5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#3839 Amikor én hosszabb posztot írok, akkor nagyjából percenként csinálok egy CTRL + A majd CTRL + C-t, így a szöveg mindig a vágólapon marad, elhárítva ezzel a hasonló problémákat. Nem okoskodni szerettem volna, mielőtt félreértés esik, pusztán tippet adni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.28. 09:11:48 -
ChipKng #3838 Ezt a szart csesszemeg.... irtam egy kis sztorit tegnaprol aztan ugy dontott a bongeszo, hogy frissit egyet es eltunt az egesz. Nincs kedvem ujragepelni. :( arghh... -
#3837 Persze, lefekvés előtt még egy gyors meccset nyomjunk. Hát nem lett gyors. Ami érdekes, hogy az ellenfélnél több klán is jelen volt (és undorító mocskos módon kempelték 02-t, miután elfoglalták, tehát általában 5 ember volt bent minimum), mégsem tudtak velünk mi kezdeni. Random power.
-
#3836 -
#3835 De itt koránt sem egy squad-ban lévők jöttek össze. De én is volt, hogy láttam, füstöl a tankunk, éppen csatázik, és volt nálam csavar kulcs. Oda ugrottam, és tekertem. Pedgi volt, hogy már majdnem felrobbant, mégis vissza tudtam hozni. Mondjuk, mázlim volt, hogy nem szedtek addig ki, de ez már csak ilyen buli. -
ikarus44 #3834 És mennyi hónapot ölelt fel ez a nagyon komoly "munkával" járó döntés? És közben mennyien hagyták ott a játékot? Csak közülünk? Endress,
Popas, Erwin, Devid stb... És én sem amiatt nem vagyok túl aktív mostanában mert kurva sokat dolgozom...
Bocsánat hogy rontom itt a jókedvet, de sajnos (főleg a squad 2.0 óta) nagyon pesszimista vagyok a játékfejlesztőkkel szemben. -
#3833 Ez azt jelenti, hogy kompromisszumképesek, nem agyatlanul mennek előre, és az van, amit ők mondanak. Ez pozitív. :D -
ChipKng #3832 Milyen mar, hogy annak is orulni kell, hogy egy altaluk hozott rossz dontest visszavonnak? :) -
#3831 Na végre, értelmes dolgokat készítenek a RETO-nál? -
ChipKng #3830 Aminek az eredmenyekeppen most visszavonnak par idiota megkotest amit a squad rendszer behozott. Pl:
- Belephetsz egy csataba squad nelkul is
- Sorba allhatsz egy mar futo csataba is
- Utanamehetsz a haveroknak ismet (tehat ha egy baratod benne van egy csataban, becsatlakozhatsz oda te is) \o/
Vegre! Na mar csak az idiota aux seat-ezest kellene visszavonni. :D -
#3829 Random hősök mindenhol vannak szerencsére. A Squad rendszer valahol azért jött létre, hogy ezek a hősök egyesüljenek. :) Csak nem sok sikerrel tudták ezt összehozni. -
ChipKng #3828 Tegnap kicsit haboruztam keso este. Sokan szidjak az amcsikat milyen toketlenek (ami javareszt igaz is), de miutan lenyultam egy nemet PZ 3-ast ami fustolgott, utanam jott egy Stuart. Megalltam, kipattant a csoka es nekiallt megjavitani a gepet, kozben rank tort egy motoros akit egy masik vadidegen infantry elkapott es fedezett vegig amig a srac meg nem javitotta a tankot. Mindezt egy olyan ponton ahol elvileg nem is zajlott a csata. Ilyenekert is jo jatszani. :) Jelzem, a sracok nem tartoztak klanokhoz.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.07.26. 10:51:23 -
#3827 -
ChipKng #3826 4:22-nel Grease gun OP :D -
ChipKng #3825 Nagyon LOL!
Jon az uj build. Benne M4E3 Jumbo az amcsiknak. Csak tudnam minek? Inkabb terkepeket csinalnanak mar... -
#3824 AVS pontossága 6:28-nál https://www.youtube.com/watch?v=WMT9HQh2_Bc -
#3823 Asztakuva XDDD Hétvégén annyit játszottam, hogy most miközben néztem Schilli videóját, és teamkill volt, elkezdtem nyomkodni az F1-et -
ikarus44 #3822 Új MP 40 skin:
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.07.24. 18:53:05 -
#3821 13-as Kar98 Kill Streak, kár hogy nem vettem fel. 15 skulóból 13 halál.
-
rg60 #3820 Köszi.)
Rámegyek. -
#3819 Na bazd, amikor felraktad, nem is értettem mit kell nézni, gondoltam valami új pálya. -
ikarus44 #3818 #3796 -
#3817 200+ méterről lövöldözz, és akkor 60 xp körül van egy ellenfél leterítése. -
rg60 #3816 Ja és valaki elmondaná hogy a csipa mi alapján kap pontot?
mert nekem 13/7 10 headshot 2 capture és fele annyi ponton volt mint a 8/7 5 headshototsnak:)
-
rg60 #3815 Hello!
