Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tévedtem, az a 12. volt.
Már vége a 11.-nek. Nyert az axis.
Vége allied win. Ahogy este többen megbeszéltük maradunk a War for Europe 2 szerveren most ott a 11-ik háború megy. Aki akar velünk játszani oda csatlakozzon. Ja és páratlan háború úgyhogy szövetségesek leszünk.
aszt szeretem vona kérdezni hogy mi ats3 szero mert végignésztem mindent és nem találom + amit atál hg az nem jó mert nem talál olyan szerot!!!!
Tripla lesz. Van szerver!
Na erre nem válaszoltam. Megteszem most. A kézigránát sebzi az APC-t, de kicsit. A könnyû tankot is sebzi minimálisan. Szerintem túl kicsi a robbanóköre, lehet ne nagyobb, mert sokszor hiába dobod be a szobába nem hal meg aki bent van és ez valamennyire röhej szerintem.
Nem értem félre, de a legtöbb kérdés az, hogy miért nincs benne "rendes" sniper.
Menj át amerikai oldalra és azt fogod észrevenni, hogy a garand egy vacak és a kar98 kiszed 200m+ távolságról is amikor tekersz a biciklin. Az ellenség fegyvere amivel megöltek mindig jobb mint a tied, mivel megölt. Tudod, mint a szomszéd fûje. Én mind a két oldalon játszom és én a kar98-at imádom ha lehet azt használom olyanokat lehet vele lõni, hogy magam is meglepõdöm. A mostani játékosok még a késre is távcsövet tennének sajnos.
Igen Cromac Mac Art nagyon jól mondja kell pisztoly. Nem gyõzöm hangsúlyozni másoknak is, hogy ebben a játékban a pisztoly is fegyver. Nem csak arra van, ha nincs más. A mauser gyorsabban lõ mint a garand 3 lövés bárhova vagy egy fejlövés és kész (A fejlõvés mindig halál mindennel, kivéve ha nagyon messze van akkor a gépfegyverek és a pisztoly már nem biztos, hogy elegek). Egyszerû a formula 100 az életed és a fejlövés háromszoros szorzót ad. Ez a fegyverlista és írja a sebzéseket: http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Weapons
ecio1999: Sajnos ezt nem tudtam értelmezni, de megpróbálom. Amit adtam cím jónak kell lennie le is teszteltem gyorsan.
pirdi: Türelem csinálják ahogy tudják.
Menj át amerikai oldalra és azt fogod észrevenni, hogy a garand egy vacak és a kar98 kiszed 200m+ távolságról is amikor tekersz a biciklin. Az ellenség fegyvere amivel megöltek mindig jobb mint a tied, mivel megölt. Tudod, mint a szomszéd fûje. Én mind a két oldalon játszom és én a kar98-at imádom ha lehet azt használom olyanokat lehet vele lõni, hogy magam is meglepõdöm. A mostani játékosok még a késre is távcsövet tennének sajnos.
Igen Cromac Mac Art nagyon jól mondja kell pisztoly. Nem gyõzöm hangsúlyozni másoknak is, hogy ebben a játékban a pisztoly is fegyver. Nem csak arra van, ha nincs más. A mauser gyorsabban lõ mint a garand 3 lövés bárhova vagy egy fejlövés és kész (A fejlõvés mindig halál mindennel, kivéve ha nagyon messze van akkor a gépfegyverek és a pisztoly már nem biztos, hogy elegek). Egyszerû a formula 100 az életed és a fejlövés háromszoros szorzót ad. Ez a fegyverlista és írja a sebzéseket: http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Weapons
ecio1999: Sajnos ezt nem tudtam értelmezni, de megpróbálom. Amit adtam cím jónak kell lennie le is teszteltem gyorsan.
pirdi: Türelem csinálják ahogy tudják.
Már fél órája mennie kéne.
volfram42 hol van az a ts3 szerver mert ööö beirom amit atál hg-én atál ts3 szervert az nem jó mert nem talál olyan szerot :3
Az a baj, hogy utána az MP marha jó, de nem puska. Ez a szar. Az amerikaiak gyorstüzelhetnek és pontosan egy puskával, a németek pedig tölthetnek, mint egy idióta, mert néha egy fejlövésbõl se hal meg az ellen.
