Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mitől függ, hogy milyen gyorsan tesz le egy karaktert a játék? Tehát a Deploy idő? Azt észrevettem, ahogy egyre jobban szerelem fel a Tokarev-et, egyre több idő kell, míg lespawnolok. Aztán ha LMG-s karaktert teszek le, az egy fél óra. A többiek már rég az első ponton vannak, amikor én még csak lespawnolok.
Szóval általánosságban igaz lehet, hogy a fegyver pont értéke + felszereltsége határozza meg a Deploy időt?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt nem ertem, hogy az interface atbabralasara volt energia, de arra, hogy a war mapon torteno kattingatas utani szanaszetfagyast orvosoljak, nem... Az tovabbra is megmaradt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A parának, meg a free fall kell.

Az egyik bejátszásánál, még a régi Mountain town mapon játszott, és mikor megláttam a régi O2-t, hát akkor elmorzsoltam egy könycseppet magamban. Hogy ott mekkora csaták voltak!
Lassan kezdem sajnalni, hogy nem videozok en is, mert igencsak latvanyos volt mikor tegnap 7 csokat rendeztem le 1 m1919-es tarral. Ehhez persze kellett az is, hogy olyan idiotak legyenek, hogy 2 kupacban tamadjanak (3 es 4 fo) es ne vegyek eszre ha megkerulom oket. 😊
Első meccs 4 hónap kihagyás után:

Az tunt fel, hogy a scope-olasnal regen ugye leesett az FPS a pincebe, ami az engine update elott egy frissitessel mar megjavult. Na most a medic update-el ismet fos lett... 😞
Viszont voltak akik arra panaszkodtak, hogy 5 fps lett a jatek a legvacakabb beallitason. Minden bizonnyal kompatibilitasi gond.
Ikarus, nalad javult vagy romlott a szitu?
Utoljára szerkesztette: majeretanith, 2017.03.08. 12:28:55
Lehet Off a téma, de, ha szereti valaki a 2. V.H.-s gamekat és még fejlődni is lehet benne akkor majd lehet érdemes lesz ránézni. Úgy tudom nem ingyenes, de jó nagy map van benne és valami fejlődési rendszer is helyet kapott!
Videó 1
Video 2
Harc
23.-án jelenik meg steamen állítólag 10 eurós áron.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.02.21. 13:17:45
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Lopott tankal könnyű írtani a tankokatUtoljára szerkesztette: Gyilok91, 2017.02.13. 22:44:53

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.01.30. 14:53:00
Nekem a buildem a hoarder, az OHK k98 1 tárral, mp40 1 tárral, és egy wrench, amivel a baráti tankok mögé állok, megnövelve az élettartamukat 😄