Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mennyi memóriád van?
Néha nálam is átvált a windows egyszerű színösszeállításra és nálam az egy rövid fekete villanás. de azt hiszem az memória para.
Illetve néha nekem is megfagy addig lelőnek és megy tovább...
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.21. 14:59:10
Nekem is amd procim, meg videó kártyám van. A laggolást én is tapasztalom. Ráadásul, nekem még olyan problémám is van, hogy 10-től 30 percenkénti idő intervallumban elkezdi azt csinálni a játék, hogy fogja magát, és kifagy kb. 10-12-15 sec-re, és aztán kb. fél-1 percre rá megint. És ez csak akkor oldódik meg ha kilépek a játékból, és újra indítom.
Mostanában sokszor furcsa szaggatás van a játékban, amúgy ez nem fps para de elég zavaró.
Azért mert a shadow play nem vesz le az fps-ből. És amúgy utólag is lehet vele rögzíteni árnyékidőt!
Nincs is olyan jó gépem. Emlékszem, amikor ment a nagy vita itt a fórumon hogy melyik a jobb az amd vagy az intel. Meg sem mertem szólalni az amd procimmal, ugyanis akkoriban nekem sem volt meg a 24 fps-m sem... Csoda történt de egy ideje minden ok.

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.21. 14:08:48
felvétel közben is masszívan 32-33 FPS-en, vagy afölött. Most azért irigyellek <#smile>
Mersant
eddig ez eszembe sem jutott, mostanaig rosszul hasznaltam oket <#falbav> <#nevetes1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Roger6
Szerintem a gránát elég veszélyes így is, ha még időzítő is lenne, akkor egy csomó helyen lehetetlen lenne bevenni a pontokat a támadóknak, ugyanis a foglalópont olyan kicsi, hogy egy gránát simán betakarja az egészet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Következő meglátásom: Miért nincs időzítő a gránátnál?
Mersantnak szántam bocs😊)
Nálam ráadásul magyar volt a kolléga.....
Roger6
Ez naponta megesik, ezért van a Panzerfaust/Panzerschreck kb. minden pont közelében, nem a tankok ellen. <#awink>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.20. 17:56:54

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mersant
ujabb gyongyszem. 1 csapattars beall az ajtoba, hogy mas ne tudjon bemenni foglalni es csak o kapjon pontot. hat ilyet sem lattam meg miota kijott a jatek...raadasul warban.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Készítettem egy videót U.S. oldalról is! (Nézni lehet.)
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.20. 15:37:11
Roger6
Generals módban látod, hogy milyen napszak van az adott helyen.

Nem lehet sajna.
gunjack
Nem lehet valahogy beállítani hogy csak nappali pályákon játszak?A tököm kivan hogy 10-ből 8szor szart se lehet látni...már kiég a szemem.Állandóan az éjszakai meg a ködös szar jön egymás után.Ki az az állat aki szerint ezeken élvezetes játszani????
Grat!
Nice!
Az már egy jópár patch óta úgy van😊

De én már rájöttem hogy lehet megkaparintani 😊
ez mégis hogy van?
Roger6
Ezt a laggolást én is tapasztaltam.

Gondoltam még megyek egy kört, 3 a magyar igazság, szóval legyen egy harmadik meccs is ma. Sikerült egy MG42-t a kezemhez kaparintani, 15-ös kill streak-et nyomtam vele. <#violent>

Én ma mentem egy csatát kb. 1-1,5 hónap után, és meg kell hogy mondjam, hogy megint nem, értem mit sikerült a RETO-nak csinálnia, mert bár papíron stabilan 30-28 volt az FPS (és 30-35 a ping) De mintha a harc közben állandóan lemenne 25-24 FPS alá, mert laggos mindig, pedig még az effektek közben is 27-28 FPS-em stabilan megvan. Tényleg nem értem mi van már az utóbbi időben itt. Ha ez így megy akkor 2-3 patch-el később én is ott tartok majd mint Endress kolléga a játszhatóságban.
Roger6
Én most nyomtam két kört, jó szarul ment, kb. 15 perc alatt buktuk az első meccset. Top 3 így is megvolt, de nem fogom erőltetni egyelőre. Megértem Devid-et, amiért nem játszik, kér volt így 2 hét után újra csatázni. Majd pár hónap múlva.

