5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #3479 En. El is kuldtem neki a videot. :) Kis segitseg: a mario cart utanzos resznel lathato az illeto -
ikarus44 #3478 Széééééééééép
Ui.: Na ki találta meg a Schilli videójában a kedves közös ismerősünket? -
#3477 Az szép, nyomasd neki! -
Rammsch31n #3476 Pont mire megtudom venni a Luchs-t toltam egy ilyen csatát stagedben...azthittem meghalok a nevetéstől: 7 kill 0 death! :DDD 6 cap... és 1500 exp... ezek a hülyék az ellennél azt sem tudták hol vannak. :D -
ikarus44 #3475 Bizony, bezony
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.22. 16:03:15 -
Rammsch31n #3474 ikarus ez jó ötlet volt... bementem egy olyan warba, ahol az ellennek nincs tankja... ilyen alázást... omg.
War-ba először első vagyok a score listán. :DDD -
Rammsch31n #3473 Értem, akkor megveszem majd... csak kell 30k pénz még...na most elvileg kerestem olyan wart is ahol az ellennél nincs tankocska... hátha így jó lesz. :) -
ikarus44 #3472 És van benne egy közeli ismerős is
Nem hinném hogy rossz lenne, én anno a Pz 38-al húztam ki a PZIII-mat aránylag rövid idő alatt (akkor még nem ez a ribbon rendszer volt, és a Luchs sem volt benne. -
Rammsch31n #3471 Mert a warba 10 perceket kell várni mire berak... :D
szal a Luchs-szal szar lenne ribbon-t húzni? :D -
ikarus44 #3470 Schilli bedurvult
De miért Stagedet mész? Én War-ban szoktam a ribbont húzni olyan csatákban ahol nincs az ellenfélnél tank.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.22. 14:58:39 -
Rammsch31n #3469 Értem, akkor jól gondoltam... akkor lehet még spórolok és a light tankokat kihagyom. :D Vagy...
A Luchs-szal húzni a ribbont meg gondolom nem érné meg... (az a baj, hogy az alappal bedob ilyen Chaffe-k ellen amikkel nem tudok mit kezdeni.)...vagy igen?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.22. 14:47:30 -
ikarus44 #3468 " akkor csak simán kiszedném a pipát a listából az alap tankról, hogy azzal ne rakjon be. Viszont a Stug-Panther-Tigrisekkel meg igen. :) Jól gondolom vajon? "
A tankokat kategóriájuk alapján tudod kiválasztani. Ugye ezek a könnyű, közepes, nehéz tankok, és az önjáró lövegek. Ha rákattintasz egy kategóriába, akkor megnyitja az abban a kategóriában már megvett tankokat, és azt tudod kiválasztani. Ha egy adott kategóriából semmit sem jelölsz be akkor azzal nem fog neked csatát keresni.
A Luchs szerintem megéri, bár a Pz. 38 sem rossz. -
Rammsch31n #3467 Értem... csak nem tudom, hogy a Luchs megéri-e... mert túl sok jót nem olvastam róla... és akkor ha nem venném meg... utána ha megvan a végéig a ribbon... akkor csak simán kiszedném a pipát a listából az alap tankról, hogy azzal ne rakjon be. Viszont a Stug-Panther-Tigrisekkel meg igen. :) Jól gondolom vajon? -
ikarus44 #3466 Én úgy csinálom, most az Amcsi tank karinál, hogy az M2A2-vel húzom a ribbont, és amilyen tankot akarok, csak azt veszem meg, de azt egyből, hogy ne legyen az hogy akár 3-4 db tankot is meg kéne vennem, pénz meg nincs rá. -
Rammsch31n #3465 Most volt egy jó defeat-em...31 kill 11 death arány... eddigi legjobb, 2 cap... meg 1100 exp...sokáig vezettem, de csak 2. lettem...a ruszkik sikeresen megvédték magukat (az amcsik nem)... :S :)
ha az a cél, hogy mindegyik tank-típusból a legjobb/legutolsó meglegyen, akkor érdemes megvenni a luchs-ot, nem? vagy rosszul gondolom? (csak mert alap tankkal sokszor dob be olyan tankok ellen, hogy esélyem nincs... :/) -
figg8 #3464 Nem a majort vettem meg hanem az olcsóbbat ,csak még ráköltöttem 300.000 zsetont igy jött ki a 700.000.+ távcső+ heavy bolt +ez meg az és repülnek az ezresek.amúgy még nem waroztam....1500 órám van a játékban ebből 1 war.szeretem a stagedot elvagyok a sok magányos ramboo között.(szemétláda kempelő vagyok) -
ChipKng #3463 Semmi gond. A veteranokkal befoglaltuk Marseilles-t es foglyul ejtettunk vagy ~20000 katonat. ;) -
ikarus44 #3462 Köszi.
