5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Hát már én is csak kb. 2-3 naponta nyomok 1-2 meccset, az utóbbi időben, de ezt így a legelső meccs alat sikerült összehozni. Eddig is terveztem egy anti-tank karaktert indítani aminek egy Garand lenne a fő fegyvere, (A Garand-el komolyan jobb vagyok mint a Carbine-vel...) de lehet hogy most fogom elindítani, mert a harckocsizóval sem nagyon haladok...

Hát már tényleg komolyan gondoltam hogy visszarakom a garand-et, de ha már ennyit játszottam a carbine-ért akkor már kihúzom a fegyveren azokat a modulokat amiket szeretnék rá.
    Bár Chip mondta hogy agyon nerfelték, ezért mondjuk most megint meg kéne győznöm magam, de így nehéz lesz.
  • Roger6
    A faszt, én is hanyagolom a játékot. A statom ugyan nem lett szarabb, de olyan faszlámák lőttek be, akiket pár hete még késeltem szemből, szóval pihentetem egy ideig. Majd ránézek, ha jön egy újabb peccs.
  • Skaternorbart
    nyomass egy skirmish-t más fegyverrel!
  • ikarus44
    Na jó most van most már tényleg elegem ebből... 22-25 fps átlagban, semmit sem sebző carbine... HOGY VAN AZ HOGY EGY EMBERT SEM TUDTAM M1/M2 CARBINNEL MEGÖLNI?! Pedig érdekes mód elég gyakran telibe találtam őket...
    Most persze mondhatjátok azt hogy én vagyok a szar, mint ahogy valszeg Grabo barátunk magában gondolja , de ez már akkor is hihetetlen
  • ikarus44
    Én azért akarnék új gépet venni, mert a proci teljesítményét (és gyártmányát is), ill. a videokártyának a teljesítményét is kezdem kevesellni. Márpedig ezek elég drága cuccok, és azért döntöttem úgy hogy akkor inkább egy egész gépet vennék, mert akkor már a többi is cserélve lenne. (Nem is beszélve hogy a többi járulékos dolgot is megspórolnám ezzel.)
  • Skaternorbart
    ez azért érdemes, mert ezt már korábban megteheted, mint az egész gép cserét, mert a memóriát átrakhatod szerintem, az új gépbe.
  • ikarus44
    :D

Ezen már én is gondolkodtam, csak inkább majd azt csinálom, hogyha lesz keretem rá, hogy az egész gépet cserélném.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.04.21. 15:44:37
  • Skaternorbart
    Lehet hogy egy kis memóriabővítés segítene
    Pl amikor a far cry 4-el toltam akkor nekem is először csak 4gb volt, és nem töltötte be normálisan a pályát szaggatgatott. Már +2 GB segített med-ről high-ra húzni a grafot.
    Szerintem nálad is javulás lenne.
  • ikarus44
    4 Gb
  • Skaternorbart
    Egyébként ez szerintem választ ad egy korábbi kérdésedre. Ha nem fut jól a játék, akkor nem is fogsz olyan jól játszani. Szerintem ezek a dolgok összefüggenek. Mint amikor megszerzel egy jó fegyót. Avval jobban megy a játék. A jobb géppel egyből jobban megy, vagy legalább rövid időn belül. Nem vonja el a figyelmed semmi.
    Persze az ember a legfontosabb, de kell a jó eszköz. :)
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.21. 15:04:14
  • Skaternorbart
    és mennyi memóriád van?
    Néha nálam is átvált a windows egyszerű színösszeállításra és nálam az egy rövid fekete villanás. de azt hiszem az memória para.
    Illetve néha nekem is megfagy addig lelőnek és megy tovább...
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.21. 14:59:10
  • ikarus44
    Nekem is amd procim, meg videó kártyám van. A laggolást én is tapasztalom. Ráadásul, nekem még olyan problémám is van, hogy 10-től 30 percenkénti idő intervallumban elkezdi azt csinálni a játék, hogy fogja magát, és kifagy kb. 10-12-15 sec-re, és aztán kb. fél-1 percre rá megint. És ez csak akkor oldódik meg ha kilépek a játékból, és újra indítom.
  • Skaternorbart
    Mostanában sokszor furcsa szaggatás van a játékban, amúgy ez nem fps para de elég zavaró.
  • Skaternorbart
    Azért mert a shadow play nem vesz le az fps-ből. És amúgy utólag is lehet vele rögzíteni árnyékidőt!
    Nincs is olyan jó gépem. Emlékszem, amikor ment a nagy vita itt a fórumon hogy melyik a jobb az amd vagy az intel. Meg sem mertem szólalni az amd procimmal, ugyanis akkoriban nekem sem volt meg a 24 fps-m sem... Csoda történt de egy ideje minden ok.

