5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Golyofogo_
    azt írta valaki. megerősítve egyébként nincs (még :D). bár ha jóval kevesebbet kaptál mint szoktál, akkor lehet benn valami.

miért ne tudnád húzni a tankost? választod a tankos karit, join battle(vagyis ahol felugrik milyen csatatípusba akarsz menni: war assault stb) és jobb alsó sarokban kiveszed azokat a tankokat amikkel nem akarsz menni. és tádám már csak lightokkal futsz össze. és ez még jobb is, mert kb 2x annyi a felszerelés, amit el lehet baxni. szal mehet a wastingparty ezerrel. persze stagedben
    warban eddig is lehet hogy kaptál a nyakadba pár perc múlva heavy tankot
    Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.05.27. 18:20:08
  • ikarus44
    nem értem, miért kéne az SL-nek állni mindent? A másik játékos a saját felszereléseit használja. Akkor miért nekem kéne fizetni érte? bár amennyi idiótaságot művelt az elmúlt 2-3 napban a Retyó, nem is lepődök már meg semmin...

Am most gondolkoztam el rajta, hogy mivel megszűnt a pick battle lehetőség, így most már nem is fogom tudni normál tempóban húzni az Armor assault ribbont, mivel nem tudm mik lennének ellenem... (Még jó, hogy kihúztam a Hellcatet)
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.27. 18:09:19
  • Golyofogo_
    ciki. valaki azt írta, hogy a cehhet a SL állja. beosztott elbaxa a sok eszközt és te fizetsz érte.... persze lehet nem igy van, volt aki panaszkodott nem kapott szinte semmi lóvét, más meg konkrétan írta.

közben tovább olvasgatva, a squadot akkor tudod formálni, ha legalább egy valakit meghívtál bele. ekkor elvileg már lehet a pontokat is elszórni.
    este ki is próbálom, szóval valószínűleg leszek elvileg 9 körül
  • ikarus44
    Nekem ez nem működik. Nem tudok kilépni a platoon-ból, csak csata után. Am engem meg mindig squad leaderbe pakol be... Amikor meg még nekem is alacsony szintű karakterem van.

És 3 csatát bírt a szerver nekem...

Valaki jön ma játszani?
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.27. 17:57:00
  • ikarus44
    Hát ezzel a patch-el tényleg csinálniuk kell valami, mert ez így nagyon nem okés. Ráadásul, ha a hivatalos fórumon is a játékosok kb. 80%-a tényleg eléggé osztja, akkor meg pláne
  • Golyofogo_
    hát én is ilyeneket kaptam ma. szóltam neki esetleg valami paracs? erre az egyik még ki is lépett...

#3552: na, az pont lehetsz :D TAB majd click a neveden és leave squad. máris kész a lone wolf.
  • Golyofogo_
    ma volt egy kis időm játszani. ez valóban elég gagyira sikeredett. 2 csata birka leaderrel. egyik csak feküdt line végén és várta a jószerencsét. gondolom "bealudt" így néha megsimiztem panzerfaustal.a másik meg eltünt.

egyébként nekem az jutott eszembe hogy elvileg 6os szinttől írja a csapatfejlesztést. mi van ha ez bugos és aki felette van kari annál nem megy. mert videót leírást nézvén mindenhol kellen lennie mindeféle lehetőségnek és ahogy többen írták, nincs.
    kerestem hátha valaki jelezte már/felvetette de nem találtam semmi nyomot. esetleg valakitalált valamit?
  • Roger6
    Igazából engem az zavar, hogy belekényszerítenek ilyenbe. Én magányos farkas AKAROK lenni a csatatéren, de ha nem, akkor meg ott a klán, nincs szükségem ilyen szarokra. Nem akarok parancsokat osztani, sem parancsokat kapni. Főleg nem idegenektől, meg idiótáktól. Miért nem lehet választani, hogy akarsz-e Squad-ban mozogni és plusz xp-t kapni, vagy egyedül állsz a csatamezőre, egyszemélyes hadseregként? Én sokszor nem akarok másokhoz alkalmazkodni, csak belépni egy általam választott csatában, és szétcsapni mindenki fejét, de nem parancsokat követve, mint valami csicska.

