Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
XDDDDD
Most meg 0 nap alatt behúztuk a 15 nagyvárost, szóval 0 napos volt a háború, Szovjetek nyeretek <#banplz>

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.15. 15:59:52

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Yiii-haaa! <#nyes> Akkor ezek szerint behuztuk Budapestet es Belgradot is. <#vigyor1>
Koszi!

Golyofogo: Es a kedvencem az amikor bejelolod, hogy milyen szinut szeretnel majd total masmilyent kapsz. Szegeny fater bejelolte, hogy pirosat szeretne es lett egy vaj szinu Dacia autonk.
Roger6
<#vigyor2> Bezony-bezony

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ilyen a KGST. Befizeted a verdát és majd egyszer megkapod. Mint a régi szép időkben a Merkur-nál....
Roger6
Ejjha bazmeg, előttem 385 ember vár a motorjaira kb. <#email> <#vigyor3>

Roger6
Azért kíváncsi lennék, hogy melyik frakcióhoz hány acc tartozik war-ban. Tehát hogy tulajdonképpen melyik oldalon hány ember játszik. Érdekes statisztika lenne számomra. Aztán egy globális fegyver statisztika is jó lenne, hogy melyikkel mennyi a K/D, a találati arány, hány lövedéket lőttek ki, stb 😊 Imádom az ilyen számokat.

45 nap. Ez szerintem az eddigi abszolút rekord.
The war is over!

US WIN

bazz grabo megelőztél

Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.01.15. 10:49:55
Roger6
Nyertetek <#eljen> Gratulálok!

Nalunk is szivhattak a Nemetek a fogukat mert egy csataban 42(!!!) tigrist tettek a sracok huvosre. Nalam is kell varialni az AT karakteren vagy csinalni egy masikat ami bazookaval rohangal, hogy ne kelljen cserelgetni.

Tud valaki egy allast mutatni? Reggel nem volt idom ranezni. Budapest kornyeket szalltuk meg az este.

Lattam Devid is volt az este, csak mire csatlakozhattam volna hozzajuk mar lelepett. <#sir>
Roger6
Istanbult behúztuk este, kurva nagy csata volt. Azóta nem néztem, lehet el is buktuk. 😄 Prága szarul sikerült (innentől már csak szólóban nyomtam klán nélkül), de volt egy meccsem, ahol 10 tankot likvidáltam az infantry karakteremmel. Szóval elkezdtem egy anti tankos karit húzni, mert bammeg kurva undorító, hogy egy tankunk volt, és rajtunk kívül a többi 16 ember lófaszt nem csinált a pályán, csak megdöglött.

Szerintem Berlin vagy Praga inkabb tema volt ott mint Budapest, de a "csendes 7-es" csapat este megallitotta a nyomulast. <#vigyor5>
Roger6
Nálunk is szóba került Budapest... No de többet nem írhatok. <#vigyor3>

Mar uton voltunk Budapest fele mikor osszeomlott ez a franya szerver. <#falbav>
Roger6
Taktika megbeszélés...

Persze, Pannoniae néven vagyok fent.
Chip, Grabo
Találkoztatok-e már ezzel a klánnal?
Wikingek

(Tudom, hogy nem mostani a videó, már a megjelenésének a napján láttam, csak pont Sabatont (mint a téma iránt érdeklődők amolyan hivatalos zenekara <#smile>) hallgattam, és eszembe jutott)
Na akkor ma este adunk egy loketet neki. <#eplus2>
A németek, már csak Magyarországot, meg egy a-körüli sávot tartanak. A tőlük keletre lévő rész a bolsevikoké, a tőlük nyugartra levő meg az Amerikaiaké

Zsombor. Minden rendben? Tudsz haladni, a TS-el? + Milyen néven vagy TS-en?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.14. 16:03:09
Szerintem mindjárt véget ér... a németek vereségével. Nagyon vesztésre állnak. Ha folytatódna a war (mondjuk mindkét factiont le kéne igázni) akkor egy hosszú WW1-hez hasonló állóháború lenne a vége. Onnan tippelem, hogy a térképen a földrajzi Németországban is ezt csinálják... megszereznek egy települést, pár óra múlva jön az ellentámadás.
Most nem tudom megkukkolni. Mi az allas?
Azért nem semmi, hogy már lassan 43 napja tart a war. Lassan már az lesz, hogy a fejlesztők fognak belenyúlni.
Majd ha lekorlátozzák a kasztokat a pályán,akkor esetleg felnézek de addig <#action>
Grabo: Spicli! <#violent>

Devid! Udv ujra itt, mester! <#worship> Mikor jossz csataba? <#gun>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.14. 15:01:59
Roger6
Aha, ha tudnád hogy miket mond rólad Endres TS-en... Te, az úgy szid... hogy ihajj-csuhaj! <#nezze>

Annyi mikor itt voltam és lestem követtem az eseményeket akkor sehol sámli,most meg folyik itt az élet rendesen.Kezdem érteni hogy valami bajotok van velem értem én <#vigyor3> azt tudtam eddig is hogy Chip utál de hogy te is Gabo ez már-már könnyeket csal a szemembe <#action>
kultúröszejövetel. <#nevetes1> (Ne kérdezd honnan jött <#smile>)
Roger6
6000 új üzenet, mi? 😄 Jól eltűntél.