A medve nem játék.
ja nem egyszerû Kar98-al, pláne épületharcokban foglaláskor. Amint összegyûlik 8000-9000 credit-nyi pénzed, azonnal venni kell oldalfegyvert, Mauser C96-ot(félautomata pisztoly 10 lõszerrel a tárban) na az már elég jól használható a közelharcokban.
Köszi.
Ne értsd félre, én nem a veszély elöl akarok elbújni, de jelenleg azt vettem észre, ha a gyaloggal úgy megyek, mint egy sniperrel, több a killem, ráadásul megtisztítottam a terepet a foglalóknak, köztük magamnak is. Bár az is csoda, hogy valamit eltalálok ezzel a fegyóval. Ez a német puska borzalmas, kellene rá távcsõ. Az amcsik fejlövéssel szednek le futás közben, biciglirõl, motorról, APC-rõl, én meg akkor lövöm fejbe, ha felém fekszik vagy mellettem gugol. Anno BF-ben szanitéc voltam rengeteget. A tank crew használható?
Ne értsd félre, én nem a veszély elöl akarok elbújni, de jelenleg azt vettem észre, ha a gyaloggal úgy megyek, mint egy sniperrel, több a killem, ráadásul megtisztítottam a terepet a foglalóknak, köztük magamnak is. Bár az is csoda, hogy valamit eltalálok ezzel a fegyóval. Ez a német puska borzalmas, kellene rá távcsõ. Az amcsik fejlövéssel szednek le futás közben, biciglirõl, motorról, APC-rõl, én meg akkor lövöm fejbe, ha felém fekszik vagy mellettem gugol. Anno BF-ben szanitéc voltam rengeteget. A tank crew használható?
Hiába törölsz bármit is, nem kapsz vissza pénzt. Az alap katonádat azt hiszem nem is lehet törölni.
Assaut team jelenleg nem hoz semmi hasznot se, a következõ utáni build-en (Irwin) már fogsz kapni at-k utánis. Meg fog jelenni egy harmadig pénznem ami csak arra lesz.
Recon jelenleg az egyik leghaszontalanabb kaszt a játékban. Biztos jó érzés a fetrengeni valahol jó messze a veszélytõl, de ezzel nem halad a csapat.
Lesz fontos funkciója a tervek szerint. Ez a felderítés lesz, de sokak bánatára ez sem takarja a fetrengést.
Assaut team jelenleg nem hoz semmi hasznot se, a következõ utáni build-en (Irwin) már fogsz kapni at-k utánis. Meg fog jelenni egy harmadig pénznem ami csak arra lesz.
Recon jelenleg az egyik leghaszontalanabb kaszt a játékban. Biztos jó érzés a fetrengeni valahol jó messze a veszélytõl, de ezzel nem halad a csapat.
Lesz fontos funkciója a tervek szerint. Ez a felderítés lesz, de sokak bánatára ez sem takarja a fetrengést.
Kérdés:
-Ha a kettes szintû gyalogomat törlöm, visszakapom az értékét, vagy ingyen lehet csinálnom, monjuk, egy snipert?
-Assault team hoz pénzt? Mire érdemes spórólni? Jobb fegyverre vagy több helyre vagy jobb assault team-re?
-Ha a kettes szintû gyalogomat törlöm, visszakapom az értékét, vagy ingyen lehet csinálnom, monjuk, egy snipert?
-Assault team hoz pénzt? Mire érdemes spórólni? Jobb fegyverre vagy több helyre vagy jobb assault team-re?
Tudom, de megadok minden esélyt. Naív ember vagyok. 😊
ac, lene, vok, campaing, háboruba, 2 ten, jáca, tod, szeron, stb.
good luck Volfram mester <#idiota>#idiota>
good luck Volfram mester <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ha ac ts3 szerver nevet akkor én szivesen megyek!!!!
Az a helyzet, hogy mor munkaban vagyok azert sincs ekezet, telefonrol irok. Holnap leszek es a megadott ts3-on fent leszek ha kell szivesen segitek mindenkinek, de vagyunk tobben azon a csatornan. Lepjetek fel batran lesz aki segit.
meg ö olyan kérdésem lene hogy bent vok a játékba és van olyan hogy campaing hogy csatlakozok be a háboruba???
volfram42 lehetséges lene hogy 2 ten menjünk jácan tod hogy te be invelsz és 2 vagyunk 1 szeron????
