5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Hát... három meccsből majdnem arany 4 csillag a nulláról:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.07. 14:03:42
  • Roger6
    Akurvaélet. Életem első Garand köre egy tök alap Garandd-al (már értem miért sokak kedvence). Azt hittem lesz vagy 5 killem, ahogy Tokarev SVT-vel volt eddig mindig..

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.07. 12:27:01
  • Roger6
    Tegnap összefutottunk velük, pont amikor veletek is :)
  • ChipKng
    ZBv meg ismet amcsi. :)
  • Roger6
    Heh? Mi történt a világgal? Wolfbane a szovjet oldalon nyomja.
  • ChipKng
    Udv! Arra merget vehetsz, hogy osszefutunk meg. :)

Nem hallottam rola, hogy mostanaban barmifele ilyen erkezne... :(
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.01.05. 14:21:25
  • Roger6
    Valaki tudja, hogy Jostick / HOTAS támogatás mikor érkezik a játékhoz?
  • Fitti83
    Szia! Grabowszki küldte nekem, hogy mit írtál. Hát meglepődtem... :) Azért még van mit fejlődnöm, nemrég kezdtem. Fórumot is most találtam meg az üzenet hatására :D Remélem még összefutunk a Game-ben!
    Üdv: Fitti
  • Roger6
  • ChipKng
    Gratula! Fitti biztosan orulne ha tudna, hogy az o neve is mar ismert, nem csak a tied. Tegnap este mikor szoltam a tobbieknek a Depo csata kezdeten, hogy figyeljenek rad mert nem ma kezdted, valaki mas belokte, hogy Fittire is. :)
    ...aztan jol meggyalaztatok engem mindketten. :D

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.01.04. 16:04:09
  • Roger6
    XP dömping a tanítványokkal

• figg8
    Köszi.Van bőven creditem(ritka pillanat)lehet hogy bevásárolok.
  • Roger6
    Az alap-egyenruhákat is nehéz sokszor észrevenni erdőben, az álcaruha még inkább "láthatatlanabbá" tesz. Bár szerintem a 350.000 credit sok érte, de a kérdés nem ez volt ugyebár.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.03. 07:50:44
  • figg8
    Rövid tömör válasz volt...:)) mondjuk hajnali kettőkor ez is valami.köszi.
  • Roger6
    Igen.
  • figg8
    Mi a véleményetek az álcaruhákról,érdemes vásárolni??
  • Roger6
    Na végre meglett az a kurva Close Combat is 4 arany csillagosra (kb. 3 hónap volt, mire 3-ról 4 csillagra felment, pedig higgyétek el, direkt kerestem a kempelő snipereket a késelés miatt), így az első oldalon minden fullos.
  • ChipKng
    Nem. visszapattantunk rola mint a szar... az oroszok maradtak a skirmish vonal kozepen... kurvajo
  • ikarus44
    Mi lett belőle? Elindult egyáltalán?
  • ChipKng
    Raferne egy alapos javitas a jatek RTS reszere is...
  • ikarus44
    Mi a manó?
  • ChipKng
    Osszefogtunk a Nemetekkel az Oroszok ellen egy skirmish erejeig :
  • Roger6
    Még mindig nem értem, hogy milyen skill kell egy sniper-hez. Befekszem egy bokorba 250 méterre az ellenféltől, és lövök. A program ráadásul ezt úgy díjazza, mintha valami istencsászár lennél. Az xp szerint én valami brutál állat vaddisznó vagyok, miközben nagyjából lófaszt nem csináltam a csapatért (értsd: objektívákat nem teljesítettem egyáltalán). Teljesen túl vannak fizetve xp-ben a csipák.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.01. 16:34:41
  • Golyofogo_
    xp-ben és + k/d -ben gazdag új esztendőt mindenkinek
  • ikarus44
    Tűzgyorsaság, vagy pontosság. Azt már neked kell eldönteni, hogy melyik, illik jobban "hozzád"

Ui.:
    Boldog új évet mindenkinek!
  • Lokker
    mg34-hez trükkök/tippek amíg kihúzom az mg42-t? :)
  • ChipKng
    Ezert utalok staged-be menni mar. Ott picit kiralynak erzem magam, mert a szint alacsonyabb es lazabban boldogulok ha sajat magam nezem, de siman ellustulok es baszok fedezekben mozogni. War-ban ez kurvanagy luxus. Foleg mert ott ha klan ellen nyomod, azok annyra magas szinten toljak, hogy kiszednek mint a nyulat.

Neha bekrepal, akkor ujra kell inditani a jatekot. "Working as intended" by Reto :)
  • Roger6
    Hát én nem érzem mostanában. Staged-et nyomatok pár napja (ismerőst tanítom), tisztára elvesztettem az érzékem a war-hoz. Csak keringek, mint gólyafos a levegőben, pedig látod te is, hogy Staged-ben 90/11-et is tudok lőni, csak hát a war nem ugyanaz. Ugye ezt nem értik meg páran. Hiába jó az ember sima csatában, war-ban egész más világ tárul elénk.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.30. 21:59:52
  • ChipKng
    :D Mozgolodott ket zold potty a bokorban ahonnan kiszedtek az APC-t es McRoth fizette a cuccost. :) Amugy gratula, jol nyomtatok!
  • Roger6
    Abba a Bazooka-ba belenéztem mocskosul
  • Lokker
    Csak szerencse volt. Vagy nem :)

Elég nehézkes néha squadban csatába lépni, nem mindig működik a csata gomb. Tegnap haverral játszottunk és 4. vagy 5. csata után nem tudtunk csapatban bemenni mert "beszürkült" a csata gomb semmit se csináltunk másképp mint addig, szimplán hiába nyomkodtunk rá nem történt semmi, de előtte is többször kidobott csak úgy a sorból. Lehet a relog megoldotta volna de inkább hagytuk a fenébe és mentünk a dolgunkra. :D
  • Roger6
    Én is felvettem kíváncsiságból egy M1903-at

• Roger6
    Assault módban oktatom egyik ismerősömet. Azt hiszem kéne egy új karaktert kezdenem, mert ez nem illik oda:

• ChipKng
    Akit erdekel eloben nezheto amint Reto.Redbjarne egy templomon dolgozik: https://www.twitch.tv/reto_redbjarne
  • ChipKng
    Ha minden igaz: 158.69.202.159
  • ikarus44
    Tudsz adni egy TS-IP-t?
  • Roger6
  • ChipKng
    Barki belephet. A szobak kozul legalul van a white snakes es ott a hungarian-ba szoktak gyulni az emberkek. White_Templar asszem a srac neve aki az adminja annak a szobanak.
  • ikarus44
    És ahhoz kell jogosultság, vagy szabadon felmehet rá bárki?
  • ChipKng
    Most mar Popas meg Shooter is az amcsi TS-re jar fel, ott van egy magyar szoba. Ha valaki meg Nemetezni szeretne inkabb a H&G Facebook csoportnak van egy masik TS-e. Ott vannak oroszok/nemet tobbsegben.

Utolag is boldog karit mindenkinek!