Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel kb en is annyiszor lopom el masok talalatat, mint ahanyszor ok az enyemet, igy nem agonizalok rajta. Persze szar erzes egy kicsit, de ez ellen nem tudsz mit tenni. Max ha ralosz, utana leveszed az iranyzekot, hogy ne spottolodjon, vagy spottolod, megvarod, hogy mas ralojje az elsot es akovetkezot te nyomod. Igy nem is teged fog celba venni a joszag.... <#eplus2>#eplus2>
"Itt elmondja a srac, hogy egy tank lezuzasa kb 60 XP az armor assault ribbonon"
És itt még hozzá jön az hogy állandóan lelopják előled...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.11. 12:31:59
Itt elmondja a srac, hogy egy tank lezuzasa kb 60 XP az armor assault ribbonon, de ha 1 gyalogost zuzol le az mar 100XP korul van, plusz ribbon boosterrel 75%.
Szoval maradj az M2A2-ben, told vegig a ribbont aztan vasarolj be. 😉
https://www.twitch.tv/burnoutdv/v/65661752
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
#3322 Koszi!!!
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.06. 21:28:23
A szomszédos városba nem közvetlenülmegy sokszor a csapat hanem kerülővel 2-3 másik városérintésével...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Most pl. be tudtuk volna húzni már réges-régen a végső pontot, de az nyilván jóval nagyobb veszteségekkel járt volna. Ja igen, és volt olyan szerencsém, hogy én voltam a rangidős TS-en, szóval én mondtam meg neki, hogy kivéreztetés lesz, azaz farmolás.
Itt minden harmadik embert tudtam leölni (egyáltalán nem egyhitesek voltak), de ezek annyira buták, hogy akkor is arra jöttek, ahol előtte már 4-szer leszedtem őket. Sima emberi hülyeség. Ez olyan, mint amikor bemész egy házba, de a sarkot nem csekkolod ötödször sem, és ötödször is leszednek ugyanonnan kempelve. Az a saját hülyeségem lenne, ahogy itt is az övüké (ezt az 1/16-os srácra írtam, aki nagyjából 8-szor lövette le magát egymás után velem).
De pontot nem fogsz megtartani amúgy csipával, sem támadni. Itt azért volt csapatjáték, ki akartuk véreztetni őket. 3-an védték a pontot, ketten csipáztunk, 2-en támadtak.
Meg lehet, és meg is kell tanulni védekezni a sniper ellen, az pedig úgy a legegyszerűbb, ha nem is lát téged (+ heavy gold set, de az amúgy nem annyira muszáj, nekem sincs). Más úton közelítesz, próbálsz a közelében leugrani motorra aztán gránáteső rá, ilyesmi.
Egy szónak is száz a vége: ha jó fegyvert választasz a helyzethez, OP leszel - meg ha az ellenfél béna. <#beka2>#beka2> Nem vettem magamra amúgy egyáltalán, de azért azt tudni kell, hogy hiába van jó fegyvere az embernek, azt használni is tudni kell. <#vigyor3>#vigyor3>

En tegnap lattam ezt a jatekot a Story4-en(!!!!) ahol egy csavo jatszott vele. Fingom sincs mi a menete, de azt tudom, hogy egy SouthPark epizodban elegge komolyan kifiguraztak mikor Kenny valami kakassal jatszott valami illegalis viadalon.
On:
Akkor jobb is, hogy tegnap nem hivtunk be egy kis staged meccsbe Devidekkel. 😉
ON:
Tegnap újra a klánnal mentem. 10 csatából 2-t vesztettünk csak, végig 3-4-szeres K/D-ket hoztam. Kezdek visszajönni a játékba, újra rátaláltam a stílusomra. A lagg megszűnt, bár tegnap többször is befagyott a játék 10 mp-re.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.05. 06:35:14
Bár előnyükre legyen mondva, hogy ha már elég gusztustalan módon kihasználták azt, hogy nincs kiegyensúlyozva a kasztrendszer a csipákkal és hogyha nemes egyszerűséggel elegen bejönnek nem lehet ellenük tenni semmit, mert bármerre próbálsz menni egyből kapod az ólmot, legalább nem volt hacker a csapatukban.
Aztán továbbá az a tény is pozitív, hogy ha 3-5 csipás kemperük van, az azt jelenti, hogy a relatív ellenálló erejük jóval kevesebb, mint a támadóké (feltéve, hogy itt nincs ennyi kemper), mert csak addig tud leszedni, amíg odaérsz a ponthoz, belülről már nem nagyon. Amikor például motorral csapatom, kb. 10-ből egyszer lőnek csak meg amíg az adott ponthoz érek, érdekes, hogy autóval ez az arány szarabb, pedig motoron nagyobb célpont vagyok.
Aztán ha elfoglaltunk egy pontot, utána a másik ponthoz még nem értek oda a csipák, szóval még könnyebb dolgunk lesz. Ez ugye elmélet, de az esetek nagy többségében ez működőképes dolog.
Nem szokásom meccset otthagyni, de ezt otthagytam mert már az agyvérzés minden fajtája +1 kerülgetett...
kb. a csata első 4 precéig bírhatták hogy ne jöjjön be mindenki vagy csipával vagy fullos scope-os Gewer-rel... (Akkor addig volt 10/4 a statom, és ezt kb. még 20 percig bírtam...)

Van egy kulso nezet billentyu amit en raraktam egy egergombra a huvelykujjamnal, en ugy hasznalom.
Amugy a debug control-t szinte nonstop nyomni kell, hogy normalisan lehessen iranyitani. Elegge vacak ez a modszer. Ha nem nyomod a debug-ot, akkor az F bill-el vizszintbe lehet hozni a gepet (jo lassan).
Kivancsian varom a filmet! 😊
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.03. 15:58:17
Ahogy látom mindkét oldal belelkesedett rendesen <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Orulok, hogy behuztuk Airolo-t, mert fontos volt elvagni a Nemeteket Zurich-tol. Mire vege lett a csatanak a Zug-ot veszelyezteto csapatokat felszamoltak.
A kovetkezo update-be igernek egy uj pancelozott kis jarmuvet az oroszoknak (T-20 vagy mi). 6 szemelyt visz el, a vezeto es a geppuskas vedve van belul a tobbi a hatso reszen szabad preda.
Lesz camo ruha mindenkinek: Gyalogsag, Para es recon class-nak.
Uj anti tank granat a nemeteknek aminek a hasznalata nem konnyu, viszont hatasos lehet. Felfele kell eldobni es lefele eses kozben felulrol uti be a tankot (ahol a legvekonyabb).
Squad 2.0-rol sajna nem lattam/hallottam semmit, de csak gyorsan vegigtekertem mert nem sok idom volt ra. 😞
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.02. 11:58:24