Amúgy ezek az új hanghatások bazmeg... tiszta gyerekes, az Age of Empires jutott eszembe róla 2005-ből valamiért. Meg a szovjet Recon autó gépágyúja... Jézus anyám bassza meg, mintha csőben hallanám a lövéseket. Pedig szerintem hangokban nagyon is jó volt a H&G, de hát még ezt is sikerül elbaszniuk.
  • ChipKng
    En is most maganyos farkasoztam 1 picit. Belefutottam egy csodas squad lead-be. Kiadta a Rally here-t a B4 -es pont belsejebe. Kertem chat-en allitsa at defend B4-re de baszott megcsinalni. Igy viszont lofasz pontot sem kaptam azert mert ott vedekeztem. Az idiota squad lead-ektol mi ved meg? :/ Majd megkerdem Reto-ekat.. Tenyleg nem marad mas mint hogy 1 db havert legalabb osszekotorj es azt beosztod magad ala. Igy lehetsz csak tuti a squad lead pozicioban...
  • ikarus44
    Ha ma én is ki akartam próbálni, de így én már ki se próbálom... Max este, ha lesz majd fenn valaki
  • Roger6
    Bezony, rányomok a pajzsra (ahol létre lehet hozni a Squad-ot), aztán VAGY te leszel a Squad Leader, VAGY nem. Remek kis rendszer ez.
  • ChipKng
    Akkor is ha te lerehozol egy squad-ot uresen es ugy lepsz be? Nekem ugy squad leader-kent dobott be egy csataba. (csak 1x probaltam ki)

Este kiprobaltam ezt a dolgot. Szenvedes a tamadas es a formalodas. Emberek konyorognek squad tagsagert. Ha sikerul, talan tolsz 1 csatat es kezdheted elorol mert a Squad vezeto lelep. :) Najo ez az emberi tenyezo.
    Eros problema tenyleg, hogy nem lehet tankos es egyeb karakter kozott valasztani. Tegnap a hellcat-ek kesobb erkeztek be es senki nem tudott lehozni 1-et sem mert a squad-jaban nem volt tankos... Fasza. Ez a vedekezoknek kedvez ami latszik is a terkepen, mert alig-alig mozdul a frontvonal. Kesz csoda, hogy Parizst el tudtuk foglalni.
    Egy pozitivumot lattam mar: nem kell veszodni a space-el meg frissitgetni a kepet amikor be akarsz lepni egy helyre. Squad leader elintez mindent te meg hatradolsz. Viszont varakozni kellett vagy 20 percet mire az egysegeink odaernek hogy legyen eselyunk bejutni.

Lenyeg, jocskan faragni kell meg ezen.
  • Roger6
    Na ERRŐL beszéltem. Szerinted adott ki parancsot a meccs alatt?
  • Roger6
    "respawn as tanker : 2min30sec" Hát ez mi a tököm??? Szerintem ez így tök rendben van. Ja nem.
  • zsombor1969
    Sziasztok. Láttam a RETO fórumos anyázást, és ugyan az a stílus nem kenyerem, de egyet kell hogy értsek. Mondok konkrét számokat: a patch előtti 4 csatában 1. voltam, vagy egyszer 2. a scorelistában. Természetesen mind a négyet megnyertük. Igazából eddig a játék nem a KD ratiot favorizálta, hanem a taktikát. Pl. teszem azt a town mapon, (staged, A/D vonal) D4 és A3 volt a mienk védekezőként. (A patch előtt) szépen odamentem D4-re kempelni (merthogy támadták folyton, ha azt bukjuk, onnantól városi harc, ahol védekezni nem előny), az ellent szépen sikerült 2-3 társammal feltartani, én mentem a toronyba csipázni, ők az úton irtották a GAZ-67-esekből kiugró szovjeteket. És itt következik a legnagyobb faszság. Mondjuk ha én támadó lettem volna, és a D-re kerülök, az életben nem érünk el semmit, mivel köztudott, ha a védelem jó, csak úgy lehet behúzni, ha a másik vonal veszélyben van, és elmennek onnan. Ehelyett mit kapunk? Nem lehet linet váltani, nem tudok beültetni egy csávót a kubelhez hogy géppuskázzon nekem, stb. A karakterváltás ugyanez. Pl. másik meccsben az amcsi pilóták állandóan basztatták a tankjainkat (azt hiszem Párducok voltak) úgyhogy át kellett váltanom pilótára, és kicsit elfoglalnom őket. Tudom, most jönnének az érvek "pazarolod a csapatod erőforrásait" "nem játszol csapatban" Igaz, el is vesztettem jópár gépet, de legalább egyszer se bombázták ki többet a tankokat, meg is nyertük vele a meccset. Viszont a patch után a 6 játszmából 1-ben se (igen, 1-ben se!!) végeztem a mezőny első felében, a csapatomnak meg pláne nem tudtam segíteni. Ez legfőképpen a géppuskás hiánya, és a hülye vonalrendszer miatt van. Úgylátszik, nem értik egyesek, hogy egyes vonalakra FÖLÖSLEGES a fél csapatot ráirányítani. Pl. a forward airfielden a D. Jó erdős vidék, könnyű védeni is, elég egy tank meg vagy 3-4 ember. Ez fel tudná akár tartani az egész másik csapatot is. (ha profik) Ehelyett mi van? A 3/4-ede D-re lett beosztva, és 5-6 ember lébecolt (B vagy A vonal volt, nem tudom)-n. Jó most felmerülhet, hogy "az ellenség miért csinálja jobban" Ez egyszerűen a véletlen. Ugye véletlen squadokat dob össze véletlen vonalakra, ráadásul mindig összerak (most nem akarom azt mondani, hogy jó játékos vagyok, de 150 órával és egy 12-es karakterrel nem vagyok a legkezdőbb játékos, mondjuk ez stagedben azért eléggé tapasztaltnak számít szerintem.) ilyen 1-es 2-es szintű emberkékkel, aztán így 3-4 ember vívja a meccset, aztán az lutri, hogy melyik vonalra kerülnek. Jó tudom, néha van olyan, amikor jól jön ki, és az ellenfél szopja be ezzel, de ilyenkor is szar érzés, hogy NEM a játékod nyerte meg a meccset, hanem a hülye RETO által kitalált Squad 2.0.