Bocsi, hogy nem jöttem szakaszba, mert online voltam, csak 3 csata alatt teljesen fel b***-ott játék, és utána nem volt kedvem többet menni.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.21. 23:17:20 -
ChipKng #3461 #3457
Hellcat!!!
700k zseton? Akkor a "Major"-t vetted meg? Wow! Azzal a warban legalabb 2 recon csapatot mozgathatsz!
En 480-ert az 1-el olcsobbat vettem meg es tudtam, hogy ki kell huznom. Raszantam az idot es toltam vele staged-ben 1 hetig utana meglett a 8x-os tavcso is. Minel erosebb a fegyver annal hatekonyabban dolgozol vele es annal jobban megtanulsz vele celozni. Szoval kitartas es az idot hasznald arra is, hogy szokjad a fegyvert!
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.21. 23:10:57 -
figg8 #3460 Köszi a tanácsokat. már minden fegyverem fullra van húzva az avs és a johnson meg a carabine is .minden nemzetből van egy két 13-15 karakterem + tankelhárító
A snipert csak nyalánkságnak vettem.pechemre......tanulópénz volt.. -
ikarus44 #3459 A Sniper talán az egyetlen kaszt amit nem biztos hogy jó ötlet egyből megvenni, mert mert az ismétlőpuska alapból nagyon gyenge.
Az AVS-ről, Grabo tud bővebbet mondani, de amikor én szoktam találni akkor én elvagyok vele. Szerintem az nem mindegy hogyan modolják a fegyvert, de mint mondtam, Grabo tud bővebbet mondni.
Az ejtőernyős félautomatából 2 fajta van a hagyományos, és a behajtható válltámaszos. Bár elvileg csak az equipment pontban van különbség, de gyakorlatba az M1 Carbine-t én jobbnak tartom mint az M1A1-es variánst, mert ez utóbbi mintha jobban szórna a másiknál. Bár ha ejtős akarsz lenni akkor vagy Tommygunt vegyél, vagy a Garand-et húzd fel 2 hit-esre -
figg8 #3458 Nem hallgattam Golyofogora és megvettem az academi trained snipert.SEMMIRENEMJÓ.a vétellel együtt benne van kb 700.000 zsetonomban és még kell rá költenem hogy használható legyen.sírok ha meglátom a monitoron.....sztem az avs -36 és az usa ejtőernyős puska is felejthető.persze ez magánvélemény. -
ikarus44 #3457 Mit javasolnátok prioritásba? Hellcat, vagy Easy 8? Mindkettőt nem akarom megvenni ahhoz túl szűkmarkú vagyok. -
Wazze11 #3456 Idióták ülnek a tankba... én is, de nem künyö T34-ekel alkotni lövegsüllyedés smafu..
nem értem itt nem úgy látszik mintha nem férne el a zárvár a toronyba, vagy vlmi... cső megy le, bent a szárvár megy fől ügye? dá!... vagy mi mivan?
https://www.youtube.com/watch?v=rTnS0XS2al8
ahhh nem tudom.. tulgondolkozok, lesz*arom iszok még egy sört. csak fel idegesítettem magam :D:p -
ikarus44 #3455 " Egyebkent Szombaton napkozben ki fog raerni? "
Talán, még nem tudom -
ChipKng #3454 Szolj ha valtasz (bar ugy is eszreveszem), mehetunk majd clan vs clan harcokba a kemenyvonalas nemetek ellen. Azok nagyon izgis meccsek szoktak lenni. :) Ott mar az is szamit hogy hany 'random' emberke keveredik be a matchmaker-nek koszonhetoen. De ha mindket oldalon fullos a szertar, az nagy feeling mert profizmus van mindket oldalon. Akkor bizony bokorrol bokorra kell megharcolni a nyomulasert. Nincs nyilt terepen futkoraszas. Nem toleraljak a csevegest sem olyankor a TS-en, csak a lenyegi informaciokat kerik, tomoren, roviden.
Egyebkent Szombaton napkozben ki fog raerni?
Amugy hany napja is tart az uj haboru? Csak mert most lettek keszen az ejtoernyoseim, mikor az elozo vege utan rogton bealltam a sorba! Durvan lassu a sor az ejtoernyosoknel... -
#3453 A stratégánk most amcsikkal tolja, a fő-fő vezér, azaz Clan Leader meg inaktív. Így néha összejövünk (5-8 fő),de a régi bandából alig maradtunk páran. Sok újonc van, persze mindegyik bizonyítani akarja, hogy ő aztán istenkirály, így egyedül akar befoglalni pontot 5 fő ellen - nyilván esélytelen -, meg csak azért sem azt csinálja amit kiadtak parancsba, mert ő EGYEDÜL akarja megnyerni a csatát, hogy aztán félistenként nézzünk rá - nyilván esélytelen ez is.
