5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#1478 nekem a rekordom az volt 1-2 hete, hogy bekerultem a csataba, es mar dobta ki a csillagokat, hogy osztalyozzam....megtettem :D
ez tenyleg rohadt idegesito, hogy 5-7-10 percet varsz, es akkor ilyen lefutott csatakba dob be. -
#1477 Ja, ezt ismerem amúgy. Mindig ha valami ellen van az ember, addig OP, de ha ő megy vele, akkor szar. :) Én azt tapasztaltam, hogy nehezebb a németek ellen, ez egy saját vélemény, nem kell egyetérteni vele természetesen. Amiket írtok, az viszont általános, nem frakció függő. A hülye fasz minden nemzettel hülye fasz, és belegyalogol az aknába, vagy éppen kilövi a lőszert nemzettől függetlenül. 134-2000-es csata is olyan, amibe bárhol bármikor beledobhat, nemzettől függetlenül. Pár napja volt egy 25 MÁSODPERCES csatám. Bedobott a játékba, spawnoltam, futottam 10 métert, és vesztettünk. Fasza. -
ikarus44 #1476 szerintem meg pont hogy a Wehrmacht katonáival a legnehezebb nyerni, mert a csatáim 80-85%-ban, kb. 134-2000 a lives arány az ellenfél javára, másik 5-6 %-ban mikor esetleg hajlandóak a tábornokaink megfelelő utánpótlást biztosítani akkor pedig az undorítóan OP bolsevikok ellen vesztünk, mert a fegyvereik is sokkal jobbak, (ami elég érdekes...) és mert az Amerikaikhoz, hasonlóan minden csatában vannak tankjaik míg nekünk soha. És akkor marad 4-5% ami sikerélmény. Hát köszönöm, hogy megint nem a Németek ellen van a játék mert azért ilyen csaták után másra nem igen tudok gondolni. -
#1475 jo, majd mutatok neked legkozelebb olyan print screent ahol csupa vereseg lesz. pre alfa ota jatszom vele, tudom mi a helyzet. -
#1474 Igen, a mellékelt print screen is pont ezt támasztja alá. Ja nem. Hülyék mindenhol vannak, ahogy németeknél is, úgy máshol is, szóval ez nem érv egyáltalán. -
#1473 ez azert eros tulzas. nemeteknel is van gazdagon az idiotakbol. a lerakott akna mar messzirol latszik, meterre pontosan ki van irva a helye, de csak azert is atgyalogol rajta, meghal, majd 3 perc mulva megismetli a mutatvanyt.
indulasnal radfutyul, megallsz neki, majd baszik beszallni, inkabb tovabbkocog....ha 1 jarmuben geppuska moge kerul addig lo mig ki nem fogy a loszer, szoval semmivel sem jobb a nemet oldal. mindemellett rengetegszer olyan csatakba rak be ahol 70 vs 800 az arany...ezzel mar kezdhetnenek valamit.
-
#1472 Ez igaz, németekkel nem kihívás. :) Amúgy mindig próbálok a gyengébb félhez csatlakozni játékokban. Akár CS-ről van szó, akár erről. -
ChipKng #1471 Azokkal nem kihivas nyerni. Ott nincsenek olyan tuskok akik a defense map-on, mikor foglaljak O2-t azt kiabalja, hogy segitsenek neki A2-t elfoglalni... :P Mikor buktuk O1-et is, megdicsertem ironikusan a bandat, hogy "legalabb az A vonal a mienk", erre uzeni nekem, hogy ok legalabb harcoltak, mikozben en voltam a masodik legeredmenyesebb a tablazaton. Neem, nem o volt az elso.
