Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet szar fegyóm van, de tudok alkotni néha... főleg ha elcsórom másét... aztán az tripla öröm, ha megölöm az erősebbet. 😛
Több kredit, exp...karrier úton meg az egyszem katonámat nem indítom el. 😛 Maradjon csak gyalogos. 😛
Egyébként egyelőre nem akarok más karakterbe kezdeni sem...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.16. 22:17:53
De mar mind1. Sok sikert a Tier2-ben! 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vagy az kezdő 5-ösként nagy sz-pás lesz? 😄 😞
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.15. 21:10:07
Jobb ha megszokod ez itt általános
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.15. 18:57:31
Hát nagy kedvem van ezek után játszani :p 😞 Jó baz**meg! csalnak! levan szar*va bas*z*ameg!😄
Ba*z*dmeg mi van? valami bajuk van ezeknek? baz*m*eg,hogy csalnak... lelönek simán ba*s*zameg, át látnak a falon ba*z*meg..... bas*zákmeg az egészet mi?... ba*z*meg! 😄:d😄😄
Na de inkáb iszok még 1et az egészségükre 😄
De ami pl. negatív irányba viszi:
A fegyvered fejlettségétől, a fegyver upgrade-k árától, (mert van 1-2 upgrade ami bár hasznos, de drága. Pl. Az én M1/M2 Carabine-men rajta van a scope, ami miatt nekem játszhatóvá vált, de atom drága. Egy átlag meccsemen keresek mondjuk 6500-at, akkor a fegyó ebből főleg a scope miatt elvisz belőle olyan 5400-5500-at...) attól hogy milyen fegyvert használsz, mert a gránát, a vállról indítható rakétavető, és az anti-tank gránátok is nagyon falják a pénzt, de pl. ha az aknákat használsz és azok nem szereznek neked kill-eket, azért azok is ám költségek.
Viszont amik pozitív irányba viszik a mérlegedet:
Egyrészt a karaktered rangja, amit már fent is írtam. Aztán pl. tankozással is tudsz pénzt keresni, (már persze egy olcsón fenntartható tankba ülsz) azzal hogy más tankokat vadászol. Aztán azért ha csak néhányszor használsz anti tank fegyvert (és sikerrel persze) azért még azok is inkább pozitív mint negatív irányba viszik a pénzt. állítólag bázisfoglalással is tudsz pénzt keresni (bár ezt én nem hiszem) No meg hogy minél többet ölj, és minél kevesebbszer halj meg <#smile>#smile> De ha más fegyverét használod azért nem neked kell fizetned, bár az meg egy más dolog, hogy akkor a te fegyvered nem fejlődik...
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Egy PunkBuster féleségnek én is örülnék nagyon. Félre ne értsétek, nekem nem azzal van a bajom, ha lelőnek, hanem azzal, hogy amikor 200 méterről, full camo-ban fekvésből háton lövök valakit egy fa lombkoronájának takarásából, és az hirtelen 180 fokot fordulva fejest ad Gewehr-el. Ja, hogy ez is a Seittu volt. <#nemtudom>#nemtudom> Kibaszott gyanús az a gyerek, ráadásul amióta twitch-en like-oltam, soha nem nyomta élőben.
No meg aztán van olyan ember, akinek ha piros a pingje az én zöldemmel szemben, akkor is előre lő, és persze mindig fejest. Csalók mindig voltak, mindig is lesznek, de valahogy vissza kéne szorítaniuk a jelenlétüket a minimumra. Nem hiszem el, hogy nem lehet ez ellen tenni.
Ezt a szálkeresztes "hardver" csalást nem értem, hiszen a játékban minden fegyvernek van célkeresztje. Meg szerintem aki fps-ezik pár éve, az azért tudja hol a monitor közepe. <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.15. 00:06:07
pötty (rágóból, tollal ,papírzsepiből stb)a monitorra ahol a szálkereszt közepe van.Azt tuti senki nem detektálja 😄
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.05.14. 23:54:23
A WH meg átlátok a falon meg mindenen érzés. Talán más videóbol az az amikor olyan szép színes emberek látszódnak mindenhol....
Amúgy én sem értem miért nincs semmi értelmes anticsit prg.
Régesrégen volt a PunkBuster, mint harmadik fél általi cucc,és az tök jóllikvidlt minden ilyen hülyegyereket. Ma semmi.
Egyébként ha valaki itt csal, és felnyomod,azt nagy valószínűséggel ki is dobják.
Bár aimboton kívül minden mást igen nehéz kiszúrni, ha "jól" csinálj a delikvens.
Az aimbotot, meg a radart értem, de mi is egész konkrétan a Wallhack, meg az ESP?
(Azért elgondolkodtató, hogy a fejlesztők miért nem tesznek semmit az ilyenek ellen, mert tessék itt egy nem csak szimplán használó, hanem nagy valószínűséggel készítő, aki bár igyekezett kitakarni a nevét, de azért nem mindenhol sikerült, és ez alapján simán lehetne bannolni, és azt is megoldni, hogy sehogy, de legalábbis igen nehezen visszajutni a játékba. Mibe fogadok, hogyha jelenteném a gyereket, és el is küldeném nekik a videót, akkor is valami olyat írnának vissza, hogy nem bizonyítható, vagy valami egyéb marhaságot...)

Az ilyenek végére szokott minden bajom lenni.....
2. esetben már lesz 1 AT is
3 esetben meg már 2 AT (vagy 3)
kapsz egy puskát valamilyen távcsővel (mintha alap lenne) oszt jónapot.
És ribbonjaid sem lesznek.
Plussz nem tudod esetleg visszaváltani sima bakává a karaktert.
Új kari esetén meg 3-4. szinten megvan a max félautomata puska, azzal húzol ribbont is, és szélesebb a felhasználási terület. Aztán majd ha akarsz váltasz reconra.

A tigrisekre nagyon kíváncsi vagyok ritkán rak össze velük, és edig csak 1szer láttam Király Tigrist 😞 aszt is gyalogosal, de lehet jobb is nekem így 😄😄
Az angolul nem tudok kedveert majd megprobalok egy osszefoglalot irni. De nem art ha mas is nezi, nehogy kihagyjak valamit. 😉
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.13. 12:57:29
De röviden: ami ablak fut a h&g mellett (amiben a pingek vannak) abban a lefutott meccs után meg fog jelenni egy k****a hosszú sor a pinges szövegek közt. Talán "/M....." szöveggel kezdődőik vagy mi (képet nem tudok linkelni mert nem otthonról írok). Na az kell ide.
Utoljára szerkesztette: Golyofogo_, 2016.05.11. 17:07:35
En igy hasznalom: Light es Medium tankok ellen RPG-43 es/vagy bazooka. Heavy ellen sticky vagy H3 (utobbi koltseghatekonyabb, de kenyelmetlen). Raadasul H3-nal sokszor szoptam/szopok azzal, hogy nem tudtam/tudom feltapasztani... Kell az egyenes felulet.