5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #5325 Teabagging. Magyarul "filterezes". Tudod van az a mozdulat amikor a cseszebe valaki a teafilter-t fel-le mozgatja. Ez az FPS jatekokban ugy mutatkozik meg, hogy ha kinyirnak a 'gyoztes' odaall a karaktered fole es leguggol/felall/leguggol/felall es ezt te a killcam-en keresztul lathatod. Ezzel azt uzeni, hogy a hereit a szadba logatja mint a teafiltert. Ez alapvetoen a tiszteletlenseg egyik jele. Tegnap az egyik KGB-s arc csinalta eloszeretettel. -
#5324 Hogy mi?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.06.23. 10:58:03 -
ChipKng #5323 Skacok, mennyire szokas klanok kozott a teabag-geles? -
#5322 Megértek mindent, amit mondanak, a válaszokban meg egyszerű szavakat használok, nem túl választékosan. De megértik, ez a lényeg :) -
Wikingragnar #5321 Grabo te mennyire tudsz angolul ? -
#5320 Mindig van random úgy is, hogy saját AT-imet tolom be (és így sem dob be). Azért mert pl. 12 vs 12-nél a 4-es squad-omat csak akkor dobja be, ha az ellenfélnél is talál egy hasonló méretű squad-ot, de inkább az a jellemző, hogy az egyesével random csatába tartó embereket dobálja be mindegyik oldalra. Szóval lesz 13 vs 13, aztán 14 vs 14, és így tovább, míg végül mi nem jutunk be. Ezért is utálom az 5-ös Squad-okat. -
ChipKng #5319 17 melle csak akkor dob be randomokat ha van recon/para vagy tank egyseg a csataba. Ha ti iranyitotok, ti toljatok a cuccot es eloszor csak gyalogos van bent, akkor befer mindenki es utana kell berakni a technikai eszkozoket. ;) Nagyon irritalo amugy amikor ott varunk 18-an es nehany idiota random miatt nem fer be a tobbi es a tuloldalon meg teljes klan var minket... A matchmaker eleve halalra iteli a csapatot.
Kerdes (akar Golyofogohoz is): a War victory ribbon az a generalisnal is novekszik vagy azt is bakakent kell kihuzni, hogy meglegyen mind a harom plusz parancsnoki pont?
-
#5318 Aha, jól pakolja az APC-ket, nem ma kezdte az öreg. Két fronton harcolásnak az az értelme, hogy kicsi eséllyel futsz bele jó klánba egyszerre mindkét vonalon, közepes klánnal meg 10 ember is boldogul, szerencsére az újak között vannak nagyon skilles játékosok, meg hát a régi motorosok is értik a dolgukat. Igazából csak akkor kéne osztani a csapatokat, ha maximum szám közeli ember van a TS-en, szóval 17 felett. 17 mellé amúgy is bedob random embereket, és ki fog maradni egy squad, ami 4 akár 5 ember is lehet. Így az 5 ember azalatt az idő alatt vagy belép egy csatába saját maga, vagy vár. Várakozásnak nem látom értelmét, az 5-ös squadot meg megfogja egy közepes klán. Én csak ezért gondoltam a kettős frontra. -
Wikingragnar #5317 Stagedbe kene gyakorlatozni szerintem jo otlet -
Wikingragnar #5316 Ket csapatra osztani necces lenne, mert 10 fovel plusz 10 random necces ha nemet klan jon, am az osszes mecset azert nyerjuk mert tavi beviszi az apcjet ahogy elneztem -
#5315 Tegnap le is léptem random war-t nyomni, 19-en voltunk egyetlen TS szobában. Szerintem ha legközelebb ilyen van, két fele kéne osztani a csapatot, és két ágon nyomulni. Ha 9-es csapatok vannak, az is elég effektív, és két fronton tudunk harcolni. Aztán lassacskán össze kéne ülni taktikákat is beszélni tankra. Két hete taviékkal 17 órás maratont nyomtam, ezalatt az idő alatt egyetlen vesztes csatánk volt csak., aztán elmentem aludni, mire felkeltem (kb. 6 órát aludtam), mindent visszafoglaltak. -
Wikingragnar #5314 Altalaban taviekkal szoktam tegnap 10 mecsbol 9 win -
#5313 Mondták a srácok, hogy tegnap toltad velük. -
Wikingragnar #5312 Mostanaban delelott es hajnatajt szoktam jatszani. -
#5311 Egész biztos, hogy lehet róla szó :) -
Wikingragnar #5310 Van lehetoseg ra hogy orb-n belul csinaljunk ilyen taktikat grabo? -
#5309 Lehet támadásra is használni, csak az fokozottabb figyelmet igényel. Mi ilyen szedett-vedett társaság vagyunk, csak infantry meg APC taktikánk van, de pl a DB, vagy SAS nagyon jól használja támadásra is a tankokat. Szóval simán lehet vele támadni, de mi nem szoktuk beküldeni. Ez volt minden, amit írtam, ha van taktika, akkor bárhova lehet használni ezeket a szörnyeket. -
Wikingragnar #5308 Szerintem lehetne kevesebb at fegyo ezt ellensulyozhana par letelepitett tankvadasz agyu a mapokon vagy letelepitett mg-k, mivel legvedelmi agyuk mar vannak gondolom hatha beraknak ezeket -
