Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HnG_HUN_Guderian_1.0_Setup.exe
Kb. 5-10 emberrel számolok egyelõre, régi motorosok BF1942, CoD, WoT, stb.
Tudtok adni egy linket, ahol le van írva, mit hogyan?
Pl. hogyan tudunk mondjuk egyszerre öten becsatlakozni egy csatába, hogy tudunk saját egységet szervezni, mozogni a nagy térképen, ilyesmi.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Megint más: A jövõben új battleresolve lesz linkelek egy prototípust, ez még finomodni fog. Jó, mert le lehet nézni melyik egység milyen értéket fog képviselni. EZ még nem végleges érték és nincs is jelenleg a játéékban. Valamikor majd bekerül. http://www.heroesandgenerals.com/media/BattleSolverDemo/BattleSolverDemo.html
Asztali gépen nem vettem észre, bár lehet ott is eset az FPS, csak mondjuk 60 -ról 40-re, amit azért nem szoktam megérezni 😄
Este kipróbálom újra asztalin bekapcsolt FPS számlálóval, ha ott nem produkálja ezt, akkor a notebook a ludas.
Játszom még egy keveset, tovább csökken.
Egészen 9-10 FPS -ig.
Ennyire optimalizálatlan a játék, vagy van rá valami trükk?
Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem tudok csatlakozni a játékhoz????
Egyszerûen nem adja ki a "start battle" gombot......
Nincs eldöntött korszak, hogy mennyiben játszunk. Minden build elég erõsen variálta eddig a játékmechanikát. Én például nem szeretek smg,mg-el játszani. Szeretem a puskát mind a kettõt. Sajnos jelenleg muszáj automatát használni. Ugyanakkor remélem nem kerülnek bele olyan fegyverek amiket alig használtak (sticky-t kivenném úgy ahogy van. E8-at nagyon ritkára csinálnám).
A fejlõdés is nagyon kezdetleges úgy ahogy mondod engem annyira nem zavar régen egy fps-ben se volt xp meg egyebek mégis élveztük. Engem a stat se érdekel. Van, hogy egy percig az ajtót, ablakokat lövöm csak azért, mert látom a társakat ahogy arra mennek és tudom, hogy van bent ellenfél és fedezem õket. Nem találok el senkit, pontot se kapok mégis hasznos tud lenni.
Nem szabad elfelejteni nagyon béta ez még. Kis csapattal, viszont majd minden héten vettek fel embereket mostanában.
Nem kellene sok, csak így ez kevés.
A medve nem játék.
A. baromi gyorsan használódnak
B. a javításuk mint az eredeti ára
C. annyit nem hozol össze jelenlegi árakon, hogy profitot termelj elit cuccossal úgy, hogy random csaták vannak, random pingekkel.
Megoldás?
Balance, ha már 1944re tették a játékot. MP44 alap, STG44 fejleszthetõ. (Ugyanúgy Tommy alap, és mondjuk az M50 fejleszthetõ.)
A pingekkel is csinálni kellene valamit, vagy ha már nem tudnak vele mit kezdeni, akkor a sérülésekkel. Eltalálod a kezét? Lelassul. A lábát? Lelassul. Haslövés? Pl. elvérzik ha nincs medic, stb.
Ez így még a WOT randomját se üti meg, mert ott a szívás mellett móka is volt és fejlõdtél. Itt ha szívsz, ölsz, akkor se fejlõdsz.
A legjobb fejlõdést én mostanában a War of the Rosesban tapasztaltam. Totál korrekt az egész Conquer módban. Pontokat kapsz a ha megtartottál, elfoglaltál valamit egy idõre, és ha visszafoglaltad. Pontok járnak ha öltél, gyógyítottál, gyõztes csatáért, még vesztesért is, ha lejár az idõ, és nem nyert totálisan az ellen. stb. Vesztesként sem kellett félned, mert úgy is jött az XP, fejlõdtél, stb., sõt, már azt is díjazzák, ha ott vagy és CSINÁLOD A FELADATOT, nem pedig csak vadászod idióta módjára az ellent.
