Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig még én sem voltam online <#smile>
Roger6
De igen, pont war kezdetekor voltunk online a szövetségből nagyjából 70-en. A TS-en mindegyik szoba tele volt, én ilyet még nem láttam. 22 csatából 1-et vesztettünk pedig mindegyik Assault volt. Csomószor egyetlen line-ból vertük meg a védekezőket, olyan mapokon, ahol gyerekjáték bevédeni mondjuk egy E line-t. Hát nem US prime time volt az tuti, mert hiába voltak Carbine-okkal meg MG-42-vel, egy sima késsel veszélyesebb voltam náluk. <#nezze> Hihetetlen, milyen bénák ellen játszottunk, én ilyet még nem pipáltam. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csak nem megint a szovjetek rambozták be a mapot? <#smile>
Roger6
Nekem egyetlen AT-m sem jött le a 8-ból. De így legalább nem került semmibe a háború számomra. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Picsaba mar az 1 napos haborukkal! Nagynehezen osszeallnak az AT-im, erre vege a haborunak es vehetek ujat. Fosom a penzt a nagy semmire... <#falbav> Tegnap is vegre elkezdtem tudni hasznalni oket, megnyertunk egy csatat erre a vegen kiirja, hogy vege a haborunak...
Az ejtoernyoseim meg meg le sem tudtak jonni.
Nekem az volt a kedvencem, hogy a WT-t próbáltam ki épp, és akkor írta ki a program hogy veszi épp. De akkor nem engedte kikapcsolni, csak miután kiléptem a játékból...
(Bár nem gondolnám, hogy ez volt a hiba, mert ezt a drivert azután frissítettem a legfrissebb verzióra, miután kiléptem a játékból tegnap.)
Örülök, hogy segíthettem.
Nem gondoltam volna, hogy az a vacak program, így önállósítja magát. Eddig azt hittem, csak én indítottam el véletlenül...
A képért meg bocsi, hogy ilyen picire sikerült. Én is csak most vettem észre.
Köszi!
kb. 2 perccel ezelőtt sikerült, végre sokadik NAGYON sokadik próbálkozásra sikerült is kikapcsolni.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.03.15. 14:56:28
Mórickásan, elvileg így tudod kilőni:

http://kepkezelo.com/images/4fv198b5zu9pz4y3sj69.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Ha abban a s***ban nem jön elő a fogaskerék ikon, katt rá egyszer
Igazad van, tényleg veszi, csak nem tudom kikapcsolni, mert nem találom sehol sem azt az opciót.
Radeon-t használok. De holt találom, a Gaming Envolved-ben ezt az opciót?
Ha Radeon kártyád van és esetleg használod a Raptor(?) vagy Gaming Evolved nevű csodát is, akkor annál nézd meg, nem e bekapcsolta a videófelvevőt, csak úgy önkéntesen. Nálam ez történt és igen darabos lett akkor a játék míg észre nem vettem a turpisságot.
Roger6
Én nem tapasztaltam ilyet. Remélem gyorsan megjavul a játékod.

nekem tegnap még működött...
bár hasonló okok miatt már nem erőltetem a játékot, egyet kettőt játszok alkalmankét és ha jelentkezik a probléma elteszem holnapra.
Ennek ellenére vannak videók kommenttel ha pihenni volna kedvetek 😊 Játékélmény 1
Játékélmény 2
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.03.14. 22:56:44
Na jó emberek, azt hiszem most lett megint elegem, kb. fél évre ebből a játékból... Egyszerűen játszhatatlan már nekem is, FPS drop-ok, le, -és, kifagyások összeomlások, kb. 10-15 percenkénti újraindítás, után most már bárhova mentem vörös ping 100 alatt nem is volt.... Úgy tűnik elég volt egy délelőtt hogy tönkrebasszák nekem is. Pedig pont ma takarítottam is ki a gépet, hogy hátha jobban megy, dehát...
Roger6
75 perc majdnem, az igen! <#violent>

Kifogtam, az eddigi legkeményebb csatámat, Bár vesztettünk, de izgalmas volt.

Rendben 😊 köszönöm előre is
Roger6
És folytatódik....
IzéA meg IzéB.

Roger6
NP, írok majd, csak gondolkodom.

Amúgy elkezdődött a hétvége: 15 perces meccs (és itt már látszik, hogy két AT-t ugprade-ltem, meg indítottam, máris -50.000 k Warfounds)

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.11. 17:22:32

Elnézést hogy itt írok, Roger6 küldtem privát üzenetet 😊
Értem, köszi!
Roger6
Zsetonban +25%, Warfounds-ban +75%, szóval igen, szerintem sokat dob rajta a prémium. Ez nekem kb. 3 hónap alatt jött össze, de csomó zseton is ment a levesbe, meg warfounds is. 7 AT-t megvenni is 100.000+ volt, aztán háború kezdetekor útnak indítani őket megint csak 7 x 2.300 warfounds, pótolni a hiányokat, szóval eszi ez is rendesen megtakarításokat.

