5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
figg8 #3799 Igazad volt ...vettem ingame veteránt 30 napra és pár nap alatt szinte kitermeltem az árát...most már a folyamat önfenntartó:))...Pár napja a nagy Tykjennel voltam egy csapatban nem csináltam semmit csak őt figyeltem.egy kémény tetején !!!! térdelt kb 15-németet lőtt le onnan 36/0 fejezte be a játékot.hááát nem tudom mit gondoljak......mellém feküdt egy német csipa nem bántottam megvártam mi lessz a vége.kétszer hátba durrantotta Tykjent erre ő megfordult és leszedte a bokorban bujkáló csipát....röviden ennyi. -
#3798 Ha valakinek van felesleges 38 millió kreditje, akkor máris vehet 1 éves előfizetést egy csomó boosterrel. A hülyének is megéri, hátmég nekem:
-
ikarus44 #3797 Emlegetett szamár
-
ikarus44 #3796 Azt hiszem megvan Kotton következő videóanyaga :)
-
#3795 koszi, majd megnezem. -
#3794 Volt róla videó, munkahelyről amúgy sem tudnám máshogy megmutatni:
-
#3793 hogy lehet betenni mas kasztokat is? -
#3792 Múlt héten jött be ez a nézetes baromság, kurvára zavaró, meg a halál utáni kamera is, hogy fps-nézetben esel össze - hát a f@szom, nagyon rossz lett így. A csatából ki-belépés működik, ha jól tudom van 2 perces cooldown, szóval ha 2 percen belül visszalépsz, akkor tudsz újra csatlakozni. Kaszt váltás meg ugye csak akkor lehetséges, ha a Leader beteszi az adott kasztot számodra.
Nekem fps lagg teljesen megszűnt, csak ha nagy a ping, akkor van teleport ide-oda, de az eddig is volt. -
ikarus44 #3791 Na játszottam 2 csatát, kb. 1,5 hónap kihagyás után: Hát azt kell mondjam, hogy még pihentetem egy kicsit, mert még mindig nevetséges ez az egész játék...
Még mindig nem lehet kasztot váltani, és mivel ha kilépsz a csatából, most már nem tudsz visszamenni, így most már nem tudom azt sem megjátszani, hogy ha elkezd laggolni a játék, akkor kilépek a csatából, és újraindítom a játékot, majd gyorsan visszaloggolás a csatába, így igazán csodás volt a kezdeti 34 fps-ről, menet közben 22 fps-re visszaeső játékkal játszani...
Ill. nem tudom melyik patch-el jött be ez az újfajta jármű nézet, de nekem nagyon irritáló... (Pláne, amikor kiszállásnál automatikusan belső nézetre vált, és így esélyed sincs megvédeni magad...) -
ChipKng #3790 Bocsi Grabo, a Bajai halaszlefesztivalon tengodom. Vasárnap este talán tudok menni. Jo lenne kozosen nyomni.
Golyofogo: engem erdekel a moka! Fozest vallalok ha akar vki bogracsolni es vannak hozza cuccok. :) -
Golyofogo_ #3789 Volt egy kis időm játszani és ami lecsapódott eme ismételten csodás újítás láttán az az, hogy
most jól odabasztak az RTS résznek is. A szar IFA minden "gyík" számára elérhető és most kb 2 perc alatt baszták el az összes APC-t egy meccs alatt. A semmire. A "normált" is szokták pusztítani, de ezt most nagyon. Konvojban 4 egymás mögött.... Ez a szintén nagyszerű emberhiány miatti Auto Resolve-vel párosítva igen kellemes. Eddig élveztem az RTS részt de most... Kb másfél hete 1 tetves csatát nem játszottak le a csapataim mert mind ARes volt, és most még a fejlesztéstől is elvették a kedvem. (nyerhető csata AR de a 200 sima gyalog vs 2000 vegyesen minden lejátszásra kerül....) Egy ki*****tt tetves pénzéhes banda a fejlesztő csapat, de ezzel kb azt fogják elérni, hogy a jó koncepcióval a se**n mennek a levesbe.
