5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ChipKng
    Nekem a ping ujra elkezdett ugrabugralni fel/ala par hete. Es neha meccs kozben felkuszik 1 pillanatra 100 fole is. Akkor el tudom kepzelni, hogy nalad is gebaszol amikor 1 pillanatra megugrik a ping. Csak gondolom te sem nonstop a valaszidot lesed a kepernyo tetejen hanem az akciot. En azert be szoktam minden meccsen kapcsolni, hogy lassam mennyivel kell az ellenfel mozgasa "ele" lonom.
  • Roger6
    Hát a profiknak nincs bajuk vele: Steelseries Kana v2

Azért ez a vezeték nélküli beszólás fájt. 18 éve fps-ezem, nem retard vagyok vazzeg.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.07. 22:55:40
  • ikarus44
    Én egy Logitech egeret nyúzok, jó kis egér, mert amúgy semmi bajom sincs vele, mert jól működik, csak itt csinál érdekes dolgokat, amio meg inkább a játéknak köszönhető, mint az egérnek...
  • Alien69
    Deee, milyen egér??? Mert qrvára NEM mindegy! Anno, volt egy Trusht egerem. Csóró vagyok, azt vettem. NEM kellett volna! Driver hiba. Példul BF2-ben hirtelen a karakter megállíthatatlanul elkezdett körbe forogni. Ha nekem jött egy csapat társ, kijött a forgásból. Ha senki se volt ott, akkor CSAK az segített, hogy egy gránátot magam alá dobva kinyírtam magamat. Ennek akkor lett vége, amikor szintén BF2-ben én ugrottam be elsőnek egy csapatszállító helibe, majd jópáran szintén beugrottak. Fullos lett a heli. Indulás a partra, de a part előtt elő jött a driver hiba, a helit megtekerte, és bevágta a vízbe. 7 Teamkill egy nyomi egér miatt... Léptem ki azonnal, és addig nem voltam hajlandó játszani, amíg nem vettem egy NORMÁLIS egeret. Akkor épp egy Razer Diamondback volt ez (azt kell mondjam, megváltoztatta az életemet). Ma egy Logitech egeret nyúzok (asszem G400). Ezek se tökéletesek, nem bírják 10 évig, de eddig NEM volt észlelhető hibáik játékban! Pl ez az egér zsinór hibás, szigszalagozni kellett, mert kh-s (kontakt hiba) a széria. Később valszeg mikrokapcsolót is cserélni kellene...
    Ja, és természetesen szigorúan, és kizárólag CSAK vezetékes egeret SZABAD használni, vezeték nélküli játékra NEM való.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.08.07. 19:20:50
  • ikarus44
    Üdv a klubban
  • Roger6
    Újraindítottam a gépet, kilőttem minden alkalmazást, szóval minden megpróbáltam, ugyanolyan szar. Játszhatatlan számomra így.
  • ikarus44
    Ez nekem kezdetek óta meglevő probléma... Sokszor halok meg emiatt, mert nem tudok ráfordulni az ellenre.
  • Roger6
    Lehet hülyén fogalmazom meg... Szóval ti nem vettétek észre, hogy néha az egér laggol? Más játékban (Counter Strike pl) soha nem csinál ilyet. Csak is H&G-ben. Húzom az egeret, és nem egyenletesen fordul. Nincs semmilyen gyorsító faszság bekapcsolva, azért ehhez elég vén róka vagyok már, de néha nem egyenletesen fordul a karakter. Kurvára idegesítő. Érzem azt, hogy egyik pontnál frankó, pont ha odarántom, akkor oda céloz az ember, ahova én akarom, a másiknál meg le van maradva, érzékelhetően , és ugyanazzal a kézmodzulattal csak az út 80%-át teszi meg. De nem állandó, ez meccsen belül is néha jó, néha rossz. Persze csak akkor rossz, amikor a pontos célzásra lenne szükség. Régebben is volt ilyen gondom a játékban, de pár peccsel ezelőtt megszűnt, és 2-3 hónapig elő sem jött.

Ma lenne időm játszani sokat, erre szarakodik. Kipróbáltam COD-ban, és Counter Strike-ben az előbb, ott nincs ilyen gond, tűhegynyi pontossággal oda céloz, ahova húzom az egeret. Csak ennél a szarnál van gond. FPS rendben van, 30-as pinges volt a szerver, szóval nem értem. Viszont így nem lehet játszani. Vagyis lehet, de rettentően zavar, ki is léptem csata közben.
  • ikarus44
  • ChipKng
    Valamikor biztosan...

