5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    Igen kettő kell H3-ból heavy-re.
  • ChipKng
    Az fura, mert emlekeim szerint a heavy-ket 2db H3-al el lehet intezni ezert volt a legkoltseghatekonyabb megoldas. A sticky ellen viszont nem menekulsz. ;)
  • Wikingragnar
    Tiger 1 re meg meg szerencse h 3 h3 kell xd, valamelyik nap 2 ot pakoltak ram es maradt negyed hp-m
  • Wikingragnar
    A waron a jatek ugy mukodik ha randomokkak vagy, nem eleg h 18 enemy de 17+ bojkottalo idiota random is rasegit a ribbon huzas war bonus miatt....
  • Wikingragnar
    Csipa medpacra visszaterve ertem arra, az eleg gaz ha pl. Egy terepen ahol egy ko fedezeked van figyel a csipa kepes rad varni 30 percet meglo medpac elhasznalod megint meglo utana mit csinalsz? Mountain town c oldali reszre ertem mikor c3 at tamadjuk. Altalaban mindig csipa camp van.
  • Wikingragnar
    Tankozasra visszaterve, main tankos vagyok grabo is tudja, nem ugy jatszok h kedvem tamad kurjuk el a tank assault teamot, ha van tank enemy nalam alap, ha nincs es tamadunk alap, inf tamogatas like blitzkrieg, ha vedunk akk is, atkelohelyek folytonos ellenorzese vet tankos vagyok de egyedul lebomlassza az agyam h vert kell izzadni waron a randomok miatt, ertem en vedenek de kikurnak a rambok, tudod a tamogatas oda-vissza kell h mukodjon kulonben szart se er.
  • Wikingragnar
    Foleg h kijott a dunkirk film xd linkeljetel el retonak a filmet es lesz brit frakcio, jo otlet?xd
  • Wikingragnar
    Az egy dolog h kerdezik, de nem csak igergetni kene volt a fixre 1,5 evuk, a nep morzsolodik. Tudom , latom steam, es steamchart mindent elarul. Az a baj retoval nem pofazni igergetni kene hanem tenni. Mondom marcius ota -2000 jatekos, jol halad a reto a strucc strategiaval. En altalaban inf tamogato tankos vagyok megyek a bollyal, a gond az h mellettem all 5-6 nemet de az at rambokat siman elengedik mellettem. Grabo mondta klanszintet, nemet oldalon kihalt 1-2 magyarral tolom ha ok is lehuzzak a rolot a jatekban akkor enis, ha nemlesz kontent szintugy, nincs miert maradni, esetleg ha beraknak a briteket akkor raszannek a jatekra +1 evet, contentekkel lehet csak jatekosbazist epiteni, fejlesztes,fejlesztes,fejlesztes. Nem pedig zsido mod penzhajcsar kiszipojozo strategiat folytatni. Ott a wt hetente van valami. Chip tudod retonak nagy kihivas egy szobanyi studio felhuzasa. Bar ne iteljunk elore, talan a nagy szelcsendben megfordult a fejemben, h reto lehet elorukkol valami ujdonsaggal es csak felakarja hecceltetni a jatekosokat. Mindenesetre briteket betennek szamomra jo csalogato lenne, es meg sokaknak meg eszak afrika ikonikus sivatagi harcai, sivatagos map like el alamein v tobruk.
  • ChipKng
    Nemregiben megjelentek a reto emberkek teamspeak-en es kerdezgettek a nepet, hogy mi a baja a jatekkal. Tudtommal mindegyiken ott voltak (nemet es oroszon is).
  • ChipKng
    Huu, mennyi minden hangzott el mig nem neztem ide. :D

En szeretek tankozni es semmi bajom az AT rambokkal mert en is gyakran AT rambozok. Bazooka-val infantry fist vagy mi ezusttel 2 hit egy nyamvadt light tank es egy tank destroyer is. Klannal akkor hasznalom ha TS-en kozben megbeszeltem a tobbiekkel hogy megvedenek ha kell. Ha harom AT rambo jon ram, az tiszta nyereseg, mert az azt jelenti hogy mig nalunk en nem vagyok a ponton, az ellenfeltol 3 hianyzik a foglalashoz. Az ilyeneken at szoktunk gazolni mint a galambszaron es 6 perces meccsek lesznek 1 vonalrol torteno foglalassal. Mire kettot pislantanak mar el is buktak a meccset. Szoval a tankozas nem csak ugy megy hogy most tankozni tamad kedvem hanem ugy, hogy felmerjuk van-e egyaltalan szukseg ra es ha igen, nagyon atgondoltan csak a megfelelo feladatra (pl ellenseges tankok eltakaritasara ha eppen azok miatt akad el az atkeles).

