Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az ejtoernyoseim meg meg le sem tudtak jonni.
(Bár nem gondolnám, hogy ez volt a hiba, mert ezt a drivert azután frissítettem a legfrissebb verzióra, miután kiléptem a játékból tegnap.)
Nem gondoltam volna, hogy az a vacak program, így önállósítja magát. Eddig azt hittem, csak én indítottam el véletlenül...
A képért meg bocsi, hogy ilyen picire sikerült. Én is csak most vettem észre.
kb. 2 perccel ezelőtt sikerült, végre sokadik NAGYON sokadik próbálkozásra sikerült is kikapcsolni.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.03.15. 14:56:28
Ha abban a s***ban nem jön elő a fogaskerék ikon, katt rá egyszer
bár hasonló okok miatt már nem erőltetem a játékot, egyet kettőt játszok alkalmankét és ha jelentkezik a probléma elteszem holnapra.
Ennek ellenére vannak videók kommenttel ha pihenni volna kedvetek 😊 Játékélmény 1
Játékélmény 2
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.03.14. 22:56:44

Amúgy elkezdődött a hétvége: 15 perces meccs (és itt már látszik, hogy két AT-t ugprade-ltem, meg indítottam, máris -50.000 k Warfounds)

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.11. 17:22:32
Havi 2.200 forintra jön ki a játék, annyi az egész, hogy 3 hónapot kell egyszerre befizetni, tehát 6.600 Ft körüli összeget.És itt jön a csavar, kezdődik a körforgás: az újabb 3 hónap prémiumot már meg tudod venni ingame zsetonért, szóval nem fog pénzbe kerülni. Mutatom:
Itt látszik, hogy a 90 napos prémium tagság 1.720.000 credit-be kerül. Ha nem költesz agyatlanul, akkor 3 hónap alatt ezt bizony össze lehet szedni úgy hogy jut is, marad is. Én húztam egy teljesen új karaktert, vettem PTRD-t (281.000 zsetonért), vettem autót, motort, millió és egy féle bombát, kihúztam PTRD-t, és SVT-t (150 k fejlesztésekkel), vettem kézifegyvert a Recon karinak, aztán még egyet, az is volt fejlesztésekkel együtt 250-300.000 credit, szép kis festett ruhát 225 k-ért, fegyver skint 185 k-ért. Szóval ja, herdáltam rendesen.
A lényeg, hogy ha eleget játszik az ember, megússza a prémium tagságot egy 3 hónapos befizetéssel, utána ingame zsetonért lehet vásárolni folyamatosan, nem fog fizikailag pénzbe kerülni számodra.
Bocs, ha hosszú lett.

Kerüljétek.
szerk.: és nem sokkal mellette WITTENBERGE.
Alakul ez szépen.
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.03.08. 18:29:46
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.03.08. 11:09:26
Megcsinálhatnák azt ha csapattárs megy rá akkor az sucide legyen ne team Kill.
Pl, MG42-vel egy Hellcat-et is akar fel lehet robbantani, ill. ha megpakolod 4db aknaval a jeep-edet es belehajtasz egy nehez tankba, akkor az ongyilkossagon tul sikeres dzsihad akciot is vegrehajthatsz. <#eplus2>#eplus2>
Apropó sucide: tegnap azért haltam meg mert felborultam a biciklivel.... gg reto <#eljen>#eljen>
Erre egy tök egyszerű megoldást lehetne bevezetni: arány. MIndenki kap minden kasztra egy számot ami az adott eszköz (ember/tank/stb) értéke / az általa elpusztítot eszköz értéke. Gyalogos esetén mondjuk lenne 0,6 (mert ha cserébe foglal, akkor tud játszani) tanknél 0,8, repülő 0,9 etc. (Csak war esetén stageden mindenki a saját f****l veri a csalánt.
Pl: ha pl egy tank 300 WF, lelő egy tankot ami szintén 300WF akkor 300/300=1, ok tippre nem sík hülye. De ha lelő három gyalogost, aminek darabja 60WF és után annyi neki, akkor 3*60/300=0,6 az arány, és ezt eljátsza 2-3x akkor maradjon csak gyalogos. Mert vagy nem tud tankossal játszani, vagy szar a felszerelése, vagy nincs is nagyértékű ellen a pályán, vagy szar részen próbál harcolni (pl. házak között), így nem indokolt ezzel az eszközzel a részvétel.
Ha ezt nem éri el, gyakoroljon stagedbe.
Vagy egyszerűen az elhasznált eszköz WF értékének mondjuk 40%-át a használótol vonjuk le.
Egyébként valójában minimum nullszaldós minden veszteség nálam, de idegesítő azt látni, hogy azért bukunk mondjuk el egy meccset, mert 8 tankos van, városban egymás hátán, van, amelyik annyira megy előre hogy már 70°-an áll a falon, és nem veszi észre, végén van 30tankbukta a semmire, és a meccsnek is annyi. Modnjuk kávé helyett ez is felhúz.
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.03.06. 11:43:17
Queen: Bicycle Race
No more headshoot, loosers...
-Torony! Igen rövid ez a leszálópálya!
-Valóban, de milyen széles....
Ide meg ha valaki beküldött volna 1 gránátot....
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.03.05. 16:03:17
Amikor hivtak a DB-sek jatszani akkor sem a K/D aranyom ihlette oket mert az nekem soxor elegge vacak. (foleg mikor 0/12-vel inditok egy meccset) Sokkal inkabb, hogy lattak mennyit kommunikalok es csapatjatekoskent akarom tolni.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.03.05. 11:07:46
A k/d-ről: Egy kb. 1,5-2 éve írhattátok itt (Már nem emlékszem, hogy mire) Hogy a K/D mutatja, meg hogy a játékos mennyire hatékony azóta mindenem ez <#smile>#smile>
Arany heavy set kituzo az alap. Hasznalj sok fedezeket, ne acsorogj sehol (ne kempelj!). Kivetel ha pontot vedesz amig a tobbiek tamadjak a kovetkezot. Az epuletben folyamatosan pasztazd a buvohelyeket ha masok is ott vannak. Belepsz a szobaba rogton a bejarat melletti sarkokkal kezd ha a tuloldalon nincs senki. Es igy tovabb... Lenyeg az allando mozgas. 900-as RPM boven jo. Az 1000 feletti mar nekem kezelhetetlen volt. Ja es ha sorozatot losz vele kezeld a visszarugast ugy, hogy kozben lefele huzod az egeret.
+1: ne parazz allandoan a k/d -aranyon. <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.03.05. 07:52:02