-em is van, van amikor 15...
  • ChipKng
    Grabo: Akkor nem csak nekem ugrandozik a Ping 80-160 kozott allandoan? Meg neha beszol, hogy 580-as ping lesz a jatekban es mikro beerek akkor 80-100... Azt hittem a hiba az en keszulekemben van...
  • ikarus44
    Hát én is kb. 1,5 hónap szünet után kezdtem el újra játszogatni.
  • Roger6
    Én szoktam írni naponta többször, amikor játszom, de hát amióta ez a lagg-fesztivál van, kurvára nem játszom.Idegesít egyszerűen.
  • ikarus44
    A forgalma a topiknak mindig változó. Van amikor kb. 2-3 nap is eltelik mikor jön egy-egy hsz, van amikor meg 3-4-5 percenként is jön.
  • Skaternorbart
    Sorry mindenkitől! Kicsit szarul ment ma a játék. Persze nem itt kéne kiadnom a szart, vagy lehet sehol sem kéne, de szar az van...
  • Skaternorbart
    Mi a fasz van már... ennyi ez a fórum!? Most már csak az hiányzik hogy mások dolgoznak! ;)
    Erre nem kell válaszolni. Én ezt adom;)

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.24. 22:25:20
  • Skaternorbart
    Kübelwagenek! :D
  • Skaternorbart
    Grease Gun - legjobb eredmény!
  • Skaternorbart
    :D
    Sorry, engem fogsz utálni, de az illetően nem illendően. Azért én nyomnék egy tesztet a silverrel is 3 rakéta sem rossz, csak vigyél lőszert a jeepen és onnan vehetsz fel újat! Vagy mindig egy páncélököllel kezdj és az már olyan mintha 4 lenne!
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.24. 17:36:34
  • ikarus44
    Köszönöm a válaszokat. Ez persze még csak elmélkedés volt, de mivel most húztam ki maxra a carbine-t így valószínű hogy az marad, csak még kihúzom rá az arany hoardert, és utána megy a bazooka neki.
    A harckocsit illendően: A Chaffevel ugyanolyan gyors lenne a fejlesztés mintha megvenném a Shermant?
  • Skaternorbart
    A jelenlegi tankelhárítósom most Stabsgefreiter (5). Scoped Gewehr 3 fejlesztéssel és Panzerschreck. Most szereztem meg az Iron fist ezüstöt.APC-je is van már! Nem rossz, alakul.
  • Skaternorbart
    értem már. :D
    az úgy elég komolyság