Medic csomagot rengetegen hasznaljuk. Nem tudom mi a bajod vele. 1 hites csipa megcsip, gyorsan bekotozod magad a fedezekben. Az ideg szetbassza ot meg, hogy nagynehezen eltalal 200 meterrol de nem tud kinyirni pedig valag idot/penzt koltott az 1 hites szarjara. :P Orom olvasni a sok onjelolt kempelo rinyalasat, hogy szuntessek meg a hs-gold-ot.

A jatek ott romlott a legtobbet, hogy nem hasznalhatod szabadon a karaktereidet (AUX seat). A legnagyobb baromsag. Igazi mereg. Csomo bug van a render engine-ben, de helyette jonnek a kis pisztolyok. Wow.

Az uj spawn rendszert is eri panasz, mert span campelesre kenyszerit a gyozelem erdekeben.

Megnoveltek a headshot hitbox-ot. Csodas lepes! Elobb kapok 100 meterrol fejlovest egy mp34-el minthogy szimplan csak eltalaljam az illetot egy elrabolt csipas fegyverrel! Ez kesz nyomor...

Nem tudom vettetek-e reszt ejtoernyos tamadasban? Olyanban ahol csak ejtoernyosok vannak tamado oldalon. Azt a bughalmazt ami ott van!!! 18-an nem fernek be 2-3 gepbe, ezert 'deploy penalty' van amig az elsok ki nem ugralnak a gepekbol... Ez meg kevesbe baj. De mikor lespawn-olsz a levegobe random modon es ejtoernyot se tudsz nyitni, hanem ongyilkossag lesz a vege, na az a mereg a javabol. Ez kb 10 spawn-olasonkent megesik.

Akik meg komolyabban toltak (tehat nem csak az FPS resszel) azok meg az RTS map orbitalis hibai miatt vannak kiakadva. Az megfosabb mint az FPS.. Es mar a mobile commander sem mukodik vagy 3-4 release ota.

En mar csak azert jatszom ezzel a jatekkal mert sok joarc ismerosre tettem szert es jo veluk csapatban jatszani, de ha elfogynak teljesen (mert elegge kopik a nep), akkor en is leallok mert randomban egyedulallo farkaskent ez a jatek csak bosszusag. Szerintem...
  • Wikingragnar
    En is igy gondolom. Komolyan mondom az alap koncepcio ok, de a fejlesztocsapat kivegzesre melto komolyan ciganytelepen okosabb embereket talalni xd . de hat mit varunk dánok, szegenykek meg a ww2 be se kavartak sok vizet, rogton lecumiztak a nemeteket, utana meg az amcsikat.
  • ikarus44
    Én is abban bízom, hogy észhez kapnak majd, mert tényleg nagyon gáz ami az elmúlt kb. 1,5 évben történt. Szerintem lassan, már azzal többet érnének el, ha visszaállítanák, a mondjuk 2 évvel ezelőtt játékállapotot, és minden játékos kapna kárpótlást az elvesztett dolgaiért.
  • Wikingragnar
    Latod release ota se kavart nagy port hogy huuuu de nagy game, nem valami nagy jatekoscsalogato strategiat alkalmaz a reto.
  • Wikingragnar
    Nem tudom de ha reto nem csinal valamit gyorsba ennek a jateknak gatyarotty lesz. Csak marcius ota idaig -2000 jatekos, ha igy haladnak 2 ev es akkor meghal a game, szo szerint kinyirjak a sajat jatekukat.
  • Wikingragnar
    En anno heavy set h3 stg combot hasznaltam, mindenre jo volt..
  • ikarus44
    Igen ezt én is tudom, de nekem kényelmesebb az hogy van egy több funkcióra is használható karakterem. Nomeg, mivel hogy nincs fps-em így is mindig megesznek gyalog vs gyalog küzdelemben

"En is igy csinaltam anno, mar nem anti tankozok, en nem folytatom a cancerkodast arra ott a tankerem"
    Mostanában egyáltalán nem játszom harckocsival, inkább a gyalogokat fejlesztem, ezért maradok a gránátnál.

