Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sír mindenki a nerf miatt, én meg még mindig eldobom a PPS-43-at egy MG42-ért vagy Carbine-ért, szóval nem értem mire fel ez a sírás.
Vázolom a sztorit, halld az igazságot.
A helyzet az, hogy megalakult egy úgynevezett Soviet Clan HQ, nagyjából 2 hónappal ezelőtt. Ezen szervezet lényege az, hogy összeszedi azon játékosokat, akik értenek valamennyire a játékhoz, jó stratégák, sok-sok AT-vel. A SCHQ szárnyai alatt van:
- a híres Red Scare // ez az a klán, ami egyesítette az eddig külön kószáló elit játékosokat, ők teljes mértékben orosz anyanyelvűek - ez nyilván annak híres, aki benne van a szövetségben, és tudja kik ők //
- ☭Order of the Red Banner☭ // ez a mi klánunk (vagyis ennek a tagja vagyok én is), EU és USA játékosokkal egyaránt, angol beszélt nyelvvel //
- ☭Red Alert -
- ☭Red Star Union☭ // ők a legfiatalabb klán, ahogy néztem még kisebb szintű játékosokat foglal magában (8+ szint) //
És itt jön a csavar. Ezek a klánok KOMMUNIKÁLNAK EGYMÁSSAL. Bezony. A térképet war elején felosztják a főbb városok szerint, és nem köpünk egymás levesébe. Ha valakinek kell pl. Istanbul, nem megyünk oda csatázni, mert úgy elfoglalnánk a másik klán játékosainak helyét, akik ráadásul bevett taktikákat alkalmaznak minden pályára (ezért elit a Red Scare pl, mindenki tudja a dolgát). 2-3 naponta van stratégiai értekezlet, ahol vázolják, hogy az inaktív időszakban hol történtek, és milyen mértékű változások (itt a klán főmuftiai vesznek részt). Ha egy helyen szarabbul megy egy adott időzónában, akkor szólnak például nekünk (más időben vagyunk aktívak), hogy ott védekezni kéne, mert 4-5 órán keresztül nem lesz aktív a Red Scare, és ott valami ellenséges klán nyomulgat előre. Ilyenkor az aktív AT-inket kikapcsoljuk, majd Deploy Istanbul, és máris ott terem úgy 80 AT Istanbulban, hogy lehessen válogatni.
Szóval nem kell urbánus legendákat szőni, esetleg varázsaltra gondolni. Jóval egyszerűbb ez. Semmiféle átállás nem történ semmilyen profi játékos részéről (amúgy sincs profi, talán Kotton Gamer az egyetlen, aki kap ezért fizetést a RETO-tól), egyszerűen szervezetté vált a történet. És ha visszakeresitek, abban az időszakban lázadoztam sokat, hogy bassza meg, amióta játszom, és figyelem, nem nyertek az oroszok. Aztán nyertek, és rá egy hétre beléptem a szakszervezetbe, a gépezet részese lettem. És innentől számítható az, hogy az oroszok nyernek egyáltalán war-t. Semmifélre nerf, vagy bug, vagy akármi nincs a színpadon. Csak józan ész..
De amúgy hallottuk, hogy már szervezés alatt van más nemzetnél is ilyen szövetség.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.25. 20:37:13
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az M1/M2 elenfele a nagy ping. Kenytelen voltam 120-as pinget elturni, hogy abban a csataban reszt vehessek ahova bekuldtem az ejtoernyos alakulatomat. Na, elegge sokszor neztem, hogy hiaba lovom a gyereket meg sem serul aztan o meg siman leterit... aztan leesett, hogy elfelejtettem, hogy 4x annyival elorebb van valaki a valosagban mint ahogy a gepem rendereli... Poenos volt, hogy kb 1 masodperccel kesobb irta ki a kill-t. Az is amikor bent vagyok a szobaban es lelonek ugy, hogy sehol senki. 😄 Persze az illeto mar joval mashol jart. Szoval eleg nagy hatrany volt ez nekem. Ezert is nagy elegtetel, hogy vegul nyertunk. Ezek utan csak jobban megemelem a kalapom Endres_PT kollega elott, mert o konstans ilyen pingekkel tolja es elegge szep eredmenyeket tud igy is elerni. <#taps>#taps> Mi lenne ha 30-as pinggel tudna jatszani?
