5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ikarus44 #5285 Na annak örülök. A Spawn rendszerröl mondott valami konkrétumot esetleg? -
#5284 Spawn pontokról volt szó, mármint a változtatásokról, parákkal kapcsolatban, meg hogy ha van egy medkit a földön, és nekimész autóval, akkor miért robban fel, a fejest nem mindig adja be, tankokkal kapcsolatban volt valami (ezt nem értettem a fos angolommal). Meg még folytatódik valami az autó unlock-olásával kapcsolatban. Ja igen, és FPS droppal kapcsolatban is mondta, hogy lesz valami fixálás.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.06.09. 21:32:30 -
ikarus44 #5283 Remélem aztán jól véleményeztétek is a munkájukat. -
#5282 Beszarok, RETO egyik embere velünk beszélget a változtatásokról, meg véleményt kér a játékról már kb. 10 perce :)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.06.09. 21:18:10 -
ikarus44 #5281 :) -
#5280 A tegnapi hotfixre ma megjött a hotfix hotfixe :) -
ChipKng #5279 Miutan bevettuk Rigat es vege lett a haborunak, az amcsi klanok 90%-a Nemet oldalra csatlakozott. Jelenleg 250-en vagyunk a nemet TeamSpeak-en. :D Aki nemetezik, annak most jon a fun factor. -
ChipKng #5278 Ingyenes a RO2 ! ITT! -
ChipKng #5277 -
#5276 OKés, így 4 órával később is fosok a hangok.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.25. 20:49:33 -
#5275 Hát.. ezek az új hangok így elsőre ritka szarok. -
ChipKng #5274 Engem csak az borit ki, hogy ha RTS-en csinalod a dolgod, 10-15 perc utan garantaltan szetfagy a jatek a picsaba. Ezt nem birjak javitani tobb eve, de uj pisztolyok jonnek... -
ikarus44 #5273 Nem vagyok én olyan jó játékos, de köszi!
Állítólag készülőben van néhány új map, de az jó kérdés mikor jönnének. De az biztos, hogy csinálhatnának értelmesebb dolgokat is. Bár elismerem, hogy az utóbbi időben már mutatták a javulás jelét. Ha az optimalizácót megcsinálnák végre rendesen, akkor azzal szerintem jó néhány régi játékost visszahoznának, akik már nem játszanak, vagy csak nagyon ritkán. (Endress, vagy Erwin pl.) De én biztos visszatérnék. Bár most épp a WoWs-ben bontogatom szárnyaim -
Wikingragnar #5272 Meg jatszottam 2 evig de aza par map mar dog unalmas. -
Wikingragnar #5271 Csak tankoztam a gameban szoval nekem eddig az osszes update trash volt. -
#5270 Hát ha szerinted ennyi a Changelog, meg ilyen szar véleménnyel vagy a RETO-ról, akkor nem is értem miről beszélünk? -
Wikingragnar #5269 Jo a 222 est mar lelehet csukni es ennyi. Mar tobb eve mapokert konyorognek, armor 2.0 ert, rts map fixert, de 3 pisztoly az fontos. Ketsegtelen a reto egy elmebeteg szo szerint. Inkabb elmegyek sw battlefront 2 ozni az realisztikusabb... -
#5268 Wiking vazeg, szerinted tényleg 3 pisztolyért adtak ki egy peccset? Akkor nem olvastad a Changelog-ot, de bemásolom neked ide.
Changelog:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!CHANGELOG
WEAPONS & VEHICLES
Added new German tier 1 Pistol ‘Model 1934’
Unlocks at Tactical Ribbon grade 1
For Pilots it unlocks at Ground Support Ribbon grade 6
Added new Soviet Union tier 1 Pistol ‘Korovin TK’
Added new United States tier 1 Pistol ‘1903 Pocket Hammerless’
Moved the old tier 1 pistols to Handgun Ribbon grade 5
Buffed damage at range for Tula Tokarev 33
Improved Melee Combat:
Better melee precision when attacking
Melee while sprinting and jumping now doesn’t slow you down anymore
You can now use ‘cover’ (default key ‘ctrl’) in all four Recon vehicles, this also closes the hatches
Added new casing system
New cartridges and ejecting casings added on all weapons
You will now see the omitted casings from other players again
Heavy fighters have less drift (losing less velocity during turns) – they are now more equal in that regard
Vehicle horn sounds can now be heard by everyone again
Better precision when placing Magnet Mines
Updated the vehicle shader on the German Medium Tank Panther and the United States heavy tank Jumbo Sherman
The M1M2 Carbine magazines now show bullets in them when putting in a new magazine
Fixed default ammo equipping on slot 2 instead of 1 for vehicles with multiple ammo slots
(for tanks)
Freecam on the plane no longer allows you to look below the ground
Headshots now have a x5 damage multiplier
GENERAL ACTION GAME CHANGES
Increased sound fidelity
Added new sound occlusion system
The improved sound system creates a better difference between inhouse shooting and open area shooting. This results in shooting behind objects from your point of view will sound different and more muffled.
