5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Nekem a kedvencem, mikor ugyanez történik, csak a saját autómmal.
  • Roger6
    Viszont az autók eltűnése nekem még mindig kurva zavaró, főleg ha egy ellopott verdáról van szó. Volt 3 hónap kihagyásom, reméltem ezalatt javítani fogják ezt, de nem igazán sikerült, vagy lehet RETO szerint ez nem is hiba. Mert végülis nem az, csak logikátlan.

Amikor egy alacsony színtű karaktert húzok, akkor van berakva autólopás badge. Ezzel a kis piszkos trükkel amúgy csatánként 300-400 plussz XP-t is be lehet zsebelni - igen, csak autó/motorlopásból. Viszont elég idegesítő, hogy ellopok egy verdát, és az egy pont foglalása alatt eltűnik. Megérteném, ha 500 méterre lennék tőle, de sokszor az eltulajdonított járművel parkolok be a foglalópontra, ahonnan csak azért szállok ki, hogy fedezéket keressek - tehát az autótól max. 10 méterre fekszem, és pikk-pakk, a szemem láttára eltűnik.

Nem lehetne valami logikai dolgot mögé rakni? Hogy mondjuk ha elhagyom a jármű 30 méteres körzetét, akkor indul egy - tegyük fel - 30 másodperces számláló, és ha visszatérek a körzetébe idő előtt, akkor resetelődik? Olyan frusztráló tud lenni, hogy éppen ugrok be az autóba szó szerint, és mire nyomnám az E betűt, az autó már sehol...
  • Roger6
    Igen-igen, örömhír
  • ChipKng
    Azt nem neztem viszont hala az egnek ez a 3 kepernyos agymenes nem tartott sokaig, hogy megnezd egy varosban epp mi zajlik. 4 kattintas helyett most ujra eleg 1 kattintas. Azert orulok, hogy van valakinek esze is ott a Retonal. Mar csak az AUX seat-eket kellene megszuntetni. :D
  • Roger6
    Na végre megcsinálták, hogy a pont fölé mozgatva az egeret kiírja, hogy az adott ponton mennyi egység van. Hotfix formájában jött a peccs.
  • ikarus44
    Ezt olvasva, Hosszú idő óta, most éreztem hogy mennék játszani, mert ezek bizony hiányoznak.
  • Roger6
    Az ilyen összefogás hiányzik számomra.
  • ChipKng
    Ellenben ma hajnalban oriasit trollkodtunk az SAS-es sracokkal. :)
    Kb 600 ejtoernyossel elindultunk a "troll" szigetre ahol 8 harcos elfoglalta a repteret. Nem volt nehez dolguk mert pusztan ejtoernyosok ellen voltak es a nemetek sorra kileptek. 6-nal tobb ellenfel nem volt, igy mi hiaba varakoztunk a sorban, nem jutottunk be.
    No aztan jott Piombino, epic csata. Pusztan repulok + parak minden ellen. :D Nemi vesztesegek aran, de kb majd 1 oras kuzdelem utan behuztuk. Ez utan jott Roma. Torok klan vedte Doramass-al, de 14 perc alatt elesett. Reg volt ekkora rohoges TS-en. :D
    Egy video a foglalasrol:

Ezek utan nem volt vissza ut. Maradt kb 300-400 katonank es egyszer meg kellett vedeni a varost. Nos, majdnem lezartuk az utolso A vonalat mikor szoltak, hogy 230 ala esett a letszam igy tudtuk hogy ha megnyerjuk akkor kovetkezot mar nem lehet inditani mert nem lesz FUN, igy 200 elet karba vesz. Nos, visszahuzodtunk O1-re es hagytuk, hogy O2-ig foglaljon az ellen. Meg egy csoport fotora is volt ido:

A poen ez utan jott. Cel a farmolas es a minel tobb Warfund begyujtese ezlaltal. Igen am, de az ellenfel sem tamadott, csak tavolrol probalkoztak lefarmolni minket. Nem hagytuk hogy kizokkentsenek, es folytattuk a campelest a rendorsegen amig le nem fogytunk 30-ra. Ekkor osszegyultunk kozepen es egy nagy hurra uvoltessel atrohantunk egyszerre a tempomba! Sokan elestunk utkozben, de elegen atjutottak ahhoz, hogy ujra elfoglaljak O2-ot es megnyerjuk a csatat!