Te jó ég mi folyik itten?<#smile>
Hát most az új karival, én is a carbine-re megyek, mert már én is kíváncsi vagyok rá
Roger6
Áhh, nincs sajnos. De ha meglesz Chip... A jó Úristen kegyelmezzen annak, aki szembe kerül velünk. <#violent>

120-as pinggel is elegge nagy a hatrany.
Neked megvan mar az amcsi katonadnak a Carbine? Bar a Tommy is elegge jo moka.
Rendben. Zsombor majd vegyél fel, meg majd írd le kérlek az ingame nevedet is kérlek és ott privátban megadom az IP címet. Az én ingame nevem IKARUS44
Ennyi informacio alapjan nem lehet ezt megallapitani, ne vard el tolunk. Az szep dolog, hogy ha valaki elso egy-egy csataban, node a kerdes az: megnyertetek azt a csatat? Szoktam en is elso lenni, de olyankor szinte mindig elveszitjuk a csatat aminek nagyon nem orulok. Meg lehet nezi Roland korabban belinkelt videojan, irotra magas k/d-t csinalt hatalmas XP-t takaritott be es megis elveszitettek a csatat ellenunk mert mi esszel/taktikusan jatszottunk. Szamomra ez nagy elegtetel.

Az en velemenyem szerint a K/D olyankor szamit ha eppen XP-t meg gyakorlatot akarunk gyujteni es kesz.

A Puma TS-t szerintem nyugodtan megoszthatod Ikarus, ne titkos. A FB-n is hirdetik. Fokepp nemetekkel jatszanak, szal lehet hasznat veszi.
Roger6
Zsombor, mesterlövésszel én:

De amúgy tegnap is 20-22 kill után ütött el egy autó, de mesterlövészt elég keveset használok mostanában.

// Kicsit más //

Tegnap: Huhh geccó, tegnap úgy bedarált minket egy klán, hogy még a sört sem tudtam kinyitni játék közben... Full M1/M2 Carbine-al szerelt arcok, 80% headshot. 😊 Mondjuk a 180-as pingem biztos nem segített az ügyön <#banplz>

Esetleg még további válaszok az első kérdésemre?
A TS ügyileg én csak vendég szoktam lenni, mert a Pumáké, meg az MKH-é a szerver, így nem tudom hogy megadhatom-e az IP címet, mert én is a többektől kaptam.

Ha kérdésed van akkor nyugodtan felteheted, szívesen segítenek a többiek is.
A K/D-m ha mesterlövészkedek akkor 3, ha megyek és harcolok akkor 1,5. Még egy kérdés: lehet én vagyok a vak, de hol lehet embereket találni csapatmunkára? TS-en nincs senki általában.

EDIT: Azt hiszem, sűrűn fogom látogatni ezt a fórumot, elég hasznosak vagytok 😊 (mármint segítség szempontjából)
Utoljára szerkesztette: zsombor1969, 2016.01.13. 21:27:03
Nos én nem a pontjaimat, hanem a (és ált. az mondják tudásmérőnek) a K/D arányt szoktam nézni. Ha pozitív, vagy kb. egyenlő akkor jó. Én pl. éppen ezért nem vagyok jó játékos sajna. <#sir>

Az életkorodról pedig: Ha tudsz fegyelmezetten játszani, és nem csinálsz butaságokat, akkor nincs azzal baj. De pl. gyakran szoktunk szakaszozni fórumtagokkal, így van lehetőségünk még tovább fejlődni, és egymástól dolgokat eltanulni.
Sziasztok.

Új vagyok itt, az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyire vagyok jó játékos? Staged battle-zek, általában ha az elején lépek be, úgy 200 ponttal szoktam első lenni a csapatban. Van egy full moddolt MP34-em meg egy T-Postos G43-mam, hoarderrel van 20 töltény benne. (hogy beleférjen mindkettő). Infantry vagyok, és általában váltogatni szoktam a játékmódot, tehát először foglalom a pontot, és ha befagytak az attacklinek, átváltok tree fairy-be. (fatündér, a fa mögött kempelő mesterlövész) 7-es szintű vagyok amúgy. Szóval ez mennyire jó 1. taktika/fegyverkombó 2. mennyire vagyok jó játékos 3. az, hogy 13 {éves} vagyok, az nagy hátrányt jelent? Nem "egó"-ból kérdem ezeket, csak érdekelne a véleményetek. (mint aktív fórumozók) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem troll kérdés, tényleg.
Nem vagy vele egyedül <#smile>
Roger6
Így kell nyomni, nincs mese <#hawaii>

Roger6
Jaaaaj! Imádom ezt a sorozatot! <#taps>

Itt van egy kis videó amiben szerepel a kedvenc fegyód is
Funny moments
Ez mókás volt: repcsis csata próba, de kb egy rövid sorozat után annyi volt nekem, így mondom hanyagolom. Kari váltás, respawn, erre már zúg is felém 2 messer... Éééés akkor..... csatt. Kaptam ~130 (+130) xp-t. Bosszúm még a másvilágról is ütős.
: csatt
Annyira le akartak lőni valakit, hogy lezúzták egymást.

