Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ez tök jó.rotterdamtól lefele s-Hertogenbosh-on keresztül nem lehet menni, csak kerülővel, ott meg tuti csatába botlasz. nehogymá tudj lefele (is) védekezni....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Érdekesnek tűnik. (Bár reménykedtem hogy néhány új map-al jönnek majd következőnek, mert kellenének már)

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.23. 17:14:52
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ui.: Na ki találta meg a Schilli videójában a kedves közös ismerősünket? <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.22. 16:03:15
War-ba először első vagyok a score listán. 😄DD
Nem hinném hogy rossz lenne, én anno a Pz 38-al húztam ki a PZIII-mat aránylag rövid idő alatt (akkor még nem ez a ribbon rendszer volt, és a Luchs sem volt benne.
szal a Luchs-szal szar lenne ribbon-t húzni? 😄
De miért Stagedet mész? Én War-ban szoktam a ribbont húzni olyan csatákban ahol nincs az ellenfélnél tank.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.22. 14:58:39
A Luchs-szal húzni a ribbont meg gondolom nem érné meg... (az a baj, hogy az alappal bedob ilyen Chaffe-k ellen amikkel nem tudok mit kezdeni.)...vagy igen?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.22. 14:47:30
A tankokat kategóriájuk alapján tudod kiválasztani. Ugye ezek a könnyű, közepes, nehéz tankok, és az önjáró lövegek. Ha rákattintasz egy kategóriába, akkor megnyitja az abban a kategóriában már megvett tankokat, és azt tudod kiválasztani. Ha egy adott kategóriából semmit sem jelölsz be akkor azzal nem fog neked csatát keresni.
A Luchs szerintem megéri, bár a Pz. 38 sem rossz.
ha az a cél, hogy mindegyik tank-típusból a legjobb/legutolsó meglegyen, akkor érdemes megvenni a luchs-ot, nem? vagy rosszul gondolom? (csak mert alap tankkal sokszor dob be olyan tankok ellen, hogy esélyem nincs... :/)
Bocsi, hogy nem jöttem szakaszba, mert online voltam, csak 3 csata alatt teljesen fel b***-ott játék, és utána nem volt kedvem többet menni.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.21. 23:17:20
Hellcat!!!
700k zseton? Akkor a "Major"-t vetted meg? Wow! Azzal a warban legalabb 2 recon csapatot mozgathatsz!
En 480-ert az 1-el olcsobbat vettem meg es tudtam, hogy ki kell huznom. Raszantam az idot es toltam vele staged-ben 1 hetig utana meglett a 8x-os tavcso is. Minel erosebb a fegyver annal hatekonyabban dolgozol vele es annal jobban megtanulsz vele celozni. Szoval kitartas es az idot hasznald arra is, hogy szokjad a fegyvert!
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.21. 23:10:57
A snipert csak nyalánkságnak vettem.pechemre......tanulópénz volt..
Az AVS-ről, Grabo tud bővebbet mondani, de amikor én szoktam találni akkor én elvagyok vele. Szerintem az nem mindegy hogyan modolják a fegyvert, de mint mondtam, Grabo tud bővebbet mondni.
Az ejtőernyős félautomatából 2 fajta van a hagyományos, és a behajtható válltámaszos. Bár elvileg csak az equipment pontban van különbség, de gyakorlatba az M1 Carbine-t én jobbnak tartom mint az M1A1-es variánst, mert ez utóbbi mintha jobban szórna a másiknál. Bár ha ejtős akarsz lenni akkor vagy Tommygunt vegyél, vagy a Garand-et húzd fel 2 hit-esre
nem értem itt nem úgy látszik mintha nem férne el a zárvár a toronyba, vagy vlmi... cső megy le, bent a szárvár megy fől ügye? dá!... vagy mi mivan?
https://www.youtube.com/watch?v=rTnS0XS2al8
ahhh nem tudom.. tulgondolkozok, lesz*arom iszok még egy sört. csak fel idegesítettem magam 😄:p
Talán, még nem tudom
Egyebkent Szombaton napkozben ki fog raerni?
Amugy hany napja is tart az uj haboru? Csak mert most lettek keszen az ejtoernyoseim, mikor az elozo vege utan rogton bealltam a sorba! Durvan lassu a sor az ejtoernyosoknel...
Az újoncokkal nincs meg az a rutin, hogy nem spawnolgatunk össze-vissza autókat-motorokat, meg egyedül nem megyünk neki egy pontnak, megvárjuk a másikat pont azért, mert spórolunk a járművekkel, meg ki hova dobja a gránátot, MEGVÁRJUK AMÍG A GRÁNÁT ROBBAN (ennyire balfékek komolyan, hallják, hogy esik a gránát - ugye tipikus hangja van -, de azért csak betrappol bazmeg a cap pontra) stb. Ráadásul sok alacsony szintű is van, aki pl. ppd-40-el mászkál, amit én személy szerint rühelltem, szerintem azzal a szarral fejbe is kell vagy 3 golyó, hogy megdögöljön valaki. Pfejjj, ha még egyszer ki kéne húznom, inkább uninstallálnám a játékot.
