5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ChipKng
    Es hiaba tudod hasznalni is ha egyedul vagy ezzel. ;) Tegnap szivtunk egy nagyot TPDs-ek ellen. Volt koztunk aki nullat csinalt killben pedig nem bena ember. Annyi volt a dif, hogy nalunk tobb volt a kezdo emberke akiket a matchmaker betolt hozzank, ott meg mindenki veteran es egy TS-en logtak valszeg. Amikor mi voltunk huszan es tolongtunk a palyakert, masoknak nem sok eselye volt. A kulcs: kommunikacio.
  • Roger6
    Szerintem minden fegyvernek megvan a felhasználási helye. Nyílt terepen csipa op tud lenni, ha van ki védje a bázist, házban meg az, ami éppen kezedben van. Csináltam én smg-vel is 52/10-et, és ráadásul nem is a pps-43-al, hanem valami szarabbal. Grease Gun-al is volt 44/12, azt hiszem akkor pont Chip-ékkel játszottam, és 3 résztvevős csata volt. Szóval minden a helyzethez kell alkalmazkodni, és te leszel op, nem a fegyver

Most pl. be tudtuk volna húzni már réges-régen a végső pontot, de az nyilván jóval nagyobb veszteségekkel járt volna. Ja igen, és volt olyan szerencsém, hogy én voltam a rangidős TS-en, szóval én mondtam meg neki, hogy kivéreztetés lesz, azaz farmolás.

Itt minden harmadik embert tudtam leölni (egyáltalán nem egyhitesek voltak), de ezek annyira buták, hogy akkor is arra jöttek, ahol előtte már 4-szer leszedtem őket. Sima emberi hülyeség. Ez olyan, mint amikor bemész egy házba, de a sarkot nem csekkolod ötödször sem, és ötödször is leszednek ugyanonnan kempelve. Az a saját hülyeségem lenne, ahogy itt is az övüké (ezt az 1/16-os srácra írtam, aki nagyjából 8-szor lövette le magát egymás után velem).

De pontot nem fogsz megtartani amúgy csipával, sem támadni. Itt azért volt csapatjáték, ki akartuk véreztetni őket. 3-an védték a pontot, ketten csipáztunk, 2-en támadtak.

Meg lehet, és meg is kell tanulni védekezni a sniper ellen, az pedig úgy a legegyszerűbb, ha nem is lát téged (+ heavy gold set, de az amúgy nem annyira muszáj, nekem sincs). Más úton közelítesz, próbálsz a közelében leugrani motorra aztán gránáteső rá, ilyesmi.

Egy szónak is száz a vége: ha jó fegyvert választasz a helyzethez, OP leszel - meg ha az ellenfél béna. Nem vettem magamra amúgy egyáltalán, de azért azt tudni kell, hogy hiába van jó fegyvere az embernek, azt használni is tudni kell.
  • ikarus44
    Nem bántásból mondom, nem vedd magadra, még véletlenül sem, (de pláne ne szándékosan ), ebből látstik mennyire undorítóan erősek tudnak leni a csipák, hogyha jó helyet talál. Majdnem 90 killt szedtetek így össze.... Bár ezért érdekes, hogy (Meg is értelek azért, hogy elővetted) hogy te sem nagyon erőltetted most a sima gyalogot, mert értelmetlenség is lett volna ilyen helyzetben...
  • Roger6
    Mi védekeztünk nekik kellett volna támadniuk. Kétszer leszedtek csipával egymás után, úgyhogy bepipultam, és elővettem egyik klántársammal együtt a sniper karit. Ugyan XP-re többet kaptam, de ő többet ölt (ő lett a harmadik).
  • ikarus44
    Hát ezt valszeg nem várta
  • ChipKng
    Szegeny Popas (2:30-nal):
  • ChipKng
    Off:
    En tegnap lattam ezt a jatekot a Story4-en(!!!!) ahol egy csavo jatszott vele. Fingom sincs mi a menete, de azt tudom, hogy egy SouthPark epizodban elegge komolyan kifiguraztak mikor Kenny valami kakassal jatszott valami illegalis viadalon.

On:
    Akkor jobb is, hogy tegnap nem hivtunk be egy kis staged meccsbe Devidekkel. ;)
  • Roger6
    Utálom ezt a játékot. Tényleg nem ide való, és tényleg remélem, hogy nem lesz több ilyen ***** itt, köszönöm.

ON:
    Tegnap újra a klánnal mentem. 10 csatából 2-t vesztettünk csak, végig 3-4-szeres K/D-ket hoztam. Kezdek visszajönni a játékba, újra rátaláltam a stílusomra. A lagg megszűnt, bár tegnap többször is befagyott a játék 10 mp-re.
  • Skaternorbart
    Jó ide nem illik, ez az egy videó több nem lesz itt.