2 tetves év alatt kb semmi értelmeset nem tudtak hozzadni a játékhoz. 1 ki****tt pálya? ( a depot az nem az, az csak lótrágya) Találtam 2011! (vagy mikori) es fórum bejegyzést, ahol két szép map volt felvázolva. 1 városi, 1 tankoknak. Ezek hol a tökömben vannak? Minden más mostani + szinte egy korábbi állapot visszaállítsa. Ez így 00.
Miután kidühöngtem magam, kérdés hány embert érdekelne egy korábban felvetett összeröffenés? Mert akkor dobok fel képeket hol tudok helyet biztosítani. -
#3788 Chip! Leszel hétvégén? Nyomatnék pár kanyar amcsit. -
rg60 #3787 Akkor lehet nálam van a probléma, mert megyek a jeeppel egyenesen aztán egyszer csak odébb dobja , gyalog ugyanez
-
#3786 Én még mindig kurva nagy hibának tartom, hogy egyedül nem tudok csatlakozni a saját AT-m harcaihoz, csakis squad-ban.
Szerk.: vagyis mostani pecch óta nem próbáltam, de gyanítom ez nem változott.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.07. 12:22:31 -
ChipKng #3785 A ping mar a masodik vagy harmadik squad update ota stabil nalam.
Az uj update-el nincs kulonosebb bajom, csak az, hogy el tudtam volna kepzelni fontosabb valtozasokat is. Mondjuk ujabb terkepek mar regota esedekesek lennenek. -
#3784 Nos igen, a PPD-40 az a fegyver (az első SMG ha jól tudom szovjeteknél), amit ha meglátok a játékban, legszívesebben egy aknával felrobbantanék, és a hamvain harckocsitemetőt rendeznék be. -
#3783 Hehe, most én is a cccp oldalon vagyok éppen. Csak nagyon rögös az út a pps43-ig. Paratrooperemmel már megvan, de a gyalogbékámmal még hiányzik jópár kör sajna. -
ToMy_ #3782 Igen, elsőre én is ezt gondoltam, de a ping (legalábbis a kijelzés szerint) stabil volt, nem laggoltam. -
#3781 Meg most már halál esetén a kamera is esik a testtel, meg ha lelövök valakit, akkor van hogy csak úgy eltűnik az ellenfél teste, semmi ragdoll, aztán paratroopernél is az ugrás gomb megnyomása utána megcsodálhatjuk a belső nézetet szintén a jó kis varrott bőr kesztyűnkkel egyetemben. Viszont zsír fix 30-as ping volt egész végig tegnap, bár ez staged, szóval ennek amúgy sem volt soha nagy pingje.
Ha minden jól megy, akkor a héten végzek a kitűzött célommal, és végre visszatérhetek a war világába, hogy újra erősítsem az orosz oldalt. Már amennyiben erősítés az én jelenlétem.... -
#3780 Vizuális. Életbevágóan fontos volt a bal felső sarokból átrakni a dolgokat a jobb felsőbe, és hasonló dolgok. -
rg60 #3779 Ez megint milyen update??
-
#3778 Én most nem azzal nyomatom, esetleg hétvégén lehet róla szó. -
IchBenQ #3777 Német. -
#3776 Milyen nemzet? -
IchBenQ #3775 Sziasztok!
