Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És most tényleg erre fizettem 170+-t?!
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.03.26. 19:15:36
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a másik esetben pedig támadunk a "d" vonalról "d3" elfoglalása kb 10 mp-ig tartottott elveszik az oroszok, elindulok páncélautóval minden bokorban ptrd! 10 perc volt a meccs. Valami ilyesmi lehetett németnek lenni 45-ben a háború végén. kb.
Pl nezzuk meg Tykjen videojat a sokat szidott PTRD-rol:
Amit ha valaki fogott mar a kezeben tudja, hogy nem ennyir egyszeru hasznalni.
Ami az assistot illeti ra fogok kerdezni, mert tenyleg gaz mikor ellopjak az XP-det... 2-ot belekuldesz es a harmadikat valaki mas learatja.
Azért elég nehéz így fejlődni, hiszen csak akkor kapsz valamit ha kilősz egy tankot, viszont így alig kapsz valamit egy csata után, mert még az összes tank is el szokott fogyni kb. 10 perc alatt.
Na az tényleg durva volt. Komolyan mondom, nem tudom hogy lehet olyan magas szinten játszani.
De amúgy tényleg használható lett az AVS, kb 1 hete van meg. Házban a szűk helyen azért nem a legfaszább, de végre van egy fegyver, amivel tudok ölni 30 méter felett is. A 15 skuló miatt be kellett rakni egy fast reload badge-et mert kb. ölésenként lehet tárazni, így viszont egy lövéses vagyok a snipereknek. Szóval én még mindig felveszem a Carbine-t meg MG42-t, ha látok.
AVS az OP gun
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.03.23. 21:45:38
A Panther sofőrje szerintem az után az eset után nyomhatott egy alt+f4-et <#smile>#smile>
A Panther frontja 80mm 50 fokban döntve effektív páncélja 120-140 mm közt van. A torony páncél 100 mm, plusz lövegpajzs. (amennyire tudom effektív páncélértékre az is 120+)
Ja igen ezek az értékek 500-m-re vonatkoznak! Hoppá 😄
Míg a szovjetek 45 mm-esével viszont 2-ből meg oldanak. (Azt inkább hagyjuk hogy elég szarok voltak ezek a 45-sök) A PZIII-mal már nem most játszottam, de azzal kb. 3 lövés volt egy TD, és 4-5 lövés egy Közepes tank. A PZ. IVH 75mm-esével 3 lövés egy közepes (még a Lee is), és 2 lövés egy TD De viszont engem, meg a E8, T34-76 (hogy biztosan undorítóan erős legyen...) és-85 és a TD-k 2 lövéseznek.
Heavy-vel és Pershinggel nincs tapasztalatom
Az azonban, hogy a sebeződés mértékét mi határozza meg... passz.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.23. 14:37:47
a lövedék a páncélt. de itt valóban számít a páncél dőlésszöge? Vagy a másik kérdés: mekkora sebzést okoz egy találat? Azt nagyjából kitapasztaltam hogy egy pz38 t-vel olyan 4-5 lövés a hellcat! vagy hogy pz 4-essel 3 lövés oldalról az easy eight. De pl egy soviet tankdestroyer egy su 85 mennyit sebez? és a t34-85-nek 2 lövés egy panther?
Mint lathato rajtam kivul senkinek sem jutott eszebe foglalassal foglalkozni... Persze, hogy elbuktuk. De legalabb gyujtogettem az XP-t. Normal meccsen ahol tapasztaltabbak vannak, szanaszet szedtek volna. Igy viszont sorra szedtem a tankosokat akik kiraktak a fejuket a csatateren, panzerfaust is szallingozott 1000-el, sot tankot is loptam es azzal is kilottem egy masikat meg hasonlok. De a tobbiek nem tudom mit csinaltak. <#nemtudom>#nemtudom>
Tanulsag: reggel jatszatok a sok bena ellen ha XP-t akartok gyujteni de gyozelemre ne szamitsatok nagyon. Max ha letszamfolenyben vagytok.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.17. 00:35:25
Vettem a hetvegen egy recon karaktert es azt fejlesztgetem ezert sokat staged-ezek. Tegnap vmi iszonyuan bena csapattal futottam ossze mindket oldalon. Tamadasban eljutottunk A line-on paran O2-ig es utana senki sem mozdult vagy 10 percen keresztul. Kerdeztem cseten, hogy senki nem akarja X1-et befoglalni? Erre csak nevetes volt a valasz... Bepattantam egy tankba nekialltam X1-rol erkezoket osztani es akkor beindult vegre egy azaz 1 db ember foglalni. Ot fedeztem a folyo tuloldalarol. Aztan 1-2 amator megprobalt felcuccolni, de gyorsabb voltam. Majd mikor meglatta a tobbi tankos, hogy sorban szedem az ellent, kedvet kaptak es meg 2-en mellem alltak... <#eplus2>#eplus2> Igy nagynehezen X1-et elvittuk de onnan sem akartak tovabbmozdulni. Kenytelen voltam a tankkal atmenni, kockaztatni es O1-ig felmenni tamogatni a nepet mert nem ertettek a lenyeget... Az eredmeny: 1 ora csata ~1900 XP meg 34 kill... Olyan erzes volt mintha en vittem volna oket elore. Amig meg nem moccantam mindenki ult a seggen es lovoldozott tavolrol (en is, elvegre recon-t akartam fejleszteni).