A medve nem játék.
Bicajozó katona biztos, hogy nem lõtt le. Valószínûleg más szedett le. Itt sûrûn kell használni a fedezékeket és néha úgy össze tudnak keveredni a vonalak, hogy mindegy hova bújsz valaki lát.
Hozzáteszem, hogy ez egy nagyon béta verzió jelenleg. Nem BF3 féle már készenn van valójában csak még nem annyira kék féle teszt.
Itt tényleg azért kellünk elsõsorban, hogy teszteljünk, mint ahogy a neve is mondja. Itt jön az én tippem miszerint egy-egy fegyvert unlockolnak a build-ben. Az ez elõttiben volt egy olyan "bug", hogy bárki hozhatott távcsöves fegyvert egy csatába, most meg az történt, hogy bárki hozhat mg-t már az elején. Mindkét félnél ugyan az van az mg-k darálnak. Ugyanakkor szerintem, most nem valami jó a tank/gyalogos arány se. 16 fõ a maximum egy oldalon, amibõl gyakran 4-5 harckocsizó ez szerintem eléggé rossz arány.
A következõ build rendelkezni fog egy idõjárást mutató opcióval is, hogy tudd melyik csatában milyen idõ van. Jelenleg roppant bosszantó a köd vagy az éjszaka számomra is fõleg, hogy sokat repülök.
Véleményem szerint ez egy remek játék lesz, de egy év minimum kell még neki.
Rám ne számítsanak, ha 6 szintet kéne várnom ahhoz, hogy automata Thomson-ra tegyek szert induláskor, ne valami elhullott amcsitól kelljen lenyúlni, ha épp eljutok odáig.
A grafika szintén egy halom sz@r, by the way, a láthatóság totál káosz, egy fûszál ha belóg elém képes kitakarni a pixel-jeivel a kép 90%-át.. hát nem, 2013-ban mások az elvárásaim egy MMO katonai Fps-nél.
Ennél az Operation Flashpoint is többet tudott, pedig az még 2000 elõtti.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Alapból csak Recon tud K98Scopeot, más nem. (USA vonalon detto.) Repülõs és tankos most már alapból csak pisztolyt hoz magával, de az indulás pontokon van puska v. páncélököl, stb.
A medve nem játék.
Amúgy a különbözõ karakterek különbözõ fegyverzettel is rendelkeznek? Vagy hol lehet azt megnézni, hogy hogy tudok pl távcsövet tenni a K98-ra? (Tudom, mocskos sniper-ek).
Browning-ot meg az ellenség támogató lövésze tud magával vinni?
Ennek mi értelme van? Meg egy fûszál mögé elbújik egy egész hadosztály. A grafika totál bugos, néztem youtube videókat tankosokról, oda az életbe nem lõnék be ahol õk valami infra-szemmel ellenséget láttak.
Se mozgás, se semmi, odaver egyet és valami felrobban..
LEfeküdni lehet valahogy, vagy gyárilag csak térdelni tudnak a versenyzõk?
Az mekkora már, hogy ha eltalálok valakit mondjuk deréktájon az ugyanúgy fut tovább mint a bakkecske, sõt visszakézbõl nekemjön és leszed.
A Browning egy halál, 10-bõl 9-szer azzal szednek le. A Spawn kemping elterjedt itt is.
Nekem ez jelen unbalanced állapotában nem több mint egy 2. vh-s Battlefield..
Ja és még valami, kiraktak a hivatalos oldalra egy összefoglaló leírást, hogy mibõl is fog állni a 'First Blood' vagyis az 'Elsõ vér' (magyarul kicsit hülyén hangzik) tutorial kampány. Itt megtaláljátok a hivatalos cikket
http://youtube.com/indieGoTV
pl.: [
Köszönöm szépen a segítséget!
