5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ikarus44 #3679 Hétvégén mindenképp! -
#3678 Amúgy most volt egy peccs, azóta lagg sincs, és még jobb lett az fps, szerintem próbáld ki pár meccs erejéig. -
ikarus44 #3677 Hát tapasztalom is.
Bár én még a 32-33 fps-is ellennék, csak a legutóbbi nagy Patch óta gazdagon megy le 30 alá is... Kotton fps növelő módját, meg nem tudom megcsinálni, mert nem tudom behozni a zöld mezőt. (Bár van rá még egy ötletem, de már nem igen remélek semmit) -
#3676 Látod az biztos, hogy 30 fps-el nem lehet játszani. Minimum 60, de a 60 úgy minimum, hogy semmilyen helyzetben ne essen ez alá. Szóval ha minden effekt egyszerre van képernyőn, akkor se menjen alá. Én pl. minden fps játékot a minimum grafikán játszom, pont ezért, akármiről is legyen szó. -
ikarus44 #3675 Nincs baj Én sem játszok a játékkal, az squad 2.0 óta, csak a fórumot látogatom.
Most már értem, hogy miért van nekem ennyivel rosszabb játékteljesítményem. -
Rammsch31n #3674 Hehe ugyanolyan videókártyánk van. :D -
#3673 Bocs, marha sok dolgom volt, még játszani sem tudtam. Szóval a mostani konfigom ilyen:
Alaplap: Gigabyte B85M-D3V (LGA 1150)
Processzor: Intel Core i3 4340 3,60GHz (LGA 1150)
Videókártya: Gigabyte Radeon R7 260X 2GB GDDR5
Memória:Corsair Vengeance LP DDR3 1600MHz CL9 2 x 8GB
Seagate 7200 64MB SATA3 SSHDD:1Tb
Táp:FSP Hexa 500W
Ház:Coolermaster N200
Amúgy alapból 4 Gb-om volt, azt cseréltem 16-ra. -
#3672 Hehe, reggel is frissítés jött, meg most is tölt. -
ikarus44 #3671 Milyen a procid, meg videokártyád?
Meg mennyi RAM volt eddig?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.06.11. 12:14:11 -
#3670 Belevágtam a gépbe 16 Gb RAM-ot. Érdekes, +20-30 fps minden pályán (nem tudom hogy függ össze, azt hittem videókártya + proci kérdése), és ami a leglényegesebb, hogy felvételnél sem esik vissza 25-re, hanem 80 körül mozog. Marha rég vártam már erre.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.09. 18:48:39 -
#3669 Úristen baszki... hogy adja a fejeseket. 24/8 lett a stat vége, de az X1 elfoglalásánál volt olyan, hogy egy tárból 5 embert szedtem le. -
tomip81 #3668 Némettel kezdtem, az a fő vonal, de kicsit lemaradva van egy amerikai is. Nem túl körültekintően fogtam bele, az elején minden hülyeségre elköltöttem a pénzt. Sajnálatomra. -
#3667 Q gomb után ránézel egy cap pontra, és bal egérgombra adja ki a parancsot. Milyen nemzettel nyomod?
Kicsit más: végre lehet kasztot váltani? Vagyis be tudom állítani, hogy a Squad-omban lehet Recon is. -
tomip81 #3666 Sziasztok! Rettentő kezdő vagyok, és lenne egy kérdésem! Ha én vagyok a squad leader, miért nem tudok parancsot adni? nyomogatom a Q - t ezerrel de semmi. Kellene hozzá távcső vagy valami? köszi!
