5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Golyofogo_ #3359 Első esetben nem kell kigörcsölnöd a 9. szintet(vagy mennyitől lehet sniperre váltani)
2. esetben már lesz 1 AT is
3 esetben meg már 2 AT (vagy 3)
kapsz egy puskát valamilyen távcsővel (mintha alap lenne) oszt jónapot.
És ribbonjaid sem lesznek.
Plussz nem tudod esetleg visszaváltani sima bakává a karaktert.
Új kari esetén meg 3-4. szinten megvan a max félautomata puska, azzal húzol ribbont is, és szélesebb a felhasználási terület. Aztán majd ha akarsz váltasz reconra. -
ikarus44 #3358 Az eddigi leghosszabb meccsem
-
figg8 #3357 Köszönöm. Bár nem igazán erre gondoltam.valami olyasmire hogy pl alapból járnak mondjuk bizonyos combat badgek pl camouflaged meg motor meg fast reload meg belelóg a bilibe a kezem..... -
Skaternorbart #3356 szerintem a kövi patch-ben ha jól értem csak, saját squad-ban mehetünk a warban, de lehet félreértettem. ha így van akkor az academy az jó warhoz. de persze továbbra is mehetünk random warban, csak nem lesz pick battle, se a térképen nem lehet csak úgy csatlakozni csatákhoz. Ha rosszul mondom javítson ki valaki, aki jobban ért angolul nálam! -
figg8 #3355 Sziasztok Tanácsot szeretnék kérni .Miben jobb az academi trained sniper a sima csipánál .Egyátalán jobb-e .van belőle hadnagy őrnagy verzió és nem nagy az árkülönbség.Tisztelettel..... -
Skaternorbart #3354 Érdekes az új 2.0 nem nagyon értem, de alig várom hogy kipróbáljam -
rmksjaergtmk #3353 Én Warthunder-ből jöttem át ide tankozni:D eleinte aszt hitem,hogy kicsit elvan nagyolva itt a tankos story, és inkább gyalogosokról szól. De kellemeset csalódtam... nem tudom összességében jó! nekem nagyon tetszik. SU-85 nél tartok és aszt hitem ezzel majd simán át ütöm a párduc tornyát szemből :D:D De valahogy nem szokot sikerülni:) szemből csak az elejének.. az alját szoktam lőni :p :D és itt azért kívülről nézve sokkal keményebbek a német tankok. pl: a WT-be a szél is át fúja a párduc tornyát szemből.
A tigrisekre nagyon kíváncsi vagyok ritkán rak össze velük, és edig csak 1szer láttam Király Tigrist :( aszt is gyalogosal, de lehet jobb is nekem így :D:D -
ChipKng #3352 Korabban pletykaltak, hogy csak sajat "squad"-odban levo embereid hasznalhatjak majd az eroforrasaidat igy egy idiotat nem kell kiparancsolni az APC/Jeep geppusakajabol mert elarulja a poziciot az idiota lovoldozesevel.
Az angolul nem tudok kedveert majd megprobalok egy osszefoglalot irni. De nem art ha mas is nezi, nehogy kihagyjak valamit. ;) -
ikarus44 #3351 Én sem hallottam sokat róla, úgyszintén csak devid-től, ő mindig úgy beszélt róla mint megváltásról, tehát gondolom valami jó cucc lesz remélhetőleg ami tényleg pozitív hatással lenne a játékra. -
#3350 Én még mindig nem tudom mit jelent amúgy a Squad 2.0, csak Devidtől hallottam párszor. Limitált létszámú kasztok az adott meccsen belül? Pl. 3-nál nem lehet több tank, vagy hogy lesz ez? -
ikarus44 #3349 Devid pillanatai következnek -
ChipKng #3348 Skacok! Ma Devstream jon (du 3-kor) ahol bejelentik mit fog tudni a Squad 2.0 ami a kovetkezo Devyatayev update-el erkezik.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.13. 12:57:29 -
ikarus44 #3347 A hidas vonulásnál, halál komolyan a Ghost Division jutott eszembe a Sabatontól
-
#3346 Meccs után mindig van, az a meccs azonosítója. -
ikarus44 #3345 Azt értem, hogy azt kéne bemásolni, de nekem nem szokott semmi olyan kiírás lenni. Csak a sima ping adat van. (Van amikor még az sem) -
ChipKng #3344 Lehet idopontot is irni es akkor megnezik te milyen meccsben voltal abban az idopontban. -
Golyofogo_ #3343 Amit linkeltél képet és bekeretezted ott van egy sor hogy "the mission id......" itt van egy "picture" felirata szövegben, az megmutatja mit kellene beírni/bemásolni ide.
De röviden: ami ablak fut a h&g mellett (amiben a pingek vannak) abban a lefutott meccs után meg fog jelenni egy k****a hosszú sor a pinges szövegek közt. Talán "/M....." szöveggel kezdődőik vagy mi (képet nem tudok linkelni mert nem otthonról írok). Na az kell ide.