Keresek emberkéket ahova betudnék társulni egy kis játékra. a nevem ironmanhun -
#3774 Vsync:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.06. 22:36:59 -
figg8 #3773 Köszönöm -
#3772 Tiltás:
-
figg8 #3771 Harmadszor: hogy megy a letiltás??? (Hátha egyszer találkozunk és ásó lesz nálad):))) -
figg8 #3770 Egyszer: mi az a v sync??? Másodszor: az ilyen videókat nem lehet megunni.bár sztem a perverzió határát súrolja hogy a kevés helyen pont ásót vagy kést viszel magaddal.. -
#3769 Az a szar ping miatt van, semmi köze az fps-hez. -
ToMy_ #3768 Hát, so-so, az fps drop megszűnt, meglett a stabil 60 fps, de lett helyette olyan, mint amikor lag van: fordulok egy irányba, aztán egyszercsak visszawarpol az előző irányba, aztán újra vissza, amerre fordultam. Mondjuk ez kevesebbszer van, most egy staged csata alatt éppen csak 1x fordult elő. -
#3767 Ha a V-Sync-et bekapcsolod, akkor pont annyi fps lesz, mint amennyit a monitorod bír, ezzel nekem megszűntek az ilyen laggok. -
ToMy_ #3766 Az mitől lehet, hogy megy a játék 80-120 fps-el, aztán egyszercsak leesik 10-15 fps-re kb. 3-5 másodpercig, és utána ismét vissza 100 körülire?
Nem tudok benne rendszert találni, bármelyik pályán előfordul.
Találkozott már vki ilyennel?
-
#3765 Mondjuk bokorban kempelésnek max. akkor van értelme, ha van camouflage badge meg távcsöves. Legalábbis a kempereket előszeretettel késelem le meg robbantom fel a nagy kempelés közben. Akinek van esze, és egyszer már lelőtték egy adott átjáróban, más helyet próbál keresni. Ha tudom hogy a hidat egy tank kempeli, nem megyek arra. Persze hülyék vannak mindenhol.
Ez ugyan már fél éves, de azóta van kb. két órányi ilyen anyagom. Volt olyan, hogy szartam is az egész meccsre, csak egyetlen kiszemelt áldozatra koncentráltam, és egy kör alatt 12-szer késeltem le, különböző helyeken. Kaptam is utána szép levelet tőle, és úgy jó lúzerhez méltóan a levél megírása utána tiltott is. :) Tipikus szar arc - ezt senki ne vegye magára, erre a gyökérre írtam, aki letiltott. -
figg8 #3764 Már én is voltam a gázlóbaaknarakó meg a gázlónnemmerekátmenni oldalon is .tényleg jó móka.de a legjobb kempelni egy bokorból....tudom hogy szemét dolog de akkor is.... -
ikarus44 #3763 De az sem utolsó, amikor a gázlóba raksz mindig aknát, és olyan ellenek jönnek, akik nem tanulnak belőle, és így kiszedsz 5-6 tankot
, meg 1-2 majdnem fullos APC-t () (Ez mind egy csatában volt, és az APC után már a csapattól is jöttek ez elismerések )
Utána meg már azon fogtam a hasam a röhögéstől, hogy 4-5 tank ott ált a gázló előtt, és nem mertek átkelni, és még nagyobb lett a derültség, amikor a bármilyen járművel közlekedő ellen is megállt, mert ő sem mert átmenni -
ChipKng #3762 Az idiota. :) Sokszor elkovetik ezt a hibat, hogy ott hagyjak maguktol par lepesre a bringat/motort/egyebet... De a csipas autot parkoltatni maga mellet, az mar durva.
Valamiert a csipasokat szedem le legnagyobb orommel, mert azok azt hiszik, hogy relativ 'biztonsagban' vannak a nagy tavolsaggal es a messzesegbol szivoznak a dolgos neppel. Ennel nagyobb oromet csak az okoz mikor a kis konnyu tankosokat tanitom moresre akik a spawn pontok moge allnak be olcso XP-re vadaszni. -
figg8 #3761 Állandó sniper betegség---a mester elautókázik - motorozik az első bokorig elrejtőzik a bokorban a jármű pedig ott mutatja magát, kur..a nehéz megtalálni...tegnap négyszer szedtem le ugyanazt az ürgét :)) -
ChipKng #3760 Eleg ha megtanulod a lenyeges szavakat. :)