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.21. 14:08:48
  • ikarus44
    felvétel közben is masszívan 32-33 FPS-en, vagy afölött. Most azért irigyellek
  • Mersant
    eddig ez eszembe sem jutott, mostanaig rosszul hasznaltam oket
  • Roger6
    Szerintem a gránát elég veszélyes így is, ha még időzítő is lenne, akkor egy csomó helyen lehetetlen lenne bevenni a pontokat a támadóknak, ugyanis a foglalópont olyan kicsi, hogy egy gránát simán betakarja az egészet.
  • Skaternorbart
    Következő meglátásom: Miért nincs időzítő a gránátnál?
  • figg8
    Mersantnak szántam bocs:))
  • figg8
    Nálam ráadásul magyar volt a kolléga.....
  • Roger6
    Ez naponta megesik, ezért van a Panzerfaust/Panzerschreck kb. minden pont közelében, nem a tankok ellen.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.20. 17:56:54
  • Mersant
    ujabb gyongyszem. 1 csapattars beall az ajtoba, hogy mas ne tudjon bemenni foglalni es csak o kapjon pontot. hat ilyet sem lattam meg miota kijott a jatek...raadasul warban.
  • Skaternorbart

Készítettem egy videót U.S. oldalról is! (Nézni lehet.)
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.20. 15:37:11
  • Roger6
    Generals módban látod, hogy milyen napszak van az adott helyen.
  • ikarus44
    Nem lehet sajna.
  • gunjack
    Nem lehet valahogy beállítani hogy csak nappali pályákon játszak?A tököm kivan hogy 10-ből 8szor szart se lehet látni...már kiég a szemem.Állandóan az éjszakai meg a ködös szar jön egymás után.Ki az az állat aki szerint ezeken élvezetes játszani????
  • Skaternorbart
    Grat!
  • Skaternorbart
    Nice!
  • ikarus44
    Az már egy jópár patch óta úgy van:)

De én már rájöttem hogy lehet megkaparintani :)
  • Skaternorbart
    ez mégis hogy van?
  • Roger6
    Ezt a laggolást én is tapasztaltam.

Gondoltam még megyek egy kört, 3 a magyar igazság, szóval legyen egy harmadik meccs is ma. Sikerült egy MG42-t a kezemhez kaparintani, 15-ös kill streak-et nyomtam vele.

• ikarus44
    Én ma mentem egy csatát kb. 1-1,5 hónap után, és meg kell hogy mondjam, hogy megint nem, értem mit sikerült a RETO-nak csinálnia, mert bár papíron stabilan 30-28 volt az FPS (és 30-35 a ping) De mintha a harc közben állandóan lemenne 25-24 FPS alá, mert laggos mindig, pedig még az effektek közben is 27-28 FPS-em stabilan megvan. Tényleg nem értem mi van már az utóbbi időben itt. Ha ez így megy akkor 2-3 patch-el később én is ott tartok majd mint Endress kolléga a játszhatóságban.
  • Roger6
    Én most nyomtam két kört, jó szarul ment, kb. 15 perc alatt buktuk az első meccset. Top 3 így is megvolt, de nem fogom erőltetni egyelőre. Megértem Devid-et, amiért nem játszik, kér volt így 2 hét után újra csatázni. Majd pár hónap múlva.

Ezt a szerver kiosztást még mindig nem értem. Mire jó az, hogy egy embernek van elfogadható pingje, a többi 35 meg szopja a faszt??? Mire jó ez, RETO?

• ChipKng
    Na, meg par napja a beugrottam tankozni, hogy vegre 12-es szint fole toljam a karakterem. Ehhez kb 1000 XP kellett ami meg is lett... De nem is ez a lenyeg. Total ugy ereztem, hogy vmi nincs rendjen:

Na, ezert nem nyertunk, pedig sikerult tankos folenyt kiharcolni. Mar csak nekunk maradt tankunk.
    Ez lett a vege:

Es meg volt egy kis borleszk is a vegen. Sajnalom hogy nem vettem fel. Egy APC-vel kergetoztunk korbe-korbe egy bunker korul az O2-nel. Elegge vicces volt, szarra rohogtem magam, foleg mert a vegen sikerult elcsipnem a kilogo orrat.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.04.16. 17:09:53
  • Skaternorbart
    orvos kell ide nem lélegzőcső! :D
  • Skaternorbart
    Új kihívás! Csinálj egy videót mkII grenade double kill, plussz még egy kill, sérülés nélkül, Garand-al fejlesztés nélkül!
    Na jó én még nem adtam, de rohadtul próbálkoztam
    ...
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.15. 21:29:58
  • Skaternorbart
    Készítettem még egy részt a Random moments típusú videóból! Nem túl hosszú, egy zeneszámmal azonos méretű! Könnyen lehet hogy ezzel véget ér a sorozat, ugyanis kifogytam a lendületből!
    Heroes and Generals
  • Skaternorbart
    Szólnék én szívesen! De azt hiszem hosszú lenne a sor ahova be kéne állnom. Más téma: ma játszottam egy kis usa staged-et. Egész jól elvoltam, és megint rá kellett jönnöm hogy a Garand mennyivel jobb mint a gewehr.
  • ikarus44
    Akkor be is rakhatnák a Tigerhez is a lélegzőcsövet
  • ChipKng
    Szolj a keszitoknek! :)