Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sry a sok kérdésért...gyorsabb itt, mint kibogarászni... :S
de van infantrym is... még normális fegyó nélkül :"D
De akkor a legalapabb tankkal kell a ribbonokon végigmenni? 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.19. 08:06:43
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mostanában nézetet váltottam: ha egyedül megyek, akkor nem lényeg, hogy nyerjek, tehát nem az a célom. Inkább a károkozás. Amúgy is kiderül a játék első 10 percében, hogy a csapat milyen, ha lehet támadni, megyek velük, ha nem, akkor késelek, sniperekre vadászok, tankokat robbantgatok, foglalópontot védek. Szóval kicsit inaktívabb vagyok nyerés szempontjából.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
140 perc alatt is nekem volt a legtobb foglalasom egy masik sraccal. Mindenki alatta! Ez a legbeszedesebb resze:
Asszem ennyi volt a maganyos farkasozasnak. Ezutan csak haverokkal vagy klannal megyek. 😛
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.18. 20:33:53
<#eplus2>#eplus2>
Van vagy 7000 warfoundom asszem...biztos kevés még... 😊
Egyébként köszi a segítséget, meg a tanácsokat, ha még nem mondtam volna. 😊
Mert gondolom azzal a nemzettel vagy War-ba. Amcsi 12-es vettél?
A Command point Azt jelenti hogy hány AT-t tudsz venni. De megvenni viszont Warfoundsból tudod. De mivel még nem sokat játszottál war-ban nem bisztos hogy van elég. Pontos árakat most nem tudok, meg azt sem neked mennyi van, de gyanítom hogy ez a gond.
viszont ezt az egy parancsnoki pontot, hogy tudom elhasználni? 😄
illetve azzal nem tudok war-ba menni, csak a német katonával? miért? 😮
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 20:44:55
de ez nagyon rövid volt... olyan mintha nem is lett volna ellenség. 😄DD
Miert nem veszel egy nemet 12-es szintu tankost eleve es akkor lesz egy gyalogod is meg egy tankos is. Ha jol akarsz szorakozni akkor az altalad valasztott fakcioban csinalj minden tipusra embert: Inf, anti tank inf (gyalogos akivel tankokra mesz ra), tank, recon, ejtoernyos, repulos (ha szeretnel, de bazinehez). Ez 6 karakter, nekem 7 van, mert az inf-ben van egy olyan emberkem aki tolozaras fegyora van kihuzva ami jol jon ha nincs recon class, de csipazni kell.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.17. 14:36:11
Esetleg be tudnád másolni a hozzászólás számát, hogy ez hol van pontosan? + mi ez a ribbon?
A kézi fegyverzetet érdemes a tankozáshoz is igazítani, a harckocsizódon. Én és aszt hiszem Chip is (ha jó emlékszem, a többiekét nem tudom) úgy állítottuk, hogy csavarkulcs, és 1911-es Browning. A csavarkulcs értelemszerűen a csipák leütésére van, ugye Grabo? <#nevetes2>#nevetes2> A viccet félretéve, a csavarkulcs a tank javítására, az oldalfegyver meg önvédelemre, mert csak ez az egy lőfegyver fér el a csavarkulcs mellé.
Es olvass vissza mit irtunk nemreg a tankos karakterekrol hogyan lehet gyorsan kifejleszteni a teljes tank arzenalt mielott megavasrolnad barmelyik modellt! Ha kihuztad a ribbon-t, akkor a kovetkezoket javasolnam megvetelre: Chaffee, Easy8, Hellcat es Pershing. Akkor az osszes tipusbol (Light/medium/heavy/medium tank destroyer) meglesz a legjobb es barmelyik csataban el tudsz indulni.
Parakat viszont imadom, azzal van akcio boven. 😊
Az a baj az elején az első puskára vettem kreditért, egy rakat upgrade-t aminek az ára jól jönne. 😞 :@ 😄D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 14:19:58
2: Azokat az infokat sem fogod latni, hogy online-e az illeto.
A steg bazijo otlet! Viszek 1 talca sort es bevallalom a bogracsban fozest is! 😊
#3407 : En Amcsira cuppantam ra, de azt vallald be amelyik szimpibb neked. Mindegyiknek van elonye/hatranya. A kovetkezo listaval lehet vitat robbantok, de en igy latom: Elony, az Oroszoknal a PTRD, Grabowszki+klanja, PPS-43, hatrany, hogy kevesen jatszanak vele. Nemeteknel elony az MG42, Panther, Tigris II, K98, eros klanok (5th panzer division), hatrany: sok a naci 😄, Amcsiknal elony az M1/M2 Carbine, Johnson, hatrany hogy sok amator ezt valasztja elsokepp (mint jomagam). 😛
Amugy tokre igazad van! Erdemes mar eleve 12-es karaktert venni mert ahhoz mar jar command pont es vehetsz hozza AT csapatokat amiket a haboruban betolhatsz a megfelelo csataban igy nem mas generalisoktol fuggesz.
S karrier lehetőségek közül melyik a legajánlatosabb? 😊
Lehet gyűjtenék kreditet, aztán vennék belőle egy trained valamit... 😛
(egyből 12-es szint, és mert unnom már, hogy a németekkel csak szívás van a csatában, és hogy sokat kell várni)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 13:55:02
"- A haboru nezetben most mar jobban latszodik, hogy melyik hatalom kontrolja van egy adott varoson (jelenleg ugye a nemet/orosz az amcsik szamara egyarant piros)" most is látható barna (orosz) és kék (német) színnel. Vagy itt mire gondolnak?