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.05. 06:35:14
  • Skaternorbart
    Srácok ne hari az "spell" miatt! gyertek nézzétek a hearthstone videót! Link hamarosan! :)
  • driverbiro
    Tènyleg marha sokan csipáznak... Èn mindig az stg44/frag grenade karival próbálok menni, de mikor 3x egymás után leszednek különböző pontokról miközben próbálok pontot támadni, akkor bizony hozom èn is a scopos gewehr/ panzerschreck katonát ès muszály leszedegetni őket valahogy...
  • ikarus44
    Csakhogy, itt a Német csapat (szerintem vagy az egészük vagy egy jó részük csapatban is játszhatott) 3/4-e lehetett csipa, a másik 1/4-e, meg MG42, MP-40 meg még ilyen csekélységekkel felszerelt gyalog volt, akik csoportosan bekempelték a pontokat, és így vagy a csipák szedtek le, vagy ők...

Bár előnyükre legyen mondva, hogy ha már elég gusztustalan módon kihasználták azt, hogy nincs kiegyensúlyozva a kasztrendszer a csipákkal és hogyha nemes egyszerűséggel elegen bejönnek nem lehet ellenük tenni semmit, mert bármerre próbálsz menni egyből kapod az ólmot, legalább nem volt hacker a csapatukban.
  • Roger6
    Nem tudom, engem nem zavarnak a kemperek, pedig még Gold Heavy Set-em sincs már, mert lecseréltem. Egy meccsen max. 2-3-szor one hit-el ilyen arc, szóval számomra ez nem zavaró. És annnnnnnnyira imádom lekéselni őket :D Gold Nimble köcsög, nem is hall meg amikor mögötte közelítek, csak amikor belevágom a kést a nyomorultba. Amúgy csak védekezésnél lenne értelme kempelni, de hál istennek el a legtöbb pályán azért elkerülhető, hogy a foglalópontba belássanak.

Aztán továbbá az a tény is pozitív, hogy ha 3-5 csipás kemperük van, az azt jelenti, hogy a relatív ellenálló erejük jóval kevesebb, mint a támadóké (feltéve, hogy itt nincs ennyi kemper), mert csak addig tud leszedni, amíg odaérsz a ponthoz, belülről már nem nagyon. Amikor például motorral csapatom, kb. 10-ből egyszer lőnek csak meg amíg az adott ponthoz érek, érdekes, hogy autóval ez az arány szarabb, pedig motoron nagyobb célpont vagyok.

Aztán ha elfoglaltunk egy pontot, utána a másik ponthoz még nem értek oda a csipák, szóval még könnyebb dolgunk lesz. Ez ugye elmélet, de az esetek nagy többségében ez működőképes dolog.
  • Devid-on
    Az egyik legnagyobb probléma a játékkal!Nincs semmi lekorlátozva és így sajnos 10-mecsből 9.5 kemper meccsek lesznek
  • ikarus44
    A tököm tele van már ezekkel a k**ott nyomorék csipameccsekkel... De hogy állandóan csak ilyenek vannak mostanság. Arról meg nem is beszélve hogy falakon keresztül is leszedtek meg akkor is amikor kb. 2X-er is agyondaráltam a gyereket...

Nem szokásom meccset otthagyni, de ezt otthagytam mert már az agyvérzés minden fajtája +1 kerülgetett...
    kb. a csata első 4 precéig bírhatták hogy ne jöjjön be mindenki vagy csipával vagy fullos scope-os Gewer-rel... (Akkor addig volt 10/4 a statom, és ezt kb. még 20 percig bírtam...)
  • ChipKng
    Ha az emberek akik hasznaltak a katonaidat csak logattak a himbilimbit, akkor sajna nem kapsz erte warfund-ot. :( Szoval erdemes oda tolni ahol okosan es ugyes emberek jatszanak... Ez szinte lehetetlen, szal lutri.

Van egy kulso nezet billentyu amit en raraktam egy egergombra a huvelykujjamnal, en ugy hasznalom.
    Amugy a debug control-t szinte nonstop nyomni kell, hogy normalisan lehessen iranyitani. Elegge vacak ez a modszer. Ha nem nyomod a debug-ot, akkor az F bill-el vizszintbe lehet hozni a gepet (jo lassan).

Kivancsian varom a filmet! :)
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.03. 15:58:17
  • ikarus44
    Azt csak akkor ad ha te is játszol War-ban.
  • ikarus44
    Azok akik repülnek, meg tudják mondani, hogy egyes játékosok hogy tudják a gépüket úgy irányítani, hogy közben a kamerával szabadon nézelődhetnek? Ill. ugyanígy, hogy tudják sokkal finomabban irányítani a gépet?
  • driverbiro
    Nem világos még teljesen ez az AT dolog... Betettem őket Ostravába védekezni, ott hősi halált halt 12 emberem, Krakkóba nyomták őket vissza, nyomtam egy reinforce-t. Warfund nem jár a csatáért? Vagy azt csak akkor adja ha én is játszok?
  • ikarus44
    Köszi! (A fraps eszi ennyire?)