Egyik legjobb moka volt ez. :) Hajnali 5-kor fekudtem le aludni...

Hab a tortan: Warso mellett bekebelezett egysegek:
  • Roger6
    Igaz nem WAR, egy karaktert húzok- azt hiszem talán most 6-os szintű -, de elég elszomorító a helyzet. Természetesen kikaptunk.

• Lokker
    Sok melót belefeccölhettek abba az új ikonba. :D
  • Amper92
    Sziasztok Sok nyűglődés után újra élvezem a játékot, végre beszereztem egy full hd monitort és egy új videókártyát is:D az a durva, hogy így sokkal nehezebb lett a játék, elszoktam a nagyobb FPS-től :D. Nem sajnáltam a pénzt, így is elmegy... legalább hasznosra költsem. Érdekes, hogy sok sok frissítésnek "hála" talán picit kiegyensúlyozottabb a játék. Régebben ki tudtam használni a játék gyengéit. (fegyverek sebzése, visszarúgása, túl nagy pontosság, lásd; mg42) stb. Most már jobb fegyverrel is azért nehezebb játszani. Nem beszélve a költségekről :D
  • ikarus44
    Igen valahogy, így lehet, mert ezt én is észrevettem. Bár hogy az upgrade szinttől függ-e azt nem tudom, a fegyvertől, az biztos, hogy függ, de nem csak lőfegyvertől, mert pl. a rakétavető is komolyan nyújtja a spawn időt.
  • Roger6
    Hát igen, nem volt átgondolt döntés ez..

Amúgy mitől függ, hogy milyen gyorsan tesz le egy karaktert a játék? Tehát a Deploy idő? Azt észrevettem, ahogy egyre jobban szerelem fel a Tokarev-et, egyre több idő kell, míg lespawnolok. Aztán ha LMG-s karaktert teszek le, az egy fél óra. A többiek már rég az első ponton vannak, amikor én még csak lespawnolok.

Szóval általánosságban igaz lehet, hogy a fegyver pont értéke + felszereltsége határozza meg a Deploy időt?
  • ChipKng
    Tegnap szetfikaztuk az uj interface-t, mert most 4-et kell kattintanod ahhoz, hogy megallapitsd egy varosban epp mi van/tortenik mig korabban ehhez 1 kattintas is eleg volt. Szegeny Amendeon valszeg emiatt bukkant fel hosszu ido utan TS-en es pozitiv visszacsatolas helyett sok-sok oltast kapott.
    Azt nem ertem, hogy az interface atbabralasara volt energia, de arra, hogy a war mapon torteno kattingatas utani szanaszetfagyast orvosoljak, nem... Az tovabbra is megmaradt.
  • Roger6
    Hát izéa... a grafika tetszik, de pl az, hogy amikor olvassa be a meccset, majd egy adott pont főlé megyek, és nem mutatja hogy azon a vonalom mennyi resource van - na az kurvára nem tetszik.
  • Roger6
    Új peccs van, megújult az ikon is. Nekem tetszik (az ikon, mert a játékot még nem indítottam el )
  • ChipKng
    Karakterenket mas lehet a squad nev. Ha mindig ezzel a nevvel akarsz menni, akkor ezt a karaktert valaszd ki csataba menetel elott es ehhez hivd meg a haverokat.
  • ikarus44
    Örök, amíg újra át nem nevezed. A második kérdést nem igazán értem
  • robi3
    a squadot ha elnevezem az örökös marad illetve usa-n belül mindenkivel el kell nevezzem?
  • robi3
    már megvan! bőven befér, beraktam az inf-et meg a parat is és még maradt 2 pontom
  • robi3
    milyen pont is kell?
  • ikarus44
    ha már megvan egy bizonyos pont, akkor már hozzá tudod adni szakaszodhoz, de nem hinném hogy egy para, és egy recon bele tudna egy szakaszba férni, mert a reconnek a legmagasabb a pontigénye.

