5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Rammsch31n #3439 ...ja, és akkor mindegyik tanktípusból lehet egy-egy, amivel bedob a csatába annak megfelelően, hogy mi kell? (light-medium-heavy-TD)
Sry a sok kérdésért...gyorsabb itt, mint kibogarászni... :S -
Rammsch31n #3438 értem... hát nem tudom... pl most kaptam a legtöbb xp-t eddigi "pályafutásom" során, stagedben 2200 xp... 8 kill 10 halál, 5 capture... tankosként... :DDD végre sikerült megölnöm 2 tankot is :D... ja és ezt mind úgy, hogy 2x letkázott egy idióta náci... aki árulózott folyton :"D
de van infantrym is... még normális fegyó nélkül :"D
De akkor a legalapabb tankkal kell a ribbonokon végigmenni? :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.19. 08:06:43 -
#3437 Én tankost pl. utoljára csináltam A tankozás azért eléggé beszűkíti a karaktered bevethetőségét. Sok war-ban nincs is tank, ráadásul sok pályán nem is lehet értelmesen használni. Én sima infantry-t húznék, aztán anti tank karaktert, és utána tankos karaktert. Infantry még mindig a legjobb bevétel szerintem annak ellenére, hogy pl. Recon-al sokkal jobb vagyok statban - múltkor is 29/0-t lőttem vele, de kevesebbet kaptam, mint egy infantry-val szoktam. A foglalás / védés még mindig a legjövedelmezőbb tevékenység szerintem. -
Rammsch31n #3436 Na van tank crew-m, a korábbi (linkelt) hozzászólások alapján, akkor legegyszerűbb a legalapabb tankkal végighúzni azt a ribbont a legvégéig? jól értem? -
#3435 191 TANK LOSS??? Asztamennydörgős kutyafáját! Pár Generális azt hiszem lekaparja az arcát, mire pótolják warfounds-ban.
Mostanában nézetet váltottam: ha egyedül megyek, akkor nem lényeg, hogy nyerjek, tehát nem az a célom. Inkább a károkozás. Amúgy is kiderül a játék első 10 percében, hogy a csapat milyen, ha lehet támadni, megyek velük, ha nem, akkor késelek, sniperekre vadászok, tankokat robbantgatok, foglalópontot védek. Szóval kicsit inaktívabb vagyok nyerés szempontjából. -
Rammsch31n #3434 omfg 2 óra 20 perc... néha még a sima csata is rohadt hosszú...de ez... :D nem csoda, hogy elfogyott a türelmed. -
ChipKng #3433 Leghosszabb mecs... Sirni tudnek. Siman hozhato lett volna. De senki sem maradt pontot vedeni. Ha en maradtam akkor senki se ment foglalni... Fajt mar a vegen... Inkabb hagytam veszni a picsaba mar, annyira elkeserito volt. Meg az is, hogy Pershing-eket hoztak le gyalogsag ellen.
140 perc alatt is nekem volt a legtobb foglalasom egy masik sraccal. Mindenki alatta! Ez a legbeszedesebb resze:
Asszem ennyi volt a maganyos farkasozasnak. Ezutan csak haverokkal vagy klannal megyek. :P
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.18. 20:33:53 -
Rammsch31n #3432 Persze értem én... de egyébként akkor is többet hoz valamivel, ha nem is sokkal... mindegy, míg kezdődik az újabb war, addig majd staged-be húzom a fegyverét... :)) -
ikarus44 #3431 Én meg csak szimplán leszedem őket a fegyveremmel, had legyen egy kis free kill Kis naivak tanulják csak meg hogy nincs fair play ebben a játékban -
#3430 Igen, én is ha látom, hogy valaki rohan felém ásóval vagy késsel, már rántom is elő az enyémet :D Sokszor alulmaradok, de baromi nagy élvezet -
ChipKng #3429 Jaja, es jopofa, hogy a tuloldalon tobben is felvettek a kesztyut kessel/lapatokkal. :) -
#3428 Ilyen témában még mindig ez a kedvencem, hogy kiröhögi már szegényeket :
-
ikarus44 #3427 A harckocsizónak, amikor le ütötte szinte ordított a gondolata, mikor szembenézett a sráccal: "Ezt nem hiszem el" -
ChipKng #3426 Fegyver? Minek az?