Igen, mert a kemeny fiuk Marseilles mellett harcoltak :P
  • ikarus44
    De ez be is kerül a játékba?
  • ChipKng
    Most neztem bele az egyik emberke twitch csatornajaban ahol eppen azt lehet nezni hogyan keszul egy terkep. Igazandibol nem uj terkepet csinalt hanem egy meglevon (Town) dolgozott ahol a C2 pont teljesen megujul es a B3-B4 kozott ket oldalon nagyobb szigeteket epitettek. Ez az ami feltunt.

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.08.06. 14:48:21
  • Roger6
    Ma egyszerűen nem tudtunk veszíteni (ez mind war, egyedül, nem klánnal):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.06. 02:28:53
  • ChipKng
    Tykjen-nel sikerult osszefutni egy csataban (o most nemetezik) es lenyomtuk oket. Meccs utan megkerdeztem tole:
    [21:09] ChipKng: Hey! Am I going to be on Youtube? :)
    [21:49] Tykjen: perhaps perhaps ^
    [21:49] Tykjen: gg

• ChipKng
    A legutolso a legjobb. :D De a bringas resz sem rossz amit a hidon muvel. ;) Kar, hogy picit draga muri annyi cuccot 1 emberre pazarolni.
  • rg60
    Köszi!

• ikarus44
    Én is sajnáltam, hogy nem tolhattunk több meccset. :(

A multkor golyofogoval játszottam pár meccset, bár TS nem volt, de így is nagyon hangulatos volt :)
    A harmadik társunk nem iams lépett ki a squadból, hanem írta is hogy ő is jól elvan :)
  • Alien69
    De lehet, hogy van, viszont ingyenesen regisztrálhat új accot....
  • figg8
    Chaffee volt ez is.........még akkor is ki kellett volna purcannia ha a sisakommal megdobom......eljutottunk oda hogy már a látszatra sem adnak,gondolom nincsenek retorziók a csalók ellen.
  • ChipKng
    3 nemzetes volt? Abban a csataban nyomtuk egyutt? :) Csak mert 100 folotti volt a ping, megsugom. ;)
    Ujratoltes, arany gunner badge-el 20%-al gyorsabb. Az eleg nagy difi. Nekem nemsokara meglesz. Amugy ott elegge sok amator volt. Sokat lehetett beszedni. Kar, hogy mar mennem kellett itthonrol. :(

ps.: Most latom, hogy a 3 nemzetes az egy masik meccs volt neked. De mostansag megint elszarodott a ping sok csataban. :( Valamit megint elkurtak Retoek. 2-3 hetig tok jo volt, most megint szinten minden szar.

Milyen tank volt? Heavy osztalyu? Azt nehez jol eltalalni hacsak nem sticky-vel probalkozik az ember. Sajna sokaknak olyan nincs staged meccseken ahogy elneztem...
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.07.31. 21:37:04
  • ikarus44
    Ma nekem is volt egy ilyen esetem a Hellcattel. Bár nem volt ilyen komoly, de azért elég értetlenül álltam előtte: Town mapon már betörtünk a városba, ezért én is bementem, hogy keressek valami jó helyet, és pont a hátába kerültem egy StuG-nak. Na gondoltam egy kis free kill, bele is löttem az első flottul át is ment, akkor már fordulóban volt, még egyszer meglőttem az oldalát, az is átment, mivel minden TD 2 lövés így már helni kelett volna, de érdekes mód még nem is füstölt, hanem megfordul belém lőtt egyet, fél HP-m oda, meglőttem még egyszer (közvetlenül az ő lövésekor), az meg nem ütötte át, mire betöltöttem és lőttem, meg már ő is lötte a másodikat, én robbantam, de az én lövésemet meg megint nem érzékelte a játék, és így nem is lőtt a tankom... Na ezután kb. vagy fél percig biztos erzen gondolkodtam, hogy ilyen hogy fordulhat elő...
    Bár a kedvencem az volt, hogy egy olyan Pantherral találkoztam, az egyik csatában (többször is) aki fele ennyi idő alatt töltött mint én... Hát az is érdekes volt..
  • figg8
    Lassan undorító lesz a játék a rengeteg csaló miatt...ma egy srác bejött a városba tankkal és senki nem tudta kilőni.....olyan volt mint a Fury c.filmben...tank bazooka faust tapadóakna... Semmi.39/1 stattal zárta a műsort....sztem Brad Pitt volt....
  • ikarus44
    Na emberek, az előbbi (3 nemzetes) csatámban volt az hogy elmondhattam: Voltam én, és mindenki ellenem, mert még a csapattársak is segghülyék voltak... Ráadásul, bár a németeknél "csak" 2-3 embert Chealtelt, de az oroszoknál, kb. 3 ember NEM... Azt hiszem, ha lenne időm sem játszanék most egy ideig ezzel a fossal... (+ Megvettem ma a hellcatet, és ebből az alkalomból játszottam párat a harckocsizómmal, de megint rá kellett jönnöm, hogy miért raktam félre pár hónapja... Az assist rendszer hiánya megöli az egészet, de a squad rendszer is nagymértékben hozzájárult (Mint minden máshoz is mondjuk...))