Masok fegyojat azert is jo felszedni mert ingyen van a skulo meg nincs javitasi koltseg. Amugy a PPS43 durva fegyver.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
a meszaros harca

Amúgy ez a Vietnám peccs akkora erdőket varázsolt a pályára, hogy néha beszaggat nekem is.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.23. 15:35:37
És maradt még pénzed a meccs után? <#smile>#smile>

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.23. 01:17:35
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.22. 15:07:31
Chip:
Viszont hol volt a légi támogatásotok, Chip? Az egy CandyLand számukra, sok ezer XP, egy aranybánya, egy tuti fullos kaszinó, a Póker, a Joker, a mindent vivő ász. Reptéren tankokat lőni a repülősök álma. Nem tudnak hova bújni, mert még a hegyeken is be tudják lőni a tankokat.
Volt egy olyan csatam a hetvegen a Devil's Brigade-el, hogy tankok nelkul mentunk 120 light tank ellen assault modban a repterre D line-rol... Nos, ott a tankok kokemenyen bevedtek O2-ot ugy, hogy felsorakoztak teljes szelessegben. Node pont erre keszultunk fel. Mar belepeskor mondtak, hogy mindenki az Anti Tank karakterrel keszuljon es pusztitsunk amennyit csak birunk. 56 konnyu tankot es 3 kiraly tigrist veszitettek a Nemetek. Mikor huledeztem mondta valaki, hogy a rekord 96 volt. <#eplus2>#eplus2> Total eselytelen volt amugy a csata de annyira szepen ment az apritas, hogy az ellenfel feladta a tovabbi tankok spawn-olasat es szepen behuztuk O1-et. En az O2-on orkodve vegul nem vartam meg mig a tarsak X1-et betakaritjak, hanem azonnal mentem O3-ra es hamar meg is lett a lehetetlennek tuno gyozelem. Sokat szamitott, hogy szinte a teljes csapat (2-3 fot leszamitva) egy TS csatornan kommunikalt. Oriasi elony ha tudsz kommunikalni es egyszerre mozog a banda. Ez lehet egyedul megoldas, de ha a masik oldal is ilyen rendszerezett akkor mar hatrany van. Sot, olyakor inditok 0/8-as statokkal. 😊
Nem tudok többet segíteni, ha szerinted nincs ott a megoldás az írásomban. Én tudom kezelni az ilyen helyzetet (az nagyban segít, ha nem egyedül kell véghez vinned az akcióidat), mondjuk én nem is játszom alfa óta <#nezze>#nezze> <#hehe>#hehe> Mintha akármit is jelentene - tudod hány 17-es szintű balfasszal találkozok naponta? Jézus, lökném bele őket az ágyúcsőbe tölténynek, vagy a hullájukat baszkodnám a hídra egymásra golyófogónak, lehet még annak sem lennének jók.
Amúgy a második (azaz a tankos) mondatod elárulta, hogy nem tudtad megfelelően értelmezni azt, amit leírtam - mondtam, hogy nem kellenek tankok ilyenkor, de hát csak azért is azzal vagy elfoglalva, hogy a tank spawn pontokat kempelik. Hát ez van, én megpróbáltam.
Azt leírnád, hogy melyik mapról volt szó?
pre alfa ota jatszom a jatekkal, nem vagyok, hulye. ha mar a varosban folyik a kuzdelem sosem spawnolok tankkal, mindig assault vagyok,
vagy AT.
#2590 csak akkor ha az az utolso bazis, es betamadjak. de itt meg nem ez volt a szitu.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Sokan amúgy elrontják war-ban is, hogy mindenáron tankot akarnak spawn-onli. Pl. egy városi pályán ha már betörtek a város részére, hulla értelmetlen felesleges, és még millió esetben is. Amit leírtál szituációt, abban is teljesen szükségtelen, csak értékes warfound-ok vesznek el, és pártolnak át az ellenfél kasszájába. Elsődleges cél a csata cap pontjainak megszerzése, és nem a tankok kilövése - sajátítsd el ezt a gondolkodásmódot, ésszel játssz, és sikeres leszel.