Van javaslatotok hogy az amcsi csipához milyen scope-t válasszak.
Köszi
-
#3814 Nincs itt semmi látnivaló, minden fasza a peccs után:
-
#3813 Ez sem volt elég a győzelemhez. Na és a végén ki oktatott ki? Így van, a 9/47-es stattal rendelkező. Így kell ezt. Nem ám: haver, jó vagy, és a következő tuti jó meccs lesz. Á fáááászt. Én rohadék kemper köcsög. Mondjuk 7 capture-el nem tudom hogy lehetek kemper, de azt is megmagyarázta, hogy attól még lehetek. Háakkójóvan.
-
#3812 Kettön gémör:
-
ChipKng #3811 Arulok!!!!
Es igenis Schilli, javareszt amcsikkal tolta DUSD-ban. A nemet anyanyelvu amcsi divizioban. :P
A US oldal leginkabb azert lett 0 mert a squad 2.0 -val az amcsi veteran jatekosok 3/4-e lelepett a francba. :( Azota mindig az USA oldal az utolso a haboruban ugy hogy elotte sorba huztuk be oket...
Ezert is lenne jo ha a TS nem kellene a jatekhoz hanem mar eleve ott lehetne beszelni. Felvetettem ezt mar korabban egy Reto-s sracnak egy nyilvanos radio talkshow-n es az a legnagyobb felelmuk, hogy tul sok support ticket fog nyilni ha valaki ocsmanykodik meg karomkodik. Csak nem tudom, hogy miert faj ez ha egy masik jatekban siman meg tudjak oldani a 'mute' funkciot akkor itt miert nehez? -
#3810 Azért 4 ember hiányától nem lesz nulla egy oldal (sőt Schilli nem is US), vannak náluk sokkal tehetségesebbek is. Őket azért jegyzi meg az ember, mert "celebek".
Tegnap random warokat nyomattam, lényegében 50% nyerési rátával. A mellékelt ábra is mutatja, hogy egy encounter közepére dobott be, ahol már 75%-nál járt az ellenfél foglalása - hiába próbáltam bekommandózni, állandóan leszedtek. Már hát hiába volt két celeb köztünk, úgy elvertek minket, mint a szar.
Ami még fontos: hiába jó játékosok, ha nincs összhang, ha nincs csapatjáték. Na az nem volt, meg is lett az eredménye. -
Golyofogo_ #3809 meg Tykjen is...
US oldal lényegében 0. -
#3808 Schilli meg Ginger.exe is a szovjet oldalon nyomatja a war-t. Hazárulás... Pfejj.
-
ikarus44 #3807
Lehet, hogy csak nekem nem jött tegnap semmi sem össze, de attól függetlenül visszatettem a Gewer-t, és kihúzom az STG 44-et, neki. (Az amúgy is mindig is szimpatikusabb volt nekem mint az 42-es)
De még mindig tartom: Szerintem nerfelték, úgy mint a Carabine-t. -
#3806 Zakatol a PARATROOPER vonat :)
-
Devid-on #3805 Adok a fegyverhez 1-2 tippet szívesen. Először is kapcsold ki a monitort vagy csak simán csukd be a szemed mert,a látás nem szükséges a fegyverhez hogy tudj vele játszani.2 tenyerelj rá jó erősen az egérre az se baj ha egyszerre minden gombot benyomsz rajta,és tartsd úgy míg nem hallod hogy kifogyott.És ennyi is lenne az egész.Most már te is igazi MG szakértő lettél látod hogy nem is volt annyira nehéz -
ikarus44 #3804 Én nem tudom, hogy mi történt, de esküszöm, hogy most meg az MG 42 jutott a Carbine sorsára....
Egyszerűen nem tudok vele játszani, mert annyira szór hogy még a PPD 40 is körbe röhögi... -
#3803 Jade :D Persze most költöttem el az összes pénzem. Ha ezt tudom előre, simán meglett volna az éves tagság. Bár nem tudom meddig tart az akció, gyanítom addig már nem fogom összeszedni a zsetont. :(
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.13. 08:11:16 -
Devid-on #3802 Az biztos 38 millió?Nem inkább 3.8 millió? -
#3801 Örülök, hogy bejött a veterán tagság Nekem közel 10 nap alatt lett meg úgy, hogy közben voltam egy 3 napos túrán is, szóval nem vittem túlzásba a játékot.
Tykjen kempeléséhez annyit fűznék, hogy adódnak meccsek, amikor nem lehet mást csinálni. Amikor nagyon béna a csapat nagy része, és te sem tudsz előrébb jutni (mert hát ugye egyedül nehéz), akkor a kempelés is lehet egy jó választás, vagy akár a sniperkedés. Ahogy a helyzet hozza. Az indokolatlan kempelés az, ami engem zavar. Tehát ha támadunk, és egyedül megyek pontot foglalni, mert a többi 17 játékos az előző pontot védi úgy, pedig pont hogy nyomulnunk kéne. -
figg8 #3800 Sokat lehetett tőle tanulni kegyetlen profi..!!!!bár most csak a kempelős oldalát mutatta meg.