5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Nyomtam egy kört. A lagg eltűnt, balfasz csapattársak maradtak.

• Skaternorbart
    szerintem az a logika hogy mivel később került a játékba, ezért jobbnak kell lennie, különben senkit nem inspirálna játékra

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.29. 12:42:27
  • ikarus44
    Ha az oldaladba v. a hátatba kerül, (és gondolom, az erősebbik AP van neki ami ugyebár ad papíron némi sebzés bónuszt a játékban (bár érdekes, mert a Chaffe-nak semmit nem adott)) akkor képes egy sorozattal levinni a teljes hp-d.

De amúgy azon ki vagyok akadva, hogy a Chaffe-nek 75 milis lövege van, és ugyanúgy 3 lövés minden mint a 37 milis löveggel... De a ruszkik 45 milise ha az oldaladba kerül akkor 2 lövés.... Valaki mondja már meg ebben mi a logika...
  • ChipKng
    Ott valoszinuleg valami epeszu klan vette igenybe az eszkozeidet. Akkor tenyleg tud hozni a konyhara.

Ikarus: Szerintem nem tud 1 sorozattal kiszedni, csak ha mar serult a jarganyod. Egyebkent szinten mindig az van, hogy az nyer aki eloszor eszreveszi a masikat. Ha te lovod bele az elsot es a kovetkezo kettot sikerul szeinten beletolni akkor nincs eselye. Forditva, nem art elmenekulni... Ja es mindig javitani mielott belemesz az utkozetbe. Aztan elbujni, es lesbol pasztazni.

A minap a hellcat-tel mentem war-ban, es nagyon szopatott az ellenfel klanja. Latszott, hogy nagyon osszedolgoztak, mert motorral jottek ketten es mindketto panzerschreck-el. Eloszor meg kiszedtem oket a mocibol, de nem adtak fel. Egyszer mogem tudtak osonni. Latom, vki belemtolt 1-et, gondoltam megofrudlok es elintezem. Abban a pillanatban mar jott a masodik es a harmadik! Nem lacafacaztak. Igy kell ezt. Ha medium/light tankot vadaszunk akkor igy lehet a leghatekonyabban, nem hagysz idot neki az ujratoltessel.
  • ikarus44
    Hát már abból nekem is elegem van ,hogy mikor tankozni szeretnék (ami már nem sokszor volt, mert ugyen nem keresek rajta semmit...) Jószerivel semmit sem tudok játszani mert mire egyszer meghalok van hogy a tankok felét is elhasználják. +Az amcsiknál az is állandó dolog hogy legalább 4-5 tank van a csatában, míg németnél általában max. 2-3-4, és ebből az szokott kialakulni, hogy semmit sem tudok kilőni, mert az összes tankot lelopják előlem (jöhetne már egy assist rendszer....), és cserébe viszont ugyebár én is halok meg, mert ugyebár azok a kis sunyi Luchs-ok úgy tudnak osonni, hogy észre sem veszi gyakran az ember, csak mikor már ott vannak mellette, és míg a Chaffe 75 milisével 3 lövésből tudom őket kiszedni, ők gyakran egy sorozattal kiszednek...
  • Golyofogo_
    Én ezért hanyagolom a tankos karakteremet. Sajnos a tankos karakterek 70% (szerintem) idióta.
    Valaki egy meccsen szépen megfogalmazta: "nem sikerült kilőnöm azt az ellenfelet megpróbálom mégegyszer.... Eh nem jutottam el addig mert aknára futottam, így megpróbálom mégegyszer... Ej menetközben felstikiztek, de nem baj van még 3 tank megróbálom, mert most sikerülni fog...." Ja és ebből a típusból van kb 6 per csata.
    Arra sem igazán van szó, amikor nehéz tank ellen akar első szintű könnyűvel támadni....
    De nálam a csúcs az volt amikor a tankelhrítós AT-met (28 járgány) egy csatában kemény 3 perc alatt elhasználták. A semmire.Ellenfélnek nem volt.... (nem is értettem, hogy csinálták mert az éledés tovbb tart)
    Öröm az ürömben hogy minden oldal tele van ilyen hülyékkel. Lásd fentebb Chip postját. Aznap én is voltam két hasonlóban: egyikben 39közepes tank ment az ellennek galyra (nekünk nem volt, itt a buktás csóka nevét is megjegyeztem), a másikon ugyan bukta lett,de 60 könnyű itt is ment a levesbe. (itt a csúcs az volt, hogy az egyik tankból kilőttem a sofőrt, a másik odért mellé és nézegelődik hogy mi van? az is meghalt. és erre jön egy 3. is. az is kampec. mindhárom tank elé akna, élednek a tankba és elindulnak szépen előre..... szerintem ilyen csak a mesében van.)

