5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ChipKng
    Stg44. MP41, Kurcz is mehet ha tavcsoves buzizast akarsz, mint az uj emberek 99%-a. :D
  • DarkHorSe
    Nemeteknel melyik fegyvert erdemes megvenni?
  • ChipKng
    Ma valszeg nem, mert sorozni megyek es nemtom mikor vegzek, de nelkulem jobban boldogultok, mert nem kajabalom tele a TS-t "spottoljatok a tankot!" meg hasonlo hulyesegekkel. :D
  • Devid-on
    Ma lesz parti? :D Megfogsz tisztelni a jelenléteddel?
  • ChipKng
    Mindezt azert kapom mert feka vagyok, mi? :P
  • ChipKng
    Az elejen elegge egyeni a kuzdes, aztan ha beenged mar a haboruba ott talan lehet csapatmunkazni ha egy generalis eppen nem bassza el az aranyokat. :P

Jah, penz es pont gyujtesre Staged-ben a "Skirmish" -eket kell csak kipipalni, mert azok par perc alatt lemennek. Segitsegukkel tobb lovet/pontot lehet gyujteni ugyanannyi ido alatt.
  • DarkHorSe
    Na lenyomtam 20 csatat, van 40 ezrem, elegge lassu a fejlodes, kapok 1 csataert 3-4 ezret aztan ha valami elromlik azt javitani kell az -8 ezer( granatnal volt ilyen, nemis hasznalom mar)

Nem olyan rossz jatek, egynek elmegy de semmi kulonoset nem latok benne. Talan a daily questek hianyoznak belole, vagy valami lehetoseg arra hogy szerezz lovet mert ez igy baromi unalmas hogy megyek a kezdo fegyverrel azt farmolom a lovet aztan 100 meccs mulva vehetek egy valamit. Ja es mindig a németek nyernek :D
  • Devid-on
    Már ha hajlandó velünk játszani egyszerű játékosokkal :D Tegnap is könyörögni kellet neki hogy gyere már be a csatába.Erre bejön a felénél és még a végét se várja meg hihetetlen
  • Roger6
    Így is ő hozza le :)
  • Devid-on
    Az ellenfélnek írni nem tudsz,mert akkor elszabadulna a káosz :D .És akkor Chip-nek kéne lehozni a meccset :D
  • ChipKng
    "T" billentyu.
  • Roger6
    Menüben kell bekapcsolni valamit, de fogalmam sincs, a csetet nem nagyon figyelem, mert túl sok az idióta.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.07.13. 10:33:56
  • DarkHorSe
    Hogy lehet mindenkinek irnI? a tabbal nem csinal semmit
  • Roger6
    Ha jól tudom, minden fegyver és jármű elérhető real money nélkül, innentől meg türelemjáték az egész. Ha van időd játszani, meglesz minden. Ha nem.... nos hát akkor vagy fizetsz, vagy ez nem a te játékod.
  • DarkHorSe
    Na utanaolvastam, mindenki azt mondja hogy a walker update ota p2win lett, meg nem lehet semmit elerni rendesen. Megnezem :D
  • Devid-on
    Persze hogy nem kaptam meg :).Éljen soká ászlán!!!!!!!PEdig össze gereblyéztünk nem kevés pontot
  • DarkHorSe
    Koszi majd ranezek holnap
  • Roger6
    Tök ingyen is el lehet vele szórakozni, nyilván lassabban fejlődsz, grind-olni kell a fegyverekért (de mindegy, hogy fizetsz érte, vagy ingame mekeresed a rá a zsetont, ugyanazt a fegyvert kapod), de nekem nem érné meg befizetni.
  • DarkHorSe
    ez meg beta? mennyire p2win a jatek?
  • ChipKng
    Hat Dev, en nem kaptam meg a pontokat. :( Es te? ~1400 veszett karba... kurva maintenance...
  • Sherman0070
    Am ebben az új frissítésben kissé átalakult a fejlesztési rendszer.
  • Sherman0070
    Ezt már nem veszik el tőlem :D Vettem szép barna színű német ruhát belőle :D
  • Sherman0070
    Ha bug akkor gyors elköltöm :D
  • ChipKng
    Nekem is. Lehet vmi bug volt. Mondjuk tegnap feltunoen sokat vont le egy meccs utan... csak pislogtam, hogy WTF?
  • Sherman0070
    A játék miért térített vissza 750 goldot nekem?
  • ChipKng
    Van itt meg mazohista? :)
  • ikarus44
    Ez általában a németekkel szokott lenni. Nálunk (Német) semmi lives, viszont a túloldalon 700+ lives...
  • ChipKng
    Csak en erzem ezt problemasnak? :D
  • Roger6
    Sajna nem leszek aktív mostanában. :(
  • ChipKng
    MA vki? :)
  • LookUsArts
    koszi
  • Devid-on
    Belépsz a játékban jobb felül a menü pontba kiválasztod a REDEEM VOUCHER és oda beírod hogy::ID2015
  • LookUsArts
    lehet ingyen premiumot szerezni? Nekem is
  • ChipKng
    Gyere meccselni! :D
  • Alien69
    Nekem mind1, mert most így 71 nap a prém tagságom.
  • Devid-on
    Nincs mit de nem 16 hanem 06.Úgy hogy toljátok neki :D
  • Alien69
    THX
  • Devid-on
    ID2015 <---- 1 napos veterán nap JÚL.I6-ig felhasználhatő
  • Devid-on
    Ahogy megismertelek azt tartogasd csak másra :)
  • ChipKng
    Hu de jo! Koszi. ;) Mar majdnem telesirtam a parnam. :D