5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Sajnos egyre kevesebben értenek hozzá a klánból. Mert boldog boldogtalant beengedtek, mindenféle feltétel nélkül, rendesen felhígult az ORB. Szerencsére a Red Alert is hívott, szóval lehet átlépek hozzájuk, még ha nem is értem őket, ugyanis ezek meg oroszul beszélnek.
  • ChipKng
    Neztuk is par napja mikor osszefutottunk az ORB-sekkel, hogy nem vagy koztuk. Sajnos akkor csak paran voltunk a squadban akik vagjak mirol szol az egesz es nem tudtuk elkenni a szajukat. ;) Jol dolgoztak a sracok.
  • Roger6
    Én nem waroztam kb. másfél - két hete. Kurvára értelmetlen egyedül. Klánnal meg olyan lassan megy minden. Vagyis kevesebb időm van, nincs időm két war között 20 percig semmit nem csinálni. Szóval Paratrooper + staged atomra, ami a csövön kifér. Vége sincs az egyik meccsnek, már a másik meccsben ugrok a repülőből. :) Most ez megy.
  • ChipKng
    Jon az uj update... lof@sz mennyisegu valtozassal. :P

Tegnap volt egy kis idom kergetni az ellent es miutan bekezdtem harom szar meccsel egyeniben, felmentem az Amcsi TS-re es bealltam a klanosok koze. Rogton fordult a kocka, de nem semmi harcot toltunk 1-2 nemet klan ellen. Nagyon ugy tunik, hogy haboruzni csakis nagy letszamu TS-en kommunikalo csapattal erdemes. A maganyos farkasok kora veget ert... kiveve ha szeretsz jo nagyokat szivni.
  • zsombor1969
    ... vagy csipák. Na, akkor lehet beállni az ellenség helyébe az ellenség fegyverével pontosan az ellenség célpontjára lövöldözni :D
  • Alien69
    Én rendszerint inkább a távolabbi hidakat/átjárókat használom. Oda nem nagyon kerül akna, max ellenséges tank.
  • ChipKng
    Valamit valamiert. Ha nem mesz lassan belerohanhatsz egy aknaba es paff. Egyebkent mint emlitettem csak a hidon es nem csigatempoban hanem lassabban mint a teljesseg, hogy manoverezni tudj idoben. Ennyi. Utana le kell rongyolni az utrol es a bokrok kozott menni.
  • Alien69
    Én tudom, hogyan lehet eékerülni az aknákat, bár azért ennek ellenére bele lehet futni. De az totál hüleség, hogy lassan menjek. Abban a pillanatban még egy veréb is a fejemre tud kakilni, nem hogy esetleg egy béna amatőr csávó is leszed 500 méterről csukott szemmel.
  • Roger6
    Imádom ezt a palit
  • ChipKng
    Akit erdekel hogyan lehet motorozni az egyik skirmish map-on a B epulet tetejen. :)

Allitolag ez meg egy kiszivargott screenshot egy keszulo uj terkeprol:

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.06.30. 09:10:49
  • Roger6
    ESC -> Quit Game vagy mi a tököm, de van pár perc "cooldown", szóval kilépés után azt hiszem 2 percet várni kell, mire újra csatába indulhatsz.
  • rg60
    Hello!

Hogy lehet úgy kilépni, hogy ne kelljen megvárnom amíg véget és egy adott játék??
  • Mersant
    a multikill vadaszat :D
  • Roger6
    Namost akkor elmagyarázza valaki ennek az új verdának mi a funkciója?
  • ChipKng
    Egyszeru a keplet: ne menjen aknara. :) Ne menjen at ott ahol nem lehet eszrevenni, ne menjen az utakon(!) es ha a hidon atkel lassan menjen hogy eszrevegye az aknakat meg idoben es korrigalni tudjon. Ehhez kell a tapasztalat...
  • ikarus44
    Aknától a tank is robban, és mégis hasznos.
  • Alien69
    Pont tegnap volt egy jeepes kalandom. Elfoglaltunk egy irányt teljesen, felpattantunk egy jeepre, majd irány a köv célpont. X1 pont, a folyón át vezető kis ösvényen (cölöpök jelzik). No, volt egy akna, a jeep meg fullos volt. Ergo, tökmindegy, mennyit szállít, ha egy aknától mind megdeglik.
  • ikarus44
    Nem extrára gondoltam, de nem is emlékszem hogy ezt a szót használtam volna...

