Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(Amugy kösz a válaszokat!)
Itt találhatók a statok: KATT

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.04.03. 09:49:00
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hát ezzel azért már több értelme van egy csatába vonulásnak, csak eléggé elszomorít, hogy rendre olyanokkal dobál össze, ahol lazán levernek 2 lövéssel. Persze nem ez zavar leginkább, mert lehet azért taktikázni, de hogy beállnak a spawnra és ki se tudsz jönni, az bosszantó!
Aztán rájöttem hogy inkább hozom a gyalogosokat, és ha van lehetőség hozzácsapom a tankost is, majd ha van értelme, azzal éledek újra! Sok pályán ahol lehet használni , sem érdemes lehívni a páncélost, mert kb 200 méter van 2 pont között, tankokkal meg elég esélytelen így kis pályán hasznosnak lenni! No de gondolom erre már mindenki rájött, csak nekem minden új! <#lookaround>#lookaround>
Csak azért, mert az alap könnyűtank (Panzer 1 A) nagyon idegesítően gyenge volt! Az még hagyján, hogy a páncél és a sebzése is nulla! De, hogy a gyalogok "elszaladnak" a lövedék elől... lomha dög. Mire becéloztam vele a "csiga huss" már az is lelépett! Gondoltam valamelyik másik könnyű-tankra: Szeretek a pont körül szaladgálni és páncélban nagyobb az élvezet, de nem hagynám ki a pontfoglalást! Szóval nem tudom, hogy mennyire gyorsak ezek a tankok mennyire fordulékonyak a tornyok! A valós adatokhoz mennyire hű a játék?
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2018.03.29. 20:29:38

Elkezdtem húzni két német katonát, s még többet fogok! Jobban gyűlík a piiiz is, és az arany is!
Hány katona lehet amúgy? Kell gondolnom a jövőben egy ejtőernyősre, pilótára, tankosra is. Szóval majd ezeknek be kellene férnie!
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2018.03.23. 18:22:41
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.03.23. 07:39:18
Pont ezt írtuk mi is <#smile>#smile> Egyetlen gyaloggal sosem tudsz minden helyzetre felkészülten állni. Nekem is pl. 2 gyalogom van, holott a fő karakterem elég sok funkciót be tud tölteni (Támadás, védekezés, közel harc
"Amúgy a legzavaróbb az, amikor foglalom a pontot, de a csapattárs csakazért is a foglalási zónán kívül lövöldözi az ellent! Persze hogy nem lehet tovább haladni... "
Ezzel sajna nem lehet mit kezdeni... Pont az ilyen miatt is játszom már csak kizárólag csapattal
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2018.03.22. 17:26:16
Amúgy a legzavaróbb az, amikor foglalom a pontot, de a csapattárs csakazért is a foglalási zónán kívül lövöldözi az ellent! Persze hogy nem lehwt tovább haladni...
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2018.03.06. 09:29:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊 Esetleg ha többen is lennénk akkor nyithatnánk egy topicot is.
LOVEFROMRETO
This voucher gives your account a FREE one day Veteran Membership and can be redeemed until Tuesday the 20th of February 08:00 CET / 2am EST.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
VÉLEMÉNY
Pozitívumok:
- házban nem emeli fel a fegyvert, mint LMG-nél
- sokkal kevésbé instabil, mint a többi automatic rifle
- 30 skulós tár bőven elég az 1 vs többes szituációkra
- gyors újratöltés
- halál pontos
Negatívum:
- fogalmam sincs ilyennel nem találkoztam.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.27. 23:41:59

Jut eszembe. Par hete volt egy csatank ahol egy masik klan volt az ellenfel oldalan. Bar behuztuk, de a vegen nagyon pislogtunk mikor az elso helyezett emberke egy random volt a tablan kb 1000-2000 kozotti ponttal es 0 kill 0 capture-rel!!! Most vagy csak tankokat robbantott fel sofor nelkul (ami azert elegge ketseges) vagy 300m-rol lovoldozott heavy set-es emberekre akik mind kivetel nelkul meggyogyitottak magukat, de minden esetre fura volt ez a pontozas.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.24. 15:06:15
Aztán ha követted volna az eseményeket, tudnád miről van szó, meg talán értenéd is, és nem arcoskodásnak hinnéd. Gewehr- es képet azért raktam be, mert egy másik fórumozó állította, hogy tele van csíterrel az US meg SU oldal, mert ugye én azokkal játszottam sokat. Nincs tele, sőt, csíter is alig van, a fotó is azt bizonyítja, hogy lehet boldogulni egy teljesen alap, modifikációk nélküli Gewehr-el, 1-es szintű katonával. 16/1 amúgy mióta arcoskodás? Vagy neked ez annak számít? 😊
Aztán utána egy kép a Browning-al, és hogy mennyit lehet keresni vele. Ez egy tanács volt, hogy aki zsetont akar, az fejlessze ki, egyetlen ravasz kell rá - persze ide sem árt, ha érti az ember a kép mondandóját, nálad ugye ez magas volt. Egyetlen elsütőbillentyűvel meccsenként 10.000+ zseton a profit. Ez arcoskodás? Vagy a 20/0 nálad már arcoskodásnak számít? 😊
A többi kép sztoriját tudod, mind azt bizonyítják, hogy te akkora kamugép vagy, mint a kinai nagyfal, szavahihetőséged nulla, ráadásul azon kívül, hogy beszólogatsz, sok értelmeset nem tudsz írni.
MarciKA <#nezze>#nezze> <#law>#law>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.24. 00:37:37
Arcoskodás? 😄
Jó vicc 😄 Minden hozzászólásodban magadat fényezed. Nevetséges...