Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarul: Squad 2.0 -t Churchill update-re terveztek kiadni (azaz mostanra) de megint valamiert el kellett halasztani. <#falbav>#falbav> Aztan, hogy ne legyen rinya, hogy 1 honapig semmit sem csinaltak, beleraktak egy nemet pisztolyt meg egy amcsi LMG-t oszt ennyi...
Ahogy en lefeljesztenem igy tudom elkepzelni az esemenyeket:
Adott egy varos, ahova Jozsika es Mancika is betol 1-1 Motorized Guard-ot. Akkor az Assault Team valasztasnal mar ketto opcio lesz. (Spawn elott a jobb also sarokban lehet valasztani ugyebar) Ott amugy lehet latni, hogy meg mennyi motor es menni inf elet van az assault team-ben. Ha mar lespawn-olsz akkor le is vonja, nem a halalnal. Max a csata vegen visszaadja a meg eletben maradottakat.
Amikor besorolja a rendszer az embereket az AT-ekbe, akkor feltetelezem, hogy abba a csapatba kerul mindenki eloszor amelyik AT elsokent futott be a varosba.
Kozben a Churchill update mar kikerult. Majd meselhetne rola valaki ha volt ideje kiprobalni. 😉
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.12. 13:45:53
"And yes. The Swiss faction was an April Fools joke ;-)"
Kicsit sokáig tartott, de látod? elismerték <#nevetes1>#nevetes1>
Devid pedig egyen sajtot! <#mf1>#mf1>
Squad leader lehetsz ha van tavcsoved. Most is mehetsz sajat osztagoddal a war-ban. Ha kivalasztasz egy varost, betolod oda mielott elkezdodik a meccs es utana beugrasz. Amugy ez az egesz squad rendszer el van cseszve. Foleg azok miatt akik nem ertik es megis pazarolhatjak az eroforrasokat. Sajna a jatekban nincs erre figyelmeztetes/oktatas es csak utolag tudja meg az ember sok-sok ora tapasztalattal mirol is van szo. En is eljatszottam a noob-ot a war-ban mert sehonnan sem volt ra infom. Volt, hogy anyaztak ram a cseten, hogy minek hozok le tankot/ne pazaroljam az eroforrast, meg semmit sem csinalok. Abban a pillanatban csinaltam egy duplakill-et az O2-re befutok legyalazasaval. Az jo kis valasz volt, de most mar tudom mi volt a bajuk. Na, ezert varjak sokan(rengetegen) a squad 2.0 rendszert amirol nem voltak hajlandok a fejlesztok reszleteket mondani. Pedig a legutobbi radiotalkshown is probaltam vmi infot kicsikarni beloluk. Addig is marad a TS, meg a remeny, hogy bejutsz abba a csataba ahova eppen betoltad az embereid.
nem vagyok teljesen noob cmon!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 22:32:24
(Ma egész jókat flashelek)
Ezen kívül kéne még valami spec. képesség a squad leadereknek, hogy érdemes legyen squadot vezetni. Pl. Lenne egy squad leader ribbon és lenne rajta 6 képesség, tűzcsapás, vagy behívható bot egység, kutyák. 😄 Funny lenne!
Ja és igen, amit már korábban is említettem: a legmagasabb rangú vezetné az osztagot! vagy ha tied a squad, akkor csak nálad alacsonyabbak, jelen esetben max 11 rangig tudnának hozzád csatlakozni.
Mersant: Szep dolog a kitartas, de tenyleg kellene mar valami rendes oktatas azoknak akik nem vagjak a lenyeget.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Uuuu, a stat a vegen is sokat elarul: Az amcsiknal az elso helyezett: 3/13 😄 5-ik helyezett: 1/20 !!! es o az otodik! Jesszus...
Bar nincs sok AT-m, de nekem is gyarapodik a warfund ha jatszom a war-ban. Ha nem akkor meg stagnal egy szinten. Kb annyit termelnek a kis csapataim amennyit rajuk is koltok. Upgrade az jo draga, de egyszer kell csak kifizetni...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Zavar hogy most lett meg a tankos karakterem 12-es, és elfogyott a warfund. Kiborultam, mert mondom nehéz volt összeszedni. De most lépett szintet a fighter squadron és 46000 volt az upgrade!
és 2 hette volt még 3 upgrade 2 guard és egy recon! és azóta szinte egész nap ha meghaltak erősítem őket és küldöm abban a pillanatban amikor lehet! Mert egész nap ráérek. Most arra ne térjünk ki hogy miért... Please!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 01:14:46
Azt sem értem, ha elmondásod szerint állandóan játszol, hogy lehet, hogy nincs warfound-od? Már ne is haragudj, de aki játszik, annak van.
