5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • majeretanith
    Szégyelljétek magatokat,amig mások csatároznak hullanak Ti ketten párosan lógtok fene a nyakatokat ezért bünti jár..https://www.kephost.com/image/wM6n
    Utoljára szerkesztette: majeretanith, 2017.03.08. 12:28:55
  • Devid-on
    Na-na ez igen csak tetszetős
  • Hexex86 #5163
    Sziasztok!
    Lehet Off a téma, de, ha szereti valaki a 2. V.H.-s gamekat és még fejlődni is lehet benne akkor majd lehet érdemes lesz ránézni. Úgy tudom nem ingyenes, de jó nagy map van benne és valami fejlődési rendszer is helyet kapott!
    Videó 1
    Video 2
    Harc
    23.-án jelenik meg steamen állítólag 10 eurós áron.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.02.21. 13:17:45
  • ikarus44
    Az utolsó jelenet

• ikarus44
    Valaki megint kitett magáért

• Gyilok91
    Ezt War-ban volt Kar98 és c96 pisztoly
  • Gyilok91
    Lopott tankal könnyű írtani a tankokat
    Utoljára szerkesztette: Gyilok91, 2017.02.13. 22:44:53
  • Gyilok91
    Megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen nagy játékos emlékszik rám. Köszönöm
  • Gyilok91
    A németekkel mindig csak vernek minket mert tapasztalatom szerint minden kezdő németet választ aztán megy más nemzetekhez.
  • Roger6
    Asszem CsillagHUN-al eddig csak Assault-ban találkoztam.
  • ChipKng
    ??? Most arra gondolsz, hogy az amcsik ma hajnalban megnyertek a haborut?
  • Gyilok91
    Egy kis móka és kacagás és az amcsik végre el lettek verve :D
  • Roger6
    Na, tankok kiszedve, mehet a buli:
  • ikarus44
    Hát ezen én is röhögtem egy sort, mikor megláttam
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.01.30. 14:53:00
  • Roger6
    Traktorra fel:
  • ikarus44
    Ez is érdekes lehet
  • Lokker
    Még mindig assaultban játszhatatlan a játék. 10 perc után leesik az fps és úgy is marad míg vége nem lesz a csatának. Encounterben vagy Skirmishben mehetek akármennyit ott tökéletes. Win7 64bit teljesen friss rendszer minden újratelepítve (leformáztam winreinstallkor az egész meghajtót) steamből indítva. Ötlet miért csak assaultban csinálja?
  • robi3
    oh! ezt nem tudtam, köszi!!!
  • zsombor1969
    robi3, tudod, létezik egy olyan badge, hogy hoarder. 3 extra clipet tudsz így berakni. Szóval a kar98-ra 20 lőszer, az mp40-re 128 lesz.
    Nekem a buildem a hoarder, az OHK k98 1 tárral, mp40 1 tárral, és egy wrench, amivel a baráti tankok mögé állok, megnövelve az élettartamukat :D
  • Roger6
    Sima Infantry-nál lehet csipás puska + smg, másnál nem.
  • robi3
    olvastátok az 5 tippet lövészeknek (hivatalos oldalon), azt írják, hogy a megfelelő lőszermennyiséggel vihetsz magaddal géppisztolyt is. Ez szerintem kivitelezhetetlen, bár javítsatok ki, ha igaz. 50 golyóval marad 2 equipment pontot, 5 golyóval, ami semmire nem elég (jó mondjuk, hogy minden klappol akkor 5 ember) marad 3 pontod, a legkisebb grease gun-t nálam 6 pontnak írja
  • ikarus44
    Hát ha nem állnak rá, a wot, wt, vagy épp a h&g fejlesztési szintjére akár még egy egész korrekt dolog is kisülhet belőle.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.01.22. 15:46:13
  • Roger6
    Fog of War, régebben volt szó már róla. Hát... fura, így ránézésre.

• Roger6
    Nem tudtam, ilyen mélyen nem ástam bele magam.
  • ChipKng
    Jol hallod. Sztem valami magyar filmbol vette a csatakialtast. :)

Reggelente megtobb az alacsonyabb fokozatu jatekos. Akkor a tavolkeletiek aktivak.

Amugy te azt tudtad, hogy a Red Alert alapito tagjai regen Devils Brigad tagok voltak?
  • Roger6
    Én a mechanikáját nem értem a játéknak. Beküldtem az AT-ket egy csatába, 850 infantry-ból 460 az enyém volt, tehát több mint a fele. Gondoltam, hogy ilyenkor van valami előjogom, hogy Squad Leader lehessek, így legalább ki tudom választani azt a vonalat, ahova betoltam az AT-ket. És egy nagy faszt! Valami idióta 7-es szintű nyomorék volt a Leader, aki Town map-on az E vonalat választotta. Ott a tömérdek motor, autó az A vonalon, az az EGYETLEN vonal, amiben nincs folyó - ergó könnyebb a mozgás/befoglalás, de neeeeeem ,az E vonalra tette a Squad-ot. Persze az összes AT-m az A vonalon volt, amit az ellenfél úgy 5 perc alatt befoglalt. Mondanom sem kell, hogy zakó lett a meccs, az egyetlen esélyünket is elrontotta ez a buzi.

