5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#5365 Mostanában sok normál csatát nyomatok IRL ismerősökkel is, bár ők csakis orosz oldalon vannak, mert jóval kevesebb idejük van játszani. De ha megbeszélünk időpontot, akkor mehetünk Squad-ban együtt, akár amcsi oldalon is - persze normál csatát. -
ikarus44 #5364 Amikor időm, és fps-em engedi biztos jönni fogok. A csapat feloszlását meg sajnálom, de nem lepett meg. Eléggé köztudott volt már régebben is, hogy már akkor is sokan csak a reto nagy ígéretei miatt játszottak, nem is a játék miatt. De amikor 8-10 is összejöttünk na azok jó esték voltak -
ChipKng #5363 Nem igazan. Golyofogo szokott neha jonni Janival, aztan annyi. Grabo is haboruzik az ORB-vel, en meg a DB-vel. Devid eltunt, Balu is.
De attol meg johetsz sztem. :) -
ikarus44 #5362 A "régi" csapat még szokott játszani? Mert akkor lehet én is gondolkodóba esnék. -
#5361 Persze, egész nyugodtan. Azt nem tudom, hogy éppen kik ellen megyünk, ez elég változó, de valahogy megoldjuk majd a dolgokat. Talán hátrányként említeném, hogy mostanában nem sok időm van játszani, főleg este nincs, szóval max 9-10-ig vagyok elérhető. Az angollal gondolom nincs gondod, hiszen a DB-vel is az volt a közös nyelv, úgyhogy minden rendben lesz. -
ChipKng #5360 Na, az uj haboruba atleptem az orosz oldalra. Bar nagyon kezdetleges Viktor MIshin karakterem, ugyhogy fejleszteni kell meg, hogy hasznos is legyen, mert az SVT sem 2hk meg, es heavyset sincs :( Tegnap este mar dolgoztam az ugyon. Holnap vagy holnaputan tudok csatlakozni hozzatok Grabo mester? :) Elvi okokbol csak a nemet fronton jatszanek. -
ikarus44 #5359 Atway is csinált valódi vs. játékbeli fegyver hangokról videót. Abban is eltér némileg a Gewehr hangja a mostani állapotából. Viszont érdekes hogy a Garand hangja nem különbözött sokkban a játékbeli hangjától, és ahhoz képest azt is eléggé változtatták.
-
#5358 Megkérdeztem hivatalos fórumon, hogy vissza lehet-e állítani a régi hangokat a játékban. Erre persze jött a válasz, hogy nem, és a többi hangot is idővel update-elni fogják, szóval bekaphatom :) Azt mondták, hogy IRL mentek fegyvereket tesztelni, és így alkották meg a hangokat. Hát nem tudom bazmeg, nekem a mostani Gewehr hangja kurvára nem hasonlít ebben a videóban szereplőére:
-
ikarus44 #5357 Igen azért kérdeztem én is, mert mikor fel tudok kapni eggyet, és még fps-em is akkor... -
#5356 Nem vettem észre, nekem megy vele, ahogy #5348 is mutatja.
Viszont házban az AVS, vagy Pps-43 jobb. Sőt, egy rémálom a DP épületharcban. Minden fordulónál felemeli a fegyvert a karakter, meg ha közel jönnek, akkor is. Pfejj. -
ikarus44 #5355 Nerfeltek a DP 28-on? Mert tegnap egy srácot aki azzal játszott, egész csata alatt aláztam, MP-34-el, úgy hogy mellette volt 15 fps-em... Azért ennyire gyenge ő sem lehet, hogy zsinórban 7-szer még csak sebezni is alig tudjon, úgy hogy nekem meg az alapvető irányítás is gondot okozott. (akkor tudott lelőni mikor kifagyott a játék mert már annyira alacsony volt az fps...) -
ikarus44 #5354 Nekem is Win 10 van, de nálam az az érdekes hogy, úgy laggol amilyen kedve van a játéknak. Mert van amikor meg teljesen korrektül lehet játszani. A ping mostanában rendben van, és már néztem sok félét, hogy mi miatt laggolhat, de semmi. Az viszont érdekes hogy a CPU-t is máshogy pörgeti, mert tegnap, és ma pl. 95-98% közt forgatta, de van amikor vagy 20%-al is lejjebb van... És semmilyen más program nem szokott menni feladatkezelővel néztem már, de csak a játék húzza a procit. -
Wikingragnar #5353 Win10-el nekem epp hogy jo az fps a jatekban sose laggol be, max a ping miatt. Ja , es laptopon jatszok nem is gepen. -