volfram kösz de nagyon ez nagyon jó játék kösz 😄 😄 😄
Most lett open beta es nagyon sokan vannak. Ugyanakkor meg el a +2 differenciaszabaly. Igy nehez csatakba bejutni. Remelhetoleg kedden jon uj build es javitanak a dolgokon
Sziasztok volna nekem egy problémám nem igazán olvasgattam a játék után de megtetszet így hát letöltöttem egyetlen egy problémám lenne regisztráltam meg minden asztalon rá megyek a play heroes and generals ikonra és böngészõbe nyitja meg bejelntkezek viszont egy csatába se enged be
Volt ido amikor be lehetett jutni koddal is. A Pcguruhoz is jart. Gondolom arra van, de most mar open ugyhogy mindenki regelhet azt hagyd uresen azt kesz.
hello én mikor be szertnék regizni a játékra akor van olyan hogy promocios kod oda mit kell beirni??? pls vki mondja meg elöre is köszönöm
Próbálgattam.Mindegy!Akkor tolom így!😊Azért köszönöm!
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Meg nem optimalizalt a jatek. Probalgasd a grafikai beallitasokat, hatha ott lesz a ludas. Jobb otletem nincs, sajnos.
Üdv!Az a problémám, hogy sok pályán eléggé lemegy az fps-em.Nincs esetleg valami Ati driver vagy valami?Vagy egyéb ötlet?
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
engem egyébként az Iron Fronts: Liberation 1944 háborús szimulátorra emlékeztet a legjobban.
Na mentem egy skirmish-t hát sajnos még mindig rambók hada szaladgál mindenhol. Amikor meg elveszem az mg-t a kezébõl és leirtom a fél szakaszukat akkor meg nem tetszik nekik. 😊
A játék closed béta állapotában már régóta próbálható, de nagyon limitáltan. Én Augusztusban kezdtem úgy, hogy júniusban kértem kulcsot, akkoriban még alig osztottak. A Bradley build alatt kértem és a Dietl-re kaptam azaz majd két hónapot vártam rá. Hivatalosan még most is zárt, de hamar kapsz kulcsot az open azt jelenti, hogy azonnal kap bárki. Nincs megjelenési dátum még és írták sose lesz kész a játék. Ez inkább egy mmo vagyis nem hagyják abba a fejlesztést. Ez a fejlesztés üteme elvileg: http://www.heroesandgenerals.com/community/development/road-map
Annyira a CoD és a Bf az etalon hogy minden játék az akar lenni na ezt untam meg az évek alatt... hallod ez a játék mikor lesz teljesen elérhetõ? azaz amikor lesz vége a bétának? Mikor jelenik meg? Nem ígértek semmit? Azt se tudom mióta lehet játszani így openben... a youtubeon reklám felületen vettem észre hogy már letölthetõ, korábban meg hallottam hogy jönni fog ez a játék és a reklámból felismertem hogy ez az...
Igen engem is eltantoritott az fps-ek vilagatol a bf3 es ez hozott vissza. Egy hete azert hanyagolom, mert sajnos tul nagy az unbalance jelenleg es kicsit untam. Allied oldalon meg nagyjabol egy magyar se akar harcolni. Azert meg visszaterek. Szerintem megvarom az uj buildet. Jo latni, hogy egy picit elenkebb a forum is.
Nem azért mondom de még így bétában is tökre élvezetes a játék... metódusa és irányíthatósága, megjelenítése teljesen eltér a CoD és Battlefiedektõl... Leginkább a Medal of Honor Airborne-ra hasonlít, csak hogy ez sokkal élethûbb. Azt hittem hogy megutáltam egy életre az FPS mûfajt de ez a játék bebizonyította 2013-ban hogy van még remény és jövõ!
Volt valami bug. Ma jott is ra tapasz. Ugyanakkor kint vam az eheti bulletine erdemes olvasgatni. A Hansen mar teszteles alatt nagyjabol es az Irwin buildet csinaljak. Ujra remenykedem, hogy kedden jon valami.
Mit ír a crashlog?
Engem a töltésnél mindig kidob egy Crashlog-gal. De miért? aki tudja, az írjon már.
Nem csak az hanem hogy sokan nem fogják fel hogy ez olyan lesz mint a World of Tanks és ez azt jelenti hogy nagy mínusz és kockázati tényezõvel indítanak kapásból.... nem értik meg hogy teljesen más pénzbõl dolgoznak és nem tudnak úgy haladni a játékkal mint más normál lemezes "meg kell venni" játéknál... WoT-nál is minden tök lassan alakult ki...
Sziasztok!
