5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#5085 Hát... három meccsből majdnem arany 4 csillag a nulláról:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.07. 14:03:42 -
#5084 Akurvaélet. Életem első Garand köre egy tök alap Garandd-al (már értem miért sokak kedvence). Azt hittem lesz vagy 5 killem, ahogy Tokarev SVT-vel volt eddig mindig..
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.07. 12:27:01 -
#5083 Tegnap összefutottunk velük, pont amikor veletek is :) -
ChipKng #5082 ZBv meg ismet amcsi. :) -
#5081 Heh? Mi történt a világgal? Wolfbane a szovjet oldalon nyomja. -
ChipKng #5080 Udv! Arra merget vehetsz, hogy osszefutunk meg. :)
Nem hallottam rola, hogy mostanaban barmifele ilyen erkezne... :(
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.01.05. 14:21:25 -
#5079 Valaki tudja, hogy Jostick / HOTAS támogatás mikor érkezik a játékhoz? -
#5078 Szia! Grabowszki küldte nekem, hogy mit írtál. Hát meglepődtem... :) Azért még van mit fejlődnöm, nemrég kezdtem. Fórumot is most találtam meg az üzenet hatására :D Remélem még összefutunk a Game-ben!
Üdv: Fitti -
#5077 -
ChipKng #5076 Gratula! Fitti biztosan orulne ha tudna, hogy az o neve is mar ismert, nem csak a tied. Tegnap este mikor szoltam a tobbieknek a Depo csata kezdeten, hogy figyeljenek rad mert nem ma kezdted, valaki mas belokte, hogy Fittire is. :)
...aztan jol meggyalaztatok engem mindketten. :D
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.01.04. 16:04:09 -
#5075 XP dömping a tanítványokkal
-
figg8 #5074 Köszi.Van bőven creditem(ritka pillanat)lehet hogy bevásárolok. -
#5073 Az alap-egyenruhákat is nehéz sokszor észrevenni erdőben, az álcaruha még inkább "láthatatlanabbá" tesz. Bár szerintem a 350.000 credit sok érte, de a kérdés nem ez volt ugyebár.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.03. 07:50:44 -
figg8 #5072 Rövid tömör válasz volt...:)) mondjuk hajnali kettőkor ez is valami.köszi. -
#5071 Igen. -
figg8 #5070 Mi a véleményetek az álcaruhákról,érdemes vásárolni?? -
#5069 Na végre meglett az a kurva Close Combat is 4 arany csillagosra (kb. 3 hónap volt, mire 3-ról 4 csillagra felment, pedig higgyétek el, direkt kerestem a kempelő snipereket a késelés miatt), így az első oldalon minden fullos.
-
ChipKng #5068 Nem. visszapattantunk rola mint a szar... az oroszok maradtak a skirmish vonal kozepen... kurvajo -
ikarus44 #5067 Mi lett belőle? Elindult egyáltalán? -
ChipKng #5066 Raferne egy alapos javitas a jatek RTS reszere is... -
ikarus44 #5065 Mi a manó? -
ChipKng #5064 Osszefogtunk a Nemetekkel az Oroszok ellen egy skirmish erejeig :
-
#5063 Még mindig nem értem, hogy milyen skill kell egy sniper-hez. Befekszem egy bokorba 250 méterre az ellenféltől, és lövök. A program ráadásul ezt úgy díjazza, mintha valami istencsászár lennél. Az xp szerint én valami brutál állat vaddisznó vagyok, miközben nagyjából lófaszt nem csináltam a csapatért (értsd: objektívákat nem teljesítettem egyáltalán). Teljesen túl vannak fizetve xp-ben a csipák.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.01. 16:34:41 -
Golyofogo_ #5062 xp-ben és + k/d -ben gazdag új esztendőt mindenkinek -
ikarus44 #5061 Tűzgyorsaság, vagy pontosság. Azt már neked kell eldönteni, hogy melyik, illik jobban "hozzád"
Ui.:
Boldog új évet mindenkinek! -
Lokker #5060 mg34-hez trükkök/tippek amíg kihúzom az mg42-t? :) -
ChipKng #5059 Ezert utalok staged-be menni mar. Ott picit kiralynak erzem magam, mert a szint alacsonyabb es lazabban boldogulok ha sajat magam nezem, de siman ellustulok es baszok fedezekben mozogni. War-ban ez kurvanagy luxus. Foleg mert ott ha klan ellen nyomod, azok annyra magas szinten toljak, hogy kiszednek mint a nyulat.
Neha bekrepal, akkor ujra kell inditani a jatekot. "Working as intended" by Reto :) -
#5058 Hát én nem érzem mostanában. Staged-et nyomatok pár napja (ismerőst tanítom), tisztára elvesztettem az érzékem a war-hoz. Csak keringek, mint gólyafos a levegőben, pedig látod te is, hogy Staged-ben 90/11-et is tudok lőni, csak hát a war nem ugyanaz. Ugye ezt nem értik meg páran. Hiába jó az ember sima csatában, war-ban egész más világ tárul elénk.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.30. 21:59:52 -
ChipKng #5057 :D Mozgolodott ket zold potty a bokorban ahonnan kiszedtek az APC-t es McRoth fizette a cuccost. :) Amugy gratula, jol nyomtatok! -
#5056 Abba a Bazooka-ba belenéztem mocskosul -
Lokker #5055 Csak szerencse volt. Vagy nem :)
Elég nehézkes néha squadban csatába lépni, nem mindig működik a csata gomb. Tegnap haverral játszottunk és 4. vagy 5. csata után nem tudtunk csapatban bemenni mert "beszürkült" a csata gomb semmit se csináltunk másképp mint addig, szimplán hiába nyomkodtunk rá nem történt semmi, de előtte is többször kidobott csak úgy a sorból. Lehet a relog megoldotta volna de inkább hagytuk a fenébe és mentünk a dolgunkra. :D -
#5054 Én is felvettem kíváncsiságból egy M1903-at
-
#5053 Assault módban oktatom egyik ismerősömet. Azt hiszem kéne egy új karaktert kezdenem, mert ez nem illik oda:
-
ChipKng #5052 Akit erdekel eloben nezheto amint Reto.Redbjarne egy templomon dolgozik: https://www.twitch.tv/reto_redbjarne -
ChipKng #5051 Ha minden igaz: 158.69.202.159 -
ikarus44 #5050 Tudsz adni egy TS-IP-t? -
#5049 -
ChipKng #5048 Barki belephet. A szobak kozul legalul van a white snakes es ott a hungarian-ba szoktak gyulni az emberkek. White_Templar asszem a srac neve aki az adminja annak a szobanak. -
ikarus44 #5047 És ahhoz kell jogosultság, vagy szabadon felmehet rá bárki? -
ChipKng #5046 Most mar Popas meg Shooter is az amcsi TS-re jar fel, ott van egy magyar szoba. Ha valaki meg Nemetezni szeretne inkabb a H&G Facebook csoportnak van egy masik TS-e. Ott vannak oroszok/nemet tobbsegben.
Utolag is boldog karit mindenkinek!