Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HYDR4
Mennyire igaz az, hogy ha célzás nélkül lősz akkor kevesebbet sebez a fegyver? Illetve , hogy valaki kibír 2 lövést a kimaxolt M1903-tól? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.12.07. 09:44:31

Roger6
Áhh, nem tudok javítani. Sajnos nem vagyok elég óvatos.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nemetek a legnagyobb populacio war-ban, ott a legnagyobb az esely a gyenge randomokkal valo osszefutasra. 😊

Roger6
Bázzweg, a németek ellen warozni olyan, mintha Easy Mode lenne a játék <#email>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
A randomság hatalma <#wow1>

HYDR4
Nem ők , randomok. Mi egy másik csatában voltunk a RS-el és mire vége lett a randomok megnyerték Koppenhágát. <#nyes>
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.12.04. 11:56:18

Roger6
Red Scare behúzta a war-t?

HYDR4
De ennyire szar lenne a matchmaking rendszer? Legalább esélyt adna... <#duma>

Hehe, klanos harcok utan nagy a kontraszt, mi ? <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.03. 21:32:15
Roger6
😊 Ezt már régóta tudod, teeeeee <#wave>

HYDR4
Rájöttem , hogy randomokkal nem lehet assault-ot nyerni vagy még a védést is el lehet bukni. <#falbav>

Roger6
Még mindig túl sok a halál. Bár randomokkal talán elmegy.

Azt nem tudom hogy megéri-e, de igen, én is azt mondom, hogy mindenképp.
Roger6
Igen, megéri. Reportold csak.

Van értelme szerintetek vkit reportolni??? Ma egy hetzer annyira nyilvánvalóan csalt hogy nem birtam elviselni....Jó lenne ha ez következményekkel járna(lemodellezte a Fury c. Filmet )Ha netántán Brad Pitt volt a hetzerrel akkor bocsika.....
Roger6
Aha, rányomtam valami Depot Encouter-re, 8 percet voltam Qeue-ban, aztán mondom szarok rá, akkor nyomatok random csatát. De ahogy láttam az ORB sem volt valami aktív tegnap. Talán nem is baj, Steam-en 3 játékot vettem a hónapban, lehet inkább azokra fordítok több figyelmet.

Nekem tegnap kb fele meccsen 1.0 alatt volt a k/d ratiom, de az osszes meccset nyertuk. Egyik Deponal majdnem ellened is jatszottunk de kileptel. 😉

Roger6
Harmadik meccs, ahol csak nekem van pozitív statom (ok, itt egy másik srácnak is, de szerintem véletlenül csinálta) <#taps>

Roger6
1 értelmes ember sincs online már 2 órája. El is neveztem a Squad-omat Lone Wolf-nak. <#rolleyes>

Köszi. Majd este kipróbálom.
HYDR4
PQF az összes fegyvernél működik. Nagyon durva garandal célzás nélkül lőni pontosan. <#nyes> Tight Gripnél csak a felfelé hordást korrigálja a pontosságot nem.

u.i Csak gold fokozaton ér valamit a PQF.
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.12.01. 14:42:16

Az Mg42 nél is hatásos lehet a PQF??? Ki fogom próbálni,csak azért kérdezem mert nem vagyok gép elött és jár az agyam...(úgy értem a PQF jobb a tight gripnél???)
HYDR4
Tight Grip sajna semmit nem ér M1/M2-él. Végigpróbáltam mindent egyedül a Pointer Qiuck Fire-al nincs félrehordása a fegyónak. Kb 50 méterről is egy pontba megy ha sorozatot lősz. 900 RPM-nél eléggé adja. <#nyes> A fegyó alap sight-ja valami borzalmas a távcsőre meg a gatyád is ráfizeted. Így marad a PQF + Heavy set. <#smile>

Roger6
Nem lenne gond, ha lenne 5-6 magasabb tudású játékos mellettem. A két Armoros nagyon értette a dolgát, a többi mind lőhető volt, csak hát foglalásnál folyamatosan 1 v 8 és hasonlók voltak. Armor-t amúgy is csak parancsra szoktam bántani, mert a legtöbb pontra nem tud belőni még HE-vel sem igazán, és lassú is, szóval 01 elfoglalása után már rég nyitom a sört 02-n, mire megfordul egy heavy tankos. Persze tud kellemetlen lenni, de a legtöbb pályán kijátszható. Nem véletlenül lehet egy egy vonalas támadásnál is 60 tankot veszítenie a védekező félnek.