-
#3425 A gond az, hogy a 12-es szintű katona semmit nem tud az ég világon, amit vettél. TÖk alap, csak az a különbség, hogy 12-es szintű. Amúgy hiába kap több "órabért", ha nincs fegyvere, amivel pl. ölni tud, nem sokra megy vele az ember. A csatában nyújtott teljesítmény sokkal inkább meghatározza a bevételt, mint sem a katona szintje. -
Rammsch31n #3424 :D Értem, kár, hogy most kezdődött az újabb war... akkor az amcsival csak staged-be tudok menni... nem baj, addig lesz neki is normális fegyvere. :D
Van vagy 7000 warfoundom asszem...biztos kevés még... :)
Egyébként köszi a segítséget, meg a tanácsokat, ha még nem mondtam volna. :) -
ChipKng #3423 Mert minden haboru elejen el kell dontened kivel vagy es amig vege nem lesz, nem ugralhatsz kozottuk. Majd a kovetkezonel masikat valasztasz. -
ikarus44 #3422 "illetve azzal nem tudok war-ba menni, csak a német katonával? miért? :O"
Mert gondolom azzal a nemzettel vagy War-ba. Amcsi 12-es vettél?
A Command point Azt jelenti hogy hány AT-t tudsz venni. De megvenni viszont Warfoundsból tudod. De mivel még nem sokat játszottál war-ban nem bisztos hogy van elég. Pontos árakat most nem tudok, meg azt sem neked mennyi van, de gyanítom hogy ez a gond. -
Rammsch31n #3421 na vettem egy 12-es szintű katonát, ha más nem... a pénz miatt megéri, sokkalta több jön vele...
viszont ezt az egy parancsnoki pontot, hogy tudom elhasználni? :D
illetve azzal nem tudok war-ba menni, csak a német katonával? miért? :O
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 20:44:55 -
ikarus44 #3420 Nem az majd hozzászoksz. A klánok ilyenek, mert van taktikájuk ami ált. működik is, mert ugyebár ők összedolgoznak. Erről Grabo, és Chip tudnak mesélni bővebben. -
Rammsch31n #3419 Na, az "beteg": :DD -
ikarus44 #3418 Na az ilyenek szoktak általában klánok lenni, akik végig gyalulják a meccset. -
Rammsch31n #3417 az igen...war-ba úgy végiggyalultuk a pályát, hogy 1600 exp-et kaptam (8x foglaltam :P)....
de ez nagyon rövid volt... olyan mintha nem is lett volna ellenség. :DDD -
Rammsch31n #3416 Nem lenne rossz, de azért, mert szeretnék más nemzetet is. :) -
ChipKng #3415 #3334 es itt az oldal aljan a par hozzaszolas. Lenyeg, megkapsz egy alap light (konnyu tankot) es azzal kell vegig tolnod az Armour Assault ribbon-t mig 4 sarga csillagos nem lesz, Kb akkor ajanlja fel a Pershing megvetelet. Persze menet kozben megveheted a Chaffee-t meg az M1A1E8-at, de azt ne felejtsd el, hogy azokkal joval lassabban megy a ribbon fejlesztes. Meg valami! Nem a tankokat kell azzal a konnyu tankkal ledaralni elsosorban hanem a gyalogsagot, mert arra adja a legtobb XP-t.
Miert nem veszel egy nemet 12-es szintu tankost eleve es akkor lesz egy gyalogod is meg egy tankos is. Ha jol akarsz szorakozni akkor az altalad valasztott fakcioban csinalj minden tipusra embert: Inf, anti tank inf (gyalogos akivel tankokra mesz ra), tank, recon, ejtoernyos, repulos (ha szeretnel, de bazinehez). Ez 6 karakter, nekem 7 van, mert az inf-ben van egy olyan emberkem aki tolozaras fegyora van kihuzva ami jol jon ha nincs recon class, de csipazni kell.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.17. 14:36:11 -
Rammsch31n #3414 Értem, mondjuk azt találtam ki, hogy veszek egy jenki infanrtyst... a német simát meg átképzem tankosra... :D
Esetleg be tudnád másolni a hozzászólás számát, hogy ez hol van pontosan? + mi ez a ribbon? -
ikarus44 #3413 Bármikor ki lehet szállni, de nem ez a dolga.
A kézi fegyverzetet érdemes a tankozáshoz is igazítani, a harckocsizódon. Én és aszt hiszem Chip is (ha jó emlékszem, a többiekét nem tudom) úgy állítottuk, hogy csavarkulcs, és 1911-es Browning. A csavarkulcs értelemszerűen a csipák leütésére van, ugye Grabo? A viccet félretéve, a csavarkulcs a tank javítására, az oldalfegyver meg önvédelemre, mert csak ez az egy lőfegyver fér el a csavarkulcs mellé. -
ChipKng #3412 Rohangalhat terepen is. Ha elfogynak a tankok akkor is rohangalhatsz vele, csak hat elegge vacak a fegyver arzenalja ha a villaskulcsot magadhoz veszed. En is vissza kell rakjam az M1A1 carbine-t ra mert a pisztollyal messze nem vagyok olyan hatekony ha kiugralok belole.
