5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#3399 Köszi szépen Chip! Vendégem vagy egy pár sörre! -
ChipKng #3398 Najo legyen. (Squad=Szakasz)
- Szoval a jatek belsejeben az AT csapatok el fognak tunni, tehat nem fogunk koztuk 'valogatni'. Az embereket automatikusan sorolja be a rendszer 1-1 squadba, vagy osszeallhatnak egybe.
- Minden squad-nak lesz egy alap tipusa (gyalogsag/recon/tankos/repulos/para) ami ugy funkcional mint az AT csapatok korabban
- A squad vezeto hasznalhat majd "customization" pontokat amivel tobb embert vihet a squad-ba vagy dragabb helyeket hasznalhat fel. Pl: egy gyalogos 2 pont, egy recon 3. Ha pl 3 gyalogost es 1 recon-t rak a szakaszaba az ember akkor az 7 customization pontba fog kerulni. Ezeket a pontokat az uj squad ribbonnal tudja szedegetni.
- XP-t kapsz ha koveted a parancsot es akkor is ha a te parancsodat kovetik az emberek
- Legalabb 6-os szint kell ahhoz, hogy szakaszvezeto lehess
- Ha meccs kozben 6-osnal alacsonyabb karakterre valtasz, nem adhatsz parancsokat
- Minden szakasz tag zold, csapattars kek, ellenseg piros
- Feltetelezhetoen a Matchmaker automatikusan talal squad vezetoket es oszt be ala embereket
- Szakasz vezeto parancsokat a Q es az egergomb lenyomasaval adhat tamadasra/vedekezesre/csoportosualsra. Nem kell hozza kukker. Ez ugy mukodik ha ranyomsz egy ellenseges pontra akkor tamadast jelent ha sajatra akkor vedelmet ha semlegesre akkor 'regroup' azaz gyulekezesi helyet.
- A szakasz vezetok egyszerre csak 1 parancsot adhatnak ki. Szakaszvezetok lathatjak masik szakaszok parancsait
- Minden veteran tag utan +5%-ot kap minden szakasz tag
- Csak a szakasz tagok hasznalhatjak a fegyvereket a jarmuveken (eleg szar lesz ha rossz dzsipbe ugrasz be es nem tudsz loni vele)
- Squad tagokat ki lehet rugni szakaszbol jatek kozben
- Amig varunk egy csatara addig minden menu elerheto lesz
- Felso limit van a tankok/recon-ok szamara egy-egy csataban
- Rengeteg csapatmunka XP - parancskovetes, gyulekezes egy ponton
- Minden szakasztag ugyanarrol a pontrol fog tamadni, a szakaszvezeto valthat a pontok kozott, de percenkent csak egyszer
- Ha egy szakasz tag kilep a jatekbol, helyere belephet masik
- Ha egy szakaszvezeto kirug egy jatekost a szakaszbol, akkor a helyere nem johet mas be. Az meg nem tisztazott, hogy atkerul-e masik szakaszba vagy kirepul a jatekbol, de feltetelezhetoen az elso opcio a valos
- Mostantol a kiirasoknal a zold lesz az uj sarga. Tehat minden sajat dolog zold az ellenfel piros (felhasznalonev/xp/stb).
- Mindenhol jobb oldalt alulra kerul a "Join" gomb. A szakasz tag nevek kozepen lesznek felsorolva. A pajzs ikon a reszleteket fogja mutatni.
- Baratlistara vetelnel ket oldalu elfogadas kell, nem fogsz tudni a jovoben masok utan kemkedni
- A chart ikonra kattintva lehet a matchmaker szurot beallitani. War-nal nem allithatsz be semmilyen szurot.
- Ha egy csata elkezdodott akkor utana nem csatlakozhatsz mar be, kivetel a matchmaker segitsegevel
- A haboru nezetben most mar jobban latszodik, hogy melyik hatalom kontrolja van egy adott varoson (jelenleg ugye a nemet/orosz az amcsik szamara egyarant piros)
Szivesen! :)
-
ikarus44 #3397 "Kinek van kedve osszefoglalni az Squad2.0-t? :)"
Remélem működni fog
-
ChipKng #3396 Ezt mashonnan is hallottam mar. Egy kulfoldi srac akivel toltam regen par meccset, nyomta a nemet oldalt is 1-2 war erejeig aztan visszatert. Kerdeztem tole mi tortent. Azt mondta kiprobalta de tul sok a rasszista ott. Ezek utan esett le az akcentusabol, hogy a srac valszeg feka. :) Amugy jol tolta es hihetetlen helyekre tudta berakni az APC-t. Tanultam tole ezt-azt.