A többi klán amúgy megvan a szövetségből, csak azok meg orosz ajkúak, nem is értem, hogy mit mondanak. Néha kiírják, hogy melyik várost támadják, akkor betársulok, és amúgy sokkal profibbak is, mint a mi kis alakulatunk volt, de mivel nem tudok kommunikálni gyakorlatilag velük, így ez is hasonló, mintha egyedül játszanék, csak jobb esélyekkel. Pedig jó volt pofázni a többi emberrel, ráadásul az angolom érezhetően javult a hónapok alatt, bár nyilván így is siralmas. <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Erősen gondolkodom, hogy a következő war-ban váltok Amcsira...
Amikor még a saját csapattársad is kilő a kocsidból tankkal? Amikor a letett Anti-Person aknákat a szemed előtt lődözik szét, persze teljesen értelmetlenül? Amikor húzod be a pontot, egyedül vagy bent, de a csapattárs azért bebasz egy gránátot, hogy véletlenül se tudd behúzni a pontot? Amikor kiszállsz a kocsiból, és elütnek mint a szar? Amikor kiszállsz a kocsiból, és lebazookáznak? Amikor NEM szállsz ki, és úgy bazookáznak le? Amikor a csapattársad azt az utat teszi tele aknával, amin a leggyorsabban tudnál odaérni foglalni? Amikor a foglalásnál beáll az ajtóba, hogy ne férj oda még véletlenül se, mert nem fogja fel, hogy te NEM az XP-ért csinálod már a 17-es szintű karakterrel? Amikor beállsz foglalni, és a kint hagyott motorodat direkt nekitolják a falnak, hogy az felrobbanjon, így jármű nélkül maradj? Amikor szórakozásból foglalás közben egymást dobálják kézigránáttal?
Hölgyeim és Uraim! Büszkén mutatom be mai utolsó csapatomat, akik nélkül mindez a sok teamkill velem szemben nem jött volna létre:
(dob-pergés)
Szóval igen, szeretném megköszönni nekik a kb. 15 értelmetlen teamkill-t, de üzenem nekik: ez édeskevés volt így is ahhoz, hogy megállítsanak!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.20. 01:35:33
Én is csak a lőszert, és ravaszt upgradeltem rajta.
Eleinte idegesitett a scope a carbine-on, de az alap sight tulsagosan kitakar. Mondjuk igy is eleg sokat nyirok ki siman hipfire-bol. Ezert gondolkodtam el rajta, hogy leveszem. Foleg most, hogy kozeptavon amugy is gyengitettek rajta. 😞 Amugy csak loszer es trigger van rajta, hogy picit emeljen a tuzgyorsasagon. Nincs agyon moddolva. Felesleges.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.05.19. 10:49:50
1 - csak bizonyos warokban lehet tankot használni
2 - ha használod, akkor sem fognak figyelni rád, mert idióták a csapattársak
3 - a legtöbb városi pályán szinte használhatatlan, legalábbis egyáltalán nem effektív
4 - kurva drága az AT // rengeteg warfounds-ba kerül, és sokszor idióták vezetik a tankot
Ráadásul egyedül tankozni sem kifizetődő, biztos hogy mindenki rád fog vadászni egyedüli tankosként. Illetve nem is az a gond, mert lehet több tankos is, akkor sem éri meg, ha nem figyelnek rád. És van olyan, hogy a saját spawn pontod közelében sticy-znek fel a saját infantry védelmed mellett, ez az idegesítő.
Amúgy nem tudom a Carbine-t hogy használok, de én pl AVS-nél tűzgyorsaságon kívül nem raktam rá semmit. Néha a skulót teszem át Sniper-re, de amúgy azt is alapon szoktam hagyni, mert heavy set gold ide vagy oda, így is - úgy is 3 lövés kell bele minimum. Távcsővel teljes mértékben kontrollálhatatlan a recoil, 2 hétig használtam így, de egy tár kilövésnél az A3-as egérpadról simán leszalad az egér, annyira lefele kell húzni. Pl ha kieresztem a tárat ellentartás nélkül, 90 fokban felfele néz a karakter a sorozat végén, és mindez 15 golyóra oszlik el, szóval nincs értelme távcsövet használni. Így viszont a fenntartása (nincs benne se rugó, se távcső, se célzókereszt) kurva olcsó.
Emlékszel arra, amikor Thompson-al mentem veletek? Sima alap lőszer, aztán 900 RPM. Tök mindegy mennyit sebez a golyó, nem az fog számítani, hanem a darálás. Szóval arra sem kellett semmilyen modolás a tűzgyorsaságon kívül, és úgy hozta a zsetont, mint az álom. Csomó fegyvernél nem éri meg modolni sokat. Bár egy millió kredit felett AVS-nél felraktam mindent fullra, de semmivel nem éreztem magam hatékonyabbnak amúgy.
Penzt is ezek tukreben kapsz.
Nem teljesen ertek egyet. Ha tankoskent beszallok mert az ellenfelnel is van tank, akkor az adja a legtobb lovet. Mindig a tankossal kerestem a legtobb penzt, foleg mert az inf-nel a Carbine fenntartasa kutyadraga.
Igen. Ha csak medium armour van akkor azt tudsz spawn-olni. Nem maradsz ki a bulibol csak mert nincs megfelelo jarganyod. Mindegyik osztalyban kell egy, de eleinte ne vedd meg, hogy ne dobjon be olyanba amiben nem keresel annyit.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.05.19. 09:41:17