5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #1518 Jooo! Ha van valami forum ahol ezt lehetne jelezni a keszitok fele, szivesen tolmacsolnam. :) -
#1517 eloszor legyen bajonett aztan johet mas -
Devid-on #1516 Mit szólnál ahhoz hogy PL a járművekben lenne rádió?Így szerintem az emberek jobban megbecsülnék a dzsipeket is.Talán így nem látnék olyan hogy a Recon jármű próbálja kilőni a közepes tankot :D -
ChipKng #1515 Azon agyalok, hogy mennyire lenne nehez implementalni egy olyan TS-t aminel tenyleg a korulotted levok halljak csak amit mondasz es tavolsaggal aranyosan csokken a hangero - mint a valos eletben. Az lenne a fasza. ;) Es itt eletbe lephetne a radiozas haszna, hogy ket egymastol tavol eso alakulat csak radioval tudjon kommunikalni. Ahhoz meg kell majd egy radiot tudni cipelnie magaval. :P Kerdes, hogy ki lenne aki ezt bevallalna mert a radio az nem tavcsoves puska...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.07.22. 13:16:04 -
Devid-on #1514 A sima Bf2 és a mod között hatalmas gépigény különbség van csak úgy megsúgom neked :D -
#1513 ? Nem fut "normálisan"? Már bocsi, de akkor legalább 10-15 éves géped kellene, hogy legyen. Kész csoda, hogy tudsz fórumozni.
Amúgy, a BF2-vel is sokat játszottam, de ott is, az egyik kiegészítő tetszett a legjobban, a kötél használata miatt. -
Devid-on #1512 Sajnos nem fut normálisan nálam a játék.De amúgy a mod fejlesztői csináltak vagyis még készülőben van 1 játékuk ha érdekkel Squad
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.21. 18:04:48 -
LookUsArts #1511 Amugy az tok jo, en meg sose jatszottam vele, csak videokat lattam, szivesen kiprobalnam akar kozosen is
-mostmar ingyenes
-mostmar Bf 2-se kell hozza
-en lattam hogy van 2vh-s es vietnamos valtozata is -
LookUsArts #1510 En mar megelegednek egy sima "spot/jelzo" rendszerrel pl mint Bf 2-3 ban, 2-3 mp alatt tudom kozolni a csapat tarsakkal ha lattam egy ellenseget, kellene segitseg, loszer, javitas...stb. Igen eleg rossz, hogy az ossze beepitett kommunikacio az a game chat (es a spot ... de azt haggyuk mert eleg gaz, multkor egy kubelwagent vezettem, es sehogy nem tudtam jelezni HOGY "OTT VAN AZ ORROD ELOTT VALAKI" a geppuskas meg mas fele nezett...)
Az egyetlen positiv dolog a kommunikacioban a HandG-ben a futyules az tenyleg tok jo hogy tudok jelezni az embereknek hogy figyeljenek ram hogy ott vagyok, es nem kell ra lonom, meg a levegobe lovoldoznom mint egy hulye -
Devid-on #1509 Én amit tudok játékot ami 100% csapat játékra koncentrál az se hivatalos játék hanem 1 mod :D Battlefield 2 project reality mod. Az a játék maga az álom lenne ha mondjuk jól futna nálam,és sajnos ott már kialakultak az adott klánok csapatok,és akkor ott van még hogy angol tudás nélkül esélytelen vagy.Fura hogy abba a mod-ba mekkora pályák vannak és olyan voice chat amit inkább használok mint a TS,Én egy ilyen játékot szívesen fogadnék 2 világ háborús kiszerelésben. -
ChipKng #1508 Nehez ugy csapatjatekot csinalni ha a kommunikaciora nem fektetnek hangsulyt a fejlesztok. Tegnap is volt olyan csatank ahol az IRC-re nem birt felcsatlakozni es meg text-ben sem lehetett kommunikalni. No az is mire begepelem a mondatot mar nem is el... Kellene valami normalis TS bele amiben pl a szakasz parancsnokok tudnanak kommunikalni (nem mindeni, mert az kaosz lenne). Vagy lehetne ket lepcsos: Az AT tagjai egymassal es a parancsnok meg a tobbi parancsnokkal. Sokszor erzodik az ellenfelnel, hogy TS-t tolnak vele parhuzamosan mert szepen egyutt mozognak es kommunikalnak ami elegge kulcs. -
#1507 dayz,arma2-3, esetelg meg verdun na de avval kurva kevesen nyomjak -
#1506 Van benne "csapatjáték" lehetőség (lásd akár távcső szerepe), csak kb kutya se használja, mert mint más fps játékban, itt se lehet megtanítani a "gyerekeknek", hogy mi a Csapatjáték! Persze, kíváncsi lennék, hogy van-e olyan játék, ahol ez jól működik, és relative, de sokan játsszák.