"- Baratlistara vetelnel ket oldalu elfogadas kell, nem fogsz tudni a jovoben masok utan kemkedni" ezt nem értem. Most is kétoldali, nem? Ha nem jelöl valaki vissza, akkor max azt látod ha online, meg melyik oldalhoz állt a háborúban. Mi mást lehet még kémkedni.
Amúgy köszönet az összefoglalóért.
Illetve fel tudok ajánlani egy stéget az esetleges találkára. (nem luxus, de lehet szunyálni, horgászni, bográcsolni, van pottyantós budi, tv hűtő stb.)

- Szoval a jatek belsejeben az AT csapatok el fognak tunni, tehat nem fogunk koztuk 'valogatni'. Az embereket automatikusan sorolja be a rendszer 1-1 squadba, vagy osszeallhatnak egybe.
- Minden squad-nak lesz egy alap tipusa (gyalogsag/recon/tankos/repulos/para) ami ugy funkcional mint az AT csapatok korabban
- A squad vezeto hasznalhat majd "customization" pontokat amivel tobb embert vihet a squad-ba vagy dragabb helyeket hasznalhat fel. Pl: egy gyalogos 2 pont, egy recon 3. Ha pl 3 gyalogost es 1 recon-t rak a szakaszaba az ember akkor az 7 customization pontba fog kerulni. Ezeket a pontokat az uj squad ribbonnal tudja szedegetni.
- XP-t kapsz ha koveted a parancsot es akkor is ha a te parancsodat kovetik az emberek
- Legalabb 6-os szint kell ahhoz, hogy szakaszvezeto lehess
- Ha meccs kozben 6-osnal alacsonyabb karakterre valtasz, nem adhatsz parancsokat
- Minden szakasz tag zold, csapattars kek, ellenseg piros
- Feltetelezhetoen a Matchmaker automatikusan talal squad vezetoket es oszt be ala embereket
- Szakasz vezeto parancsokat a Q es az egergomb lenyomasaval adhat tamadasra/vedekezesre/csoportosualsra. Nem kell hozza kukker. Ez ugy mukodik ha ranyomsz egy ellenseges pontra akkor tamadast jelent ha sajatra akkor vedelmet ha semlegesre akkor 'regroup' azaz gyulekezesi helyet.
- A szakasz vezetok egyszerre csak 1 parancsot adhatnak ki. Szakaszvezetok lathatjak masik szakaszok parancsait
- Minden veteran tag utan +5%-ot kap minden szakasz tag
- Csak a szakasz tagok hasznalhatjak a fegyvereket a jarmuveken (eleg szar lesz ha rossz dzsipbe ugrasz be es nem tudsz loni vele)
- Squad tagokat ki lehet rugni szakaszbol jatek kozben
- Amig varunk egy csatara addig minden menu elerheto lesz
- Felso limit van a tankok/recon-ok szamara egy-egy csataban
- Rengeteg csapatmunka XP - parancskovetes, gyulekezes egy ponton
- Minden szakasztag ugyanarrol a pontrol fog tamadni, a szakaszvezeto valthat a pontok kozott, de percenkent csak egyszer
- Ha egy szakasz tag kilep a jatekbol, helyere belephet masik
- Ha egy szakaszvezeto kirug egy jatekost a szakaszbol, akkor a helyere nem johet mas be. Az meg nem tisztazott, hogy atkerul-e masik szakaszba vagy kirepul a jatekbol, de feltetelezhetoen az elso opcio a valos
- Mostantol a kiirasoknal a zold lesz az uj sarga. Tehat minden sajat dolog zold az ellenfel piros (felhasznalonev/xp/stb).
- Mindenhol jobb oldalt alulra kerul a "Join" gomb. A szakasz tag nevek kozepen lesznek felsorolva. A pajzs ikon a reszleteket fogja mutatni.
- Baratlistara vetelnel ket oldalu elfogadas kell, nem fogsz tudni a jovoben masok utan kemkedni
- A chart ikonra kattintva lehet a matchmaker szurot beallitani. War-nal nem allithatsz be semmilyen szurot.
- Ha egy csata elkezdodott akkor utana nem csatlakozhatsz mar be, kivetel a matchmaker segitsegevel
- A haboru nezetben most mar jobban latszodik, hogy melyik hatalom kontrolja van egy adott varoson (jelenleg ugye a nemet/orosz az amcsik szamara egyarant piros)
Szivesen! 😊
Remélem működni fog <#smile>#smile>
Kinek van kedve osszefoglalni az Squad2.0-t? 😊
Most akarok venni egy MP-40-est majd.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.17. 08:19:28
Milyen nemzettel nyomatod?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.17. 07:58:40
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.16. 23:49:12
Én is ott követtem el a hibát hogy későn kezdtem el húzni a többi karit is. Ezért van hogy pl. az aknás karinak is egy mocit is venni kéne, aztán meg ott van a most húzott anti-tank kari, aminek még ki kéne húzni a Garand-ot, hogy egyáltalán harcképes legyen, aztán még a bazooka is ott lenne, mert ugyebár az lenne a lényeg. És a fő kari csak ezután jön... (és még ott lenne a harckocsizóm is, és még a para karimat is húzni kéne, és még egy csipát is szeretnék csinálni.)
És ezek nem csak időben hanem pénzben is nagyon sok.