Wikingragnar #5352 Egy ismeros mondta hogy felvettek egy uj 3d tervezot, meg meg egy valakit a retohoz, hogy ez miert van a tokom tudja. Igertek mar heti devstreamet is de semmi hir, a jatekosok szama csokkeno tendenciat mutat. Most azt meg elviseli az ember h semmi kontent, de hogy forumot is leszarjak, semmi devstream mi merre. Se kep se hang tema az egesz. Nagyon gyanus hogy haldoklik a jatek, es kitduja van e retonak annyi koltsegvetese h tegyen be uj contentet,mapot,jarmuvet v valamit. Am mostanaban amcsival warozok. Mar minden frakcional van mindenem kezd unalmas lenni a game. Remenykedjunk h reto csak kihuzza a jatekot a szarbol, ha lehuzna a rolot egy csomo jatekos kiakadna a sok elbaszott grind ido miatt xd -
ikarus44 #5351 Nekem teljesen random mikor. Bár az effekteknél (főleg tüzelés) általánosabban laggol be. És ilyenkor meg a hitbox is máshogy mozog. -
#5350 FPS-re többen panaszkodtak a hivatalos fórumon is, ráadásul nekem mostanában van olyan, hogy belaggol a játék 5-8 mp-re is akár. Persze csak akkor, ha éppen elém kerül egy ellenséges katona, amikor kávézok a bázison, akkor 130 fps van. -
ikarus44 #5349 Grat. Láttam is hogy online vagy, szóval gondoltam hogy aprítod is a népet.
Nekem meg pont hogy vissza kéne szoktatnom magam WAR-ra. Bár most pont Német parát húzok, szóval egy ideig még nem fogok War-ozni. Meg megint valamilyen rejtélyes okból nem volt fps-em... -
#5348 Több hónapja nem mentem egyedül WAR-t. Mindig a klánnal megyek, vagy a kis karaktereket húzom Staged-ben. Ma viszont senki nem volt TS-en, mondom nem gond, akkor nyomatom egyedül. Ez egy vesztes csata:
ikarus44: amúgy egyre jobban kezdek megbarátkozni a hangokkal. A Gewehr még mindig fáj, hogy elment, de a többi kezd okés lenni. -
ikarus44 #5347 Igen, ezeken már én is gondolkodtam, és sajnos szerintem is már tolják le a játékot. Mert azért csak új hangokra frissítést kiadni, miközben ahogy te is említetted alap problémák vannak még mindig. -
Devid-on #5346 Hol vannak a normális frissítések?Megcsinálták anno a tankoknak a festést király!És mikor adnak ki azokhoz a tankokhoz skineket amikkel tényleg játszanak?Tankokból távcsövet még mindig nem lehet használni miért is?Ígértek bipodot a fegyverhez (már mikor) az merre van?A játék alapjaival van gond (szerintem) de nem változtatnak,nem mernek változtatni sajnos hogy jobb legyen,más legyen.Már nincs közvetítés hogy mi lesz az uj frissítés (devstream) mintha már le se tojnák a saját játékukat.Lehet hogy már máson dolgoznak (jobb engine-nel) több tapasztalattal és jobb ötletekkel ki tudja -
#5345 Dehogy kövezlek meg érte. Nem rossz a hang, egyáltalán nem rossz, csak teljesen más, mint az elődje, ezt akartam mondani. Kicsit elveszett az egyedisége - a hangzásában. -
ikarus44 #5344 Most hogy megnéztem ezt a videót is, hát ja, értem miről beszélsz, megértem hogy nem tetszik. (Kicsit off lesz a téma, de a Garand-et leszámítva a többi fegyver hangja tényleg az eredetihez van közelebb. A Gewehr, meg az SVT hangja azért szinte teljesen ugyanolyan, mert a felépítésük is nagyon hasonló volt, ill. a PPD-40 is sokkal jobban hasonlít a Finn Suomi géppisztolyra, mert mind a PPD-t, mind a Ppsh-t is arról a fegyverről másolták, a téli háború után. A Garand-el szemben viszont teljesen értetlen vagyok mert a játékba eddig bent levő hangja sokkal inkább hasonlított az eredetire...) és bár most tudom hogy meg fogsz kövezni, de nekem nagyon tetszik az MP-34 új hangja -
#5343 Hát bazmeg a Gewehr43-nak, a Garand-nak, meg a Tokarev SVT-nek full ugyanaz a hangja. Brávó. Remek munka. -
#5342 Új hangok:
-
#5341 Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban hasonlít az eredeti hangokra, de megszűnt a jellegzetes MP34, Gewehr és Tokarev hang, amitől egyedi volt. Most Tokarev meg Gewehr tompa puffanás lett, nekem rohadtul nem tetszik. Tehát az eddigi színes, egyedi hangokból lett egy szürke, átlagos hangzás. Csomószor volt olyan, hogy az MP34-et csak azért vettem fel, mert baszott jó hangja volt. Az egyik legjobb hangú fegyvert volt a játékban az M1/M2 Carbine mellett.