-
zsombor1969 #3665 Sziasztok. Az utóbbi update óta megint megjött a kedvem ezzel a "csodálatos" játékkal játszani. :) Eddig az első hibát a háromból javították, a kubel MG megosztását. Már csak a vonalváltásra várunk, meg talán a kasztváltásra, bár az annyira nem számít, lévén vannak aux seatek. :) Ez eddig 50%-os teljesítmény, Reto, csak így tovább! :) (leginkább a folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket sor tetszett eddig a legjobban) -
#3664 Nekem inkább az a bajom, hogy ha a parancsnok nem ad ki semmi utasítást, attól még Ő marad a parancsnok. Az elmúlt pár napban repcsizek, és ha éppen én vagyok a rajparancsnok, adok utasítást is, még ha látszólag értelmetlennek tűnik is. pl attack azt a pontot, amit csak gyalogosok tudnak elfoglalni. Mégis, ha ott sikerül lebombázni az enemy-t, akkor pontot ér. Illetve, a területre is ragyogóan működik, ez speciel remek. Tankokra is fel lehet így hívni a figyelmet. -
ikarus44 #3663 Nem győzött meg, az olvasottak alapján... Tényleg jobb, és egyszerűbben kivitelezhető döntés lenne, ha nemes egyszerűséggel megszüntetnék ezt a szennyet. Mert úgy látom valódi, és értelmes dolgokat csinálni ezzel a squad rendszerrel nem az erősségük... -
Golyofogo_ #3662 némi módosítás:
Squad 2.x
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.06.08. 13:45:41 -
ikarus44 #3661 Hát én még mindig kényszerpihenőn vagyok, és várom a következő Patchet. -
#3660 Nem egyértelmű a fogalmazás amúgy. Most a magasabb Squad Leader Ribbonnal rendelkező, vagy alapból a magasabb szintű játékos lesz a Leader, mert ugye nem mindegy. -
Devid-on #3659 Csak itt a 10-éves megveszi a magas rangú katonát 2-perc alatt,akkor is szeretnéd hogy ő adja neked az agyon bonyolított parancsokat mint hogy védekezz meg támadj? -
Skaternorbart #3658 Na patcheltek, és kiakadtam! már a magasabb rangú a squad leader, de a pályán ha csatlakozol akkor marad aki volt. És ez milyen? még mindig nem értem. Ha jön egy magasabb rangú akkor miért nem cserélődik le? Az lenne a logikus. Ha a harcmezőn érkezik egy felettes akkor átveszi a parancsnokságot értelemszerűen... -
ikarus44 #3657 Így is nézhetjük -
#3656 Ha eddig 30 volt, akkor a 3 az 10% plussz, ami nem mindegy szerintem. -
ikarus44 #3655 Hát én nem tudom azt az ingame console-t elővarázsolni, de már reggel óta ezt nézem, úgyhogy biztos nem én csináltam rosszul. De, néhányan azt írják, hogy amúgy se sokat segített nekik kb. 2-3 fps-t :) -
ikarus44 #3654 Köszi!
Más próbálta ezt esetleg? Mert én nem tudom behozni a zöld mezőt. Pedig biztos vagyok benne, hogy jól másoltam a fórumról, a parancsot. -
#3653 Főnök! FPS Boost, Kotton meghallgatott téged:
-
ikarus44 #3652 Reméljük. -
zsombor1969 #3651 Azért eddig még nem láttam ekkora méretű ragequiteket (lsd. mi meg a HG fórumon az emberek) Jó, voltmár néhány felháborodás, pl. Walker buildnál távcsövek, stb, de olyat még nem láttam, hogy mindenki anyázott volna. Remélem észbekaptak/észbekapnak, mielőtt a játékostáboruk 1-2 hete játszó újoncokból fog állni teljesen. -
ikarus44 #3650 Hát nem tudom, ami a reto, és a változtatások párosát érinti, elég szkeptikus vagyok. De ki tudja? Hátha csalódom -
zsombor1969 #3649 Sziasztok!
Most olvastam (kicsit későn, nem voltam itthon) a változtatást, hogy át fogják értékelni, addig is itt van nesze egy ribbon booster, ez így tetszik hogy a veteránokra is figyelnek (itt azért megjegyezném, hogy a W build óta játszom, tehát nem vagyok veterán.... ) Szerintem megyek is vissza játszani, és nem hagyom abba az egészet.
"Pannoniae" -
#3648 A mai nap is jól kezdődik:
-
#3647 Köszi, ez fontos infó. De, hogyan tudok átlépni egy másik szakaszba, ha én vagyok a leader?
Amúgy, a repcsizés továbbra is FUN, és speciel nekem a pingem többnyire 30 körüli. Ritkán van szaggatás, akadozás. -
#3646 Ki lehet rúgni a Sqad-ból, ha akrod: játék közben eredmény táblát előhozni (TAB), jobb gomb, aztán az illető nevén jobb gomb - Dismiss form Squad. -
#3645 Asszem ez egy jó kezdet volt. Osztottam őket rendesen, hál Istennek volt a két csapattárs, akivel össze tudtam játszani - természetesen a SL lelépett 10 perc után, szóval extra pontokat ezért nem kaptunk (és persze kisebb szintű volt nálam). Egyetlen APC-t használtam el egész meccsen, ez volt a kulcs momentum. 01 garázsba tettem be, közel a ponthoz, az ellenfél észre sem vette, így sikerült 48 perc után behúzni a meccset.
