Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.21. 13:14:02
a programozok a huylek, hogy ilyet engednek. se a battlefieldekben, se RO-ban ilyet nem lehetett, ott megtudtak oldani, itt viszont le se szarjak.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem a kempelő tankok voltak hülyék, hanem azok, akik eléjük spawnoltak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az "Adam"-ben meg az van, hogy ilyenkor ténylegesen abból a pontból indulnak a lövedékek, ahol a fegyver csőtorkolata van, tehát csípőlövéskor a nézőpontodhoz (a képernyő közepéhez) képest jobbra-lentebbről.
Pár képpel látványosan el is magyarázták a dolgot, amikor egy homokzsák-fedezék van közted és az ellenfél között.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2016.01.21. 12:05:14
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Sztem rafer meg egy kis finomhangolas ezekre a cuccokra.
Orvendetes az is, hogy a taskak lekerultek es vegre nem lognak at a falakon.
A Squad2-ot mar sokan varjak, de az meg mindig nem erkezett meg sajna. Arra en is kivancsi vagyok.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.21. 01:27:54
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ennyi bazmeg, leírtam normálisan, hogy teljesen fos lett a recoil, már moderáltak is. Kurva anyjukat, tetves gyökerek, soha többet nem veszek veterán tagságot.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.20. 19:56:35
Na jól van bazmeg XDDDD Full új recoilt kapott az smg. Gondolom az, hogy a Carbine a játék MAGASAN LEGERŐSEBB fegyvere, az nem zavar senkit, de hogy újra meg kelljen tanulni lőni az smg-vel, az aztán szükséges volt. Legutóbb pont egy ilyen faszság miatt hagytam abba ezt a szar játékot, most megint elég erősen ezen gondolkodom.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.20. 18:10:45
Az alap koncepció nálam az, hogy senkiben nem bízhatsz. Ha ketten vagytok egy ismeretlen csapattársal foglalóponton, én nem bízom abban, hogy ő az egyik fele néz, én a másik fele, hanem egy semleges pozíciót veszek fel, ahonnan aztán mindkét irányba tudok támadni, esetleg mozogni. Klánnál ez nem kérdés, ha valaki az egyik kijárat felé néz, azt tuti bevédi, nem kell megosztanom a figyelmet. De random csatákban kevés ilyen emberrel találkozni.
Mostanában klán nélkül keveset megyek (szerintem látszik is a fórumon, hogy nem vágom tele káromkodós, idegeskedő, mocskos posztokkal), de ha véletlenül magányos farkasként ugranék bele egy csatába, akkor mindenképpen végig gondolom a forgatókönyvet. Fontos tudni, hogy melyik vonalon milyen támogatással rendelkezik az ellenfél, szóval honnan vannak tankjai, mesterlövészei, repülői, aztán ezeket fontossági sorrendbe rakva behúzni - már ha csapat is támogat ebben. A térképet folyamatosan bambulom, mert egyszer erre a felére kell erősítés, aztán a másikra, aztán jött még egy line, azt le kéne zárni, és közben az idióta trollokat is el kell viselni, aki a 2/19-es statjával, és 20 szerzett XP-jével megmagyarázza, hogy én miért vagyok szar, és mindenki noob, csak ő a király.
Most már hogy van két darab 15-ös szintű karakter, tudok váltani csata közben kasztot. Mindig infantry-val kezdek, és ha a csapat segít, valamint jól csinálom a dolgom, akkor marad is meccs végéig - azonban ha túlerőben van az ellenfélnél, és balfék a csapatom, akkor Assault harcban is cserélek Reconra. Ilyenkor nem látok esélyt már a győzelemre (ez nagyjából 15 perc alatt kiderül), és váltok. Ha már a többiek nem képesek segíteni nekem, akkor killeket szerzek, és vele együtt xp-t is (és higyjétek el, egy sniper Camouflage-al meg Ghillie-vel olyan, mint egy szellem - tudod hogy ott van valahol, de soha nem látod...)
Klánban múltkor védekeztünk egy fontos városban, gondoltam nyomatok egy Recon-t. 52/9-es stat lett a vége, TS-en is magasztaltak, és azóta bizonyos pályákon külön kérik, hogy ne Infantry-val kezdjek, hanem motoros Recon-al, és ugye ne az első foglalási ponthoz menjek, hanem a másodikat védjem, és támogassam, amíg nincs elfoglalva. Sokszor ugye ellenfélnél is páran kihagyják az első cap pontot, és mennek egyből a másodikra, na ilyenkor az a feladatom, hogy megtizedeljem ezeket a katonákat. Sokszor sikerül <#violent>#violent>
Szóval uraim, tudom, hogy idegesítő veszteni, de a játék jutalmazni fog vesztesként is, ha kiemelkedően küzd az ember. War-ban ugyan a nyerés lenne a cél, de ezt nagyon sokan nem fogják fel, vagy nem tudják értelmezni, miről szól a war. Feladni nem szabad, kilépni csatából csakis nagyon indokolt esetben - pl elfogyott a sör a hűtőből. <#hawaii>#hawaii>
Utana meg toltam 1 war-t a DB-vel a TPDs-ek brigadja ellen. Sajna azt is elbuktuk, de erdekes volt hallani amint mondogattak az emberek, hogy milyen 'hihetetlen' talalatokat vittek be a tuloldalrol. Csak ugy ropkodtek az mg42-es headshot-ok meg a palya tuloldalarol a talalatok. Evvan. Nem lehet mindig nyerni. 😊
És itt a folytatás is: (bár igaz itt a tankos karival kezdtem, de 4-5X-rös túlerő volt mert senki nem jött velem a többi tankos közül így a 9 kilőtt tank után átnyergeltem a gépre, és onnan jött a pedózás. <#vigyor>#vigyor>)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.19. 19:38:39

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.19. 17:34:04
Amugy Junput tolja a legjobban az AA mokat, mert 1 tarral tobb paragepet is leszed.
De amúgy nem olyan egyszerű bombázni hidd el.
Amúgy vicces dolog ez a légelhárítás, tegnap 1(!) csatában 2x lőttem le Me109-et a Stuartom ágyújával, mindkétszer 2 találat kellett, de iszonyatosan röhögtem végig: szegény nyomi pilóta jó messziről egyenesen és laposan jött rám, hogy majd jól kibombáz. Hát nem jött be, kapta a szeme közé a 37 milist, aztán laza eleganciával padlógázon elhúztam oldalra. A bomba kb. 50 méterrel mögöttem koppant a földre. És ugyanezt még eljátszotta 3 alkalommal, mielőtt megunta. <#eplus2>#eplus2>
@ikarus44: Az meg nagyon messze van. <#lookaround>#lookaround>
Amúgy meg Tommy-val hullani fognak az emberek.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.19. 09:31:46
A legpoénosabb egy dupla kill volt. Lőttem egy srácot, de nem vettem észre hogy mögötte is volt egy, és az első lövésemmel az első srácot (test lövés volt, gondolom már csak egy lövésnyi hp-ja volt, De ugyebár ilyenkor mindig többet lövök) a másodikkal pedig a másikat szedtem le. (Az már viszont fejes volt. (Igen van amikor még tényleg kinyúlnak a fejestől <#smile>#smile>))
Na ezután éreztem kb. ezt Muhahahahahah <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.17. 15:03:44
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.17. 01:52:48

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.16. 15:30:51
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.16. 02:27:00
A csoda az hogy csak talán 1-szer haltam meg csapattárs gránátjától. De ehhez szerintem nagyban hozzájárult a heavy badge-m.

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.15. 20:01:45