Úgy járt le az idő, hogy 11 infantry-juk maradt, inkább ez a bosszantó. <#wilting> De amúgy én így is élvezem a játékot, ha nem nyerünk, majd legközelebb behúzom. <#bee1>

Csapatjatek na. Hiaba a szuper egyeni teljesitmeny. 😞
Roger6
Igen. Vagyis nem. Tehát igen, jól gondolod, hogy nem, nem nyertünk. Ez egy vesztes csata:

Roger6
Az ORB jelenleg TS-en aktív része elvonult US katonát húzni. Asszem az egész szovjet oldalon egyedül fogok maradni, majd a TS-en magammal dumálgatok, remek lesz. <#nemtudom>

Jol le is gyalaztal. 😊

- amugy neztem is, hogy micsoda balfek bandahoz csatlakoztal.. sorra szedtem ki oket az idiota m1/m2-vel ugy hogy most veteran tagsag nelkul tight grip nelkul nyomom es igy hasznalhatatlanul rangat. 😄
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.30. 23:06:42
Roger6
5 meccsből 4 DB ellen volt ma, pedig Random meccsekre nyomtam (1 kivétellel). Mi a fasz... Utolsó meccsen (ahol Chip is jelen volt) rajtam kívül egyetlen embernek volt pozitív statja. Bráffffóóóó <#zavart2> <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.30. 23:02:25

Roger6
A hülye állatja <#violent>

HYDR4

WTF? <#wow1>
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.11.30. 21:28:11

Roger6
Egyelőre nem egy Matziti, de majd lesz jobb is:

Roger6
Szerintem senki nem haragszik érte <#worship>

Upsz, bocsanat. Nem lattam. 😞
Roger6
Az tuti <#taps>

Valaki kipróbálná random meccsen, és berepülne a harctér kellős közepére egy tankkal, nem kicsit gondolnák csíternek <#nevetes1>
Roger6
Ikarus bácsi linkelte kicsit lejjebb, még nem volt alkalmam kipróbálni, biztos mókás lehet. <#taps>

Roger6
Amúgy az APC-k használata kulcsfontosságú lehet egy-egy csatában, akár meccseket fordíthat vissza már teljesen elbukott státuszból. Kár, hogy kevesen tudják használni, és még kevesebben képesek felfogni, hogy az bizony őrizni is kell majd, nem csak otthagyni a szarban.

Roger6
4-en voltak amcsi oldalon, nem az egész klán. Statban nálam jobbak voltak, de nem foglaltak, csak védtek. Amúgy ha megindulnak, gyanítom sokkal nehezebb dolgunk lett volna, de nem tették.

Áhh, kicsit nem vagyok magamnál most, újra össze kell szednem magam. Megint valami majdnem összejött, aztán inkább kaptam egy pofont. <#zavart2> Már hozzászokhattam volna mondjuk.

HYDR4

Új war-ban amcsi oldalon nyomják , ezt ma lőttem TS-en. <#smile>

"Fontolóra veszem , hogy én is csatlakozok mivel ott van a legtöbb magyar játékos "

Csatlakozz nyugodtan es akkor mar harman leszunk. 😊 Eddig egyedul voltam magyar a DB-ben, de ourlok, hogy vegre nem engem ugratnak csak a gulyasozassal. 😄DD

Grat az eredmenyhez! 😊 Par ilyen meccs es pikkpakk megvan a penz az eves veteranra.
Nemet oldalon jatszottak az ex-zbv-sek? Ha amcsin, akkor valszeg meg karaktert fejlesztenek. En oket tartottam a legjobb klannak, mert nagyon egyutt mozogtak. Nagyon veszelyesen hasznaltak az APC-ket es esszel. Most 1st Jager div a legerosebb talan a Nemeteknel.
Ez is megmutatja, hogy az eredmeny tekinteteben hiaba vannak jo teljesitmenyek a csapatjatek a strategia az osszehangoltsag tobbet szamit. Hiaba van 7-8 kutyajo jatekos a tuloldalon ha nalunk 18 kozepes egyutt mozog es kommunikal, illetve leoltja azokat akik csata kozben fegyverekrol meg moddolasrol beszel. 😄
Roger6
😊 Ezt mondtam, hogy azon vagyok, hogy összeszedjek pár embert, aki silles. Azért ORB-t sem kell lenézni, van pár jó játékosunk, ez már nem az a ORB, ami fél éve volt. McRoth kurva jó, Mobster01 kurva jó, AnneFranksMonster kurva jó - ezek nagyjából mindegyik jobb nálam, és ők naponta vannak online (Anne nem mindig). Sokkal jobbak, mint anno. De ez így még mindig csak négy ember, ezért kellenél te, és még Fitti. Ha így összejönne egy Squad, az azért elég kemény lenne, plusz van 3 nevem még felírva, akik szintén darálnak, és jobbak nálam. Amúgy ma nem volt vesztes csatánk, pedig 5 óra óta játszom, most kentük el az ex-zBV-seket éppen. Igaz, védekezés volt, szóval nem volt nehéz dolgunk, de azt hittem azért a zBV-től félni kell így is. Hát nem egy DB, az biztos.