Tudod mi az érdekes? Hogy SENKI nem választotta az A vonalat. Senki... A legtöbb esélye az embernek azon a vonalon van, ráadásul a járművek 70%-a is ott volt APC-vel, mindennel, és egy nyomorék sem választotta azt a vonalat. Azt hittem, hogy feljövök játszani korán, ilyenkor úgyis csak a pisisek játszanak, így nagyobb eséllyel hozom a meccseket, de mint kiderült, ez a harmadik meccs zsinórban, ahol a csapattársak még csak 10-et sem tudnak lőni 30 perc alatt, szóval a pisisek mindig az én oldalamon vannak.

Nézd meg Chip milyen csapattársakat kapok (azt természetesen említenem sem kell, hogy az ellenfélnél persze mindig van 3-4 kurva jó játékos):
  • ikarus44
    Jól hallod
  • Roger6
    A hetedik másodpercnél én vagyok hülye, vagy tényleg azt hallom, hogy "előre"?

• ChipKng
    Jajj istenem de utalok "randomokkal" menni. Szinte konyorogtem nekik, hogy O1 elfoglalasa utan maradjanak ott velem meg paran, de szartak ram. Mentek a fejuk utan gyorsan O2-re. 2-3x meg tudtam menteni, de negyedikre mar egy dzsippel berontott 4 tapasztaltabb jatekos es csak kettot tudtam leszedni, majd szepen 2(!!!) ember behuzta az O1-et mire odaertem! Bravo! Hiaba lettem toronymagasan az elso a score card-on, inkabb sirni tudtam volna mert siman nyerheto volt a meccs, csak egy kis osszefogas kellett volna. Persze jottek a friend request-ek, de mire szamitanak? Franc se akar tobbet ilyenekkel jatszani.
  • Roger6
    Depot-ba csak akkor rakhatja be az ember egy karakter cuccait, ha azt generálissá fejleszti, szóval az adott karaktert többé nem használhatja FPS módban.
  • Roger6
    Még nem, de nem is tervezem ezt. Valahogy sajnálom a beleölt 4-500 órányi játékot arra, hogy átalakítsam egy otthon ülő öregfaterrá, aki tologatja az AT-ket pipát szürcsölgetve egy jó pohár bor mellett. Nem akarom nyugdíjazni. Meg a stratégiai részre nincs akkora rálátásom és ügyességem, mint az FPS részéhez. Persze ki tudok alakítani pocket-eket, meg tudom mi fontos stratégiailag, de most van 5 karakterem, aminek van AT-je, az bőven elég nekem.

A másik FONTOS dolog: tervezek egy design-t a topichoz. Igyekszem ma elkészíteni. Lesz egy kapcsoló, ahol ki lehet kapcsolni a Design, ha telefonról nézi esetleg az ember. Változó háttérre gondoltam, hogy legyen mind a három nemzetnek egy háttere, ez belépéskor random változik. Ha nem tetszik, akkor pedig rányom az ember a Design KI gombra, és minden a régi lesz számára.
  • ChipKng
    Es ha felfejleszti a recon-t 18-asra akkor berakhatja az eszkozoket a depo-ba es onnan atrakhatna masikra, nem?

Tenyleg, te atalakitottad mar a kimaxolt karaktered parancsnokka?
  • Roger6
    Nem, minden karakter külön működik ilyen szempontból.
  • robi3
    Van egy 11-es szintű recon-om, amég inf. volt vettem vele jeepet, félhernyót, meg bazookát, na most ha vennék 2 karaktert a recon mellé, sima inf-et az megkapná?
  • Roger6
    Nem értem mi a gond, fegyver újratöltés 22 k, bevétel 12 k. Még jó, hogy most húzom a Bazook-ás karaktert, a hülyének is megéri (assault screen shot, nem war):

• ikarus44
    Ügyes voltál reto... A változatosság kedvéért, megint sikerült elcseszni valamit...
  • ChipKng
    Na, ugy nezem a tegnapelotti volt az utolso tank kaszabolos meccs, mert ezentul nem fizetik meg a tank felrobbantast hala a tegnapi frissitesnek. :( Szoval kokemenyen deficies lesz a meccs ha felrobbantasz egy tankot. :(
  • ikarus44
    Akkor szerintem Kotton a befutó
  • ChipKng
    Es hasznalja is. :)
  • Roger6
    Akinek az összes kariból van legalább egy darab.