Pár hónapja/hete még mindenki várta (én is) a 2.0-t.... nem erre számítottunk. Normális matchmakerre, ilyesmire. Amúgy szerintem a csapatmunkát önkéntessé kéne tenni, mivel én pl. vagy egyedül játszok, vagy TS-en. (sajnos az utóbbi időben kevés lehetőségem volt erre.) Nincs szükségem random stagedes barmokra a hátamba. Ha vannak veteránok, azokat úgyis kiszúrom, ott a chat, lehet koordinálni. Volt már pár olyan meccsem ahol én vagy egy tapasztaltabb játékos levezette az egészet, és mindenki tette a dolgát. A végén még meg is köszönte mindenki a koordinálást. Nem ezt a ránkerőltetett szart.

Tényleg itt kéne hagynom a játékot legalább 1 évre, lássuk vajon mit hoznak ki belőle. Nektek mi a véleményetek erről? ;)
  • Roger6
    Akkor most őszintén írok, lenyugodva, nem káromkodva, 5-6 meccs után a klánnal Squad-ban:

Squad.

Ezzel szerettek volna balanszolni bizonyos dolgokat, szerintem egyáltalán nem sikerült. A játékos terét, és kreativitását vették el azzal, hogy például nem lehet kasztot váltani csata közben, hacsak ugye nincs szabad pont rá. Jelenleg beleerőltetnek egy olyan Squad rendszerbe, ami szerintem egyáltalán nem átgondolt. Miért lehet egy 6-os szintű (azt hiszem 6-ostól lehet Leader valaki) karakter Leader egy 17-essel szemben? Ennek mi értelme van, hogy egy abszolút képzetlen, tapasztalatlan, és megfelelő felszereléssel NEM rendelkező karakter / ember vezesse az adott Squad-ot? Nálam nem sok értelme van, legalábbis nem tűröm jól, amikor egy teljesen kezdő játékos akarja megmondani nekem, hogy én mit csináljak, amikor szerintem kétmilliószor jobban tudom, mint ő saját maga. Már ha egyáltalán ad parancsot, mert ugye szerintem csomóan nem is tudják, hogy lehet ezt véghez vinni.

