Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A Tommy-val én is így voltam <#smile>#smile>
Az már csak a játék érdekessége, hogy feletted felrobban egy tank, de semmi bajod nem lesz.
#2817 A nem veszik komolyan-t meg elég hülyén fogalmaztam meg, bocsi.
Amúgy Grabo: Az elvtársaitok meg is nyerték néhány óra alatt a war-t.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.02.12. 16:32:50
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amugy ha fel akarod ismerni oket, van egy hivatalos honlapjuk ahol a nick neveket megnezheted. Van koztuk egy aranyos spanyol csajszi is. 😊
Ikarus! koszi a kodot! Nagyon csabito lesz igy a hetvege. 😊
Cafolnam, hogy nem veszik a jatekosok komolyan war-t. Sokan vannak akik tenyleg nem, de az ilyen klanokba szervezodok elegge komolyra veszik. Nagyobb klan vezetok idonkent osszegyulnek TS-en es megvitatjak ki merre dolgozik es merre erdemes tamadni/vedekezni. Ha nem vennek komolyan akkor nem csinalnanak ilyent. Persze ettol fuggetlenul jo lenne egy war jutalmazas okosabb megoldasa, illetve a klanok tamogatasa nomeg a beepitett voice chat lehetoseg. Roppant bosszanto ez a kulon szoszmotoles a TS-el.
Amugy en ugy csinalnam meg a voice chat-et, hogy pl staged-ben TS modra mindenki hallhassa egymast csapaton belul, war-ban meg mar csak a kornyezo emberek. Igy ha valakinek mondani akarsz valamit akkor vagy egy harcteri mukodokepes radiot hasznalsz vagy odmesz az illetohoz. 😉 Es ott az ellenseg is hallja a hangod, szal nem lenne ertelme kiabalni a harcteren (de suttogni annal inkabb). Najo, nem almodozom tovabb... <#unalmas>#unalmas>
Ezt kb. így gondolom: A térképet feloszthatnák kisebb-nagyobb régiókra (földrajzi viszonyoktól függetlenül) amik elfoglalása után az adott nemzet játékosai (persze az a nemzet aki elfoglalta) valamiféle jutalomban részesülhetnének. Pl. egy kis gold/óra mennyiség (persze nem ilyen 20 gold/órára gondolok, hanem mondjuk 2-3-4 gold/órára ettől nem lenne bevétel kiesésük) Vagy ha a gold-tól ódzkodnának akkor hasonlóan az ez előtti ötletemhez mondjuk credit/óra jutalom lenne. Vagy eltérő jutalommal (mondjuk az egyik terület tp.-t adna, a másik creditet, a harmadik boost-ot ribbonokra, megint más a csata-eredményekre adna boost-ot stb... gondolom értitek hogy mire gondolok)
És mivel az egész térkép lenne így felosztva, így mind a 3 nemzet kapna jutalmat. A játékosoknál, pedig feltételeket szabni mi után kaphatná ezeket a jutalmakat, Pl. játékosnak csak egy olyan szintjétől (értsd: rang) mehetne war-ba, amin már mondjuk lehet fejlett felszerelése a War követelményeihez.
És mivel sok más játékban Pl. WOT is van ilyen, így ez egy bevált rendszer lenne, így ezt pl. meg tudnák oldani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.02.12. 12:29:18
Amúgy örülök, hogy végre van jelzése a klánoknak a játékban, mert így azért sokkal jobb, hogy látjuk, hogy klán csatába kerültünk-e be.
1. Amerika
2. Németország
3. Szovjetúnió
Ezekkel a méretekkel értem miért volt átlagosan 30 perc egy BARbaka harci élettartalma. <#smile>#smile> Egyébként ez a játék igen elrugaszkodott a valóságtól: én kb 1,5 perc alatt szoktam kipurcanni BAR-ral. (ebben benne van a respawn idő is)

Egész jónak tűnik!
Utoljára szerkesztette: Ocsi15533, 2016.02.10. 19:53:40
1
Vagy a steam-est megpróbálom!
Köszi! 😊
Utoljára szerkesztette: Ocsi15533, 2016.02.10. 15:51:38
1
1
Mi a teendő? Vagy csak valamit benézek?
1
Akkor marad a staged moka ha ilyen vegyesen vagyunk. 😉 Az se rossz. Ott nem sajnaljuk majd a repuloket. 😛