Es olvass vissza mit irtunk nemreg a tankos karakterekrol hogyan lehet gyorsan kifejleszteni a teljes tank arzenalt mielott megavasrolnad barmelyik modellt! Ha kihuztad a ribbon-t, akkor a kovetkezoket javasolnam megvetelre: Chaffee, Easy8, Hellcat es Pershing. Akkor az osszes tipusbol (Light/medium/heavy/medium tank destroyer) meglesz a legjobb es barmelyik csataban el tudsz indulni. -
ChipKng #3411 En meg infantry-val kezdtem, kihuztam egy recon karakterre a fullos fegyvert, de valahogy nem erzem. Szinte rosszul vagyok mikor leheveredek valahova es varok az akciora mig a tobbiek toljak a gepet a hazakban. Ezert mar csak legvegso esetben nyulok a recon-hoz mikor a tuloldalon hemzsegnek a csipak es ki kell szedegetni oket. Ha felporgok, utana nem birok 'leporogni' es emiatt egy csomot tevesztek is vele.
Parakat viszont imadom, azzal van akcio boven. :) -
Rammsch31n #3410 Értem... akkor lehet elkezdek egy jenkit... és a tankos ember, az csak a tankba tud manőverezni, vagy helyette rohangálhat az is terepen? :)
Az a baj az elején az első puskára vettem kreditért, egy rakat upgrade-t aminek az ára jól jönne. :( :@ :DD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 14:19:58 -
ChipKng #3409 1: Igen, jobban eluto szint. Nalam szinte tok azonos a piros meg a barna.
2: Azokat az infokat sem fogod latni, hogy online-e az illeto.
A steg bazijo otlet! Viszek 1 talca sort es bevallalom a bogracsban fozest is! :)
#3407 : En Amcsira cuppantam ra, de azt vallald be amelyik szimpibb neked. Mindegyiknek van elonye/hatranya. A kovetkezo listaval lehet vitat robbantok, de en igy latom: Elony, az Oroszoknal a PTRD, Grabowszki+klanja, PPS-43, hatrany, hogy kevesen jatszanak vele. Nemeteknel elony az MG42, Panther, Tigris II, K98, eros klanok (5th panzer division), hatrany: sok a naci :D, Amcsiknal elony az M1/M2 Carbine, Johnson, hatrany hogy sok amator ezt valasztja elsokepp (mint jomagam). :P
Amugy tokre igazad van! Erdemes mar eleve 12-es karaktert venni mert ahhoz mar jar command pont es vehetsz hozza AT csapatokat amiket a haboruban betolhatsz a megfelelo csataban igy nem mas generalisoktol fuggesz.
-
#3408 Az a nemzet, ami neked szimpatikus. Itt a fórumon mindenhonnan vannak, szóval ne hagyd magad befolyásolni, amit tetszik, azzal játssz! Karrierre szintén ezt mondom. Én eleinte Recon-nal kezdtem, de az Infantry messze a kedvencem lett, azaz nem szakosodok. Van két 17-es és egy 14-es szintű karakterem, a 14-es az csak anti tankozásra van. -
Rammsch31n #3407 Melyikre érdemes karaktert fejleszteni jobban, ruszki vagy amcsi?
S karrier lehetőségek közül melyik a legajánlatosabb? :)
Lehet gyűjtenék kreditet, aztán vennék belőle egy trained valamit... :P
(egyből 12-es szint, és mert unnom már, hogy a németekkel csak szívás van a csatában, és hogy sokat kell várni)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 13:55:02 -
Golyofogo_ #3406 csak hogy kötekedjek:
"- A haboru nezetben most mar jobban latszodik, hogy melyik hatalom kontrolja van egy adott varoson (jelenleg ugye a nemet/orosz az amcsik szamara egyarant piros)" most is látható barna (orosz) és kék (német) színnel. Vagy itt mire gondolnak?
"- Baratlistara vetelnel ket oldalu elfogadas kell, nem fogsz tudni a jovoben masok utan kemkedni" ezt nem értem. Most is kétoldali, nem? Ha nem jelöl valaki vissza, akkor max azt látod ha online, meg melyik oldalhoz állt a háborúban. Mi mást lehet még kémkedni.
Amúgy köszönet az összefoglalóért.
Illetve fel tudok ajánlani egy stéget az esetleges találkára. (nem luxus, de lehet szunyálni, horgászni, bográcsolni, van pottyantós budi, tv hűtő stb.) -
ikarus44 #3405 Úgy látom most mindenki benne van a game-ben
-
ChipKng #3404 Nekem nincs ellenemre. -
ikarus44 #3403 Vigyázz mit kívánsz -
#3402 Lassan itt a nyár, lehetne tartani egy H&G találkozót. -
ChipKng #3401 Nmit, bevasalom! -
ikarus44 #3400 Köszi! Hát az biztos, hogy érdekes lesz az új patch. Már csak azt remélem hogy az fps-em is megússza