Anno, a Battlefield 2142-ben tapasztaltam olyan rendszert, ami megpróbálta rá kényszeríteni az emberekre, hogy próbáljanak csapatban játszani, de asszem, annak is már rég vége... -
LookUsArts #1505 Igaz Igaz! Amugy erdekes, regebben mikor neztem a wikijet, voltak olyan dolgok bele irva, hogy meg a gyalogsagnak (es meg sok masnak) is lennenek korlatozasai fegyverre es fegyvernemre (mert fura a 10 tank a 18-bol, de a 10 sniper is fura) sajnos ebbol meg nem sok valosult meg a jatekbol. Sok frusztralo dolog van ebben a jatekban. Nincs bajom a scope am, ADDIG amig CSAK recon-nak van.
De most kepzelj el egy csata teret, neked van thopsonod pl.... az ellennek meg 4x-es scope Stg44+kezigranat+akna... vajon kinek van tobb eselye? -
Devid-on #1504 Szimulátornak számítana ha lenne benne csapat játék?Szimulátor lenne ha nem csak a saját érdekedet néznéd?Amúgy megvan a Sims :) de minek -
#1503 100százalkeban igazad van , a játékra ráférne egy kis balansz vagy korlátozás hogy miből mennyi jöhet egy csatába mer az hogy warba így van okes , de hogy stagedbe is -
#1502 Fogadd el, békélj meg. Ez NEM szimulátor! Arra ott a Sims. Asszem a második része ingyenes is ráadásul. -
Devid-on #1501 Bele illik a játékba?Én alá írom hogy voltak ilyen fegyverek scoppal de,ne hogy már minden 2 ember ilyennel rohangáljon.Mikor jön el az a fázis ebbe a játékba hogy lekorlátozzuk az adott karaktereket?Tegnap is toltunk 1 Chip-el és 18 emberből nálunk (szerintem) 8 biztos tankozott.Ez mi?Emberek itt 18 emberről beszülünk nem 48 vagy 64 szaros 18 mégis hogy lehet így játszani?Sírnak a tankosok hogy jaj engem simán fel Stickiznek vagy aknázna mert nem segít nekem senki,na nem mondod?Téged védelek akkor a pontot kifogja?Én szerintem ezzel a játékkal alap problémák vannak mind a mai napig,csak ugye ezt sok ember le is tojja magasról hisz neki most 30/5 a K/D mégis mit érdekel hogy kikapok?Hányszor láttam olyat hogy azért kapott ki az ellenfél mert a fél csapata PL repülős volt,és persze szartak lemenni a földre segíteni hisz kit érdekel hogy kikapunk ha most van X pontom?Hát de ez van :) ezt kell szeretni ha nem tetszik Dávid fiam elmehetsz a sunyiba és toljál valami mást te-te-te seggfej
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.21. 07:55:05 -
Skaternorbart #1500 Egy érdekes adat: Kb 400000 g43-at gyártottak a 2.vh-ban, ebből úgy 50000 tesztelés után elég pontosnak bizonyult, hogy mesterlövész puska legyen belőle.
(tudom hogy ez nem segít azon, hogy a játékban nem jó. De ha real játékot akarnánk akkor minden fegyvernek képesnek kéne lennie a one shoot kill-re.) -
Skaternorbart #1499 Nem zavar az a kb 150000 credit ami elment a g43-ra, mert amikor megszereztem jó volt vele játszani, amúgy tudom én is hogy nem a legjobb fegyver, de gyakorlással ezzel is tudsz jókat játszani. Kell időnként váltani. A scope-okról annyit, hogy illik ebbe a játékba, mert nagyok a terek. És füst sincs olykor csak a távcső segít, illetve szükséges az is. Mindemellett, ezek a fegyverek valóban léteztek távcsöves verzióban. Illetve a mesterlövészeknek több fajtája létezik, így pl.: a támogató mesterlövész is megtestesülhet a játékban, akinek a gyalogsággal kell vonulnia őket támogatni. Elkülönül a felderítő mesterlövészektől, technikailag is és feladatában is.
-
Skaternorbart #1498 korábban ha felugrottál egy tankra a tetején keresztül puskával átütötted a tank tetejét, és ha nézed a wikit látod hogy néhol 7mm( vékonyabb mint a kisujjam) a könnyű tankok páncélja ha belegondolsz nem elképzelhetetlen. korábban nem próbáltam ezeket a jelvényeket ebben a formában, és nem szeretnék nekiállni most próbálgatni, szívesebben beszélgetnék inkább olyanokkal akik próbálkoztak vele. -
LookUsArts #1497 Es ez a sok modolas nem eszi meg a penzedet?