Szóval rakj le 3 aknát egy útvonalon (nem spawn pont) és tuti lesz olyan idióta aki mind3ba bele fog menni. Nem is kell olyan helyre tenni, ahol nem lehet kikerülni....

Mindezektől függetlenül akadnak nagyon pozitív tapasztalatok (a csúcs tank 2AT által hozott 60k WF és ~350k XP. ezt nem tudom hogy csinálták....)

• ChipKng
    Nezd meg par nappal ezelotti hozzaszolasomban (#3213) a screenshot-omat amin az ellenfelnek 66 tankjat zuztuk le ugy, hogy nekunk nem volt semmi es be is huztuk a gyozelmet, pedig nem is klannal voltam. :P Mindenki akinek volt tankvadasza az gozerovel pusztitott.
  • Skaternorbart
    Na szép! 32 tank volt nincs... Hogy a francba tudnak elveszíteni 32 tankot town mapon úgy hogy a "d"-ről és a "c"-ről támad az ellenfél!? ja és az ellenfélnek nem voltak tankjai.

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.28. 20:40:26
  • Skaternorbart
    a következő patch-ről eddig annyit tudni hogy "d" lesz a neve
  • ikarus44
    Azt tudom, hogy tankot érdemes vele lőni, de amikor az előbb is öltem 6 tankot, akkor is csak azért lett +5000 a vége, mert miután a csapattársak elfogyasztották, a tankjainkat, azután gyaloggal mentem, és azzal kerestem meg ezt, nem a tankkal.
  • ChipKng
    Ha csak embereket olsz vele, akkor nem is fogsz sokat keresni. Akkor gazdasagos ha masik tankot gyilkolsz le vele. Ha majd lesz idom jatszani, megnezem, hogy ez mennyiben valtozott.
  • ikarus44
    Ő volt a másik tippem
    Másik: Aki tankozott ebben az új patchben, nem vett észre változást a gazdasági rendszerben? Mert az új patch óta semennyit sem keresek harckocsizóval....
  • Skaternorbart
    Olvastam egy fickóról
    Akinek 168 igazolt találata volt, ezzel ő volt az akinek a legtöbb igazolt találata volt a német oldalon. Kurt Knispel-nek hívták.
  • ikarus44
    Na és ki a szerencsés? Talán Carius?
  • Skaternorbart
    Megtaláltam a megfelelő nevet a páncélosomnak ;)
  • ikarus44
    Én sem azért hoztam fe, mert annyira szeretek vitázni,:) csak mint ahogy korábban is írtam engem az ilyen témák iránt érzékeny vagyok.

És igen elég gyorsan befoglaltuk :)
  • Skaternorbart
    A korábban post -olt képed, elég mókás a 12 emberrel. :D Így már nagyon el van foglalva!
  • Skaternorbart
    Szörnyű dolgok történtek akkoriban. Én indítottam ezt a vitát, és én úgy gondolom már, hogy ne politizáljunk. Sajnálom ha elrontottam a fórum hangulatát, igyekezni fogok a hasonló témákat kerülni, mert szerintem nem erről kéne szólnia ennek a fórumnak. Még egyszer elnézést mindenkitől!
  • zsombor1969
    Amennyiben nem értesz velem egyet, és úgy gondolod, hogy fiatal hülye náci vagyok, nyugodtan megmondhatod. Főleg hogy a kijelentés első harmada igaz :D
  • zsombor1969
    Ez sajnos igaz... láttál már általános iskolai történelemkönyvet? Én igen. A GULAG, a nagy tisztogatás, az NKVD, az ilyesmi egytől-egyig egy SZÓ se esik róluk. Természetesen 2 leckén át keresztül kellett hozzá tárgyalni a {ide beillesztendő néhány jelszó} náci ideológiát, hogy miért volt hülye a német hadsereg, meg ilyesmik. Az egyik feladat szerint véleményt kell nyilvánítani az (idézem) "az embertelen, puszító rezsimről". Jó, nem voltak szívárványunikornisok, de azért na.... Egy dolgot Ikarushoz hasonlóan szeretnék leszögezni: nem vagyok náci. De tudjátok mi a legviccesebb? Kapaszkodjatok meg....