(Termeszetesen gratula azert kijar neked! ) :)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.07.17. 09:36:18 -
naci uralom :D -
Devid-on #1469 Jó hogy -
ChipKng #1468 Sot, ha ma este kedved tartja 9 korul kergethetjuk a nemet/ruszki tankokat egy-ket sticky bomb-bal. :) -
ikarus44 #1467 Én pl. mind a 3 nemzettel játszom.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.16. 11:14:13 -
#1466 Itt az urak Ámérikában, én Oroszban + Ámérikában. -
Devid-on #1465 Mindegyik oldalon vannak magyarok.De én pont nem és ami fontosabb hogy Chip se német hanem amcsi.De ez csak 2 ember erről az oldalról úgy hogy ennyit tudok nyilatkozni :) .De amúgy németekkel biztos vagyok benne hogy többen játszanak (magyarok) -
#1464 Miert melyik oldalon vannak a magyarok? -
Devid-on #1463 Akkor mi se fogunk nagyon együtt játszani :) -
#1462 Német oldalon vagyok :) -
Devid-on #1461 Azon belül?Amcsi?Német?Orosz? -
#1460 kacsakapitany neven megtalaltok -
#1459 Jo, eloszor elszopok lvl 5ig aztan addig kitalalom, elozo karimnal az alap fegyot fejlesztgettem, de szerintem hulyeseg volt :D -
#1458 Ezt Neked KELL eldönteni! Milyen karaktert akarsz csinálni! Illetve, az smg közelhaci fegyó, azaz, menj foglalni, vagy védd be, a rifle meg inkább kempelgetős. Ha pénz kell, akkor csinálj egy repcsis karaktert is, azt SMG-re vidd, felesleges a rifle. Habár, én pl a pilótáimnak pisztolyt adok, gránátot, meg javító kulcsot (ráadásul még akár goldért is megveszem, ha soká tartana kiglindelni). Ha van lehetőség, leszállok, és javítom a repcsit. -
#1457 Na kezdtem egy ujat :D smg vagy rifle? -
ChipKng #1456 Amcsikkal vagyok es nekem is felajanlotta a tellermine megvasarlasat pl. ;) -
#1455 Mondjuk kinyírta az enemyt, és felvette tőle? -
#1454 mondjuk ugy hogy kifullozta oroszt es generalba valtott es fegyoi depoba mentek -
#1453 Nyilvan :D Hogy lehetett nemet vs amcsiban olyan hogy az ellenfelnel volt ppd? vagymicsoda -
ChipKng #1452 Karomkodtal a chat-en? Kellett megmondanom a "T" billentyut!! -
#1451 majd ha megjelenik rendesen elkezdem :P
Legyen 3 mapnal meg 1 jatekmodnal tobb :D es ne kelljen tul sok orat belenyomnom hogy elerhessek valamit :D -
#1450 Amúgy ezt kapásból gondoltam -
#1449 toxic attitude, mondjuk csak 1 hetes, talan majd par honap mulva ujra ranezek -
ChipKng #1448 Azt meg miert?? -
#1447 ki is banoltak, kuka ez a jatek :D -
#1446 Ez lesz asszem. -
ChipKng #1445 Tapasztalatnak jo lesz. :) Gyere amcsik koze, fos fegyverekkel osszetarto nemetek ellen igazi kihivas harcolni! :D Nagyobb orom nyerni. ;) Ezert sajnalom, hogy vasarnap igy kitoltak velunk, mert egesz jol kergettuk a fricceket. -
#1444 Igen, csak ha ezt tudom, megkímélem magam 36 órányi szenvedéstől a Mosin-Naganttal :D -
ChipKng #1443 En azert orulok neki, hogy a tavcsovek realisztikusabbak lettek mert igy nem ket sniper hadsereg all fel egymassal szemben. :P -
#1442 Oke akkor mp40 stg lesz, ahhoz meg kell venni az elso 40ezres smgt? hogy az a resze fejlodjon? -
#1441 Jézus anyám... most játszottam vele 4 hét után újra. Hát van egy Moison-Nagant Scope-om (pfejj, utáljuk ki, fröcsköljük körül vérrel a nevét stb). Ami ugye tök alap szinten van, mert 3 lövés MINIMUM egy ember, de ezt most még inkább elbaszták, hogy olyan a távcső célkeresztje, hogy tulajdonképpen nem látod, hova lősz. Aztán ha ez nem lenne elég, a távolságot is be kell állítani méterre pontosan. Na de ez még mindig nem elég ám, ugyanis megszűnt az, hogy bezoomolva fekete rész van a lencse körül. Na végre, valami értelmes dolog! Hát egy nagy faszt! Igaz a lencse körül tisztán látsz, de a kibebaszott lencsén keresztül kurvára homályos, karcos, csillogós lett az egész, mintha egy 60 éve használt távcsövön keresztül néznéd a világot.
Há mondom semmi gond, akkor elő a jó öreg Mosin-Nagant, atom fullos, minden felszerelés megvan rá, max szintet elértem vele. Ez eg semmit nem zoom-ol a jobb gombra, szóval az 50 méterre lévő emberek is mintha pálcikák lennének. 4-ből 4 loss természetesen.
Akkor ez így jó is lesz, pont annyit fogok játszani vele, mint az elmúlt pár hétben. Nullát. -
#1440 A távcsöves része CSAK akkor, ha kasztnak a snipát választja, mert hiába húzza ki gyalogbékával, ha megvétele után NEM fejlesztheti. Alapban a snipa fegyver meg kaki... -
Devid-on #1439 Mp41? :) Jó az sima OP40-nek is :D