Az újoncokkal nincs meg az a rutin, hogy nem spawnolgatunk össze-vissza autókat-motorokat, meg egyedül nem megyünk neki egy pontnak, megvárjuk a másikat pont azért, mert spórolunk a járművekkel, meg ki hova dobja a gránátot, MEGVÁRJUK AMÍG A GRÁNÁT ROBBAN (ennyire balfékek komolyan, hallják, hogy esik a gránát - ugye tipikus hangja van -, de azért csak betrappol bazmeg a cap pontra) stb. Ráadásul sok alacsony szintű is van, aki pl. ppd-40-el mászkál, amit én személy szerint rühelltem, szerintem azzal a szarral fejbe is kell vagy 3 golyó, hogy megdögöljön valaki. Pfejjj, ha még egyszer ki kéne húznom, inkább uninstallálnám a játékot.
A többi klán amúgy megvan a szövetségből, csak azok meg orosz ajkúak, nem is értem, hogy mit mondanak. Néha kiírják, hogy melyik várost támadják, akkor betársulok, és amúgy sokkal profibbak is, mint a mi kis alakulatunk volt, de mivel nem tudok kommunikálni gyakorlatilag velük, így ez is hasonló, mintha egyedül játszanék, csak jobb esélyekkel. Pedig jó volt pofázni a többi emberrel, ráadásul az angolom érezhetően javult a hónapok alatt, bár nyilván így is siralmas.
Erősen gondolkodom, hogy a következő war-ban váltok Amcsira... -
ChipKng #3452 Mi lett a klanoddal? Nem ernek ra? -
#3451 Nem oldottam meg sajnos, mert kikaptunk A "megállítás" inkább annak szólt, hogy nem adom fel, és mindezek ellenére ma is harcba fogok szállni a városokért, még ha ilyen idiótákkal kell is játszanom. -
ChipKng #3450 Szerintem ezek ilyen kis tizeneves pocsok voltak akik unatkoznak. Lehet irritalta oket az elso helyed a tablazaton. Ilyennel csak staged-ben talalkoztam. Gratula, hogy meg ilyen ellenszelben is megoldottad! -
#3449 Éreztétek már úgy, hogy 35 ember ellen játszotok?
Amikor még a saját csapattársad is kilő a kocsidból tankkal? Amikor a letett Anti-Person aknákat a szemed előtt lődözik szét, persze teljesen értelmetlenül? Amikor húzod be a pontot, egyedül vagy bent, de a csapattárs azért bebasz egy gránátot, hogy véletlenül se tudd behúzni a pontot? Amikor kiszállsz a kocsiból, és elütnek mint a szar? Amikor kiszállsz a kocsiból, és lebazookáznak? Amikor NEM szállsz ki, és úgy bazookáznak le? Amikor a csapattársad azt az utat teszi tele aknával, amin a leggyorsabban tudnál odaérni foglalni? Amikor a foglalásnál beáll az ajtóba, hogy ne férj oda még véletlenül se, mert nem fogja fel, hogy te NEM az XP-ért csinálod már a 17-es szintű karakterrel? Amikor beállsz foglalni, és a kint hagyott motorodat direkt nekitolják a falnak, hogy az felrobbanjon, így jármű nélkül maradj? Amikor szórakozásból foglalás közben egymást dobálják kézigránáttal?
Hölgyeim és Uraim! Büszkén mutatom be mai utolsó csapatomat, akik nélkül mindez a sok teamkill velem szemben nem jött volna létre:
(dob-pergés)
Szóval igen, szeretném megköszönni nekik a kb. 15 értelmetlen teamkill-t, de üzenem nekik: ez édeskevés volt így is ahhoz, hogy megállítsanak!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.20. 01:35:33 -
ikarus44 #3448 Lazaság, humor, és vérprofizmus ördögi keveréke ez a pali -
#3447 A hülyeállatja!!! Imádom ezt a palit. -
ikarus44 #3446 Istenem Kotton
-
ikarus44 #3445 Szerintem ne vedd le. Én nem rég játszottam vele, és nekem nagyon nehéz még rövid távra is célozni vele.
