Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chip: Megváltozott a TS szoba? Mert nem tudok belépni amiben eddig mindenki járt.
Mellesleg, ma sikerült egy ilyet is futni végre. Talán nem vagyok reménytelen <#smile>#smile>
Bár az is igaz, hogy ez is hozzájárult: (Kb. 2-2,5 perc alatt jött össze.)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.12.26. 20:49:45
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És Grabo: Csak, hogy jót is mondjak a játékról: Az assist rendszer nagyon tetszik <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.12.22. 20:30:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.18. 16:44:48
Amikor anno elkezdtem a játékot, sosem ment le 35 alá az fps-em. Mostanában meg már alig megy 30 fölé... Pedig semmi grafikai változás nem jött ki az új grafikai motor, meg a pálya változtatás kivételével, és ezeknek nem kéne befolyásolni ennyire a gépet.
De ahogy te is írtad ez a reto...
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2016.12.18. 15:41:40

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.16. 22:46:57
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

"Miert baromsag ha azt latom, hogy 2-300 inf-es varosokat overstack-elik" - az azt jelenti, hogy a nagy haderőitek máshol vannak, ahol meg ti overstack-eltek. Ezt muszáj megérteni, enélkül nem tudunk beszélgetni, és nem szeretném, ha munkámat elintéznék egy sofcap-el. Mindenhol ugyanannyi AT születik. Minden oldalon. Ez alapszabály. Ha X helyen kevés van, akkor Y helyen több. Egy háború amúgy sem arról szól, hogy minden oldal egyenlő esélyekkel indul, de mi az ORB-nél soha a büdös életben nem csináltunk ilyet. Sőt:
Sokan keresik az ilyen meccseket, ahol nekünk van Xezer inf, ellenfélnél meg 200. Amikor kezdő voltam, én is ezeket kerestem a könnyebb győzelemérdekében. Ráadásul számomra még mindig logikátlan lenne, hiszen egy ilyen meccset pár perc alatt be lehet húzni, ami azt jelenti, hogy még előrébb tudunk nyomulni. Te is tudod, hogy klánnal az ilyen meccsek olyanok, hogy futni kell az XP-ért, mert ha lelépsz a meccs elején vizelni, akkor csak a pontozóképernyőre érsz vissza. Softcap számomra, és ORB számára is logikátlan húzás.
Nem fikazom a szovjet oldalt!!! Csak irigykedem, ill csodalkoztam, hogy tegnap joval a haboru ujrakezdese ota nem szembesultem a szokasos varakozassal az AT-k lerakasahoz. Azt teszik amit tehetnek es elnek vele.
Azon agyalok mennyit valtoztatna a dinamikan ha kotelezo lenne minden 'fun' csatat lejatszani es nem oldodna meg 35 perc utan automatikusan? Feltetelezem tul keves a jatekos ehhez, hogy mukodjon...
Küzdöttetek már DB, z.B.V., vagy HEAT ellen? Én minden este. Nem kellemes ám, és nem egyszerű teljesíteni velük szemben, de mi a klánunkkal, és a szövetséggel igyekszünk megállítani őket. Erre nem az van, hogy ja összedolgoztak, faszán nyomták, elismerésem, meg majd igyekszünk taktikát váltani, vagy akármi, hanem az van, hogy: háezeksoftcap-eltek.
Sajnos csak a nyert csatákat számolja a war végi összesítő, de a legutóbbiban emlékeim szerint 720 nyert csata volt. Jómagam személyesen 160 csatában vettem részt, aminek a döntő többségét nyertük. Soft cap? Nagy francokat...
Chip, minden oldal ugyanannyi egységet tud lerakni adott időre osztva, és ha megnézed, tegnap pl. több Wardogs bónusz járt az amcsiknak, ami azt jelenti, hogy ők voltak a legkevesebben online, szóval náluk a Queue idő volt a legrövidebb, feltételezve, hogy mindenki egységet tesz le. De ez már egy ideje így van. Szóval jöhetsz a softcap-el, meg fikázhatod a szovjet oldalt, csak nem igaz amit írsz. Minden este keményen küzdünk a HEAT-el, a z.B.V-vel, meg a DB-vel. Mondanál egy csapatot a Red Scare-en kívül, aki egy szinten van velük? Szóval amikor a softcap-el jössz, hogy húdekönnyű megnyerni a war-t vele, akkor gondolj utána logikusan, hogy mindenkinek ugyanannyi AT-je van, minden oldalnak, csak az Amcsi oldal skill-ben veri az összes oldalt. Ráadásul M1 + MG1919 kombó, szóval ne sírjunk már a sofcap miatt, mert nem igaz egyáltalán.
A kedvedért megnéztem direkt most, ebben a percben, most IS kevesebben vannak az amcsik, parancsolj (csak hogy ha már a sofcap miatt megy az írás, akkor ez IS cáfolja, amit írsz😊

Amugy tudja valaki mi tortent, hogy a gyalogsagra nem volt queue az elso nap? Nagyon meglepett, hogy nem kaptak az oroszok ezuttal is 2 nap elonyt, hogy vegig softcappeljek a terkepet.
Amúgy legjobb példa erre a BALKAN DIVISION. Most nyomtam ellenük éppen. Az egy tök közepes klán, elég aktívak - német oldalon. Most nem azért, de ha van még egyetlen jó ember a squad-omban, akkor nem tudnak mit kezdeni velünk, tökre mindegy milyen a többi csapattársam. Pedig sokszor 8-10 emberrel jönnek, de hiába, mert balfékek. Nem mindenki - van kivétel. Nem a fikázás a célom, de hát azért a nagy részük pont arra jó, hogy javítsam a statom velük. Náluk nem működik a sok lúd disznót győz effektus, nem tudom mikor kaptam ki tőlük utoljára, pedig nem klánnal megyek, mert pénz gyűjtök.
6 különálló skilles ember fele annyit nem ér, mint 6 összedolgozó skilles.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.14. 21:44:06
De amúgy sem úgy működik, hogy egy több éve fennálló rendszert szétvágnak. Most persze jönnek majd a Squad rendszerrel, mert abba is gyökeresen belenyúltak, de ez a fajta Squad rendszer ami most van, eléggé kiforrta magát. XP-ben is több 100-at lehet összegyűjteni, ha sikerül a parancsokat teljesíteni. Na de a fizetés az kb. a játék kezdete óta ez volt, és veterán nélkül összegyűjteni egy-egy komolyabb fegyverre eddig is több hetes, akár havi kemény munka volt. Na most ez megsokszorozódik. Megint a kezdőkön csattan az ostor, ők szar fegyverrel szar fizetés helyett most szar fegyverrel, és meg szarabb fizetéssel kezdenek.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.14. 01:10:11

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.10. 15:12:23
Ugy latom DB total inaktivba kapcsolt, mivel mindenki a csapataira var... 😞 Az a par emberke aki online, mind staged-ben unatkozik...
Egyebkent nem annyira aggaszto. Az illeto vagy felveszi a tempot es tanul a veteranoktol vagy lemorzsolodik... Senki sem kezdte ugy, hogy matziti modra leckezteti az ellent. 😉
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.09. 14:49:02
https://www.youtube.com/channel/UC4AAJlFH9Pl0vj0hlF5M9bQ
Mind1, azert csak sikerult ~20k katonat bekebelezni tegnap Berlinnel. Paran biztosan orjongtek ma reggel. 😊
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.08. 11:28:25