Ezt a szerver kiosztást még mindig nem értem. Mire jó az, hogy egy embernek van elfogadható pingje, a többi 35 meg szopja a faszt??? Mire jó ez, RETO?

Na, meg par napja a beugrottam tankozni, hogy vegre 12-es szint fole toljam a karakterem. Ehhez kb 1000 XP kellett ami meg is lett... De nem is ez a lenyeg. Total ugy ereztem, hogy vmi nincs rendjen:

Na, ezert nem nyertunk, pedig sikerult tankos folenyt kiharcolni. Mar csak nekunk maradt tankunk.
Ez lett a vege:

Es meg volt egy kis borleszk is a vegen. Sajnalom hogy nem vettem fel. Egy APC-vel kergetoztunk korbe-korbe egy bunker korul az O2-nel. Elegge vicces volt, szarra rohogtem magam, foleg mert a vegen sikerult elcsipnem a kilogo orrat. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.04.16. 17:09:53
orvos kell ide nem lélegzőcső! 😄
Új kihívás! Csinálj egy videót mkII grenade double kill, plussz még egy kill, sérülés nélkül, Garand-al fejlesztés nélkül!
Na jó én még nem adtam, de rohadtul próbálkoztam
...
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.15. 21:29:58
Készítettem még egy részt a Random moments típusú videóból! Nem túl hosszú, egy zeneszámmal azonos méretű! Könnyen lehet hogy ezzel véget ér a sorozat, ugyanis kifogytam a lendületből!
Heroes and Generals
Szólnék én szívesen! De azt hiszem hosszú lenne a sor ahova be kéne állnom. Más téma: ma játszottam egy kis usa staged-et. Egész jól elvoltam, és megint rá kellett jönnöm hogy a Garand mennyivel jobb mint a gewehr.
Akkor be is rakhatnák a Tigerhez is a lélegzőcsövet
Szolj a keszitoknek! 😊
Bassza meg!<#heureka> Hát nem swimmwagen kéne ebbe a játékba! Az orosz light tankocskáról ugrott be. Hiszen az is tud úszni a vizen kb. különben minek van propeller a seggén? Úszhatnának ezek a vízen is!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.14. 19:09:14
Azt nem tudom most milyen a M1/M2, de azt tudom hogy eddig 1v1 tuti hogy a Carbine nyert!
Elvileg a Johnson-t probaltak ezzel ellensulyozni...
Nem az a baj önmagában, hogy nerfelték, hanem az hogy ezek szerint kb. használhatatlan lett, úgy mint a BAR is anno...
Roger6
Egyre unszimpatikusabb az, amerre tart ez a játék. Nem kellett volna nerfelni M1/M2-t, szerintem rendben volt úgy, ahogy volt.

Hát ez csodás...
Jah... Volt akibe 5x is belelottem kozep-tavon es nem halt meg tegnap...
Mi, ez most komoly?! Mire nagy nehezen kihúztam, és drága pénzért meg vettem az M1/M2-őt, sikerült lenerfelniük?!
Dumaltuk is a sracokkal, mert van egy hasonlo (Sh0t3r) nicknevu emberke is aki szinten fokepp nemetekkel jatszik, de neha amcsival is tolja velunk ha epp rankjon a kozos stage-ezhetnek.

Grabo: Hat egy nagy lofasz. Lebutitottak az M1/M2-ot igy most szokni kell ujra. A klanos emberkek stage-be mentek, hogy kihuzzak maguknak a Johnson-okat. Ezert tegnap mikor egy picit nemeteztunk minden gyalogos BAR-ral meg Johnson-nal tolta. Es sikerult este elakadnom egy haz falaban illetve nem tudtam felallni mert beakadt a karakterem ugy, hogy semmi sem volt felettem.
Én Grabowszkira emlékszem, egyszer találkoztam vele a town mapon. (Véletlen találkozás)
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.04.13. 09:46:19
Roger6
Na milyen az új peccs? Hétvégén leülök, aztán megnézem én is.