@Volfram42: - Elõre is, köszönöm szépen a segítséget. A mai napon ráérek, úgyhogy fordítani fogok ezerrel, amíg meg nem unom. 😊
A mai nap (csütörtök) folyamán este 7 óra fele megbeszélést tartunk TS3-on a Heroes & Generals Squad összeállítása miatt. Szóval, aki szeretne részt venni egy magyar H&G csapat életében és aktív játéktevékenységet folytat (és rendelkezik megfelelõ csapatvezetõi tapasztalattal), kérem, hogy jelenjen meg. Továbbá akinek nem jó a 7 órai dátum, az nyugodtan keressen meg TS3-on, egész nap fent leszek.
TS3 elérhetõség:
szerver: ts.aucomp.hu
szerver jelszó: sumbulda
---
szoba: Heroes and Generals squad kezdeményezés
szoba jelszó: asd
ezt bevállalom 😊
És köszi, hogy ezt is elkezdted.
A magyarosítással kapcsolatban még eszembe jutott, hogy ha van rá kedved akkor lehet magyarosítani a wiki-t is. Már van angol, német, finn, szlovák része is.
Sziasztok!
A minap elkezdtem a Heroes & Generals Wiki fordítását, de úgy hiszem, hogy elég nagy fába vágtam a fejszémet, mert elég sok oldal van és kevés a szabadidõm. Szóval, ha valaki fordítós kedvében van és jól tud angolul, nem mellesleg van szabadideje, akkor azt nem bánnám, ha besegíteni (legalább 1-2 oldallal).
A magyarosított wikit itt (http://bit.ly/10NrfzK) érhetitek el és ha bármi gondotok van, írjatok. Ja még valami, a H&G-s felhasználótokkal tudtok belépni a wikibe és a magyarosított oldalak a /hu végzõdést kapják. Csak vigyázzatok, hogy ne az eredetit szerkesszétek át! De ha kell írjatok és felmegyek TS-re és megbeszéljük, mit hogyan kell. (TS3 elérhetõség az elõbbi posztomban)
Várom a jelentkezõket! 😊
U.I.: Mellesleg igaz, hogy finnül, lengyelül, szlovákul és németül már elérhetõ a wiki, szóval mi se nagyon maradjunk le. Amúgy csodát ne várjatok, nagyon kezdetleges, még csak a "Frakciók" és a "Kezdeti lépések" (címei), azon belül a "Rendszerkövetelmények" érhetõk el magyarul.
Elõször is azzal kezdeném, hogy mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! (B.Ú.É.K.)
A másik, hogy a minap felkeresett a ЯOR multigaming vezetõje és elmondta, hogy szívesen fogadna egy Heroes & Generals squadot a közösségében, továbbá biztosítottak számunkra egy TS3 szobát is (elérhetõsége lentebb). Csak az a bökkenõ, hogy nem tudom elvállalni a csapat vezetését idõhiány miatt, így csak a squad összeállításában segédkezek. Úgyhogy lelkes és aktív játékosokat keresek a squadba, továbbá tapasztalt vezetõ egyéniségeket (csapatvezetõket). A lényeg, hogy aktív játékos légy.
Ha mindez megvan benned, jelentkezz a facebook oldalon (üzenetben) vagy TS3-on (ha fent vagyok, nicknevem: PetX).
TS3 elérhetõség:
szerver: ts.aucomp.hu
szerver jelszó: sumbulda
---
szoba: Heroes and Generals squad kezdeményezés
szoba jelszó: asd
Még egyszer B.Ú.É.K.!
A magyarosítással kapcsolatban még eszembe jutott, hogy ha van rá kedved akkor lehet magyarosítani a wiki-t is. Már van angol, német, finn, szlovák része is.
Még valami, végre nyertünk a szövetségesekkel. Öt napon át fent voltam reggel hatig, hogy ts-en a tengeren túli játékosokkal tudjak együtt mozogni és meg lett a gyümölcse. Kellet ez már nagyon ennek az oldalnak.
Megéri, de csak akkor ha hosszabb távon is akarsz játszani.