Kinek van kedve osszefoglalni az Squad2.0-t? :) -
#3395 Mostanában gondolkodtam én is egy német karakteren, egyik munkatársam is elkezdett játszani, szintén német vonalon. Bár egyelőre elég kevés idő jut a játékra, majd meglátom. -
Rammsch31n #3394 Németekkel... bár a chatben elég sok a náci... :""D
Most akarok venni egy MP-40-est majd.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 08:19:28 -
#3393 Ezekből tudsz majd AT-ket (Assault Team-eket) kiváltani, fejleszteni, utánpótlást biztosítani nekik. Az Assault Team-ek pedig a te csapataidat jelentik amúgy, 12-es szinten kapsz egyet, meg most láttam, hogy valamelyik update-el bejött egy olyan kitüntetés, ami warokban való részvételkor fejlődik, az is ad majd AT-t. Az AT olyan kasztú, mint a saját karaktered, szóval ha Infantry, akkor Inrantry, ha Tankos, akkor Tankos. Ezeket tudod a játék Generals részén tologatni a térképen. De majd úgyis kitapasztalod.
Milyen nemzettel nyomatod?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.17. 07:58:40 -
Rammsch31n #3392 Egyébként ezek a warfundok pontosan mire jók? :D -
Rammsch31n #3391 Értem én, de 3 napja kezdtem el játszani. :DDD A javarészét még nem is értem a játéknak....(Mármint ezt az egységesdit nem, lődözni azért tudok.) :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.16. 23:49:12 -
ikarus44 #3390 Hát pedig én elkondolkodnék rajta amit Chip úr javasolt, mert a gyalogosnak is több fajtája kell warba. Én pl. Most húzom az Anti-tank karaktert, emelett van csak egy anti-tank aknás karakterem is. És majd ha kihúztam a most fejlesztett karimat, azután kezdem el a támadó (magyarán a fő :) gyalogomat. Aztán még ott van az ejtős karakterem amit időnként úgyszintén gyalogként lehet csak használni. Tehát csak gyalogban kell legalább 2-3 db hogy nagyából le tudd fedni minden lehetséges harc stílust.
Én is ott követtem el a hibát hogy későn kezdtem el húzni a többi karit is. Ezért van hogy pl. az aknás karinak is egy mocit is venni kéne, aztán meg ott van a most húzott anti-tank kari, aminek még ki kéne húzni a Garand-ot, hogy egyáltalán harcképes legyen, aztán még a bazooka is ott lenne, mert ugyebár az lenne a lényeg. És a fő kari csak ezután jön... (és még ott lenne a harckocsizóm is, és még a para karimat is húzni kéne, és még egy csipát is szeretnék csinálni.)
És ezek nem csak időben hanem pénzben is nagyon sok. -
Rammsch31n #3389 Tetszik ez a war-os rész is... :D
Lehet szar fegyóm van, de tudok alkotni néha... főleg ha elcsórom másét... aztán az tripla öröm, ha megölöm az erősebbet. :P
Több kredit, exp...karrier úton meg az egyszem katonámat nem indítom el. :P Maradjon csak gyalogos. :P
Egyébként egyelőre nem akarok más karakterbe kezdeni sem...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.16. 22:17:53 -
ChipKng #3388 En a helyedben meg 3-4 masik karaktert is az 5-is szint aljaig toltam volna mielott atleped, mert onnantol sokkal erosebb csatakba fog bedobni, joval tapasztaltabb jatekosok ellen es joval nehezebb lesz igy feltornazni oket. ;)
De mar mind1. Sok sikert a Tier2-ben! :) -
Rammsch31n #3387 Na végre 5-ös szint. :P :D -
ikarus44 #3386 -
#3385 Hehhe, utána 8 percesért 1.300 xp, jó lesz ez így, jöhet :D -
#3384 8 perces meccsért 1.500 xp, jól kezdődik a nap.
-
#3383 Kurv@ nagy szopás, én 9-es szintig nem mennék a helyedben war-ba. Totál szívás, ha nincs megfelelő fegyvered, és tapasztalatod, hidd el, sok balfasz van ott is, de azért a nagy többség jóval képzettebb, mint staged-ben. Ráadásul ugyanaz, mint a staged, csak több xp-vel, és meghatározott számú járművel, szóval nem kényedre-kedvedre tankozgatsz meg hasonlók. -
Rammsch31n #3382 Egyébként 5-ös szinttől ez a war, ez jó móka? :DDD
Vagy az kezdő 5-ösként nagy sz-pás lesz? :D :(
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.15. 21:10:07 -
Golyofogo_ #3381 Mindig aki kérdezi :D -
ChipKng #3380 Ki csal? :) -
ikarus44 #3379 Készíts képet egy ilyen csataeredményedről, és a kiadást is írd le. Akkor konkrétabban meg tudnánk mondani, hogy mi a baj.