Sztálin eléggé rokonszenves, aki a nép érdekeit szem előtt tartva valósítja meg a tökéletes társadalmat. Holodomorról hallottak már? Komolyan, a pofám leszakad. Már elnézést.
  • Skaternorbart
    Nem sértődök meg, örülök ha kijavítanak. Legalább tanulok valamit. Beismerem hiányosak az ismereteim. A panzerlied-et én A halál 50 órája című filmből ismerem. Ahol Hessler ezredest Joachim Peiper-ről mintázták. Így érthető, hogy hogyan hoztam összefüggésbe a dolgokat. Nem vagyok történész, de szerintem a második világháború harctéri eseményeit még a történészek is nehezen tudják megfejteni.
    Egyébként ez nekem is eszembe jutott, hogy a civilek lemészárlása partizán akció lehetett.

Szóval az indulók terén nem voltam egészen képben, de már világosabb a dolog. Olvastam kommenteket, a filmmel kapcsolatban ahol, a kommentelő nagyapja is nézte a filmet, aki harcolt a második világháborúban. És síri csöndben ülték végig az indulót.
    Ezzel csak azt akarom mondani hogy komoly ereje van ezeknek az indulóknak.
    Könnyen el tudom képzelni, hogy ennek hatására(mármint hogy az SS és az induló együtt, hiányos ismeretekkel.) 18 év körüli fiatalokat vesz rá arra, hogy bakanccsal rugdossák meg az olyan osztálytársukat, akivel addig semmi bajuk nem volt, csak azért mert zsidó!
  • ikarus44
    Mobilról írtam tehát az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek.
  • ikarus44
    Eddig nem akartam szólni, de úgy látom sajna muszáj. De egy dolgot tisztázok, a félreértések végett még most: Nem vagyok náci.
    A II. Világháború óta több mint 70 éve ért véget, de még most is a győztesek írják a történelmet a világháborúról. Ez mit jelent? Azt hogy nagyon sok dolgot állítanak be egyoldalúan. És egyáltalán nem 18 éves kis nácik azok akik ettől más véleményt formálnak, hanem olyan emberek akik má kezdenek felébredni ebből. Jó persze kivételek mindig vannak.
    Ui. Azért azt halkan hozzátenném, hogy a zsidó népet sem kedvelték meg, mert az önsajnáltatásuk, és az arroganciájuk (hiszen még háborúkat is kirobbantottak) és hogy milyen nagyra vannak magukkal is határtalan.
    A másik: A florian Greyer is egy sima katonai induló volt, és hogy a Waffen SS is ezt választotta csak véletlen volt.
    Azt pedig hogy a Panzerlied-et kapcsolatba hoztad az SS-el, pedig baromság. A Panzerlied az általános páncélos induló még a mai napig is a Bundeswehr-ben.
    És a harmadik: A Waffen SS NEM EGYENLŐ a politikai értelemben vett SS-el. És az általánosan emlegetett atrocitások valójában a partizánok és azok támogatói ellen voltak amik igenis harci cselekményeknek minősültek, hiszen ők is harcoltak a Wehrmacht ellen. Megnézheted a mai világban is hadászati alapelvek közé tartozik.
    Persze megint csak ismételni tudom magam kivételek mindig vannak.
    Ui. Viszont Azzal szerintem mind egyet érthetünk, hogy egy háborúban mások a szabályok. És ez a történelem egyik, ha nem a legnagyobb háborúja volt.