"am te is tudod ikarus milyen volt endresekkel meg most a game, osszehasonlithatatlan. "
    Sírom is vissza azokat az időket...

Nem. Bár mostanában nem is sűrűn játszom, mert sajna már most lassan minden felhúz, mert ugyanilyen online-stratégia játékokat játszom többségében.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.07.24. 22:13:48
  • Wikingragnar
    Az a baj sok felesleges szarokra basszak el az idot, eroforrast a komolyabb dolgok helyett.
  • Wikingragnar
    Vicces ez a medic update, waron senki nem hasznal, en se arra ott a kocsi box v amire rakom... Ennyi erovel reto adjon meg camokat, ezek a hasznos updatek xd. Camok es colors..
  • Wikingragnar
    Akkor mar nem mind1 amirol brszeltem tegyenek be anti tank inf classt. De a retonak annyi agysejtje sincs mint egy marek agyoncsapott lepkenek.
  • Roger6
    Tudod azt mondják, ami mindenre jó, az valójában nem jó semmire. Gyalog vs gyalogot elveszted, mer hiányozni fog az a badge. És hidd el, semmi nem olyan fontos a játékban, mint gyalog vs gyalog küzdelem - pontok elfoglalása, bevédése.
  • Wikingragnar
    Ikarus veletlenul nem warframezel? Hng utan ha agyfaszt kapok azzal allitom helyre az agyi idegrendszerem.
  • Wikingragnar
    En is igy csinaltam anno, mar nem anti tankozok, en nem folytatom a cancerkodast arra ott a tankerem, am te is tudod ikarus milyen volt endresekkel meg most a game, osszehasonlithatatlan.
  • ikarus44
    Ez a vegyíthetőség tényleg érdekes dolog, mert pl. nálam is úgy vannak a fő gyalogok (mind Amcsinál, mind Németnél, ruszkinál nincs fejlett karakterem) hogy a fegyvernek egy géppuska (amcsi BAR-ra lett cserélve a nerfelt M1/M2, Német MG 34-re lett cserélve a szarrá nerfelt 42-es)
    Mellé anti-tank gránát+dynamite lover (Így 6 gránát van nálad össz)+medic kit, így gyakorlatilag teljesen összeolvasztottam az akár 3 karakter is igénylő feladatköröket egy karakterre, emellett van para+harckocsizó is, és mivel csipát amúgy sem szeretem, meg fps-em sincs hozzá, így azt nem is kell.
  • Wikingragnar
    3-4 fos nem 34
  • Wikingragnar
    Komolyan, nemet oldalon klan szint? Ez valahol meghalt 2015-2016 ba. Az osszes nagy nemet klan ment amcsiba v oroszba, akik maradtak, 34 fos squadokba toljak a 18 fobol, mivel main nemetes vagyok tudom , nemet klanok vagy szetfoszlottak v kileptek es nemjatszanak tobbe. Erre ratett a reto az rts unbalancejeval leginkabb. Egyszoval nemet oldalon nincs klan , 3-4 fo klanmartalek nem nevezheto klannak.
  • Wikingragnar
    Hat kozelebe lehet jutni , a jatekban nem ismerrk egy pontot se tankossal ahol szinte 360 fokban vedhto lenne rambok ellen a tank, en ugy csinaltam reg a tank kozelebe leteszem a kocsit, nem motort mert a kocsi halkabb es odaig elgyaloglok, eszre sem veszi es siman rarakhato. Picit idoigenyes de megoldhato. Szoval a tankozas egy horror, ha tankosokat olod nem is az infet bolygatod, akkor is radjonnek a rambok, es kurvaszer 1.menekulj 2. Figyelj a rambokra 3. Enemy tankosokra. Egyszerre 3 dologra kell figyelni, lehetetlen...
  • Roger6