Más:
    Valaki próbálta már a Johnsont? Mert gondolkodom a megvételén a parámnak, csak nem tudtam vele sokat játszani, mert sajna ritkán találok
  • ikarus44
    Én úgy szoktam, hogy a Steam-es képernyőmentést szoktam használni (Akkor ugye többet is tudsz csinálni) Azután azokat lementem, majd feltöltöm ide: http://tinypic.com
    Onnan másolom be ide.
    (Nekem is más ajánlotta ezt)
  • Roger6
    Én a kephost.com -ot használom. Elég, ha Print Screen-t nyomsz, majd az oldalon ctrl+v-t, és már fel is töltheted a képet. Utána már csak linkelni kell ide, és kész a varázslat :)
  • rg60

Hogy lehet ide értelmes képet beszúrni??
  • rg60
    Hello!
    Azért ez durva 82/20 az durva a sráctól.

• figg8
    Chaffee tankba belelövök 4!!! Panzerfaustot mind a 4 penetrated és nem robban fel......a játékot 27/0 stattal zárta....szerintem nem csalt.:)))
  • Roger6
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Megnéztem újra, még a kaját is kiköptem!
  • ikarus44
    Csak most volt időm megnézni.
    Hát az az arckifejezés 3:17-nél mindent vitt
  • Roger6
    Elcsórtam párszor egy MG42-t, és egyszer a kezembe akadt egy Kar98 is.

• ikarus44
    Nos, a T34, csak a legénységgyilkos, és hanyag tervezést ötvözte sikerrel.
  • figg8
    Köszönöm a tanulmányt .az amcsi tankokban nem vagyok otthon.viszont a T34 azt olvastam hogy sikerrel ötvözte a tűzerőt mozgékonyságot és a védelmet...a játékban ez nem jön le.:)))
  • ikarus44
    Hát a valóságban a Csak annyiban különbözött a Hellcat, meg az M10, hogy az M10 Sherman alvázon volt, így bár papíron több páncélja volt (és, mint tudjuk a Sherman páncél sem volt épp elégséges), viszont elég lassú volt a Hellcatet pedig kifejezetten ezért hozták létre, a Chaffe alvázzal és a P40 motorjával, a lövege pedig annyiban különbözött a Hellcatétől, hogy azon volt csőszájfék.
  • figg8
    Jól elvetted a kedvem az M10 től .....abban a hitben voltam hogy jobb lesz a Hellcatnál.most vettem egy T34/85 hát nem ajánlom senkinek ,lassú lomha de nyomatom vele mert egy IS-2 fáj a fogam.
  • Golyofogo_
    ez úgy hiányzott, mint mókusnak az erdőtűz

de hogy legyen mire lövöldözni vele, itt a párja:
    orosz taliga

gondolom ezeket egyszerűbb "előállítani", mint egy új térképet. meg ezt lehet zsozsóért adni
  • ikarus44
    Csak érteném minek kell berakni, mert tűzerőre ugyanaz mint a Hellcat...
  • Roger6
    KATT A KÉPRE A RÉSZLETEKÉRT

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.28. 14:00:19
  • ChipKng
    Nem, de most a legutobbi valaszomra kiirta, hogy "elkuldve" es ahogy elnezem, nem csinalt vele lof*szt se. :P Feladom egyenlore.
  • Roger6
    Mondjuk ha telóról írtad, akkor már kussoltam is.