Én is csak a lőszert, és ravaszt upgradeltem rajta. -
ChipKng #3444 Tegnap este toltam a DB-sekkel par meccset es kokemenyen bevedtuk a tankokat. 3 db volt mindossze, hogy a tuloldalon levo tankokkal felvegye a versenyt. Persze jottek ra az AT emberkek a mocikkal mint a legyek, de azonnal szedtuk is le oket. Kozben meg amint attolta a hidon a pofajat egy tigris ketten szortuk tele sticky-vel. Mivel mar 4x kellett megvedeni a varost ezert kihasznaltuk a lehetoseget, hogy kontrol alatt volt a meccs, ezert az utolso pontot direkt nem foglaltuk be, hanem 0-ra gyalaztuk a letszamukat, mar csak 2 volt elbujva valahol a terkepen mikor berongyoltunk az utolso pontra, de 1 masodperccel a foglalas elott lejart a tamadasi idejuk es vege lett a meccsnek. :P
Eleinte idegesitett a scope a carbine-on, de az alap sight tulsagosan kitakar. Mondjuk igy is eleg sokat nyirok ki siman hipfire-bol. Ezert gondolkodtam el rajta, hogy leveszem. Foleg most, hogy kozeptavon amugy is gyengitettek rajta. :( Amugy csak loszer es trigger van rajta, hogy picit emeljen a tuzgyorsasagon. Nincs agyon moddolva. Felesleges.
-
ikarus44 #3443 Én pl. a Carabine-t azért használom scope-val, mert a sima célzóköre nekem használhatatlanul kicsi, és mindent kitakart. (Ilyen téren szerintem továbbra is az M1 Garand viszi a pálmát a játék összes fegyója közül) A scope-val, nekem megváltás lett az a fegyver. Bár így is csak közelharcra tudom használni, mert iszonyat módon szór. Ezért is fogom a fő gyalogomnak a .30cal.-os Browningot megvenni. (Vagy marad a BAR, még nem tudom.)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.19. 10:49:50 -
#3442 Jó, hát én klánnal megyek war-ba tudod, ahol kb. az esetek 70%-ban nincs tank, sőt, ha van az ellenfélnél, akkor azonnal ugrik mindenki tőlünk anti tankos karakterre, és sorra robbantgatjuk őket. Ezért írtam, hogy a felhasználási területe elég szűk war-ban:
1 - csak bizonyos warokban lehet tankot használni
2 - ha használod, akkor sem fognak figyelni rád, mert idióták a csapattársak
3 - a legtöbb városi pályán szinte használhatatlan, legalábbis egyáltalán nem effektív
4 - kurva drága az AT // rengeteg warfounds-ba kerül, és sokszor idióták vezetik a tankot
Ráadásul egyedül tankozni sem kifizetődő, biztos hogy mindenki rád fog vadászni egyedüli tankosként. Illetve nem is az a gond, mert lehet több tankos is, akkor sem éri meg, ha nem figyelnek rád. És van olyan, hogy a saját spawn pontod közelében sticy-znek fel a saját infantry védelmed mellett, ez az idegesítő.
Amúgy nem tudom a Carbine-t hogy használok, de én pl AVS-nél tűzgyorsaságon kívül nem raktam rá semmit. Néha a skulót teszem át Sniper-re, de amúgy azt is alapon szoktam hagyni, mert heavy set gold ide vagy oda, így is - úgy is 3 lövés kell bele minimum. Távcsővel teljes mértékben kontrollálhatatlan a recoil, 2 hétig használtam így, de egy tár kilövésnél az A3-as egérpadról simán leszalad az egér, annyira lefele kell húzni. Pl ha kieresztem a tárat ellentartás nélkül, 90 fokban felfele néz a karakter a sorozat végén, és mindez 15 golyóra oszlik el, szóval nincs értelme távcsövet használni. Így viszont a fenntartása (nincs benne se rugó, se távcső, se célzókereszt) kurva olcsó.
Emlékszel arra, amikor Thompson-al mentem veletek? Sima alap lőszer, aztán 900 RPM. Tök mindegy mennyit sebez a golyó, nem az fog számítani, hanem a darálás. Szóval arra sem kellett semmilyen modolás a tűzgyorsaságon kívül, és úgy hozta a zsetont, mint az álom. Csomó fegyvernél nem éri meg modolni sokat. Bár egy millió kredit felett AVS-nél felraktam mindent fullra, de semmivel nem éreztem magam hatékonyabbnak amúgy. -
Rammsch31n #3441 okés, akkor majd a végén megveszem a szimpatikus tankokat (nyilván a saját kasztjában a legerősebbet) :)) -
ChipKng #3440 Igen, a legalapabb tankkal kell vegigmenni. 1 ember kinyirasa 100XP, 1 tank lezuzasa 60XP (az armour assault ribbonon). Van difi boven.
Penzt is ezek tukreben kapsz.
Nem teljesen ertek egyet. Ha tankoskent beszallok mert az ellenfelnel is van tank, akkor az adja a legtobb lovet. Mindig a tankossal kerestem a legtobb penzt, foleg mert az inf-nel a Carbine fenntartasa kutyadraga.
Igen. Ha csak medium armour van akkor azt tudsz spawn-olni. Nem maradsz ki a bulibol csak mert nincs megfelelo jarganyod. Mindegyik osztalyban kell egy, de eleinte ne vedd meg, hogy ne dobjon be olyanba amiben nem keresel annyit.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.19. 09:41:17