Havi 2.200 forintra jön ki a játék, annyi az egész, hogy 3 hónapot kell egyszerre befizetni, tehát 6.600 Ft körüli összeget.És itt jön a csavar, kezdődik a körforgás: az újabb 3 hónap prémiumot már meg tudod venni ingame zsetonért, szóval nem fog pénzbe kerülni. Mutatom:

Itt látszik, hogy a 90 napos prémium tagság 1.720.000 credit-be kerül. Ha nem költesz agyatlanul, akkor 3 hónap alatt ezt bizony össze lehet szedni úgy hogy jut is, marad is. Én húztam egy teljesen új karaktert, vettem PTRD-t (281.000 zsetonért), vettem autót, motort, millió és egy féle bombát, kihúztam PTRD-t, és SVT-t (150 k fejlesztésekkel), vettem kézifegyvert a Recon karinak, aztán még egyet, az is volt fejlesztésekkel együtt 250-300.000 credit, szép kis festett ruhát 225 k-ért, fegyver skint 185 k-ért. Szóval ja, herdáltam rendesen.

A lényeg, hogy ha eleget játszik az ember, megússza a prémium tagságot egy 3 hónapos befizetéssel, utána ingame zsetonért lehet vásárolni folyamatosan, nem fog fizikailag pénzbe kerülni számodra.

Bocs, ha hosszú lett.

Grat! <#eljen> A prém fiók sokat tud rajta dobni?
Roger6
Írjatok rám ingame, és már megyek is. Bár tegnap elég inaktív voltam.

Gratula! Legkozelebb csatlakozhatnal egy kis puffogtatasra hozzank, ha invite-ot kapsz. <#awink>
Roger6
Túl az egymillión, duplán (kredit is, meg warfounds is):

Jön is patch. Nincs szerver.
Én is néztem, hogy írnak valamit állandóan, de nem volt időm sosem, hogy el tudjam olvasni
Roger6

Na most a Berlin melletti RATHENOW FLUGPLATZ alakult fekete lyukká.
Kerüljétek.

szerk.: és nem sokkal mellette WITTENBERGE.

Alakul ez szépen.
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.03.08. 18:29:46
Neked akkor szerencséd volt. Én akárhányszor raktam le aknát mindig team kill lett belőle, így inkább feladtam.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.03.08. 11:09:26
Be szoktam irni a chat-be is, hogy hova rakok le aknat. Ha megis rafutnak, leszarom. De joval tobbszor jott jol, hogy megfelelo helyre raktam le aknat.
Nekem nem, mert állandóan a csapattársak mentek rá.
Megcsinálhatnák azt ha csapattárs megy rá akkor az sucide legyen ne team Kill.
Eddig nem volt? <#confused>
Végre lesz értelme aknát használni <#smile>
Erdekes mitoszokat cafolgatnak itt az oroszok a jatekkal kapcsolatban:

Pl, MG42-vel egy Hellcat-et is akar fel lehet robbantani, ill. ha megpakolod 4db aknaval a jeep-edet es belehajtasz egy nehez tankba, akkor az ongyilkossagon tul sikeres dzsihad akciot is vegrehajthatsz. <#eplus2>
Pont Chip-nek írtam néhány hsz-el lejjebb hogy a Wiesel-ről ebben van a legjobb összefoglalója: "That a new Wiesel, well it's it did Wiesel" <#nevetes1>
Roger6

Ha a loveget forgatja akkor jo helyen vagy. A bal egergombbal lohetsz nem kell hozza zoomolni sem. A zoomot tenyleg az eger gorgoje hozza be. Lehet meg kellene nezni a billentyu beallitasaidat, mert lehet regen atallitottad csak elfelejtetted idokozben. <#awink>
gunjack
Sniper autójában hogy a rákba lehet lőni? Odáig stimmel hogy átülök a fegyverhez.Forgatja is a löveget de nem vált át célzó modba....egér középső gombját írja de nem csinál vele semmit.Már az összes gombot megnyomtam a billenyűzeten de semmi.Oké hogy rég játszottam már vele de eddig jó volt.
Ha ez vigasztal, Szombat este Romban kb 30k gyalogot, ~4k tankot , tobb szaz ejtoernyost kesztettunk megadasra. Tobb is lett volna ha egy csoport 'random' emberke nem lett volna annyira tulbuzgo delen az egyik varosban ahol szinten ekkora arzenal tartozkodott mielott befoglaltuk volna az alatta levo kis varoskat az elzarashoz. <#eplus2>
A patch óta, én is állandóan találkozok ilyen fizikai buggal, mint amilyen az első képnél is van. De a civil jármű spawn is érdekesen van megoldva 1-2 esetben, Pl. Az előretolt reptéren, az A1-en, ugye a garázsban áll egy civil teherautó. Beszálltam és abban a pillanatban amind megmozdult a kocsi rám esett a következő. Még örültem is hogy nem robbant fel tőle a kocsi és így egyből nem egy sucide-val kezdtem a csatát.
Apropó sucide: tegnap azért haltam meg mert felborultam a biciklivel.... gg reto <#eljen>
Ma, elnézvén hogyan daráltatnak be idióták AT-ket, elgondolkodtam. Rendben, hogy a +50% xpvel többet kap war esetén, és gyalogcsapatoknál sem zavar ha elhasználják. De tank, repülő, stb esetén kellemetlen, úgy hogy van aki azt sem tudja mi az a warfunds.
Erre egy tök egyszerű megoldást lehetne bevezetni: arány. MIndenki kap minden kasztra egy számot ami az adott eszköz (ember/tank/stb) értéke / az általa elpusztítot eszköz értéke. Gyalogos esetén mondjuk lenne 0,6 (mert ha cserébe foglal, akkor tud játszani) tanknél 0,8, repülő 0,9 etc. (Csak war esetén stageden mindenki a saját f****l veri a csalánt.
Pl: ha pl egy tank 300 WF, lelő egy tankot ami szintén 300WF akkor 300/300=1, ok tippre nem sík hülye. De ha lelő három gyalogost, aminek darabja 60WF és után annyi neki, akkor 3*60/300=0,6 az arány, és ezt eljátsza 2-3x akkor maradjon csak gyalogos. Mert vagy nem tud tankossal játszani, vagy szar a felszerelése, vagy nincs is nagyértékű ellen a pályán, vagy szar részen próbál harcolni (pl. házak között), így nem indokolt ezzel az eszközzel a részvétel.
Ha ezt nem éri el, gyakoroljon stagedbe.
Vagy egyszerűen az elhasznált eszköz WF értékének mondjuk 40%-át a használótol vonjuk le.