Elnézést, ha esetleg téged, vagy mást megbántottam, de erre a témára nagyon érzékeny vagyok.
  • gunjack
    Jók a videók csak így tovább.Még sok ilyet kérnék.
  • Skaternorbart
    Egyébként az internet rohadtul tele van mindenféle magukat nácinak valló gyerekekkel, akik még 18 évesek sincsenek. Pl. az is érdekes, hogy a waffen ss induló alatt 3000 like míg dislike kb 150 van. Jó mondjuk amikor a panzelied-et hallgatom vagy akár az ss indulót. (Mert hát kiváncsi vagyok én is, és meghallgattam.) Azt érzem hogy jó, dallamos zeneileg nincs vele gond. Ugye egy induló hogyan működik? természetesen lelkesít. De azért megvan a magamhoz való eszem és nem dőlök be. Azért az nincs rendben hogy civileket, és fegyverteleneket gyilkolnak le valakik és szebb jövőt kiáltanak. Erre az lenne a válaszuk hogy zsidó bérenc vagyok, vagy hasonló. De más politikai nézeteket sem vallok. Amerika elmehet a francba, amit az őslakosokkal tettek az nem normális. Vagy ahogy a feketékkel bántak. A gyarmatosító franciákról, angolokról ne is beszéljünk.
  • ChipKng
    Utananeztem. Tenyleg eliteltek haborus buntettert. Szoval szerencsetlen valasztas volt.
  • ChipKng
    Nem ismerem az illetot, de mitol haborus bunos? Artatlan, polgari lakossagot gyilkolt le vagy koncentracios tabort orzott? Ha egyik sem, csak szimplan harcolt akkor nem kell felned, nem leszel tole naci.
  • Skaternorbart
    A moderate mérsékeltet akart jelenteni. (Hogy ne küldjetek el melegebb éghajlatra, ha nem muszáj :)) Őszintén szólva, egy kicsit túlzásnak éreztem a legutolsó videót, ezért töröltem. Én nem vagyok náci! Azt hiszem a Tankos karakterem nevét is meg fogom változtatni, hiszen ő egy háborús bűnös, nem nyerő azonosítanom magam vele. Köszönöm az építő jellegű kritikát! :)
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.27. 16:43:01
  • ikarus44
    Nem is 4-es kill volt hanem 6-os
  • ikarus44
    Ui. Köszi az ötletért Chip-nek, és Golyofogo-nak
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.04.27. 14:37:59
  • ikarus44
    Életkép: A fiúk kicsit komolyan vették a feladatot, hogy O2 elfoglalása után be kéne venni az A line-t is, mielőtt tovább megyünk X1-re

Másik: Azt hiszem, az még egy karaktert kell csinálnom az anti-tanknak,mert megtetszett nagyon ez a Carabine-anti-tank akna párosítás

Ráadásul ez utóbbi 4-es kill volt. Ha jól láttam mintha egy APC esett volna áldozatul
  • ikarus44
    Abszolút csatlakozni tudok Chip úrhoz, valóban nagyon jó!
    (Ráadásul, hogy egyből a Panzerlied-del nyitottál, nekem már egyből nyerő lett. No meg hát a harckocsizód Panzermeyer nevét viseli, az mindent vitt )
  • ChipKng
    Igaz oroszul beszel a srac, de a latvany is eleg hogy megertsd milyen trukkoket mutat be!

A tanknal azt magyarazza, hogy a jagdpanzer jobb olaldara kell felrakni a sticky-t, hogy a kiugro tankost is legyilkolja. (Ezt mar en is megtapasztaltam) ;)
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.04.27. 10:42:57
  • ChipKng
    1. Moderate az inkabb helyreigazitast jelent szerintem. ;) Amire te vagysz az a 'feedback'.
    2. Jo minosegu videok: jok a vagasok, a szerkesztes, a zenek. Ez tetszik, gratulalok!
    3. A tartalom neha hagy kivannivalot maga utan. Amikor csak lelosz egy embert vagy csak 'penetrated armor' es ott vegeszakad az anyagnak, az ott nem tul kirivo/erdekes. Ellenben mikor a repulovel kibombaztal 4 vagy 5 embert az szep es erdekes jelenet. Sok ilyen es ehhez hasonlot! :)

Arra figyelj te is, hogy ha belepsz egy epuletbe azonnal jol nezz korul, mert konnyen ugy jarsz mint az orosz katona aki nem vett eszre ahogy tarazol a sarokban. ;)

Azzal pedig total egyetertek: ne idegbol! Amikor leulok es kipihent/nyugodt vagyok, nem idegesitem fel magam ha a tobbiek balfaszkodnak, joval termelekenyebb vagyok.
  • Skaternorbart
    Csak normálisan, ne idegből! legyél profi!

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.27. 01:40:40
  • Skaternorbart
    kérem a reakciókat! mi jó mi nem jó!
  • Skaternorbart
    Tessék kérem reagálni! Please moderate!
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.26. 21:32:32
  • Skaternorbart
    Egy más világ! (Airplane)

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.26. 20:51:23
  • Skaternorbart
    Pont nem ide illik, de! A tankelhárításról esett szó korábban.
  • ikarus44
    Pont most néztem én is.