Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg 0 nap alatt behúztuk a 15 nagyvárost, szóval 0 napos volt a háború, Szovjetek nyeretek <#banplz>#banplz>

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.15. 15:59:52
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Koszi!
Golyofogo: Es a kedvencem az amikor bejelolod, hogy milyen szinut szeretnel majd total masmilyent kapsz. Szegeny fater bejelolte, hogy pirosat szeretne es lett egy vaj szinu Dacia autonk.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

US WIN
bazz grabo megelőztél
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.01.15. 10:49:55

Tud valaki egy allast mutatni? Reggel nem volt idom ranezni. Budapest kornyeket szalltuk meg az este.
Lattam Devid is volt az este, csak mire csatlakozhattam volna hozzajuk mar lelepett. <#sir>#sir>

Találkoztatok-e már ezzel a klánnal?
Wikingek
(Tudom, hogy nem mostani a videó, már a megjelenésének a napján láttam, csak pont Sabatont (mint a téma iránt érdeklődők amolyan hivatalos zenekara <#smile>#smile>) hallgattam, és eszembe jutott)
Zsombor. Minden rendben? Tudsz haladni, a TS-el? + Milyen néven vagy TS-en?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.14. 16:03:09
Devid! Udv ujra itt, mester! <#worship>#worship> Mikor jossz csataba? <#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.01.14. 15:01:59
Neked megvan mar az amcsi katonadnak a Carbine? Bar a Tommy is elegge jo moka.
Az en velemenyem szerint a K/D olyankor szamit ha eppen XP-t meg gyakorlatot akarunk gyujteni es kesz.
A Puma TS-t szerintem nyugodtan megoszthatod Ikarus, ne titkos. A FB-n is hirdetik. Fokepp nemetekkel jatszanak, szal lehet hasznat veszi.
De amúgy tegnap is 20-22 kill után ütött el egy autó, de mesterlövészt elég keveset használok mostanában.
// Kicsit más //
Tegnap: Huhh geccó, tegnap úgy bedarált minket egy klán, hogy még a sört sem tudtam kinyitni játék közben... Full M1/M2 Carbine-al szerelt arcok, 80% headshot. 😊 Mondjuk a 180-as pingem biztos nem segített az ügyön <#banplz>#banplz>
Ha kérdésed van akkor nyugodtan felteheted, szívesen segítenek a többiek is.
EDIT: Azt hiszem, sűrűn fogom látogatni ezt a fórumot, elég hasznosak vagytok 😊 (mármint segítség szempontjából)
Utoljára szerkesztette: zsombor1969, 2016.01.13. 21:27:03
Az életkorodról pedig: Ha tudsz fegyelmezetten játszani, és nem csinálsz butaságokat, akkor nincs azzal baj. De pl. gyakran szoktunk szakaszozni fórumtagokkal, így van lehetőségünk még tovább fejlődni, és egymástól dolgokat eltanulni.
Új vagyok itt, az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyire vagyok jó játékos? Staged battle-zek, általában ha az elején lépek be, úgy 200 ponttal szoktam első lenni a csapatban. Van egy full moddolt MP34-em meg egy T-Postos G43-mam, hoarderrel van 20 töltény benne. (hogy beleférjen mindkettő). Infantry vagyok, és általában váltogatni szoktam a játékmódot, tehát először foglalom a pontot, és ha befagytak az attacklinek, átváltok tree fairy-be. (fatündér, a fa mögött kempelő mesterlövész) 7-es szintű vagyok amúgy. Szóval ez mennyire jó 1. taktika/fegyverkombó 2. mennyire vagyok jó játékos 3. az, hogy 13 {éves} vagyok, az nagy hátrányt jelent? Nem "egó"-ból kérdem ezeket, csak érdekelne a véleményetek. (mint aktív fórumozók) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Funny moments
: csatt
