5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #1438 Stg44. MP41, Kurcz is mehet ha tavcsoves buzizast akarsz, mint az uj emberek 99%-a. :D -
#1437 Nemeteknel melyik fegyvert erdemes megvenni? -
ChipKng #1436 Ma valszeg nem, mert sorozni megyek es nemtom mikor vegzek, de nelkulem jobban boldogultok, mert nem kajabalom tele a TS-t "spottoljatok a tankot!" meg hasonlo hulyesegekkel. :D
-
Devid-on #1435 Ma lesz parti? :D Megfogsz tisztelni a jelenléteddel? -
ChipKng #1434 Mindezt azert kapom mert feka vagyok, mi? :P -
ChipKng #1433 Az elejen elegge egyeni a kuzdes, aztan ha beenged mar a haboruba ott talan lehet csapatmunkazni ha egy generalis eppen nem bassza el az aranyokat. :P
Jah, penz es pont gyujtesre Staged-ben a "Skirmish" -eket kell csak kipipalni, mert azok par perc alatt lemennek. Segitsegukkel tobb lovet/pontot lehet gyujteni ugyanannyi ido alatt. -
#1432 Na lenyomtam 20 csatat, van 40 ezrem, elegge lassu a fejlodes, kapok 1 csataert 3-4 ezret aztan ha valami elromlik azt javitani kell az -8 ezer( granatnal volt ilyen, nemis hasznalom mar)
Nem olyan rossz jatek, egynek elmegy de semmi kulonoset nem latok benne. Talan a daily questek hianyoznak belole, vagy valami lehetoseg arra hogy szerezz lovet mert ez igy baromi unalmas hogy megyek a kezdo fegyverrel azt farmolom a lovet aztan 100 meccs mulva vehetek egy valamit. Ja es mindig a németek nyernek :D -
Devid-on #1431 Már ha hajlandó velünk játszani egyszerű játékosokkal :D Tegnap is könyörögni kellet neki hogy gyere már be a csatába.Erre bejön a felénél és még a végét se várja meg hihetetlen -
#1430 Így is ő hozza le :) -
Devid-on #1429 Az ellenfélnek írni nem tudsz,mert akkor elszabadulna a káosz :D .És akkor Chip-nek kéne lehozni a meccset :D -
ChipKng #1428 "T" billentyu. -
#1427 Menüben kell bekapcsolni valamit, de fogalmam sincs, a csetet nem nagyon figyelem, mert túl sok az idióta.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.07.13. 10:33:56 -
#1426 Hogy lehet mindenkinek irnI? a tabbal nem csinal semmit -
#1425 Ha jól tudom, minden fegyver és jármű elérhető real money nélkül, innentől meg türelemjáték az egész. Ha van időd játszani, meglesz minden. Ha nem.... nos hát akkor vagy fizetsz, vagy ez nem a te játékod. -
#1424 Na utanaolvastam, mindenki azt mondja hogy a walker update ota p2win lett, meg nem lehet semmit elerni rendesen. Megnezem :D -
Devid-on #1423 Persze hogy nem kaptam meg :).Éljen soká ászlán!!!!!!!PEdig össze gereblyéztünk nem kevés pontot -
#1422 Koszi majd ranezek holnap -
#1421 Tök ingyen is el lehet vele szórakozni, nyilván lassabban fejlődsz, grind-olni kell a fegyverekért (de mindegy, hogy fizetsz érte, vagy ingame mekeresed a rá a zsetont, ugyanazt a fegyvert kapod), de nekem nem érné meg befizetni. -
#1420 ez meg beta? mennyire p2win a jatek? -
ChipKng #1419 Hat Dev, en nem kaptam meg a pontokat. :( Es te? ~1400 veszett karba... kurva maintenance... -
#1418 Am ebben az új frissítésben kissé átalakult a fejlesztési rendszer. -
#1417 Ezt már nem veszik el tőlem :D Vettem szép barna színű német ruhát belőle :D -
#1416 Ha bug akkor gyors elköltöm :D -
ChipKng #1415 Nekem is. Lehet vmi bug volt. Mondjuk tegnap feltunoen sokat vont le egy meccs utan... csak pislogtam, hogy WTF? -
#1414 A játék miért térített vissza 750 goldot nekem? -
ChipKng #1413 Van itt meg mazohista? :) -
ikarus44 #1412 Ez általában a németekkel szokott lenni. Nálunk (Német) semmi lives, viszont a túloldalon 700+ lives... -
ChipKng #1411 Csak en erzem ezt problemasnak? :D -
#1410 Sajna nem leszek aktív mostanában. :( -
ChipKng #1409 MA vki? :) -
LookUsArts #1408 koszi -
Devid-on #1407 Belépsz a játékban jobb felül a menü pontba kiválasztod a REDEEM VOUCHER és oda beírod hogy::ID2015 -
LookUsArts #1406 lehet ingyen premiumot szerezni? Nekem is -
ChipKng #1405 Gyere meccselni! :D -
#1404 Nekem mind1, mert most így 71 nap a prém tagságom. -
Devid-on #1403 Nincs mit de nem 16 hanem 06.Úgy hogy toljátok neki :D -
#1402 THX -
Devid-on #1401 ID2015 <---- 1 napos veterán nap JÚL.I6-ig felhasználhatő -
Devid-on #1400 Ahogy megismertelek azt tartogasd csak másra :) -
ChipKng #1399 Hu de jo! Koszi. ;) Mar majdnem telesirtam a parnam. :D