Egyébként valójában minimum nullszaldós minden veszteség nálam, de idegesítő azt látni, hogy azért bukunk mondjuk el egy meccset, mert 8 tankos van, városban egymás hátán, van, amelyik annyira megy előre hogy már 70°-an áll a falon, és nem veszi észre, végén van 30tankbukta a semmire, és a meccsnek is annyi. Modnjuk kávé helyett ez is felhúz.
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.03.06. 11:43:17
3 kereket héliummal fujtak tele...
""

Queen: Bicycle Race
""

No more headshoot, loosers...
""

-Torony! Igen rövid ez a leszálópálya!
-Valóban, de milyen széles....
""

Ide meg ha valaki beküldött volna 1 gránátot....
""
Ez megint gyönyörű: Berlin melletti Lichtrefelde városába berohadt egy kisebb haderő. Nem, nem körülzárás miatt egyszerűen beszart (14k gyalog többszáz tank, jármű eddig). Ez b+ megint -legősibb szakma- jó. Támadni nem lehet de majd tuti az lesz a vége hogy körbeveszi az ellen és megy majd az egész a -női nemi szerv- ba....
Alien69
Aki azt írta, hülyeséget írt. <#nevetes2> Az igaz, hogy fontos, de önmagágan lófütty. Más játéknál is van hasonló szitu. Ki kell lockolni valami fegyót, de az oda vezető út lehet, hogy nagy k/d áldozattal jár. De természetesen, van egy küszöb szint, amit NEM szabad átlépni. Az tuti, hogy 1:10-s arány NEM megfelelő... <#vigyor1> Ha legalább eléri az 1:1-t, az már azért kecsegtető, de ha mondjuk 2:1 az arány, attól még lehet az illető sík hülye is, csak terv szerint csinálja a játékot, és félre vezető lehet az illetőnél a K/D.<#idiota> Ha viszont 5:1, az mán csíter... <#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.03.05. 16:03:17

Szerencsere nem csak az szamit. A minap azon rohogtunk, hogiy egy 6:55-os meccsen az elso helyezettnek 0/0 volt! En a harmadik helyen tanyaztam 0/1-el. <#vigyor> A foglalas, egy pancelauto felrobbantasa vagy egy APC megsemmisitese nem jelentkezik a k/d-ben (foleg ha kipattan a sofor a robbanas elott). Megis mennyire hasznos!

Amikor hivtak a DB-sek jatszani akkor sem a K/D aranyom ihlette oket mert az nekem soxor elegge vacak. (foleg mikor 0/12-vel inditok egy meccset) Sokkal inkabb, hogy lattak mennyit kommunikalok es csapatjatekoskent akarom tolni.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.03.05. 11:07:46
Köszi!
A k/d-ről: Egy kb. 1,5-2 éve írhattátok itt (Már nem emlékszem, hogy mire) Hogy a K/D mutatja, meg hogy a játékos mennyire hatékony azóta mindenem ez <#smile>
Ez nem Carbine fuggo hanem mindennel alap:
Arany heavy set kituzo az alap. Hasznalj sok fedezeket, ne acsorogj sehol (ne kempelj!). Kivetel ha pontot vedesz amig a tobbiek tamadjak a kovetkezot. Az epuletben folyamatosan pasztazd a buvohelyeket ha masok is ott vannak. Belepsz a szobaba rogton a bejarat melletti sarkokkal kezd ha a tuloldalon nincs senki. Es igy tovabb... Lenyeg az allando mozgas. 900-as RPM boven jo. Az 1000 feletti mar nekem kezelhetetlen volt. Ja es ha sorozatot losz vele kezeld a visszarugast ugy, hogy kozben lefele huzod az egeret.

+1: ne parazz allandoan a k/d -aranyon. <#nyes>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.03.05. 07:52:02