• ChipKng
    En most szerelem ujra az AT karakterem. Foleg a 66-os meccs utan gondoltam tekerek egyet a dolgon. Nala garand + RPG granat es sticky volt Dinamite lover-rel. Most atrakom szimplan bazooka + rpg granatra + hoarder-re. Nem akarok vele lovoldozni, a kiugro tankosokat meg RPG granattal szetdobom oszt csa. Max pisztolyt rakok meg ra. Ezen meg gondolkozom.
  • ikarus44
    Azt hiszem kicsit félreértetted : Az LMG-t az új gyalogos karakteremnek akarom rakni, és a mostani Carbine-vel felszerelt katonámnak akarom Bazookát adni, mivel a Carabine 6 pontos, és ha leveszem a tárakat nullára akkor be tudom rakni a Bazookát 4 rakétával, a Carabinére meg rárakom a hoardert, és így lenne most 2, aztán ha meg meglenne a gold akkor pedig 3 tára.
  • Skaternorbart
    Tankelhárítós karakter mindenképpen külön legyen szerintem. Ha ezüst hoardered van, akkor akár thomsonnal is használhatod. De ha jól tudom egy lmg az 7 pötty alapból. Tehát, nem tudod használni a Bazookával. illetve ha csak egy rakétát viszel.
    Korábban a Hoarderrel én is használtam schreck-et, és ha jól tudom nem csak plusz tárat ad a fegyóhoz hanem plusz rakétát is kapsz!
    Ez nem közismert dolog azt hiszem, vagyis nem szokott szó lenni róla! Ebben az esetben tehát ha lmg-t akarsz akkor ajánlott az arany hoarder és akkor jó vagy, ha csak nem éred be 3 rakétával. De a jeep-en vihetsz töltényes ládát. Szerintem viszont a legnagyobb ütőerő tankok ellen az a panzerpaust és bazooka/schreck combo! Mielött indulsz a jeepel kiveszel egy öklöt és utána egyből bazooka! Leggyorsabb! de ehhez ajánlott használni arany IRON FIST jelvényt! és a tank volt nincs! :D
    Visszatérve, a fő kérdéshez ha megvan a carbine azt használd, de a tankelhárítósod egy másik kari legyen avval a fegyverrel ami tetszik!
  • ikarus44
    2 dologban kérném a tisztelt urak tanácsát:
    1. Az M4A1-es Shermant van értelme megvenni? A Hellcatet, meg az Easy eight-et gyorsabb fejleszteni vele mint a Chafee-vel?
    2. Ebben már kikértem Golyofogo véleményét, és Spartast is elmondta a véleményét, de a tietekre is kíváncsi lennék. Csinálnék egy új Anti-tank karaktert, és a mostani gyalogomat szemeltem ki erre. Kérdés: Ha rárakom a Carabine-re a Hoardert a (még csak) 2 +tárért, az mennyire lehet életképes? (Golyofogo azt javasolta, hogy a Garand-et rakjam vissza, és mellé a Bazookát (mert azt szeretném), és ami azt illeti én magam is ezt gondolom az értelmes döntésnek, de nem igen akarom a Carabine-t lecserélni, ha már olyan sokat költöttem, meg dolgoztam rá,)
    Mivel a Carabine elég életképtelen lett a közvetlen közelharc kivételével, így az új gyalogommal (amúgy is ki akartam őket húzni, így most lehetőségem is van rá) így a könnyű géppuskákat (a .30 cal.-es, és a Johnson) húznám ki. Mert azokkal jobban tudnék operálni szerintem.

Ezekben kérném a segítségeteket tanács(ok) formájában.
  • zsombor1969
    Az infantrysniper build egész jó. Meglett az OHK-s 4.2x-es k98, és egy MP34-gyel párosítva zsenális. Ha pl. kifogyok az SMG tárából, van egy lövésem a k98-cal. Ha az talál, akkor túlélem :)
  • Roger6
    Na ezért nem tartok páncélos AT-ket
  • ChipKng
    Nem biztos, hogy megeri. Probald ki ha masoktol fel tudsz szedni egyet-egyet, hogy mennyire tudod hasznalni! Nekem 1 het kellett mire megszoktam... (es bazidraga a fenntartasa!)
  • ChipKng
    Azt hiszem par parancsnok nem fog ennek orulni:
  • ikarus44
    Akkor jó. Én is így rakom, csak még a scope nincs meg, most húzom
  • ChipKng
    "Special lightened bolt" nincs nalam.

Ikarus: Jackal skulo, lightened spring es tavcso.
  • ikarus44
    Aki használ M1/M2 Carbine-t, az meg tudná mondani hogy milyen upgrade-kel használja?

Ui. Ruszki klánok úgy tűnik megint akcióban:

Ezt most csak 21 perc alatt vesztettük el
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.04.23. 15:43:22
  • Skaternorbart
    Na jó lehet nem olyan érdekes, de nem csak lightened bolt van, hanem "lightened bolt", és "special lightened bolt" is.
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.23. 14:14:09
  • ChipKng
    Csak arra hasznaltam, hogy kitermeljem vele a Tommy-t az ejtoernyosomnek. Van lightened bolt, de sztem a lightened spring jobb lenne ra. Egyedul a marksman triggerrel hasznaltam. Mire kezdtem megszokni mar meg is volt a Tommy, szal hagytam is... az meg a maga a paradicsom a Grease utan. ;)
  • Skaternorbart
    Next episode! A kövi rész a Grease Gun-ról nagyjából! Nézzétek! Játszatok! :)
  • Skaternorbart
    Neked gondolom van grease gun-od. Megnézed please, majd ha játszol hogy van e neked special lightened bolt? Mert ribbonon nem látok olyat de nekem van! Ugyanis vettem egy ilyen bundle-t. Vagy alapból van olyan?
  • zsombor1969
    Ez tuti AMD baja. Nekem GTX 960-mam van, 6 GB memóriával, és érdekes módon stabil 70-90 FPS. Ez szerintem valami driver gond lehet, mert egyszer kölcsönkértem egy r9 390-et, és jó ha volt 40 vele.... az is nagy fps droppokkal.
  • ChipKng
    Tegnap volt vmi frissites. Nekem nem akadt amugy es nem produkalt ilyen dolgokat. Szerintem is memoria lehet a gond Ikarus kolleganal.
    A Carbine-hoz azt hozza kell fuzzem, hogy ha frissen szerzi meg az ember akkor moddolas nelkul kell hasznalni eleinte, hogy megszokd. Aztan ha mar moddolod akkor elkezd erosen felfele huzni ezert sorozatloves kozben mindig lefele kell huzni picit az egeret, hogy ugyanabba az iranyba lojjon. Elszartak kozeptavon sajna es igy a 30 m-re levo embereket el sem talalom de kozelharcban (ami a pontok foglalasanal alap) meg mindig jol teljesit.
    Mivel tegnap szabin voltam ezert napkozben haboruzgattam. Hamar felbosszantott, hogy a csapat nagyobb resze mint a fele csak osszevissza bolyongott celtalanul. Siman verheto ellenfeleket sem sikerult lenyomni. Akkor felmentem az amcsi TS-re aztan toltam 2-3 DB-s arccal es mindent behuztunk amibe beszalltunk. Sajnalom, hogy nem csinaltam videot arrol amikor non-stop zuztam le az orosz light tankokat. Az idiotak (vagy 7-en!!!) betorlodtak a D hidon es E line-on megkerulve hatulrol szedegettem ki oket. :) Az latvanyos vidi lett volna... Volt amikor O1 spawn pontrol usztam at es a sarc eszrevett majd tankbol lovoldozott ram de csak megsebesiteni tudott en meg direkt ugy usztam, hogy a koztunk levo fa takarjon. Majd mikor kiertem a partra, megpihentem 1 picit, eszrevettem hogy a folyo parton keres engem. Ramentem hatulrol es megkinaltam RPG granattal. Nem irigylem azt az erzest...
    Az is vicces volt mikor berontottam E3 hazba az O1 felett es bent lebzselt egy tonna nemet katona. Kamikaze melett dontottem es eldobtam egy frag sleve-t. A lovoldozestol nem hallottak szerintem ezert lett egy 4-es multikillem. A DB-s arcok gratulaltak, majd mondom csendesen: Echo 3 clear. :DDD
  • Roger6
    Én inteles vagyok, de az akadás itt is megvan, szerintem nem a gépekben keresendő a hiba. Carbine-t sajnálom, már többször írtam, hogy nem kellett volna hozzányúlni (bár én nem próbáltam a nerf óta).
  • Golyofogo_
    Hát ez megint vicces. 2 napja igen érdekesen indul a játék: látszólag semmi, azt egyszer csak debug / close üzenet. Közben meg minden szar: nincsenek ismerősök, a csapatok eltünnek, kiürülnek, fegyvert nem lehet módosítani.... Pár ujraindítás kell neki, hogy jó legyen....

Ikarus: az akadás nálam is megvan. Valószínűleg nem a memóra kevés (nálam 16gb) inkább valami más a gond. Nekem is AMD van és tippem szerint vidi driver gond lehet (bár emlékeim szerint nem csréltem igen régóta). Utána kéne keverni NV tulajoknál is van e ilyen gond. Ha nincs akkor valószínűleg driver, ha van akkor a program.

És a Carbine tényleg elég hulladék lett az én érzésem szerint (is). 15m kívül semmit nem lehet eltalálni vele, vagy ha igen, akkor kell bele egy fél tár...
  • Skaternorbart
    Egy patch tényleg elkéne már... meg időnként hagyni kell állni a dolgot, hogy megint érdekesnek lássam. Én ettől függetlenül valahogy átvészelgetem a dolgokat, és próbálok kitartani a játék mellett.
  • Skaternorbart
    Szerintem, néha azért nem megy már azzal a fegyverrel, ami amúgy jobb, mert unalmas. Akkor segít a változás. Frissül az élmény egy jó kis setup-al.
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.21. 19:48:17