De persze meg lehet majd szokni ezt is, csak sajnálom. -
ikarus44 #5340 A mostani frissítésben jövő új fegyverhangok ígéretesnek tűnnek. És bár tudom hogy ezért szegény Totenkopf meg fog kövezni, de én az árcsökkentéseknek is örülök. -
Wikingragnar #5339 Mikor lesz devstream? Valamit jo lenne tudni hogy mit terveznek a jovoben? -
Wikingragnar #5338 Nemetezek meg amcsi stagedbe -
Wikingragnar #5337 Mostanaban nemetrzek meg amci stagedbes -
ikarus44 #5336 4 ingyen booster---->JULYFOURTH2017 -
ikarus44 #5335 Nemrég olvastam, hogy aki steamen játszik annak lehetnek majd problémái, ezért ajánlják, hogy a böngészős változatot tegyék vissza azok akik eddig Steamen játszottak. Valaki tényleg tapasztalt mostanában negatív változást a steames verzión?
Mivel pénteken végre leérettségiztem lehet kicsit aktívabb leszek a játékban. Össze szoktatok még állni? Vagy már végleg feloszlott a kis csapat?
Másik: Ez a járműves kedvezmény egész pofás volt. kb. egy moci áráért megvettem a legfejlettebb karakteremnek, a Harleyt, meg a Jimmyt.
-
ikarus44 #5334 Már próbáltam azt is, de sajna nem oldotta meg. Ma viszont 6-7 csatát játszottam, és most pl kibírta.
Viszont ezzel szemben, (nem tudom, hogy csak nálam-e,) de még mindig probléma van a hitbox-al, mert mind tegnap mind ma elég gyakran mintha egy teljes testtel lett volna odébb tolódva. Mert pl. mikor közvetlen közelről telibelöttem a srácot, és éss mögötte láttam ahogy porzott a fal becsapódó lövedéktől... Szóval ez miatt le is tettem a Springfieldről. Még szerencse, hogy csak 41k-t dobtam ki érte, és nem az eredeti összegét. -
#5333 Staged Battle volt amúgy, Parát húzok. -
ChipKng #5332 Van egy tippem mi a bajod. Ha egy ideig jo az FPS, majd leesik, akkor van ra esely, hogy a grafkartyad hutese bekrepalt. Neha nem art porszivoval a ventiket kiporszivozni.. Csekkold le.
Nem, az nem tartozik koze. :)
Amcsi oldalon? Ejha. :)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.06.25. 19:39:03 -
#5331 Ejjha, kivel futottam össze:
-
ikarus44 #5330 Kihasználva az 55%-os discountot megvettem a Springfield-et, és bár alap de így sem olyan rossz fegyver ez. Csak kár hogy az fps-em megint bemondta az unalmast a csata felénél, így sajna nemigen voltam hatékony :( -
#5329 Jajaja, ez igaz -
ikarus44 #5328 " vagyis remélem a késelés, meg a camperek felrobbantása nem az. "
Csak amikor te csinálod, ha veled csinálják akkor az -
#5327 Én ilyenről nem hallottam még, nem is láttam, hogy ilyet csináltak volna. Mondjuk a KGB-ről el tudom képzelni, van pár retard benne. Mi idiótaságokat szoktunk csak csinálni, mint pl. pont húzásakor folyamatosan lövünk egy ajtót, bejáratot ahányan vagyunk, természetesen az ellenféltől elszedett fegyverekkel (suppressing fire - elég érdekes, amikor 5-6 MG42-es egyszerre elkezd tüzelni), vagy amikor a templomban vagyunk, akkor 99%-nál mindenki leugrik az emeletről, meg ilyen baromságok. Soha nem használtam ilyen tiszteletlen dolgokat, vagyis remélem a késelés, meg a camperek felrobbantása nem az. -
ikarus44 #5326 Én még nem találkoztam vele, de mivel pl. Kotton is előszeretettel csinálja, sajna valószínű terjedni is fog. Egyébként én is tiszteletlenségnek érzem.