Amúgy meg mi ez a 31 éves szöveg? Valami vén fasznak hiszed magad? 32 éves vagyok, és egyetem után vettem magamnak az első számítógépet nagyjából 22 évesen, előtte csak C64-el nyomtam, szóval nem értem mi ez a sírás itt, ennek mi köze van ahhoz, hogy valaki jó-e egy játékban, vagy sem?
A végére pedig: ez nem az a játék ahol számít a k/d arány. Legyél a csapatod hasznára, és kész. Nem értem miért kell így kiborulni egy játék miatt.
Ez a pay to win-es szöveg meg szerintem abaszolút gáz. Én előfizetek rá, 32 éves dolgozó férfi vagyok, akinek az egyik hobbija a gépezés. Havi szinten 2.000 Ft-ba kerül a játék, ha ennyit nem tudsz rááldozni, akkor ott elég komoly gondok vannak. Amúgy bármilyen hihetetlen, a legnagyobb előnye, hogy gyorsabban fejlődsz, semmi más. Warfoundom és pénzem előfizetés előtt is volt, és utána is ugyanolyan nehéz bevédeni egy pontot 3-4 ember ellen.
Ez tipikus magyar mentalitás bazmeg. Nem fizetek elő, mer ingyér van, aki meg előfizet, az baszza meg, pay to win. Egy apró kérdés: ha már belevágtál 1.400+ órát, nem gondolod, hogy a fejlesztőknek járna annyi, hogy mondjuk előfizetsz 2-3 hónapra? Nem ugye? Na ez itt Magyarország. Ha nem, akkor meg nem mérgelődünk, elfogadtad a szabályzatot a játék telepítésekor, benne volt minden.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.11. 01:01:59
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 00:48:23
de van 2 motorized guard, és még két recon, de kb. ja én vagyok aki rosszul csinálja, mer állandóan játszom és már rohadtul unom!!! 1449 óránál tartok.
Jó az is igaz nem én vagyok a legjobb játékos, mert nem akarom hogy mindig csak ismétlődjön a dolog, én képzelni szeretek történetet a játékhoz, meg keresem benne a jót, de ez egy kibaszott öldöklős játék, bassza meg
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 00:40:40
Meg van recon, meg infantry, sőt tankos is! Bassza meg a... na ennyi ez a rohadt "free to play" szerintem basszák meg!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.11. 00:17:12
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.10. 22:16:34
na mostmár csak a credit kell, és lesz tank! És nem kell sok az első tank osztaghoz sem...Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.08. 19:36:32
Az amugy engem is nagy elegedettseggel tolt el mikor egy messzirol lovoldozo tankost korbejarok es legyakom a francba, mig o teljes biztonsagban erzi magat. Birom amikor elfogy a sticky-m es mar csak egy marad akkor megvarom mig abbahagyja a tuzelest es meghallja a sticky cuppanasat igy jo eselyem van ra, hogy kiugrik es elkaphatom a grabancat majd vihetem is a tankjat. <#nyes>#nyes>
Chip: sok map van, ahol nem tud támadásban segítséget nyújtani a tank. Pl városban használhatatlan támadásra, ha te vagy a támadó fél. 01 Church (Templom), 02 Police Station - közelébe sem tud szagolni a foglalásnak egy tank. Factory, Town, Montain Town is ilyen. Az airfield mapokon meg lehetne támadásra használni, csakhogy ott meg repülők vannak sokszor, a tank legveszélyesebb ellenfele.
Én nagyon gyengének érzem a tankokat sajnos ebben a játékban. Számomra nem ad egyáltalán plusszt, ha van velünk tank, sőt, a legtöbbször már az első 5 percben elkezdem szívni a vérüket, ha negatív statjuk van.
A Tankos osztagban mindig van plus tank crew man pl. És lehet úgy tankozni akár, hogy egy tank 3 Tank mannal. Egy vezeti a tankot egy smgs és egy 3. javítókulccsal és pisztollyal a secondary gunner. Az smg-s megvédi a tankot a gyalogosoktól, a secondary gunner javítja.
És ha sikerül nyomást gyakorolni az ellenfélre akkor az smg-s mehet segíthet akár foglalni is, és még mindig marad egy pisztolyos ember aki megvédheti a tankot.
És köszönöm a segítséget, a képfeltöltéshez/beszúráshoz!Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.07. 18:12:04
Ez volt a tegnapi meccs!Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.07. 18:06:58
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.07. 16:39:24