Jobb ha megszokod ez itt általános
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.15. 18:57:31 -
rmksjaergtmk #3378 Pfff.. ezek a csaló *****... az anyukat b**szák kénkövesre... már bocsánat. Úgy csapnám le a netet a szobájából mint ménkű.
Hát nagy kedvem van ezek után játszani :p :( Jó baz**meg! csalnak! levan szar*va bas*z*ameg!:D
Ba*z*dmeg mi van? valami bajuk van ezeknek? baz*m*eg,hogy csalnak... lelönek simán ba*s*zameg, át látnak a falon ba*z*meg..... bas*zákmeg az egészet mi?... ba*z*meg! :D:d:D:D
Na de inkáb iszok még 1et az egészségükre :D -
Rammsch31n #3377 Értem én... de elvileg 9500-at kapok... na mármost... visszavittem a Gewehr-t alap lőszerre...szal alig kerül valamibe... akkor hova lesz a kredit?? -
ikarus44 #3376 A kredithozamod sok mindentől függ, pl. a karaktered rangjától (minél magasabb a rangja annál több pénzt kap. Persze nem kell nagy különbségre gondolni, de azért számíthat).
De ami pl. negatív irányba viszi:
A fegyvered fejlettségétől, a fegyver upgrade-k árától, (mert van 1-2 upgrade ami bár hasznos, de drága. Pl. Az én M1/M2 Carabine-men rajta van a scope, ami miatt nekem játszhatóvá vált, de atom drága. Egy átlag meccsemen keresek mondjuk 6500-at, akkor a fegyó ebből főleg a scope miatt elvisz belőle olyan 5400-5500-at...) attól hogy milyen fegyvert használsz, mert a gránát, a vállról indítható rakétavető, és az anti-tank gránátok is nagyon falják a pénzt, de pl. ha az aknákat használsz és azok nem szereznek neked kill-eket, azért azok is ám költségek.
Viszont amik pozitív irányba viszik a mérlegedet:
Egyrészt a karaktered rangja, amit már fent is írtam. Aztán pl. tankozással is tudsz pénzt keresni, (már persze egy olcsón fenntartható tankba ülsz) azzal hogy más tankokat vadászol. Aztán azért ha csak néhányszor használsz anti tank fegyvert (és sikerrel persze) azért még azok is inkább pozitív mint negatív irányba viszik a pénzt. állítólag bázisfoglalással is tudsz pénzt keresni (bár ezt én nem hiszem) No meg hogy minél többet ölj, és minél kevesebbszer halj meg De ha más fegyverét használod azért nem neked kell fizetned, bár az meg egy más dolog, hogy akkor a te fegyvered nem fejlődik...
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe. -
#3375 Vedd fel az ellenség (vagy bajtársak) által elhullajtott fegyvereket, így nem téged terhelnek annak a költségei. Foglalj el cap pontokat, védd meg őket! Ezekért is sok pénz jár. A sima ölés nem annyira kifizetődő. -
Rammsch31n #3374 azt nem értem, miért kapok kevés kreditet....vennék új fegyót de így nem tudok. -
ikarus44 #3373 Odáig aránylag gyors a fejlődés -
Rammsch31n #3372 Most kezdtem el én is... az 5-ös szintre gyorsan felér az ember, hogy lehessen háborúzni? -
Devid-on #3371 Jogos!Amikor látom hogy nyerni nem tudunk akkor én is át váltok szarok rá üzem módra.Ilyenkor szépen a ponthoz közel befészkelődöm és hadd jöjjenek a marhák mert, úgy is jönni fognak aztán garand+célzó víz és jó esetbe le lövök valakit ha háttal van és nincs bekapcsolva a monitorja
-
#3370 Van két üzemmódom. Az egyik, aki megy előre, és próbálja behúzni a cap pontokat, ilyenkor születnek a sok xp-s eredmények, ez az esetek nagy része. Aztán van az, amikor a csapatod olyan balfasz, hogy behúzol egy pontot, és nem tudsz odaérni a következőhöz, mire visszaszedik az előzőt - na ilyenkor a cél a legnagyobb kár okozás. Egyértelmű, hogy nyerni nem tudunk, szóval PTRD + Recon elő, és ami a csövön kifér. Nyerni nem lehet, ha bele gebedek akkor sem, de akkor már fájjon nekik a győztes csata. -
Devid-on #3369 Te csak ne feküdj a bokor alatt te mocskos camper mert,oda megyek és seggbe verlek egy lapáttal -
#3368 A WH-t pl onnan egyszerű kiszúrni, hogy pont a fal vége előtt állsz meg, ő meg tuti prefire-ezni fog, mert arra számít, hogy ki fogsz lépni. Pl. amikor a nagyon "híres", meg húha de isten vagyok Seittu ellen játszottam, érdekes módon két alkalommal is előfordult, hogy az utolsó pillanatban álltam meg, és nem léptem ki a fal mögül, erre ő meg elkezdett darálni - már előre. Nem tudhatta hogy ott vagyok, gold nimble miatt nem is hall, és nem is látszódtam ki, csak hát szegény azt hitte, hogy megyek tovább. Van még pár ilyen arc amúgy, akik érdekes módon előre lőnek.