Hát ahogy a kommentet olvastam, te is kaptál reklámot <#smile>

Chip úrnak, ugyanaz az ingame neve, mint itt. De amúgy mivel még mindig elég szűk a játékos közösség, pl. mi is már találkoztunk párszor.
Ja, de neked mi a neved a játékban? Mert amikor sticky-t mondtad akkor volt egy sejtésem...
Te vagy Shooter333?? Mert ha igen, akkor parszor gyalaztuk egymast. <#violent>
Heroes & Generals
Skacok mindenképpen nézzétek! Ez most azt hiszem tényleg egész jól sikerült. Nincs benne szöveg, de egy kis zenével festve rohadt jó lett a feeling!
Szerintem nem sok cheater van. Azt hiszem ehhez idő kell, hogy a pályákat megismerd alaposan. Akkor már előre fogod tudni (nagyjából) hogy merre felé kell sasolni.
Értem köszi a jó tanácsokat! Akkor lehet kezdek még egy karit...
Még valami bassza a csőrömet régóta: erdőben rám lőnek, hiába hallom merről lőtt, ugrok, arra fordulok de már szét is aprított. Egyszerűen észrevehetetlen. Na most fordítva, ha én lövök rá valakire, az egyből arra fordul és már oszt is...hogy van ez? Hallottam városi legendákat wallhackről ami az erdőre is jó, bokrokon átlát. Ezek csalások vagy nem??? Mintha fehér pizsamában rohangálnék, néha úgy érzem...
Szia! A fegyverválasztáshoz a legegyszerűbb ha több karaktered van, persze odáig kifejleszteni nem a legegyszerűbb, de onnantól in game tudod cserélgetni hogy mivel mész! Van egy tippem: ha nincs automata fegyvered éppen, csak puskád, akkor ha jól állsz be egy kübelwagennel, tudsz osztani az mg34-el ami ugye állványon van és elég pontos.
Stg-re én nem használok távcsövet, összesen egy fejlesztéssel használom, és az a töltény. Szerintem úgy elég jó fegyver, 100 m-ig Kb jól lehet vele lőni. Az smg-k fejleszthetőek többféle módon is, érdemes azt nézegetni, (tűzgyorsaság, precízió, sebzés ideális aránya)
Warban keményebbek az ellenfelek, ott sokféle szitu kialakulhat. Érdemes warban, több karakterrel indulni, hogy mindig kiválaszthasd a megfelelőt.
Személyszerint én is a Panzerschrecket használom, de scoped gewehr van mellé, és egy másik gyalogosom stg-vel.
A jelvények közül legtöbben a Marathon man-t vagy a heavy set-et használják. De tankelhárítósnak az "Iron fist" asszem amelyik a legjobb!
Ja és a jelvényekkel kapcsolatban is kérnék jótanácsokat. Most arany ghillie-t és dead eye-t használok, lehet nem ezeket kéne...
Sziasztok!
Másfél hónapja kezdtem játszani és nagyon bejön eddig!!! Eddig csak a német karit húztam, most 13-as, van távcsöves kar98-a, stg44-e, távcsöves gewehr, mg34, meg az smg-k,
Stg44-re érdemes kifejleszteni a távcsövet? Továbbá a kar98-ra a második távcső jobb, érdemes megvenni?
Nem tudom nálatok hogy van, de tutira mindig beszopom a fegyverválasztást... Ha puskával megyek akkor smg kéne, ha az stg-t viszem akkor mindenki sniperezik. Ilyenkor quit, aztán fegyvercsere után vissza. Vagy van másik, egyszerűbb megoldás is?
Warozni még csak igen keveset voltam, inkább húztam a fegyvereket. Most a kar98/Panzerschreck kettőst favorizálom, általában sok a tank stagedben.
Múltkor loptam egy m1a1 Carbine-t, és hát leesett az állam. Sokkal jobb mint az stg44, bár az enyém még nem fullos.
Van arról valahol leírás hogy hogyan érdemes upgrade-elni a különböző fegyvereket? Főleg az stg44 kéne.
Főleg a csapat érdekeit szoktam nézni, megyek a tankokra, foglalok, stb. K/d arányt leszarom, mostanában egál körül szokott lenni. Van hogy kicsit pluszos, van hogy kis minusz. Ami inkább fel szokta baszni az agyamat, mikor belelövök két gránátot a tankba, elhúzza a belét vagy más lövi ki, nekem meg marad a penetrated... Na az kiakaszt. Elég hülyén van ez így. Arra mennyi xp-t ad?
Warozáshoz kérnék szépen jótanácsokat, belekóstolnék... Fegyverválasztás, taktika, stb.