De még mindig azt mondod, hogy egyedül nyerni nehéz, és még mindig nem mentél egy kört sem ORB-vel 😄 Érted, ezt ne fogd erre, most is mindent beleadtam, aztán két klántárs megelőzött, szóval vannak nálam jobbak is a klánban, így nincs valóságalapja az első mondatodnak. Na mindegy, nem győzködlek, gyanítom ezt már régen eldöntötted, nem most. Tégy belátásod szerint, ha ott akarsz harcolni, ott fogsz. Csak sajnálom az egészet, mert szerintem eléggé egy hullámhosszon voltunk, meg amikor visszatértél, akkor jött pont Fitti is pont, mondom ez nem lehet véletlen, Isteni jel. Hát pedig de, véletlen, talán majd máskor.

MÁS:

A főnök azt mondta, hogy a tankokat jó lenne kiszedegetnem. Rajtam nem múlik (a kérdésre amit nem teszel fel a válasz: 15.500 a javítás, és 27.500 a bevétel):

HYDR4
Az a baj , hogy lehet , hogy te beleadsz apait anyait de a többi 17 nem. Amikor anno klánoztunk az ORB-al akkor sem tudtunk se a német se az amcsi klánokat megverni pedig akkor még voltak az ORB-ba skillesebb emberek is. Én szeretnék egy skillesebb klánba elhelyezkedni ahol hátha tanulok vmi újat is. Anno ezért álltam át német oldalról hozzátok mert nem láttam a skillt. Jelenleg orosz oldalon csak benned látom a skillt ami 18 emberhez mérve elég karcsú. Egy csatát egyedül megnyerni kicsit necces de szerintem még 6 ember is kevés lenne. Amcsi oldalt még amúgy se játszottam. <#nyes>

Roger6
Nem értem. Azt tudom, hogy akkor tanultam a legtöbbet CS-ben is, amikor nálam képzettebbek ellen játszottam, aztán amikor bekerültem egy jó kis csapatba, kurvára ellustultam, mert csapattársak megoldottak mindent. De amúgy sem értem, hogy miért egy amúgy is erős klánhoz csatlakozna az ember, amikor egy ORB-vel is sokszor 10 perc egy menet. Én mindig a gyengébbeket segítem, én ilyen vagyok. Nem szeretem a könnyű munkát, én szeretek megdolgozni a sikerért. Úgy néz ki kevesen vagyunk így. Sajnálom, én úgy látom feladtad.

ORB-vel is 10-ből 7-szer 10 perc a csata, az egy vonalas támadások néha akár 20 percesek is lehetnek - én pont ezért nem klánoztam, amikor pénzt gyűjtöttem. De amúgy sem értem, hogy ORB-vel még egy kört sem mentél mióta visszajöttél, de látom, hogy itt meg ment a panaszkodás, hogy sok kört vesztettél egymás után randomokkal. Azt ugye tudod, hogy randomokkal minden más nemzetnél így van, és ez nem szovjet kuriózm? 😊 Persze, hogy tudod, ezért nem értem még mindig, hogy ha valóban nyerni akarsz, akkor mi a fészkes franckarikáért nem mentél az ORB-s srácokkal egyet.

A "felvettek 6 ember" sem igaz, fórumon lehet jelentkezni, majd 3 hét próbaidő. Fitti még mindig nem ORB-s, most van harmadik hete, hogy együtt megyünk a klánnal. Szóval az, hogy jelentkezik valaki és kap jogot TS-en csatornák között mászkálni, az nem egyenlő azzal, hogy felvették. Direkt felnéztem most TS-re, egyetlen ember van, aki újonc, az összes többi veterán, szerintem ismered is őket még hónapokkal ezelőttről 😊

Én szeretném, ha minden oldalon lenne egy klán, ami Elit. Ahogy a DB amcsiknál, ahogy a zBV volt a németeknél, és amilyen majd egyszer talán létrejön a szovjet oldalon is.

Szíved joga a könnyebb utat választani, én sok sikert kívánok hozzá! Én viszont szeretném felvenni a harcot Matziti-vel, és nem értek egyet veled abban, hogy annyi skillje van, mint kettőnknek együtt. Tudod erre van egy mondás: "Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta!". <#wink> Ma már elkezdtem gyakorolni, szóval nincs megállás.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.29. 20:41:07

HYDR4
Ma láttam , hogy Amper92 kollégát felvették a DB-be. Fontolóra veszem , hogy én is csatlakozok mivel ott van a legtöbb magyar játékos és nem persze skill is. <#smile><#eljen>

Roger6
Elővettem Counter Strike-os gyakorlást (amit régen nagyon utáltam), és gyakoroltam fél órát meccs előtt. Szerintem megérte, napi első meccs soha nem sikerül ilyen jól:

Ezt nekünk is ki kéne próbálni <#smile>
Roger6
Persze, hogy lehet, de te nem német oldalon harcolsz? <#vigyor3>

2 év után úgy érzem már kéne vmi közösség😞 mert unalmas így😞