    Hát ha te motorral odaérsz, akkor azt a tankot nem fedezi senki. Én klán szintről beszéltem, amikor figyelnek egymásra, nem random idiótákról, aki beállnak az erdő szélére lövöldözni úgy, hogy még egy lapáttal is szétszedem a tankot. Plusz H3-asból ki tud szállni a tankos ha meghallja az elsőt, bazooka +fast reload-tól nem.
  • Wikingragnar
    Most am a rambok miatt waron pz1 hos lettem, at rambo credit vampirt csinalt belolem a game.
  • Wikingragnar
    1 ugy kene fixelni az anti tank rambokat h legyen egy assault team , rts en es maga a class mint anno 2013 ban, hogy miert vettek ki maig nem tudom, nem ertem van egy jo dolog amit csinal a reto utana elbassza.
  • Wikingragnar
    Bocs az iras jelekert de fos a tablet billentyuje
  • Wikingragnar
    Csak egy tanacs tapasztalat, a retardalt nemetek sose vedik a tankot, tudom. Meg ha ign ( ergo en szoktam) ha rgyedul ded a tankot (ott vagy a kozeleben) ha egyszerre 3 rambo jon nem tudsz mit kezdeni.
  • Wikingragnar
    H3 effectiv tudom en azt hasznaltam, motorral 1 sec alatt rarakod elindlni se tud, alap elore bekeszited h rarakd utana 1 sec kesz , meg boromon is tapasztaltam nem tudsz elmenekulni az ellen se. Talan stiky meg rpg elol igen, de zooka h3 ellen tuti nem, tul sok a hegy , akadaly, lassuak a tankok. Ha nem vetted eszre a reto nem szereti a tankereket ezert van zookafesztival, levettek az at item arat. Gg nagy fix latom ez a fix a rambok ellen, komolyan mondom a retotol agyfaszt kapok.
  • Roger6
    Én csak örülök neki, ha a német vet-ek ilyeneket használnak, simán darálható mindegyik. Plusz egy war-ban ha klán ellen vagy, te nem jutsz egy tank közelébe, hogy ráaggasd a H3-at, hanem már előtte leszednek. Bazook-ával meg bokorból küldöd őket, ahol meg sem látnak szinte.
  • Wikingragnar
    Csak nem benak ha a vet nemet tankosokat mondjuk egy mecsbe warba, 30-40 tankot kiszednek 18 oroszbol 16 anti tank rambozik, waron nemet tankossal ellenuk nem azt nezem h segitsek a csapatomnak, hamem azt mint a horrorfilmekben mikor jonnek a rambok, es nem egy jon nem , nem, egyszerre 3 jon ram bazookas rpg-s h3 as. Viccesek.
  • Roger6
    Hát ez max a balfékeknél alap. Nincs értelme, logikátlan teljesen. Nincs fast reload = light és medium is úgy otthagy, hogy bottal ütheted a nyomát. Ha nincs Iron Fist, még inkább otthagy, mert nincs plusz sebzés, tehát még egy bazooka kéne bele. H3 csakis heavy-re, de H3-al negyed annyira sem hatékony az ember, mert oda kell menni fél méterre a tank mellé, amit már alapból meghall egy valamire való tankos, és nem lesz időd felpakolni kettőt rá. Plusz ha kiugrik, te SVT-vel mozgás közben nem találod el sűrűn, amíg ő egy kispisztollyal ledarál fél mp alatt.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.24. 21:33:22
  • Wikingragnar
    En mar lattam olyat is h magic h3 al 1 el kiszedte a lightot, gondolom explosive meg iron fist gold.
  • Roger6
    Aki ezt csinálja, az meg egyáltalán nem effektív, ezért pont, hogy dicsérni kéne őket, hogy milyen bénák.
  • Wikingragnar
    Ezert vagyok rakenyszerulve a "credit drainer" tankos buildemre, a rambok miatt.
  • Roger6
    Két badge: fast reaload, és Iron Fist. Bazookával nem lősz ki egy light-ot, ha nincs fast reload-od, plusz nem elég bele a két bazooka.
  • Wikingragnar
    Te nem de sok cancer orosz ezt csinalja, (tapasztalat)