A másik dolog...Értem azt, hogy játszunk együtt, és akkor hatásosabb, effektívebb a csapat. Nade emberek. Itt két dolog van általában:
    1: megvédeni egy pontot
    2: elfoglalni egy pontot

Ez azért nem igényel atomfizikusi diplomát, valljuk be. Ha ezt nem tudja az ember, hogy mit mikor kell, akkor kérem alássan, törölje a játékot, és esetleg menjen el homokórát építeni a Szaharába. A parancsok osztogatása nem új dolog, eddig is létezett, és az, hogy valakivel egy Squad-ba kerülsz, egyáltalán nem hozza magával, hogy mindenki azt csinálja, amit te akarsz. Egyáltalán hogy jön bárki ahhoz, hogy idegen embereknek osztogasson parancsot? Én csinálom a dolgom, te is csináld, és nem lesz gond. Ha egy rossz csatába keveredtem egyedül egy klán ellen, akkor most is, meg eddig is lenyomtak 10 perc alatt. Ez most sem változott semmit. Minden marad a régiben.

Aki szeretett volna csapatjátékot, megtalálta a módját. Chip is klánnal nyomja, Endres is nyomta velünk is - most nem tudom mi van vele -, meg én is klánban vagyok. Most, hogy bele vagy kényszerítve vagy a szolga, vagy a domina helyébe, egyáltalán nem hozza azt, hogy lesz csapatjáték. Eddig is voltak random meccsek, ahol mindenki tudta a helyét, és ezek után is így lesz, ez nem azért van, mert valaki kiadja neked az Attack vagy Defend parancsot. Sőt, engem idegesít ha idegen, alacsony szintű játékos akar irányítani. Szóval bocs, Squad 2.0, a közös, taktikus játéknak eddig is megvolt a lehetősége, most is, igaz, milliószor bonyolultabban, és átgondolatlan rendszerrel. Bugok-ról meg ne is beszéljünk.

Szóval nekem az nem taktikai parancs, hogy támadj / védekezz. Ez a nagy Squad 2.0 taktikája? Húha, ez igen, le a kalappal.

Az, hogy kapunk plusz XP-t ezért.... 17-es szinten van két karakterem, nem érdekel az, hogy kapok 10% xp-t plusszban. Egyáltalán nem érdekel. És a klánból sem sok mindenkit érint ez. Alacsony szinten biztos számít. De hát alacsony szinten meg nem warozunk pl. Vagyis nem kéne... Na mindegy, ebbe nem megyek bele megint.

Nem tudom leírni az összes gondolatom, mert ez a két napi düh átment szomorúságba sajnos. Nagyon sajnálom, nekem ez a peccs egyáltalán nem tetszik, és egyáltalán nem ez az út az, ami számomra megfelel. Ugyanúgy volt most is 6 tank a pályán. Miről beszélünk? Ugyanúgy repkedett 5 repülő. Miről beszélünk? Semmi balansz nem került a játékba, sőt, az egyik hozzászólásomban írtam, hogy pont hogy inbalanszolt lett a játék, mert nem tudok én sem karaktert váltani amikor kéne, így a tankok egyeduralma NEM törhető meg a pályán. Szóval ja, legyetek tankkal
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.26. 21:13:32
  • ikarus44
    Hát most valahogy ez a zene jut eszembe a játékról
  • Roger6
    Deeee... a tesztek alatt nem jöttek rá, hogy ez így szar? Nem volt visszajelzés? Én azt hittem, hogy itt olyan újítás lesz, hogy max 3 tank, erre faszt, ugyanúgy megy 5-6 tank, attól függően, hogy hány pontja van az adott Leader-nek. Hátkurvára nem balanszolt ez a játék egyáltalán így.
  • ikarus44
    Nekem az FPS-emet szokta rendszeresen hazavágni egy ideig az új Patch-ek, de ezek szerint most már a pinget is... (Sok mással egyetemben ezek szerint...)
    Mondom: Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fog most ezzel a Reto csinálni, mert szinte ez összes játékostól kapják a sarat ezért...

Ui.: Szegény Devid mit érezhet most
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.26. 20:33:04
  • Roger6
    A negyedik meccsemet játszom most éppen Squad-al, és most van először, hogy 100 alatt van a pingem. 90. Pontosan 90. Húdejó.
  • Roger6
    Ezt mondom, hogy ha egyedül lépsz be csatába, akkor random dönti el a gép, hogy te leszel a leader, vagy más.
  • ChipKng
    Nem ertem. Miert mem hozol letre te squadot?
  • ChipKng
    Ha minden igaz ugy kevesbe gaz ha squad-ot osszehoztok. Leginkabb a maganyos farlasokkal baszik ki ez az update.
  • Roger6
    Annyira szeretnék, hogy Squad-ban játssz, és kövesd a Squad Leader utasításait, hogy ezért plusz XP-t kapsz. Persze az nem érdekes, hogy te 17-es szinten vagy, a Squad leader-ed meg csak 9-es, és azt sem tudja merre vagy arccal előre, majd Ő fogja neked osztani a parancsokat. Tök logikus, aki jóval tapasztalatlanabb bazmeg, az kapja a Leader-séget... Ok, nem mindig így van, csak úgy random kitalálja neked a rendszer. Ami hiba: a tapasztalatlan játékos nyilván nem fog jó parancsokat adni. Ami mégszarabb: nem is ért ahhoz, hogy hogy kell parancsokat adni, ebben az esetben meg ugye meg van baszva az egész rendszer.