Egy PunkBuster féleségnek én is örülnék nagyon. Félre ne értsétek, nekem nem azzal van a bajom, ha lelőnek, hanem azzal, hogy amikor 200 méterről, full camo-ban fekvésből háton lövök valakit egy fa lombkoronájának takarásából, és az hirtelen 180 fokot fordulva fejest ad Gewehr-el. Ja, hogy ez is a Seittu volt. Kibaszott gyanús az a gyerek, ráadásul amióta twitch-en like-oltam, soha nem nyomta élőben.
No meg aztán van olyan ember, akinek ha piros a pingje az én zöldemmel szemben, akkor is előre lő, és persze mindig fejest. Csalók mindig voltak, mindig is lesznek, de valahogy vissza kéne szorítaniuk a jelenlétüket a minimumra. Nem hiszem el, hogy nem lehet ez ellen tenni.
Ezt a szálkeresztes "hardver" csalást nem értem, hiszen a játékban minden fegyvernek van célkeresztje. Meg szerintem aki fps-ezik pár éve, az azért tudja hol a monitor közepe. -
ChipKng #3367 Meg fel ora hianyzott ahhoz, hogy megdontse az en rekordom. :) Latszik, hogy mekkora kincs az APC! Amint rajuk cuppantunk, rogton borult a merleg nyelve.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.15. 00:06:07 -
Golyofogo_ #3366 Illetve használj "hardveres" csalást:
pötty (rágóból, tollal ,papírzsepiből stb)a monitorra ahol a szálkereszt közepe van.Azt tuti senki nem detektálja :D
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.05.14. 23:54:23 -
Golyofogo_ #3365 Ahogy nézem a videót az esp olyan modszerűség: nem fulladsz ki,nincs fegyvervisszarúgs, látod az ember kasztját távolságát stb.
A WH meg átlátok a falon meg mindenen érzés. Talán más videóbol az az amikor olyan szép színes emberek látszódnak mindenhol....
Amúgy én sem értem miért nincs semmi értelmes anticsit prg.
Régesrégen volt a PunkBuster, mint harmadik fél általi cucc,és az tök jóllikvidlt minden ilyen hülyegyereket. Ma semmi.
Egyébként ha valaki itt csal, és felnyomod,azt nagy valószínűséggel ki is dobják.
Bár aimboton kívül minden mást igen nehéz kiszúrni, ha "jól" csinálj a delikvens. -
ikarus44 #3364 Egy kis érdekesség:
Az aimbotot, meg a radart értem, de mi is egész konkrétan a Wallhack, meg az ESP?
(Azért elgondolkodtató, hogy a fejlesztők miért nem tesznek semmit az ilyenek ellen, mert tessék itt egy nem csak szimplán használó, hanem nagy valószínűséggel készítő, aki bár igyekezett kitakarni a nevét, de azért nem mindenhol sikerült, és ez alapján simán lehetne bannolni, és azt is megoldni, hogy sehogy, de legalábbis igen nehezen visszajutni a játékba. Mibe fogadok, hogyha jelenteném a gyereket, és el is küldeném nekik a videót, akkor is valami olyat írnának vissza, hogy nem bizonyítható, vagy valami egyéb marhaságot...) -
ikarus44 #3363 Hát már másodjára játszottunk bad harzburgért, de arra számítottunk, hogy vagy nekünk, vagy nekik (Bár ha jól emlékszem inkább nekik) rövid csata lesz. Hát az is volt... -
figg8 #3362 Köszi Golyofogo..Hát jól elvetted a kedvemet igy szombat este.másra számítottam.akko ekőtttőm a pízem inkæbb egy TIGRISRE. Miau..))) -
#3361 Basszus, gondoltam vacsora előtt nyomatok egy jó kis rövid csatát, de hát én is belefutottam egy hosszabba:
-
Golyofogo_ #3360 Szép hosszúmeccs volt.
Az ilyenek végére szokott minden bajom lenni.....