Ez a játék nem rossz. 😊 Én egy kis ilyen totál ellazulós lövöldének érzem. Az olyan emberkék meg, akik csak rohangálnak és aztán meghalnak ne csodálkozzanak, hogy meghalnak. Miért kell egy játékban ekkora hecce cárét csinálni, hogy lelövik? Egy háború ilyen és nem pedig olyan, mint az airsoft vagy a paintball.
A grafika nekem tökéletesen megfelel. Mondjuk az tényleg vicces, hogy amikor bicóval mentem, akkor egyszer csak véletlen elkormányoztam a bicajt, akkor belementem a kõbe és meghaltam a semmitõl. xD Vicces.
Kissé bugos dolgok vannak benne, de hát ezért is van a Bug report. Remélem beleteszik az STG 44-et, mert azzal lehetne rendesen, akkor darálni. 😊
Ez a játék nem rossz. 😊 Én egy kis ilyen totál ellazulós lövöldének érzem. Az olyan emberkék meg, akik csak rohangálnak és aztán meghalnak ne csodálkozzanak, hogy meghalnak. Miért kell egy játékban ekkora hecce cárét csinálni, hogy lelövik? Egy háború ilyen és nem pedig olyan, mint az airsoft vagy a paintball.
A grafika nekem tökéletesen megfelel. Mondjuk az tényleg vicces, hogy amikor bicóval mentem, akkor egyszer csak véletlen elkormányoztam a bicajt, akkor belementem a kõbe és meghaltam a semmitõl. xD Vicces.
Kissé bugos dolgok vannak benne, de hát ezért is van a Bug report. Remélem beleteszik az STG 44-et, mert azzal lehetne rendesen, akkor darálni. 😊
Hivatalosan még zárt béta, de már mindenki kaphat kulcsot. Amikor jön a nyílt béta akkorra akarják telepakolni tartalommal. Ezért is várunk tûkön ülve, hogy mi lesz. 😊
Tudtommal ez még csak closed beta, az open beta csak tavasszal jön.
Open Betaval játszok és nagyon kellemes, csupa jót mondhatok el, látok jövõt a játékban! Fõleg hogy nincs konkurenciája....
Sajnos ez a legnagyobb baj, hogy tele van kezdõkkel és össze-vissza rohangálnak. Pénteken chatben leosztottam pár gyereket, már nagyon ideges voltam elküldtem õket az auto-generated csatába. A srác, vmi Refrigeratorminator folyton írta chatben, hogy mennyira imádja ezt a játékot, meg hogy élethû meg minden, de nem tud harcolni, mert láma. Az ilyen miért jön be? 1/18-as statja volt. Csak pazarolja az értékes életeket. Áhh tele van gyökerekkel. Nem tudom mi lesz Open Beta-nál, de remélem csinálnak vmit a kezdõkkel...
Azért elszomorít az idióták száma itt is. Minden hülye gyerek recon akar lenni, de amikor megkérem, hogy lõje már le a légvédelmet akkor képtelen rá, pedig csak egy ülõ embert kéne becélozni. A hab a tortán, hogy a tank se lõ oda, mert minek nem õt lövi hanem a repülõket. Amikor meg az ellen tankja kilövi akkor meg sír a szája, hogy miért nem bombázom ki. Hihetetlen. Sokat kell még a játéknak fejlõdnie, de félek a játékosok nem alkalmasak ugyan erre. Jobb lenne az elõfizetõs módszer nem szabadulna be a sok gyerek.
Eddig ez nem jött elõ, remélem ez az új bug azért van, mert belerakták a több játékosszámot illetve az is lehet, hogy titokban tesztelnek elvégre béta teszt. 😊
A mai nap a Saint-Dizier-i csata egy kicsit bebuggolt és egyszerre 60-an játékos küzdött a csatamezõn (30vs30). Még az a szerencse, hogy nem a skirmish pálya volt, viszont a ping alacsonyan maradt. Sajnos a háborút elbuktuk, mivel kifogytunk az életekbõl. <#gonosz3>#gonosz3>
Képek a csatáról
Képek a csatáról
Hát nincs optimalizálva a dolog az biztos, de gyere fel a lentebb írt szobába és akkor segítünk szívesen, ha tudunk.
az miért van, hogy belépek Tutorialba és laggol rendesen pedig a gépigény alapján nem hogy a minimum, de az ajánlott gépigényt is meghaladja a gépem...