Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Apropó!: Ha már Carbine. Tegnap kezdtem el húzni az utolsó szintet a hozzá kelló ribbonból. Még kb. 1,5 hónap és meg is lesz a kicsike, amilyen tempóban haladok <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.02.24. 11:36:44
egy tár is kevés, és már minden pénz a lőszerre megy el.
Nem tudom, hogy mi tőrtént, mert még néhány hete ugyanezekkel a fejlesztésekkel, jó volt. Nem tudom, hogy ebben az új peccsben jövő géppisztolyokat érintő változásokkal, vagy kapott-e egy nem bejelentett nerfet, mint anno, a B.A.R, vagy a Gewer.
Vettem egy új telefont, a legelső alkalmazás amit telepítettem rá a Mobile Commander volt. <#banplz>#banplz>
Amugy ne felejtsuk el, ez egy BETA -nem vegleges- jatek. Szoval johetnek meg egyeb eszkozok.
Az amerikaiaknál igazából csúzlival is mehetnék, mert már szart sem érnek a fegyverek.
Remélem még sok újdonság lesz a másik két nemzetnek, mert már nagyon egyoldalú volt a játék😊
Mennyi reportolt szándékos TK kell a banhoz?
mert ugye az a legerősebb recon squad pl...

De amúgy igen, sokszor van vele multi killem, és nekem a négy csillag 3 meccs alatt összejött vele, de a klánban nincs még egy ember, aki használná aktívan rajtam kívül, ma amúgy meg is kaptam ezután a hatos kill után a PTRD King nevet. 😊 Persze csak hülyéskedtek.
Szóval tud OP lenni nagyon, ha a megfelelő körülmények között van. Viszont ily módon egy kés is lehet OP 😄
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.02.20. 21:58:29

Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.02.16. 22:24:44
De hogy jobban szemléltethessem, hogy mennyire is volt a helyzet magaslatán a csapat, az az is jelképezi, hogy én végeztem az elején:

De nem Garanddal!
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.02.16. 09:54:56
Egyébként Stagedre már nem merek menni, mert fél óra után lerobban az agyam😊
Ezt kb. 1 hónapja halottam.
A keszitok azt mondjak amugy, hogy hasznalnak csalas eszleloket de ertheto modon nem osztjak meg milyeneket es hogyan mukodnek. Azt biztosan tudom hogyha vkire sokan panaszkodnak egy meccsen, azt a meccset vissza tudjak allitolag nezni. Ezt olyan pletykaszinten olvastam...
Janit ezert nem latom mostanaban online? Vagy ez a ban valami regebbi sztori?
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.02.15. 15:58:16
Chip: Csak nem tűnik úgy mintha az SVT, Gewert túl húzták volna a kelleténél? Mert Állandóan 2 lövés vagyok nekik, pedig még ezüst heavy set-et is használok. Garanddal pedig ált. 3 lövés mindenki nekem. Pedig max.-ra van húzva a sebzés. Mostanában a Gewertől jobban is félek mint az MG-42-től.
Nekem masodszor sikerult az M1/M2-vel kiosztanom egy sorozatban duplafejest. Nem kicsit anyazhattak a masik oldalon. <#eplus2>#eplus2>