Fixed doppler effect not working for planes
Feedback to the player being healed (UI + AUDIO)
Buffed Medic Ribbon experience gain
Better visual difference (1st person especially) between Running and Sprinting with improved weapon holds
Objective icon improvements
Fixed paratrooper plane experience gain
Planes no longer deploy at the same spawn point when deploying at the same time (it will now correctly divide the planes over the various deploy locations)
Fixed displayed kill source when placed mines killed another player when the player who placed the mine is in a vehicle
Fixed sometimes invisible wheat fields when looking through the 8x scope
Fixed large bullet offset when shooting and moving sideways with Semi-Automatic Rifles
MAPS
Medium French Village:
Fixed flickering white texture on FenceGateA (among other places seen on C4)
Fixed a gap in the wall just below the red stairs towards Police Station
Fixed gaps in doorframe church towers
Factory:
Removed the small destructible trees
Fixed tree growing in B3 objective
Mountain Town:
Fixed gaps in wall at A2 Mountain Town
Fixed gaps under pavement in D2 Mountain Town
Forward Airfield:
Fixed Hinge floating in the air on O1
Fixed hovering crates by O3
Village Skirmish:
Fixed hovering objects on the southern deploy zone
Fixed drain pipe not being attached to house on O2
Hill Skirmish
Fixed bush inside house at deploy zone A
Encounter Depot
You now deploy in the correct direction
WAR MAP
Added airfields around Istanbul
Added airfields around Sevastopol
Fixed access point setup issue with Sant’Agata del Bianco and Libourne. They can now be correctly played.
Fixed issue with Access points not being forwarded in an ongoing mission following a skirmish
OTHER
Displayed RPM values shown in the client are now correct for all weapons. There is no change in the action game
Added Combat Badge to Soldier front page
Image size fix for the PPsh 41 images
Players queueing for lower tier missions are now told they are not eligible for that mission
Players are now bumped to the tier required when queueing for a specific mission
‘Queue on Friends’ no longer works to enter battles for the wrong faction (War)
Fixed broken duration days for Warbonds
Fixed incorrect shown expiration dates for Warbonds
Fixed dragging a weapon onto the locked 4th slot would equip it at slot 3
KNOWN ISSUES
Wrong chat channel is being highlighted after being auto-moved to the Squad Chat
Transparent dark layer is rendered on top of the soldier’s finger when looking at the in-game map
The soldier’s left hand clips into the right hand when dropping a picked up weapon
In the ‘Upgrade Vehicle’ window weapon modification markers are swapped around for some vehicles
-
Wikingragnar #5267 En annakorulnek h reto reworkolna a wart, legyen axis (nemet,olasz,japan esetleg magyar oldal japan helyett mert az pacifichez tartozik) allies oldalon pedig(orosz,amcsi,angol) igy lenne jo az rts map es a player elosztas szerintem. Eszak afrika mar ottvan a mapon hatha tervezgetik az angolokat, gondolom en. De egy patchot kesziteni 3 pisztolyert felhaborito! -
Wikingragnar #5266 Tudom hogy nemet oldalon van sok magyar, de vagy kulon jatszanak vagy jatszanak kb 1 honapig es abbahagyjak, meg total analfabetak kuldok uzenetet de visszairni nemtudnak, jatekba meg koszonni se. Ilyen ikarus fele emberkekkel jatszanek nemet oldalon, de nem sok eselyt latok ra. Emlekszek volt egy csak magyar nemet war ts mar az is kihalt, ugytudom pordy iranyitotta de nem lett belole semmi. -
ChipKng #5265 Igen, lattam Matziti atment. Csinalja az AVS-es videot. :) Amugy azt a pletykat hallottam rola, hogy regebben profi jatekos volt.
Nemet oldalon sok magyar jatszik. Heroes and generals klan kereso facebook csoportban erdeklodhetsz affelol, hogyan csatlakozz hozzajuk. Marmint milyen TS-en vagy Discort (vagymiafaszom) szerveren lognak. Szerintem csekkold le. En a helyedben a hivatalos Axis TS-re is felmennek es biztos talalsz ott is egy-ket jo arcot vagy klant akikhez hozzacsapodhatsz. -
ChipKng #5264 Igen. Talan iden kezdtek el a mokat. Ex-DBs tagok ZBv-s tagokkal, meg van talan ex-4th inf-es emberke is koztuk. Eleg sok durva arcot foglalnak magukba es szinte atcsaptak ejszakai muszakba, mert hajnalokig toltak meg hetkoznap is a mokat. Ez az ejtoernyos akcio Roma elfoglalasara is ejfel utan volt (amirol lentebb beszamoltam). Bar furcsamod megis a torok Axis klan meg Doramass vedekezett. Ok meg ebren voltak. -
Wikingragnar #5263 A sas egy uj klan? Csak most hallok roluk. -
#5262 Nem tudok róla, de a 40/10-et majdnem 4 hónap kihagyás után is meglőttem az első meccsemen war-ban SAS-ok ellen, szóval nem aggódom. -
ikarus44 #5261 Off:
Igen láttam a Pacificet is.