A parának, meg a free fall kell.
  • robi3
    halo! kicsit beleuntam az állandó bujkálásba a reconnal, meg hiányoltam a bazookámat a félhernyómat, amit nem mondtak hogy elvesztem ha recon leszek, ezért vettem ma egy alap infantry-t illetve egy alap para-t, na most ezeket ha van rá pont akkor szabadon váltogathatom csata közben? illetve a paránál szabadeséshez kell az a bizonyos ribbon?
  • Roger6
    Heh? Nem igazán értem...

• ikarus44
    Hát van érzéke hozzá, az már egyszer szent
    Az egyik bejátszásánál, még a régi Mountain town mapon játszott, és mikor megláttam a régi O2-t, hát akkor elmorzsoltam egy könycseppet magamban. Hogy ott mekkora csaták voltak!
  • Roger6
    Vadállat
  • ChipKng
    Matziti visszatert :)

Lassan kezdem sajnalni, hogy nem videozok en is, mert igencsak latvanyos volt mikor tegnap 7 csokat rendeztem le 1 m1919-es tarral. Ehhez persze kellett az is, hogy olyan idiotak legyenek, hogy 2 kupacban tamadjanak (3 es 4 fo) es ne vegyek eszre ha megkerulom oket. :)
  • ChipKng
    3 napos veteran membership kod van: APRIL2017 ha jol tudom. Tessek felhasznalni! :)
  • ikarus44
  • Roger6
    Nyomtam ma egy meccset. Nekem baromira tetszett, hogy az éjjeli csatánál már latszanak a csillagok. Valahogy az FPS-em is javult, fixen tartotta azt - robbanás, lövések sem zavarták meg (sem zoom), mint régebben - bár én alap grafikai beállítás mellett játszom. Autó-motor irányítása is valahogy javult, könnyebb velük manőverezni. Volt valami fos training akármi meccs közben, az viszont baromi idegesítő volt (nyomj a mapra, zoomolj a mapon, gyógyítsd magad, stb), ott villogott egész mecsen.

Első meccs 4 hónap kihagyás után:
  • ikarus44
    Még nem jutottam el odáig
  • ChipKng
    Es megnezted mar az uj engine-t? Jobb lett az FPS neked?
    Az tunt fel, hogy a scope-olasnal regen ugye leesett az FPS a pincebe, ami az engine update elott egy frissitessel mar megjavult. Na most a medic update-el ismet fos lett... :(
  • ikarus44
    Úgyszintén
  • Roger6
    Én speciel 4 hónapja nem játszottam kb., de figyelemmel kísérem az újításokat.
  • ChipKng
    Ket hetig vakacioztam a foldgomb tuloldalan es azota senki sem jatszott? :P Eleg fura ez a medpack-es moka, de tetszik.
  • ikarus44
    14:22-től induló mítoszt, be lehetne építeni a taktikánkba
  • ikarus44
    Majd ránézek. Amúgy is kéne már kicsit játszani vele, mert utoljára 2016 végén játszottam vele, szóval most amúgy sem vagyok naprakész
  • ChipKng
    En megneztem. Szerintem a kep hatarozottan szebb lett. Mivel nalam az FPS maximalizalva van a vsync-hez ezert nem latok olyan jellegu visszaesest mint korabban a scope-olas kozben.
    Viszont voltak akik arra panaszkodtak, hogy 5 fps lett a jatek a legvacakabb beallitason. Minden bizonnyal kompatibilitasi gond.

Ikarus, nalad javult vagy romlott a szitu?
  • Roger6
    1 hónapja sajna semmi időm játszani, de egy percet sem. Azért remélem minden rendben a fronton, üdv a Devils Brigade-nek!
  • ChipKng
    Ma erkezik az uj render motor ami dx12-ot tamogat. Ha valaki kiprobalta mar, szolhatna rola par szot. ;)