5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • figg8
    Örömmel tudatom mindenkivel hogy 4 nap után újra mükszik a JÁTÉK magától megjavult)))))))olyan mintha új csajom lenne.....
  • Alien69
    Hmmm. Az szép, hogy le bazookázott egy repcsit az égről, de hogy le kézi gránátozott???
  • Roger6
    Kotton ismét jókedvű
  • ikarus44
    Szééééééééép!
  • Roger6
    A hülyebaromállatja

• Alien69
    Nem kell szólnod, ez ok, csak addig el kell juss. Van, amikor csak a repcsi végét darálhatod. A paratrooper repcsit meg felesleges HEvel lőni... Mindig az adott szitu dönti el, melyik lenne jó. Ha kilépsz, lehet váltani is.
  • Roger6
    HE-vel egyetlen lövés a pilóta, és vége a repcsinek, csak úgy szólok....
  • Alien69
    Természetesen, az irányítás nem a legszerencsésebb. A fordulózás kifejezetten gázos. A többi részével viszont semmi baj. Sokkal nagyobb baj, ha szar a csapat társ, és a szakasz rendszer hibája kifejezetten káros. Pl nem léphetek egy szakaszba a másik pilótával menet közben. Tegnap 3:2-s arányban indultunk, de a szakasz társam kilépett. Ráadásul, aránylag béna volt az az egy társ, aki ugye repült. Asszem, nem véletlen volt vic a neve. Nagyban fordulózok az enemyvel, neki semmi más dolga nem lett volna, csak rá repül, és megzavarja. Ehelyett elment a paratrooper repcsire lődözni. Full idióta volt. Persze, hogy a másik két repcsis uralta a légteret. Csak akkor tudtam eredményes lenni, ha fölülről rá rontottam, és a vezér gépet ki tudtam szedni. A másik nem volt annyira nyerő csávóka. Nem volt nagyon rossz a K/D arányom ehhez képest, de a másik repcsis inkább csak arra volt jó, hogy magára húzza a repcsiket, én meg megpróbáljam leszedni mögüle valamelyiket. Én speciel a HE helyett a nagyobb páncél átütő erőt használtam, hogy kevés lövéssel ártalmatlanná tudjam tenni a repcsiket. A HE is jó, ha nehezen tudna vissza jönni a pilóta létszám eltérés miatt. De ahol pl a légtér a "mienk", és van ejtőernyős osztag, ott a HE inkább felejtős, mert vagy 2 kör, mire az alap lőszerrel le lehet vakarni az égről, addig 3 adag enemy ugrál az égből. Míg a másik lőszerrel nagyon gyorsan levakarható.
  • ikarus44
    A repülők irányítása, nagyon el van cseszve a játékban. Gyakorlatilag nem is a tehetségen múlik a repülés, (Persze azért az is kell) hanem inkább azon, hogy mennyire tudod jól beállítani a kezelő felületet kb...
    Nekem is van pilótám, de soha sem használom, mert nekem ezzel az irányítással kb. esélytelen...
  • Roger6
    Baka bárkiből lehet, de effektív baka... ugye ez a kérdés.
  • Alien69
    A repülő nem lámáknak való! Baka viszont bárkibő lehet, azokból kell sok, hogy legyen az ellenfélnek fragje.
  • rg60
    De akkor marad az infantry, mert az már 14-es:)
  • rg60
    Köszi:)
  • Roger6
    Amíg nincs HE lövedéked hozzá, ez így is lesz. Türelem, HE-t terem!
  • rg60
    Repülő mi a fasznak van ebbe a játékba?
    Lehetetlen vele bármit csinálni, az ellen meg két lövésből szed le.
  • Roger6
    Jó ez a Squad 2.0 // 29 napja tart a war, biztos vége lesz gyorsan.
  • Roger6
    Ez úgy érzem foglalási rekord nálam:
  • Roger6
    Megy a buli
  • figg8
    Köszi.a leirt két sort megtaláltam nálam a harmadik más volt.....meglátjuk.mégegyszer köszönöm.
  • Golyofogo_
    leírás szerint, ha játszottál fps részt, az utolsó nagyobb hotfix után, akkor kell lennie ilyen sornak benne.
    ha mégse, akkor manulisan kell beírnod ezt a sort:

render.forcedx11=true

nálam ez a következő két sor után szerepel:
    "render.device_id=26648
    render.vendor_id=4098"

• figg8
    Szia Golyofogo megint én.......bejutottam a localsetting inibe de sajna nekem nincs ilyen sor.....
  • ikarus44
    Én nagyon szeretem a Grease Gun-t, de hogy OP lenne azt én sem gondolnám.
  • Roger6
    Az a bizonyos "OP" Grease Gun - ugye itt is látszik, hogy nem a fegyver a lényeg, hanem az, aki kezében van:

• figg8
    Köszi..
  • Golyofogo_
    C:\Users\*******\AppData\LocalLow\Heroes and Generals

a ***** helyére azt írd be, ami a géped neve.pl anyuci, és az egész sort beírod az intézőbe. (start menű, majd számítőgép, majd c meghajtó)

ott kiválasztod a "localsettings.ini" filet jobb egérgomb és szerkesztés. átírod a jelzett sort a jelzettre elmented és tadam. vagy jó lesz vagy nem.
  • figg8
    Köszi .de nem találom ezt az user user akármi dolgot.....merre keressem.sajnos tök hülye vagyok ehhez...
  • Golyofogo_
    tudtommal ha nem win10 van a gépeden, csak max dx11-ed van

itt írja mit kell átírni:
    Dx11 beállítás
  • figg8
    Directx 11 és 12 kellene àllítólag??? Most jöttem meg a horgászatból nem forognak a fogaskerekek a rozéföccsök miatt ,majd holnap próbàlok valamit.ha esetleg van valami tipp annak őrülnék.
  • ikarus44
    Milyen Directx-ed van?, mert állítólag most jelent meg a legújabbhoz a támogatás, és lehet hogy a kedves Reto megint kitett magért, ha érted mire célzok.
  • figg8
    Segitség....állandóan action client crashes.... Tegnap óta.. Olvastam valamit hogy át kellene àllítani a directx de nem tiszta a kép.
  • ikarus44
    Az első néhányon gyorsan túl vagy. A többinek aztán kell egy kis idő. De éppen ezért jó a ribbon rendszer, mert nem a rangodtól függ, hogy milyen eséllyel szállsz szembe egy másik ellennel, hanem azt hogy az adott ribbonok milyen szinten állnak, amiket azért gyorsabb fejleszteni.
  • molnibalage83
    Kezd tisztulni a kép. Szóval naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon sokat kell játszani, hogy túllépj egy szinten. Hiábra érdekes, nekem erre sajnos nincs időm. :(
  • ikarus44
    Amikor elkezdsz egy karaktert (Most az egyszerűség kedvéért, maradjunk a 0. szintű megvásárlásánál) Akkor kapsz egy 0. szintű gyalogost. Kap Egy db alapfegyvert, ami egy félautomata puska. Ezzel a karakterrel aztán elkezdesz csatákat menni, és eközben fejlődik mind a rangját tekintve, mind azokat a Ún. Ribbonokat tekintve, amik fejlődnek, mikor harcolsz (hogy mi mitől fejlődik az ingame elég jó le van írva, így azt most nem részletezem. Amúgy is elég hosszú lenne ) Amikor lépsz egy rangot, akkor néhány ilyennél elérhető(k) lesznek új kasztok ezek pl a Harckocsizó stb. amit lentebb már említettem. És ezeknek a Rangoknak a végén levő néhány már tábornoki rang.
    Ahogy fejlődsz, mindezek mellett, el fogod majd érni (lassan, már most szólok) a Hadnagyi rendfokozatot. Ha elérted tudsz majd ezután venni egy db Assault Team-nek nevezett egységet, és ezt tudod majd letenni arra a bizonyos térképre, és mozgatni. Aztán majd ezeket is tudod fejleszteni, mint pl. hogy milyen jellegű legyen pl sima gyalog, vagy gépkocsizó stb. ill. bővíteni is tudod őket, hogy minél több életerővel rendelkezzen. (Erről Grabo, Chip, Golyo, Endress, és Devid tud majd bővebb felvilágosítást adni)
  • molnibalage83
    Ez nem egészen világos. Tehát a játékos a szintjétől függően parancsol másoknak?

A térképen csapatmozgás az kén nem összefüggő lobby csata közt vagy hogyan van?

A YT csatornán egy rakás videó van, de egy nyamvad feature summary videó az nincs...? Anyám... :(
  • ikarus44
    megint jön majd egy hotfix...
  • ikarus44
    Egy belső nézetes FPS stratégiai játék. Jelenleg 3 nemzet közül lehet választani (Amerikai, Német, ruszki) Amik teljesen kivannak dolgozva, érts: Fegyverek, járművek, egyenruhák, magyarán:Minden.
    Több kaszt is elérhető hozzá, pl. Harckocsizó, gyalogos, ejtős, mesterlövész stb.
    A katonáknak rendfokozati rendszerük van, valódi rangjelzésekkel, és a legvégén a Tábornok is elérhető lesz, amivel egy Európa térképen tudsz mozgatni csapatokat, amiket meg kell venni.
    A Fegyvereket, és az egyéb felszereléseket ún. Ribbon rendszer alapján tudod megvenni, és azokat fejleszteni.
    Bár a fejlsztők jelenleg sokat tesznek azért, hogy a régebbi játékosok otthagyják a játékot, azért egy kipróbálást bőven megér, mert én is élveztem a legutóbbi patch-ig, de ha igaz akkor már elkezdték javítgatni.
  • molnibalage83
    Mit tud jelenleg ez a gamma? Össze tudja nekem foglalni valaki? Van aknavető, tüzérség? Milyen járművek vannak? Mennyire HC? Vagy inkáb ackiójáték lövölde?
  • ikarus44
    Na akkor tényleg. Remélem lesznek fenn majd a jó öreg kollégáktól is.
  • Roger6
    Ja, és a ping is okés, frankón 5-ből 4 meccsen 30-40 max.
  • Mersant
    addigra elrontjak, probald ki most!