Ami még hiba: az előbb minden utasítást követtem a klánnal, 5-en voltunk veteránok, ez is csomó plusz XP a RETO szerint. Összesen a játék alatt 80 XP-t szedtem össze azzal, hogy követtem az utasításokat, amikkel amúgy nem mindig értettem egyet, vagy nem szívesen csináltam. Ez mit jelent? Kb. 6% volt a plusz xp azért, mert azt csináltam, amihez sokszor NEM volt kedvem. Mi a baj azzal, ha azt csinálom, amihez nincs kedvem? Bizony, sokkal szarabbul is megy, meg a kedvem is szar lesz. Megéri a +6%? Egy nagy büdös lófaszt éri meg. Ott védtük 02-t 10 percen keresztül, a 10 perc alatt egy ember jutott be összesen, akit le tudtunk szedni, aztán utána rájött a Leader, hogy akár támadhatnánk is. Én soha nem voltam védekező játékos, nem is szívesen csinálom, kempeljen az, akinek 6 anyja van. Ezalatt az idő alatt simán összeszedtem volna még 2-300 XP-t a támadásból, vagy többet.

Atomfaszság. Az egész.

Ja, és a ping MINDIG SZAR :D
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.26. 19:33:29
  • ikarus44
    Na. Most volt időm megnézni a game-t. Hát mit ne mondjak, nekem ennek se füle se farka... Most ez hogy is van? Mert marhára nem vágom a dolgot. (Az új csata típus rendszert értem)
  • ikarus44
    Olvastam a H&G Facebook oldalán a felhasználói bejegyzéseket, egyből a szerver start után... Hát már ott is szidták nagyon a ezt a patch-et továbbra is... Nagyon kíváncsi vagyok mit fognak csinálni a Reto-nál, mert ez így nagyon nem jó.
  • Roger6
    Jajjj, tényleg ki van balanszolva most már a rendszer. Recon-al mentem, az ellenfélnél volt egy tankos. 38/5-be lőtte magát, mert senkinek nem volt anti tank karaktere. Nekem lett volna, de mivel Recont használtam, nem mehetek Infantyr-val. Hát kurva értelmes dolog, ez ám az igazi Balansz.

Az meg bazmeg, hogy milyen csatába kerülök, nem is lehet tudni. Ez agyrém. Nem tudsz map-on csatlakozni semmilyen csatához (csak Squad-al, de azt még nem próbáltam), nem tudsz a SAJÁT AT-idhez csatlakozni ugyanúgy csatában, nem tudod milyen csatába kerülsz, mert csak úgy faszomrandom bebasz egy csatába.

Na most, na most összejöttünk 4-en klánból, kíváncsi vagyok...
  • Roger6
    Most elindítottam egy Recon-t úgy, hogy rányomtam a pajzsra, aztán Combat. Véletlenszerű war ugye, de miért a szaros 10-es szintű kezdő Recon a Leader bazmeg, miért nem én a 17-es szintemmel????? Mi a picsa ez?????
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.26. 17:50:18
  • Roger6
    Már néztem én is utána, de úgy felbasztam az agyam, hogy majdnem uninstalláltam a játékot. 20 napom van még befizetve, azt akár vissza is utalhatnák, mert nem ezért a szarért fizettem.
  • ChipKng
    Bocs, elszurtam: ServerdownMay25 a helyes
  • ChipKng
    Nem. Az egy masik kodra ervenyes: ServersownMay25
    Mindketto felhasznalhato ;)
  • Roger6
    XDDDDD Na jó, mentek a jó kurva anyátokba, a saját AT-m által vívott csatába nem tudok belépni???? Lejár az idő, és egyből azt írja ki, hogy a meccs elkezdődött, ezért nem tudok belépni??? Mi a fasz???? Mi a ez a foshalmaz, most komolyan???? Ki a faszom engedélyezte ezt náluk, és miért nem lőtték már fejbe???
  • Roger6
    Hátbazmeg... Ugye alapból 3 pontom van a Squad-ra (nekem mondjuk nem jelzi ki, már tegnap is mutattam), feltoltam a Squad Member-t + Squad Leader-t 3-as szintre (ami +2 pontot ad), így már elvileg 5 pontomnak kéne lenni. Szerintetek van 5 pontom? Nagy faszt, ugyanúgy 3 van. De persze nem bug-os, és érezzük jól magunkat - ezt írták a honlapon.
  • Roger6
    Május 30, reggel 10-ig.
  • ikarus44
    Hát én sajna csak holnap tudok majd "csodájára" járni a változásoknak.