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.05.11. 17:07:35 -
ChipKng #3342 Tudtommal nem... -
#3341 Tudok törölni katonát amúgy? Mármint karaktert? -
ChipKng #3340 Nincs legjobb. Stilusod es az ellenfel tipusa adja mi a legjobb valasztas. Legolcsobb az akna lerakasa a tank ele vagy moge. Azt jo tudni, hogy 10 utan mar eltunik az elso... Elegge gaz koncepcio. :P
En igy hasznalom: Light es Medium tankok ellen RPG-43 es/vagy bazooka. Heavy ellen sticky vagy H3 (utobbi koltseghatekonyabb, de kenyelmetlen). Raadasul H3-nal sokszor szoptam/szopok azzal, hogy nem tudtam/tudom feltapasztani... Kell az egyenes felulet. -
ikarus44 #3339 Most találtam meg ezt a videót Ataway oldalán. Mostanában amúgy is vita volt arról hogy konkrétan mi milyen árban van, meg hogy melyik a legjobb.
-
ikarus44 #3338 Ui.: Amikor jelentetted azt a játékos aki szerinted Cheat-elt, (Ha jó emlékszem te mesélted egyszer) Akkor ezt hogy tudtad megcsinálni ahogyan ők kérték, mert nem nem értem a logikát abban ahogy írják.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ikarus44 #3337 Hát sokszor többet lopnak előlem mint én mások elől... Lehet hogy leckéket kell vennem majd tőled -
ChipKng #3336 Ne sajnald a Chaffee-re kiadott penzt! Ha befejezted a ribbon felhuzasat, szepen atvaltasz ra mert haboruban csak azzal tudsz hatekonyan menni a tobbi light tank ellen. Az M4A1-et en sem vettem meg, csak az Easy8-ast. Az meg a mediumok ellen kell majd. Hellcat es vegul Pershing kell, aztan az osszes tankos utkozetben beugorhatsz ha szukseges. ;)
Mivel kb en is annyiszor lopom el masok talalatat, mint ahanyszor ok az enyemet, igy nem agonizalok rajta. Persze szar erzes egy kicsit, de ez ellen nem tudsz mit tenni. Max ha ralosz, utana leveszed az iranyzekot, hogy ne spottolodjon, vagy spottolod, megvarod, hogy mas ralojje az elsot es akovetkezot te nyomod. Igy nem is teged fog celba venni a joszag.... -
ikarus44 #3335 Még jó hogy nem vettem meg az M4A1-es shermant... (Bár a Chaffe-ért kiadott 180k credit még mindig nagyon fáj)
"Itt elmondja a srac, hogy egy tank lezuzasa kb 60 XP az armor assault ribbonon"
És itt még hozzá jön az hogy állandóan lelopják előled...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.11. 12:31:59 -
ChipKng #3334 Akinek aktualis elegge hasznos info: Ha tankos karaktert huzol, a leggyorsabban akkor tudod elerni az Armour Assault ribbon tetejet ahol a Heavy Tankot kivalthatod, ha kizarolag a legelso geppuskas light tankban tolod! Baszki ha ezt tudtam volna akkor nem szenvedek annyit az Easy8-el, hogy meglegyen a Pershing....
Itt elmondja a srac, hogy egy tank lezuzasa kb 60 XP az armor assault ribbonon, de ha 1 gyalogost zuzol le az mar 100XP korul van, plusz ribbon boosterrel 75%.
Szoval maradj az M2A2-ben, told vegig a ribbont aztan vasarolj be. ;) -
Skaternorbart #3333 Pont nagyon ütős lett a videó! Olyan érzésem volt mintha a lapát flash a h&g ből jött volna. Kicsit be is szartam. -
ChipKng #3332 Megint volt egy brutalis csatam, 113 perc. :) ket klan harcolt es nemet oldalrol BurnoutDV felvette: a video utolso 113 perceben megtalalhattok engem is (ahogy legyilkol es vica-verza) akinek van turelme vegignezni. :P
https://www.twitch.tv/burnoutdv/v/65661752 -
ikarus44 #3331 Hát én is röhögtem egy jót rajta -
#3330 Ez de hülye
-
#3329 -
ikarus44 #3328 Mert biztos ti is egy mocskos cheater klán vagytok, és ez fel is tűnt nekik -
ChipKng #3327 Ha bejon egy H&G fejleszto a DB-s teamspeak-re es megkerdi a csapatot, miert nyerik az amcsik sorra a haborukat, az gaz? :D -
ChipKng #3326 WWI:
-
ChipKng #3325 Igen. :( Regi bug amit egyszer mar javitottak most megint benne van...
#3322 Koszi!!!
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.06. 21:28:23 -
Golyofogo_ #3324 Másnak is ritka bolond az AT útkeresés mostanág?
A szomszédos városba nem közvetlenülmegy sokszor a csapat hanem kerülővel 2-3 másik városérintésével... -
#3323 -
ikarus44 #3322 200 gold ingyen<----- VEDAY2016 -
#3321 Na ezt viszont most egyedül csináltam, a cél az volt, hogy ne haljak meg az adott csata alatt (war-ban). Az xp amúgy jól mutatja, hogy a statom kb. lófasznyira sem járult hozzá ahhoz, hogy győzzön a csapatom, mindenesetre én élveztem. Nagyon rég nem snipereztem már, itt volt az ideje újra a kezembe venni a Mosin-t. :
-
#3320 Igen-igen, ezért is írtam, hogy megbeszéltük TS-en a szerepeket. Ez egyedül nem jön össze, vagy csak mákosan, ehhez a többiek is kellettek.