Érdekes lehet, mert ha úgy csinljál meg ahogy gondolom, akkor sok katonát lehet majd vele vinni, többet mint az APC-n, és ez a hozzáértő játékosok kezében jó lehet.
    És ha jól olvastam akkor a sofőr ribbon 2. Szintjére fog jönni, ami azért elég szimpi.
  • figg8
    Elhamarkodottan irtam. és mivel jóformán semmit nem tudok angolul légyszi magyarázd el..
  • figg8
    Milyen extrával viszi előrébb a játékot ez a teherautó????.....lehet hogy csak én nem látom át.
  • ikarus44
    Érdekesnek ígérkezik...
  • Roger6
    Az összeset Nem tudom, hétvégén 6 óra körül volt a játékidő péntek-szombat-vasárnapra leosztva, szóval 2 óra naponta, de ez csak 3 nap a 11-ből, a többin nem voltam ennyire aktív. De amúgy lehet azt is, hogy egy hónapot összeszed az ember, utána egy hónapig sima acc, aztán megint egy hónap prémium, és így tovább. Jó, mondjuk én annyira szeretem a játékot, hogy pénzt is adtam érte, egyszer befizettem 3 hónapot, így könnyű volt elindulnom ezen az úton. És tisztában vagyok azzal is, hogy nincs mindenkinek ennyi ideje játszani.
  • ChipKng
    Ez napi hany ora jatekot jelent?

Grease gun 200m-es loves odab@sz!
  • Roger6
    No akkor egy kis helyzetjelentés. 2016.06.16-án kezdtem egy új havi prémiumot ingame pénzért, tehát nem fizettem érte. Ekkor a számlán 416.000 kredit volt. Ugye a cél 600.000 Cr (a 416.000-en felül, szóval ezt nullának számolom most), ez a havidíj ára.

Eddigi kiadások azóta:
    - 49.800 Cr: main karakterem átképeztem Paratrooperré, jó móka
    - 79.000 Cr: Tula Tokarev 33 kézipisztoly - gondoltam a Handgun Ribbon-t is húzom akkor már.
    - 7.100 Cr Field Adjusted Trigger
    - 1.450 Cr Leonov Misha lőszer
    - 4.480 Cr Stainless Steel Barrel

Tehát az összes kiadás: - 141.830 Cr
    Jelenlegi pénz mennyisége: - 762.455 Cr

Így tehát az összes bevétel 10 napra (amióta prémium van): - 488.258 Cr

Ebből szerintem jól látszik, hogy a havi 600.000 Cr-es prémium simán összeszedhető 30 nap alatt, ha egyszer már kiváltotta az ember.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.27. 08:37:06
  • ikarus44
  • Roger6
    Mondjuk a PPS-43-on alig van fejlesztés, én így szoktam meg, ezért nem is kerül sokba a használata. De persze Para karakterrel sokszor felveszek más fegyvereket is, ezzel is spórolok.
  • ikarus44
    Hát, nekem is lehet, hogy ez fog fő bevételi forrássá válni, (Ha lesz megint kedvem a játékhoz, de az nem most lesz...) mivel már nem lehet harckocsival normálisan játszani, (Meg nem is vagyok túl jó benne), a repülni, meg nem tudok ezzel a fos irányítással...
  • Roger6
    Na jó, ez egy kiváló bevételi forrás. 500 kiadás, 7000 bevétel. Többet nem írok róla, de dől a lé rendesen a Paratroopertől.
  • Roger6
    Hááhh, 1.800 kiadás, 14.000 bevétel - nem szar.
  • Roger6
    Aha, én is imádom PTRD-vel szedegetni a fullos jeep-eket De amúgy nem war, szóval annyira nem izgat a dolog.
  • Alien69
    Az a legbulibb, ha ilyen jeepet telibe nyom egy bomba. Sajna, elég ritka mostanában, de az nem, hogy kiszedem a sofőrt gépágyúval. Persze van, amikor csak mellé dobom a bombát, és semmi, megy tovább.
  • Roger6
    A fő karakteremet átképeztem Paratrooperré, egész jó kis móka. Persze csak tapasztalatgyűjtés, aztán már megy is vissza sima Infantry-vá, ahogy meguntam.