Ennyi elõnye már volt, hogy a Square Enix lett a kiadó. 😊
Én is kaptam betakeyt, ColdF néven találtok meg, ha valakinek van ideje játszani, keressen nyugodtan 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Plusz a böngészõs (flash) részét is le szeretném majd fordítani, ezért i kellene nekik írnom. Sajnos még nem szántam rá magamat, de szerintem téli szünetben sort kerítek rá. Viszont van 1-2 dolog ami aggaszt. Nem minden szöveget enged a játék lefordítani. Vagyis, pl. a betöltõképnél az alsó "Loading..." feliratot úgy tudtam, csak lefordítani, hogy belenyúltam a flash (.swf) fájlba és átírtam lokalizálhatóra. Nem tudom, hogy ez mennyire érthetõ, no de a lényeg, hogy bele kellett nyúlnom a játékba és mondhatni egy legális/tolerálható módszer. A legdurvább amit át kellett szerkesztenem az a "Briefing" azaz eligazítás menü volt, mely 4 buttonból (nyomógomb) és 4 shapebõl (képbõl) áll. A képeket át kellett photoshoppolnom és a gombokhoz is hozzá kellett nyúlnom. Ugye ez se túl legális, gondolom értitek. Szóval ezért is adtam ki telepítõvel a magyarítást és nem küldtem be a szerkesztõségnek.
Végszó: Kicsit hosszú lett, no mindegy. Lényeg, hogy hivatalosan is ki akarom adni a magyarításomat, igaz még nem tudom, hogy hogyan, de már sokat ötleteltem róla, hogy hogyan is lehetne. Ha van valakinek valami tippje/ötlete azt szívesen fogadom és remélem, hogy nem lesz semmi baj a hivatalos kiadással.
(Még egy megoldható dolog, ha veszel goldod ami 10euró 2500 darab az több mint egy millió credit. Akár azt is lehet, hogy veterán státuszt veszel 1500 kerditért ami 3 hónapra jó és a maradékot beváltod. Persze resetnél mindent visszakapsz úgyhogy megéri a veterán, fõleg mert több kreditet kapsz+egy badge ami jól jön. )
Egyébként a repülés még nincs nagyon kidolgozva sõt inkább alig.
Azért egy két tippet adok ha oldalt választasz akkor stílust is, mint minden más fegyvernemnél. Ha Axis-al vagy akkor mehetsz me-109-el amin csak egy bomba van viszont több a hp és jobb a gépfegyver vagyis inkább vadász dogfight-ban le fogod gyúrni az ellent, ha nem pro. Allied oldalon két bombád van egyszerre és inkább bombázó vagyis nem olyan jó dogfight-ban. Az Axis oldalán van, de csak kezdetben, mert abszolúte meg lehet szokni, hogy a két bomba nem középen van ezért ha célzol akkor elsõre a bal oldali oldódik ki így kicsit jobbra kell tartani.
A bevonási pontoknál újra lehet tölteni a gépet ha leszállsz, általában egy kis fészer mellé, de néhol trükkösebb a dolog. Amire oda kell figyelni, hogy felszálláskor van amikor egy fûcsomó vagy kõ vagy nem tudom mi, megtekeri a gépet és felcsavarodhatsz a közeli fáknak. Ilyenkor szoktam is anyázni. Ki kell tapasztalni és akkor nincs már gond. Skirmish és Airport térképen nicns feltöltõ hely!
Fontos! Ha azt veszed észre, hogy van légvédelem akkor ha az illetõ egy m55-ben ül nincs nagy gond ki tudod manõverezni alacsonyan és nem sérülsz nagyon, viszont ha flakvierling 38-al lõnek akkor menekülj, mert 3 találat vagy és robbansz. Ugyanakkor az AA-k hitbox-a bugos van, hogy 3 bombát dobsz rá mire pukkan és szinte instaspawnol az új.
Az új build-ben a bevonási pontokra is raktak AA-t persze pont a leszálló pálya közepére. Jó mert nem férsz el és ha van egy szemfüles ellen akkor le is darál a földön. 😊 Összesen 12 AA van most a városi térképen. Sajnos nehéz most repülni. Remélhetõleg változtatnak rajta.
Megint hosszú lett bocsi.