Ahogy látom mindkét oldal belelkesedett rendesen
  • ChipKng
    Na, ez durva volt: A DB-s sracokkal toltam. En mar azt hittem sosem lesz vege, meg el fogjuk bukni. Mindket oldalon komoly emberkek, nehany "randommal" felhigitva. 0/7-el inditottam, de aztan lehiggadtam es javitottam 43/44-re. Sokkal megfontoltabban kellett mozogni es ugy tunik nagyon elszoktam a staged csatakban ettol.
    Orulok, hogy behuztuk Airolo-t, mert fontos volt elvagni a Nemeteket Zurich-tol. Mire vege lett a csatanak a Zug-ot veszelyezteto csapatokat felszamoltak.
  • Roger6
    Felvettem az egyik meccsem. Húbaszki... volt olyan, hogy 10-15 mp-re befagyott a kép, végig 20 fps körül mozog a számláló, alig tudok célozni így. De azért nyertünk elég gyorsan. Ha lesz időm, akkor megvágom, és felnyomatom YT-ra.
  • ChipKng
    Nezte valaki a devstream-et?
    A kovetkezo update-be igernek egy uj pancelozott kis jarmuvet az oroszoknak (T-20 vagy mi). 6 szemelyt visz el, a vezeto es a geppuskas vedve van belul a tobbi a hatso reszen szabad preda.
    Lesz camo ruha mindenkinek: Gyalogsag, Para es recon class-nak.
    Uj anti tank granat a nemeteknek aminek a hasznalata nem konnyu, viszont hatasos lehet. Felfele kell eldobni es lefele eses kozben felulrol uti be a tankot (ahol a legvekonyabb).

Squad 2.0-rol sajna nem lattam/hallottam semmit, de csak gyorsan vegigtekertem mert nem sok idom volt ra. :(
  • driverbiro
    Köszönöm, sikerült!
  • Roger6
    Rányomsz az AT-re, nyomva tartod a gombot, és oda húzod, ahova szeretnéd hogy menjenek.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.02. 11:58:24
  • ikarus44
    Bár nekem nincs AT-m, (de nem soká lesz) de amennyire tudom, miután lespawnoltak, azután azt a várost kell kijelölni ahová küldni akarod őket. Az utat meg maguk választják.
  • driverbiro
    Megvettem az első AT-met, pár helyre engedte csak letenni őket. Isztambult választottam így elsőre. Áttenném őket máshova, de nem engedi. Most ott süttetik a hasukat a Dardanelláknál és zabálják a kebabot amíg oda nem ér a háború???
  • gunjack
    Várjuk a következőket.
  • gunjack
    Sabaton a legnagyobb!Volt szerencsém látni őket élőben tavaly Fehérváron.Brutális bulit toltak le...Bocs az offért.
  • ikarus44
    Kellemeset a hasznossal: Ha már Sabaton :)
  • Skaternorbart
    Lássátok nem vagyok irigy... ezen eldobtam az agyam! :D
  • Skaternorbart
    Elkészült az újabb epizód! Heroes & Generals - Random moments Ep. 8. Aki várta; annak köszönöm a türelmet, aki nem látta nézze meg!
    És mindenki likeolja, kommentelje! Köszönet!
  • Skaternorbart
    milyen karid van? ha jól tudom neked amd!?
    elvileg vannak beépítte videófelvevők! nvidiához van beépített és win 10-ben is van ami nem eszi a gépet
    tudom nem függ össze a 2 de így van valahogy
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.01. 03:22:23
  • Roger6
    Más lehetőségek után nézek majd, amik kevésbé zabálják a gépet felvétel közben.
  • ikarus44
    Nem kell minden áron, csak poén volt
  • Roger6
    Megnézem mit tehetek az ügy érdekében, de pl. FRAPS-szal 15-20 fps-em van, ha full HD-ban veszem fel.
  • ikarus44
    Akkor egyszer csinálhatnál valami replay szerűséget, hogy hogy csinálsz ennyi killt sima gyaloggal. Hátha én is tudnék tanulni valamit
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.04.30. 11:54:48
  • Roger6
    Mesterlövésszel nem lenne ennyi cap-em, bár igaz, hogy volt egy 5-10 perces periódus, amikor mesterlövészre váltottam a 01-es pont védelmének érdekében. Mesterlövésszel amúgy nem nagyon szoktam játszani, pl. ha klánnal megyek, elő sem veszem, mert nem nagyon szeretik, és nincs is nagy hatással egy meccs kimenetelére.
  • Mersant
    nalam is ez van. meccs elejen jo volt, aztan megint elkezdett laggolni...
  • ikarus44
    Szép. Mesterlövésszel csináltad?

A lagg elég érdekes mostanában nálam, mert van amikor laggol, aztán nem aztán megint aztán megint nem... Bár már legalább nem egyfolytában csinálja.