Végeredmény:
Ja és ugye Reto-s arcot is aláztam:
-
#3644 Kezdődjön a móka:
-
ChipKng #3643 Uzenet azok szamara akik ertenek angolul. :)
Roviden: Sok jo visszajelzest kaptak az uj jatekosoktol es sok rosszat a veteran jatekosoktol. Sok visszajelzest fogadtak a forumokrol es a kovetkezo hetekben megprobalnak javitasokat/finomhangolasokat/valtoztatasokat csinalni hogy a problemakat orvosoljak. Addig is csinaltak egy 500%-os squad ribbon booster-t, hogy kimaxolhassuk a ribbon-okat. Remelik orulunk neki es varjak a tovabbi visszajelzeseket. Jo hetveget!
Fenebe, holnap eskuvozom. Talan kora reggel tolhatok parat vele, vagy vasarnap este... Pedig jo lenne kimaxolni a karaktereim squad ribbonjait.
En meg olyanba futottam bele tegnap, hogy csak az en squad-omnak nem volt jarmuve, minenki mas meg autokazott. Hat kurvajo volt gyalog szarakodni a ket cel kozott. Mondjuk igy bokorrol-bokorra ment a kuzdelem az eloretolasnal viszont a foglalasoktol rendre elestem mert mire odaertem a tobbiek aiknek volt mivel odahuzni mar behuztak a pontokat. :( War volt, igen.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.03. 13:34:41 -
#3642 Úúúú, Pick Battle!!! El is felejtettem, az valami istenkirály volt. Minden komolyabb bevetés előtt nyomtam egy Defense meccset. Meg karaktert húzni az volt a legjobb, nem kellett random csatákba belemenned, hanem ha akartál, kinéztél egy számodra megfelelőt, és tudtad, hogy mire számíthatsz. Most meg rányomok a "TO BATTLE" gombra, és remélem, hogy nem 30 perce tartó csatába dob be, meg remélem hogy nem kibaszott járműmentes csatába - mert ugye mostanában előszeretettel dob be olyanokba, ahol nincs jármű. XDD Pont szerdán volt olyan, hogy beléptem a csatába, majd mire lespawn-oltam behúzták az E1-et, csatát megnyerték/tük. 15 mp volt az egész meccsem. -
ikarus44 #3641 Amit Grabo javasolt az mind, meg még:
1. Játék optimalizálása, hogy ne csak a Ping, hanem az FPS-t is csinálják végre meg.
2. Ne csak a inf. kasztok, között lehessen váltani, hanem, bármilyen kaszt között. Ne legyenek a kaszt típusú squadok, hanem bármilyen squadba lehessen bármit vinni, (persze, ha a tábornok vitt azokból) És ne pontszámhoz lehessen kötni mint most, mert mivel minden squadot alapból feltölt az MM akkor mégis hogy vigyen be mondjuk gyalog mellé pilótát pl?
3. Ha elfoglalják a vonalat amin harcolsz, vagy elfogy a kaszt amivel vagy akkor is folytatni tudd a csatát.
4. Szüntessék meg hogy, hogy már 15+perce tartó csatákba dob be.
5. Tegyék vissza a "Pick Battle" lehetőséget
6. Ez személyes vélemény, de szerintem sokan örülnének neki: Csinálják meg a gazdasági rendszert jobban. Vegyék lejjebb egy rakás fegyver árát, az upgrade árakkal együtt, és a karbantartási árakat is visszább vehetnék néhány fegyvernél pl. Carbine
7. Ugyanez, csak a járművekkel is. a jeepnek is tegyék vissza a régi 14.000-es vételárat, mert a mostani majd 50k, már röhej kategória, csak úgy mint az APC ára is.
Most így hirtelen ezek jutottak szembe. -
#3640 "It is Squad MEGABOOST weekend, which means that you will find a voucher for a Megaboost for your Squad Ribbons (500% of experience for 8 hours) in your in game message every day of this weekend. Log in at noon every day to get the new vouchers!" Hm, szóval 8 órát fogok egyben lenyomni, szép lesz