Amugy csak en vagyok az egyetlen aki utalja ezt a scopos patchet? En eddig pont azert szerettem ezt a jatekot mert megmaradt 2vh-s fps-nek, de ezekkel a scopokkal mostmar tenyleg elszalltak szerintem. -
LookUsArts #1496 Pont ez a szep a HandG-ben, hogy pont mint a valosagban, nem mindig van fair play -
ChipKng #1495 Koszi, jo nagy lama kerdes volt. -
Skaternorbart #1494 Valaki tud valamit mondani az infantry fist és az iron fist jelvényekről? Pl milyen fegyverhez ajánlott az iron fist? igazából arra lennék kíváncsi, hogy a light tankokat, lehet sebezni mg-vel, ha van egy arany infantry fist, vagy a páncélautót legalább. És a jeepeket jól lehet szedni az infantry fist-tel? Valakinek valami tapasztalata van? -
Skaternorbart #1493 a beállításnál választhatsz zenét 4 téma van -
ChipKng #1492 Valaki most? :) -
ikarus44 #1491 Köszönöm, ezt tényleg megfogadom, mert a Mauser tényleg drága fejlesztés terén. -
ChipKng #1490 Nocsak, megvaltozott a zene is? Vagy ezt te raktad ala a videonak? -
Skaternorbart #1489 Abban az esetben, ha szeretnéd fejleszteni az infantry assault ribbont érdemes, hiszen úgyis puskával kell hozzá menni, és a gewehr fejlesztések olcsóbbak mint a kar fejlesztései. Tehát kredited is marad hogy mire megvan a sturmgewehr megvedd azt is. -
ikarus44 #1488 Hát a scope legalább tényleg megnöveli a túlélési esélyt ezzel a puskával, mert egyébként esélytelen. -
Skaternorbart #1487 Gondolkodtam megosszam-e ezt, és arra jutottam, talán másnak is eszébe jutott már a g43 scoped. Ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg milyen! Gewehr 43 scoped -
#1486 ismet tul vagyok 1 csodalatos meccsen. 10 mesterlovesz vs 32 tank -
ikarus44 #1485 Pont ez a baj. Jó elhiszem hogy a többi orosz szutyokhoz képest jó volt, de azért arra is kíváncsi lennék ha nyugati lenne a fejlesztő csapat, akkor is ilyen OP lenne-e?, mert a valóságban nem volt azért annyira jó, mert aki tudta az német fegyverre cserélte (nyáron persze) -
#1484 ppsh atom jo foleg ha jol moddolod -
ChipKng #1483 Jah, elegge kiabrandito ha egy generalis felaldoz par embert, csak azt felejtik el, hogy azok is emberek es elegge elveszi a kedvet ha egymas utan tobbszor is ilyen 'csapdaba' esik valaki. -
#1482 akkor indult a meccs. 3 percig tartott :)
persze, az is hulye aki ilyen szituba bedobja azt a par embert, de azert a fejlesztok ezt kikuszobolhetnek valahogy, lehetne valami arany. -
ChipKng #1481 A generalisokat kell szidni akik igy allokaljak az embereket...
Bar a szamokbol itelve szerintem mar egy meccs vegebe kuldott bele. A szep az amikor a meccs elejen 375 vs 3350 van, persze az ellenfel javara. Illetve az is szep amikor az ellenfelnel van 4-5 tigris, nalad meg csak gyalogsag. :P
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.07.17. 16:04:07 -
#1480 na megint: 18 vs 245 -
ikarus44 #1479 Csak az a vicces, hogy van bolsevik karim is, és vele tényleg könnyebb a játék. Sokkal eredményesebben tudom használni pl. a fegyvereiket is. (Még csak PPD-m van, de durván alázok vele pedig alap. akkor milyen lesz a PPSH?...) És érezhetően többször is nyerek vele, mint a Német kollégával, ill. a lives szám (nem tudom hogy mennyire az eredeti jelentése a rendeltetése ebben a játékban ezért írom angolul ) is sokkal jobb. Tényleg érzem a két nemzet közti különbséget. Ja és ugyanez van az Amerikaival is. Csak az a baj, hogy a bolsevikokkal ugye elvből nem játszom tartósan, az Amerikaival meg még nem döntöttem el hogy milyen irányba viszem. (ejtős legyen, vagy recon és akkor majd megdobom egy M8-cal, vagy maradjak a gyalogos vonalon. Nehéz az élet ) és addig nem akarom tovább vinni. Ill. a Wehrmacht gyalogomat fejleszteni kéne + a harckocsizóra is megint rá kéne állnom, Mert még csak a PZ IV H-van megvéve de azzal meg nem játszottam semmit mivel meguntam azt, hogy várok átlag 20 vagy több percet és utána berak egy olyan csatába aminek örülhetek ha már nem tart 15 perce, és esetleg nincs 4X annyi ill. ugyanennyivel erőseb tank ellenem.