Off vége
Anno én is Némettel kezdtem, és azért mentem át az Amcsi oldalra, mert a többiek is ott voltak,a kik akkor még játszottak.
-
Wikingragnar #5260 En felraktam a hgt de letoroltem mert senki nem nemetezik warba, marmint itt, van mindenem usa,su,germannal de nemetet szeretem vinni legalabbis warba. -
Wikingragnar #5259 Grabo, teged hg-ban kitud filezni egy mozgaskeptelen tank? Xd -
Wikingragnar #5258 Ige, en is lattam az apr.9 et meg az elit alakulatot, fura az elit alakulatban hiaba egy oldalrol mutatta be a film a storyt megse voltak olyan szanalmasan gyengek a nemetek mint a furyban. Kerem agyfaszt kapok mikor a furyban 4 terminator allo tankkal kinyir egy ss zaszloaljat hagyjuk mar minden 2 nemetnel a filmben ottvolt a faust, 2 ralottek es a faust am bent kinyirt volna mindenkit, 3 lattad bedobtak 2 granyot bratt csicskara zart terben mondom ujra ZART terben es csak karcolas volt a fejen xd. Nemtudom lattad e ikarus de meg van a pacific cimu sorozat az is olyan mint az elit alakulat, az ilyeneket hianyolom. A regi sztalingrad film meg nalam top1, bemutatja mit eltek at a nemetek, korhu, realis. -
#5257 Matziti szovjet oldalon van, most voltam egy csapatban vele
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.18. 21:05:37 -
ikarus44 #5256 A Fury az finoman szólva kimeríti a szánalmas szót...
"armor 2.0 mikor lesz esely? Az even befut? "
Én konkrétan semmit sem hallottam felőle már jó hosszú ideje, úgyhogy szerintem ezt még a reto se tudja.
Kis Off:
"Holywoodi mese ww2 bol mar elegem van."
Sajna elég kevés jó film van mostanság, ami feldolgozná a háborút. A régebbieket kellene továbbvinni pl. Elit Alakulat, Tora, Tora, Tora stb.
Viszont a Dánok készítettek egy elég jót Április 9 a címe azt érdemes megnézni. -
Wikingragnar #5255 Irigylem a ww2 nemet tankosokat milyen jo volt mar vezetni a nagy femszornyeket+ vilagot latni a sok negativ dolgok mellett, am armor 2.0 mikor lesz esely? Az even befut? -
#5254 A Fury az tényleg egy vicc, hatalmas csalódás volt. -
Wikingragnar #5253 Van fent egy angolnyelvu film My honor was my loyalty , sajna nem talaltam feliratosan de ez a waffen ss t mutatja be, nemet oldalrol eleg jo film de magyarul jobb lenne. En meg 1 2x megszoktam nezni a regi sztalingrad filmet, szerintem a legjobb ww2 film legalabb nemet oldalrol is latunk valamit. Holywoodi mese ww2 bol mar elegem van. Pl. A fury jo estimese . -
ikarus44 #5252 Én biztos megnézem majd. Bár remélem, nem a klasszikus a "Németek bár elfoglalták egész európát, de azért itt idióták lesznek" kategória lesz. -
#5251 Tykjen hívta fel a figyelmem erre a filmre, gondoltam hátha érdekel majd valakit rajtam kívül:
-
Wikingragnar #5250 Amig nem jon ki az armor 2.0 addig jegelem a gamet. -
ikarus44 #5249 Amint lesz, egy olyan gépem amin elfut stabilan, 30 fps felett, akkor én biztos. De Chip, meg Grabo játszik még vele. A többieket nem tudom, talán még Golyofogo, de őt már rég nem láttam.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.14. 12:23:52 -
Wikingragnar #5248 Ki hng-zik meg? Lattam miket ujitottak a pachekben, hat ez az utolso 3 kispisztoly szerintem felesleges idopazarlas. Armor 2.0 at varom de ki tudja mikor jon be, sokan panaszkodnak forumon az at rambokra. Meg hat jo lenne ha fixalnak mert igy aknek van tank at az csak feleslegesen dobja ki a wf-ot. Ertem en hogy nincs meg a tankoknak a felelmetes ereje, tul konnyen kibassza egy inf. Meg hat uj map is kene, voice command, es katona egyedi kinezet customizacio, sztem sokat dobna a gamen es egy csomo vet meg new player is visszaterne a gameba. Am mostanaban Swtor-ra vagyok raalva. -
ikarus44 #5247 Üdvözlünk köreinkben! -
Wikingragnar #5246 Udv!