Wikingragnar #5307 Szerintem harcaszati szempontbol ugyanugy jo tamadasra es vedekezesre is lasd pelda, tiger 1 ugyanugy megaltak a helyuket vedelmi es front szakaszok attoreseben is. Lenyegebe a tankok valtottak le a modern hadviselesben a lovassagot. Fo szempontjuk front vedelem,attores, masodlagosan pedig gyalogsag tamogatasara szolgalnak. -
Wikingragnar #5306 A tankok akkor nemernek semmit ha forever alone modba tolod, senki nem ved de te se segited a csapatod csak mondjuk k d heroskodsz gondolom erre ertetted grabo -
Wikingragnar #5305 Itt is jo tamadasra a tank ugyanugy vedekezesre is a titok az h az infantryval kell mozogni ( ott kell lenni a boj belsejeben) es akkor nem tudnak ki atzni ha meg ki atznak akkor is tobb esely van ra h atusd a csapattal a vedelmet v megtord a tamadast -
ikarus44 #5304 Amúgy (nekem) elég poén, még mindig, hogy a Harckocsik itt csak a védelemre használhatok általánosan, még a valóságban, meg pont hogy a támadó szerepkörük miatt lettek ismertek. Bár mondjuk arra kíváncsi lennék milyen lenne a helyzet, hogyha nem lenne ennyi AT fegyó. (De talán nem is baj, hogy van ennyi, mert akkor meg szerintem, meg pont hogy a harckocsik lennének nagyon OP-k.) -
#5303 Klánnal többnyire csak infantry-t használunk, ritkán repülőt, és tankot. Ennek az az oka, hogy az esetek nagy részében támadunk, tankokat védekezésnél vetjük be, de tényleg elenyésző ezek száma.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.06.18. 16:56:51 -
Wikingragnar #5302 Este 8 fele leszek jatekba es tsen -
Wikingragnar #5301 Xd szegeny biztos kiakadt. Am warba tankozni lenne kedvem inf tamogatokent, at rambok nemerdekelnek csak ok mennek minuszba. Tegnap ocsi tigerrel ment kise szedtek az at rambok gondolom a koltseg miatt xd. Orosznal mindenem van pilot inf tankos sniper csonton megvan minden cucc meg par assault csapat. -
#5300 Tykjen kirakott egy videót, hogy Tykjen vs ORB. 62/18-as statja lett, természetesen védekezett (mint az esetek 90%-ban). Mivel azon a meccsen nem voltam jelen, imádkoztam, hogy ma összehozzon a sors vele. Összehozott, minő meglepő, ismét védekezett. Csak rá vadásztam (ahogy hallottam a Gewehr + mp40 kombót, már mentem is arra), más nem is érdekelt nagyon, meg is lehet nézni a statját.
-
#5299 Láttam, hogy írtál, de most mennem kell, 1-2 óra múlva szerintem leszek. -
#5298 ts.soviets.red - ezen belül van az ORB csatorna, ott szoktam csöveskedni. -
Wikingragnar #5297 Felveszlek ismerosnek azt majd radirok, tscimet tudsz adni? -
#5296 Hétköznap 7 után, hétvégén meg elég változó. -
Wikingragnar #5295 Sw battlefrontoztam deszarra cheateltek a gamet ilyen statok vannak benne 375-0 120-0 117-1 aimbot meg wh mukszik. Mivel megvettem szerintem feleslegesen kidobott penz volt..minden masodik mecsben kikapsz egy cheatert. -
Wikingragnar #5294 Grabo ma leszedem a gamet,atvalok oroszra waba meg benne vagyok az orb klanba ha gondolod jatszhatunk, mikor szoktal fent lenni? -
#5293 A repcsis nem szarozott (első helyezett nálunk):
-
#5292 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ikarus44 #5291 H&G hivatalos Facebook oldalán volt, állítólag fanart, de én azért jót derültem rajta.
-
ChipKng #5290 Koszi az infot! A War victory ribbon a generalisnal is tovabb fejlodik? Az amelyik a megnyert haboruk utan novekedik es a vegen command point-okat ad ajandekba. -
Golyofogo_ #5289 Tábornok esetén arra figyeljetek, hogy az a kb 4 használható ribbon ki legyen neki húzva (elvileg gyalogos egységnél simán megvan)
Illetve ribbon menet közben nem cserélhető/adható neki, ha van lerakott csapat. Így ha van veterán tagság, de war közben lejár és nincs meghosszabítás azonnal, akkor a háború végéig csak egy plecsnivel fog szomorkodni. -
ChipKng #5288 Volt par hete nalunk is. Bar sikerult eltalalnia azt a napot amikor szinte senki sem volt fent. Azert betalaltam par okossaggal. :P
Igen, az ujabb command pontokat csak akkor kapod meg. En mar egy ideje elkezdtem egy ujabb karaktert a potlasara, mert mar nekem is felnottkoru lett a kiskatonam. :) -
ikarus44 #5287 -
#5286 Hm... Elértem a 19-es szintet a katonámmal (tehát 4.000.000 xp-t gyűjtöttem össze a szinthez), de nem kaptam Command Point-ot. Tehát ezek szerint 17-es szint felett csak akkor jár a pont, ha Generálissá léptetem elő a katonámat?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.06.11. 14:40:59