Annyira le akartak lőni valakit, hogy lezúzták egymást.
Már értem miért kaptam pontot akkor is amikor puskával rálőttem egy repcsire, és kb 3 perc múlva jött az xp meg hogy lelőttem
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.01.13. 18:53:02
De amúgy én még olyat nem láttam, hogy egyetlen tank mindkét hidat be tudta volna kempelni azon a pályán, igaz, csak 300 órám van a játékban egyelőre, és valószínű sok mindent nem láttam még. <#nevetes1>#nevetes1>
Egyelőre egy kicsit elvarázsolt a tankolás is, ugyanis Earl Baker-t árirányítottam a páncélosokhoz (yolo), és éppen a Lee-t sikerült elérnie, csak pénz nincs rá. Most a franciakulcsra gyúrok, mert anélkül ezzel a papír Stuart-al nagyon kell óvatoskodni, nyamvadt géppuskákkal bekopogtatnak rajta néha.
Próbálkoztam azzal, hogy viszek spawn-on felszedhető Panzerschrek-et és átúszok, de abból ugye 1 vihető plusz ha valaki jön szembe, el kell dobni, leküzdeni a szembejövőt, aztán újra megkeresni a csövet (ha még egyáltalán megvan és nem tűnik el addigra), úgyhogy két sikertelen próbálkozás után ezt hagytam a francba. Abban bíztam, hogy egyszer sikerül legalább meglőni, és vagy kijön szerelni, vagy odébbáll, és utána jön ki szerelni.
Viszont a Physical Training-re jól kaptam XP-t, ennyit még nem nagyon futkároztam/bringáztam egy körben. <#hehe>#hehe>
Amugy nem megoldas mert mint mondta a hidat becamp-elte a Hetzer, tehat ha megprobal atjutni barki is azt szetlovi. Amugy ilyenkor az lehet a megoldas, hogy egyszerre mennek at mindket hidon es vki csak ater. Mindkettovel nem tud foglalkozni es nagy rohamnak kell lennie. Motorral konnyebb, mert az gyorsabb. En B line-rol tamadva anno azt csinaltam hogy elmentem jo messzire es atusztam a picsaba. Eltartott egy darabig de az O2 melletti tisztasrol camp-elo tankokat szepen hatulrol elore haladva felstickyztem a francba. Volt is meglepi. Erre kulon karakterem van arany plecsnivel hogy 6db sticky elferjen nala + meg egy anti tank fegyver. (RPG-43 elegge fasza moka)
Node ezek alap dolgok es Tomy problemaja onnan eredhetett, hogy a sajat csapattarsai inkabb mesterloveszkedesben eltek ki magukat (csipaztak) es nem mertek tovabb tamadni. Nem mernek kockaztatni. Egyedul meg az ember csak a szopoalarcot rakja magara. Ezert is kell a csapatjatek, hogy ezt akar cseten is vagy TS-en megbeszeljek az emberek. Ha mindenki megy a sajat feje utan, akkor ott minden van csak gyozelem nincs.
Passzív (távoli) Recon
Aktív (közeli) Recon
Alap felszerelés
Tankos megoldás 1: mindenképpen ki kell fejleszteni az RPG-43-at. Bazooka is jó, de elég drága mulatság, ráadásul egy lövés után el tud menekülni. Gránátot viszont olyan gyorsan tudsz rá dobni, hogy észre sem veszi, és már fel is dobta a pacskert. A Sticky gránát is jó, de az csak sok grind-olás után lesz elérhető.
Tankos megoldás 2: a terepjáróra Panzerschreck-et szerelsz, nekem az van rajta. Mindenképpen két emberes meló, TS elég erősen javasolt. Spawn után egyből felveszel egyet (akár a spawn pontról is), csapattársad meg a verdád hátuljából. Beül melléd, utaztok pár percet a tank mögé kerülve (fontos, hogy vagy az oldalát, vagy a hátulját támadjátok, mert nem üti át szemből sokszor), és ha túléltétek addig a kis utazást, akkor kiszállva a két lövedéket viszonylag EGY IDŐBEN rálövitek. Pusztulás, XP eső, bódogság - ilyenkor szoktam kapni egy fejlövést. <#schmoll2>#schmoll2>