A kód meddig jó?
  • ChipKng
    Mar mukodik allitolag. :) Este lehet csatlakozom en is megcsekkolni a sok ujdonsagot...

Ja es egy napos veteran tagsag: SHARETHECARE
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.26. 15:23:56
  • ikarus44
    Nincs szerver. Úgy tűnik, sikerült a játékosoknak elérniük valamit.
  • ChipKng
    Ugyebar ez a squad 2.0 mar 3-4 honapja jott volna ki eredetileg, csak bugos volt szerintuk. Kerdem en: milyen lehetett akkor ha most ennyire szar mikor az emberek ele kerul? :D A tesztelesi mechanizmus nem eppen a legjobb naluk ugy velem. Bar konnyu mindent rakenni arra, hogy ez csak 'beta'.
    Tegnap gondoltam kiprobalom az uj rendszert. TS-en az a szoveg fogadott, hogy ma nincs komoly jatek mert annyira bugos a rendszer. Aztan le is lottek a szervert a francba, miutan a sracok jeleztek mi az egyik legnagyobb bug forrasa. A veteran tagsaggal volt osszefuggesben.

Szerintem lesz eleg nyomas azon, hogy a pick battle visszajohessen mert a bokrokbol is visszavettek. :P Amikkel nekem nem volt problemam.
  • Roger6
    Áh, jól van, a hivatalos fórumon nem csak tőlem kapják az ívet.
  • Roger6
    Azért elég nagy vicc, amit ez a RETO művel. Szerver szinte nem is volt egész peccs óta. A Squad 2.0 pedig kurvára nem megoldás, mert saját Sqad-al bármikor beléphetsz bármilyen csatába, szóval lehet ugyanúgy 10 tankos egyszerre, plusz én nem láttam olyan lehetőséget, hogy kivágjak valakit a Sqad-omból. Szerintem óriási baki lett ez a peccs a Squad 2.0-val együtt. Hulladék, szar, fos, szemét, teszteletlen mocsok, ami ráadásul még bonyolítja is az egész játékot.

Értem azt, hogy marhára rá akarják terelni a játékosokat arra, hogy együtt játszanak, ezért a Squad-ot helyezték előtérbe, csakhogy ez így jelenleg kurvára nem megoldás. Sem az egységek száma nincs így balanszolva, sem kirúgni nem lehet senkit. Nem lett volna egyszerűbb az, hogy csak simán létrehoznak egy számlálót, ami baszottul mutatja, hogy összesen 3 tank lehet pl. egyszerre a pályán, ebből X van még üresen? Recon ugyanez. Pick Battle lehetőség megszűnt: szerintem ha az ember egyedül játszott war-t AT nélkül, ez volt a legkedvezőbb megoldás, hogy gyorsan találj magadnak egy meccset, amiben részt szeretnél venni. Ezt is elszarták.

MIért van az, hogy minden egyes peccsel teliszarják a játékot. Ááá, amikor megjelent a fiszem-faszom vitenami peccs, ahol akkora erdőket varázsoltak a pályára, mint az Amazonas-on lennék, már akkor le kellett volna tennem ezt a játékot, nem hogy még prémiumot venni azok után... És akkor mindenki írta fórumon, hogy hát ez az erdős megoldás így nem jó, de azért hagyták, hogy szenvedjünk másfél - két hónapot azzal a szarral.

Megint felbaszták csak az agyamat, lehet ideje lenne újra letenni pár hónapra ezt a játékot...