Már értem miért kaptam pontot akkor is amikor puskával rálőttem egy repcsire, és kb 3 perc múlva jött az xp meg hogy lelőttem

Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.01.13. 18:53:02
Roger6
Azt-azt 😊 Bocsi, összekevertem.

De amúgy én még olyat nem láttam, hogy egyetlen tank mindkét hidat be tudta volna kempelni azon a pályán, igaz, csak 300 órám van a játékban egyelőre, és valószínű sok mindent nem láttam még. <#nevetes1>

Öhöhö. Köszi, ezekre majd visszatérek jó 300 óra múlva. <#taps>
Egyelőre egy kicsit elvarázsolt a tankolás is, ugyanis Earl Baker-t árirányítottam a páncélosokhoz (yolo), és éppen a Lee-t sikerült elérnie, csak pénz nincs rá. Most a franciakulcsra gyúrok, mert anélkül ezzel a papír Stuart-al nagyon kell óvatoskodni, nyamvadt géppuskákkal bekopogtatnak rajta néha.
Hja, a csapatmunka ebben a partiban azzal merült ki, hogy kb. egyszerre ment a vágóhídra a csapat java része a két híd valamelyikén, mínusz azok akik scope-os fegyverrel jöttek a csatába. Azok leültek a bokorban a saját oldalon, és onnét lődöztek, csekély eredménnyel.

Próbálkoztam azzal, hogy viszek spawn-on felszedhető Panzerschrek-et és átúszok, de abból ugye 1 vihető plusz ha valaki jön szembe, el kell dobni, leküzdeni a szembejövőt, aztán újra megkeresni a csövet (ha még egyáltalán megvan és nem tűnik el addigra), úgyhogy két sikertelen próbálkozás után ezt hagytam a francba. Abban bíztam, hogy egyszer sikerül legalább meglőni, és vagy kijön szerelni, vagy odébbáll, és utána jön ki szerelni.
Viszont a Physical Training-re jól kaptam XP-t, ennyit még nem nagyon futkároztam/bringáztam egy körben. <#hehe>
"a terepjáróra Panzerschreck-et szerelsz" Akarod irni Panzerfaust-ot. 😉

Amugy nem megoldas mert mint mondta a hidat becamp-elte a Hetzer, tehat ha megprobal atjutni barki is azt szetlovi. Amugy ilyenkor az lehet a megoldas, hogy egyszerre mennek at mindket hidon es vki csak ater. Mindkettovel nem tud foglalkozni es nagy rohamnak kell lennie. Motorral konnyebb, mert az gyorsabb. En B line-rol tamadva anno azt csinaltam hogy elmentem jo messzire es atusztam a picsaba. Eltartott egy darabig de az O2 melletti tisztasrol camp-elo tankokat szepen hatulrol elore haladva felstickyztem a francba. Volt is meglepi. Erre kulon karakterem van arany plecsnivel hogy 6db sticky elferjen nala + meg egy anti tank fegyver. (RPG-43 elegge fasza moka)

Node ezek alap dolgok es Tomy problemaja onnan eredhetett, hogy a sajat csapattarsai inkabb mesterloveszkedesben eltek ki magukat (csipaztak) es nem mertek tovabb tamadni. Nem mernek kockaztatni. Egyedul meg az ember csak a szopoalarcot rakja magara. Ezert is kell a csapatjatek, hogy ezt akar cseten is vagy TS-en megbeszeljek az emberek. Ha mindenki megy a sajat feje utan, akkor ott minden van csak gyozelem nincs.
Roger6
Recon - nincs nagy különbség, két mod változik a két stílus között:

Passzív (távoli) Recon

Aktív (közeli) Recon

Alap felszerelés

Tankos megoldás 1: mindenképpen ki kell fejleszteni az RPG-43-at. Bazooka is jó, de elég drága mulatság, ráadásul egy lövés után el tud menekülni. Gránátot viszont olyan gyorsan tudsz rá dobni, hogy észre sem veszi, és már fel is dobta a pacskert. A Sticky gránát is jó, de az csak sok grind-olás után lesz elérhető.

Tankos megoldás 2: a terepjáróra Panzerschreck-et szerelsz, nekem az van rajta. Mindenképpen két emberes meló, TS elég erősen javasolt. Spawn után egyből felveszel egyet (akár a spawn pontról is), csapattársad meg a verdád hátuljából. Beül melléd, utaztok pár percet a tank mögé kerülve (fontos, hogy vagy az oldalát, vagy a hátulját támadjátok, mert nem üti át szemből sokszor), és ha túléltétek addig a kis utazást, akkor kiszállva a két lövedéket viszonylag EGY IDŐBEN rálövitek. Pusztulás, XP eső, bódogság - ilyenkor szoktam kapni egy fejlövést. <#schmoll2>