Kicsi a rakás:
  • ikarus44
    Felhasználnám, de az utóbbi (és még valszeg a következő) időben, egyszerűen nem tud rávinni a lélek, hogy játsszak.
  • Alien69
    Egy nap prémium:
    MIDSUMMER16
    ha valakinek elkerülte a figyelmét.
  • Roger6
    Nem nagyon soktam APC-zni, de most a kezembe vettem egyet. Azt hiszem sikerült jó helyre leraknom.

• Roger6
    Minden stimmt, amit leírtál, és igen, ha a másik karakternek is van ribbonja, akkor válthatsz rá, és nem veszíted el a Leader-séget. Ping tényleg stimmel. Amit azonban nehezményezek, hogy ha kilépek csata közben egy adott squad-ból (mert mondjuk idióta balfaszok a többiek), akkor a senki földjére kerülök, és pl. nem tudok karaktert váltani. Order-t nyilván magamnak nem fogok tudni kiadni, de azért a karaktertváltás lehetőségét meghagyhatták volna, ha már rendelkezem az adott Ribbonokkal.

Ja, és ami atomdurva: ha kilépek játék közben a Squad-ból, akkor valami olyan Squad csetbe kerülök bele, akik nincsenek bent abban a játékban amiben én. Frankón egész játék alatt nyomják a szöveget (ami ugye külön idegesítő hanghatásokkal jár). Próbáltam a "/mute all" parancsot, de az sem kussoltatja el őket, szóval valami mást kell kitalálnom rá, mert rohadt zavaró tud lenni a pofázásuk. Főleg ugye úgy, hogy semmi közük nincs az adott meccshez.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.22. 07:38:11
  • ChipKng
    EB-s Francia korutamat megszakitva hazaugrottam 2 napra (de ma hajnalban mar repulok is vissza Lyon-ba). Kiprobaltam delutan a jatekot es sok kellemes meglepetes ert miutan feldobott egy frissitest:
    - A ping vegre stabil volt!!! 30-31 es nem ugralt 60 es 120 kozott mint regebben. WOOOW!
    - Jol lattam h vegre lehet ugy karaktert valtani h nem veszitem el a squad parancsnoki lehetosegemet? Vagy csak azert volt mert egyedul voltam a szakaszomban?

Alakul ez, lassan kezd ujra hasznalhato lenni. Remelem az amcsi veteranok ujra visszaternek mert kellene 1-2 war gyozelem...

Milyen mas valtozasok vannak meg?

Akkor bovitheted ha a squad member es a squad leader ribbon-odat sikerult feljebb tornazni ugy hogy squad pontokat gyujtesz. Tovabba 3-nal tobb csak akkor lesz ha haverokat hivsz be. Az automata matchmaker 2-nel tobbet nem fog hozzad rendelni hiaba van eleg squad pontod ahhoz hogy tobben legyetek.
  • figg8
    Frissss hússs jeee
  • Alien69
    Amúgy, megkövetek mindenkit, aki a HE mellett voksolt. Most voltam pár kört egy sráccal, Ő maradt a PE lőszernél, én váltottam HE-re. Én szedtem ki a legtöbb enemy fightert, sokszor pont előle. De kb jó munkamegosztás volt, a srác kergette a paratroopereket, én meg védtem a mi paránkat, meg az Ő fenekit.
    Párban sokkal jobb, eredményesebb.
    Kérdés, mikor lehet bővíteni a szakaszt pl 3-4 fősre? Vagy, csak behívásos módon megy?
  • Alien69
    Talán, mert jött egy "frissités".