Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez badge-et nekem is megvan, ugy latom akkor jol fog jonni. koszi az infot!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Bejelentkezés után ezt írja nekem:Waiting for browser plugin to get ready
Utána kis idõ múlva:There was an error while downloading/running the game There was a problem connecting to HnG Sync. Maybe it failed to open, try again, look into other programs blocking HnG Sync (Norton, Win..) or report it. ezt. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Mersent: Jó az mp 40, de jelenleg az mg42 a legbrutálisabb kézifegyver. Hivatalos fórumon "Laser gun" a beceneve.Jelenleg futva, sprintelve nem lehet vele lõni,de sétálva igen(alt gomb). Ez változni fog, mert jelenleg Rambo fegyver és nem support. A legegyszerûbb módja, hogy felveszed az egyik hulla mellõl. Az axis katonák nagy része ezzel szaladgál, könnyû találni.
Én mindenesetre holnapig várnék a vétellel, van rá agy pici esély, hogy holnap jön az új build és akkor lehet változik egy-két dolog.
bár megszoktam már ezt fps-ekbe..
addig nincs is baj amíg messze kell lövöldözni, de amikor közel kerülünk, na akkor már beüt a krach😄
oda már kifejezetten hátrány a 24 alatti fps szám.
mondjuk géppuskával talán nem lenne annyira halott a dolog, de kar-al annyira finoman kell célozni, hogy szinte közelrõl mindig mellé megy.
messzebrõl jobban célzok vele.
viszont a célzás elég hülyén van megoldva,mind a pisztolynál,mind a kar-nál a célzóka eltakarja a kilátást alig lehet becélozni az ellenséget, ha meg fejre céloz az ember kifejezetten akkor szinte lutri, hogy épp mikor találod el és mikor megy felé 1mm-el köszönhetõen a célzókának.
a gránát viszont iszonyatos, azzal célozni, hogy hova is akarod dobni nem lehet...:S
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
twinr: ha más böngészõvel akarod akkor elvileg onnan indítsd el és újra leszedi. Azt hiszem régen így volt. Írj ticket-et a supportnak õk jobban értenek hozzá.
iracing the 'real' race.
De a legdurvább az volt, mikor bejött a hülyegyerek harckocsizóként, lerakta a teller aknáit és egymás után hajtott rájuk a tigriseinkkel.
Nagy az Isten állatkertje.
Guderian 1.1 magyarítás: Letöltés
Fontos, a Heroes & Generals/live mappába telepítsétek, különben nem mûködik
szóval ahhoz, hogy tudjak támadást is játszani mindenképp kell egy assault teamet csinálnom?
illetve ha már van akkor magamtól is támadhatok pontokat?
Nem baj az, hogy hatos szint kell az smg-hez, így is sok a run&gun rambó. Hamarosan remélhetõleg az mg is ranghoz lesz kötve.
A nagy térkép nem random, mindennek megvan az oka. Ez talán segít:http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Getting_Started
viszont elég szépen eltudtam játszogatni...
az lenne elõször is a kérdésem, hogy volt mikor 3 telibe talált lövés a kar-tól nem ölte meg az ellenfélt.
Ez a lagg miatt van?
még sokmindne elég ismeretlen nekem.
Elöször is elég érdekes h a mp40-et csak lvl6-on lehet majd megvenni, de olyan lassan megy a szintlépés, hogy így kicsit hiányérzetem van.
Fegyverekbõl is picit keveslem a felhozatalt.
viszont a nagy kampánytérképet semennyire nem értem.
Annak a müködését eltudnátok magyarázni?
Mert elég randomnak tûnt, hogy épp hol van asault,defend küldetés meg láttam mozgó csapatokat a pontok között a nagytérképen.
twinr: Ha a auto matchmaker nem megy neked akkor próbáld meg a kampány térképen ott csemegézhetsz a csaták között magad is. Illetve kérlek írj egy ticket-et a fejlesztõknek, hogy van egy ilyen bug. Köszönöm elõre is.
A problémám az, mikor megnyomom az Enter Battle gombot wlindul a MM addig ok. De ha bent vagyok, és a Launch-ra kattintok akkor egy ablakot ad amin közli hogy sok a pingem akarok a mégis belépni (130) és hiába nyomok yes-t, nem történik semmi. Visszaadja a Launch gombot, és kész. Valakinek van valami ötlete?
iracing the 'real' race.
Hogy lehet repülõt vezetni ?
Fent van greenlight-on. Jelenleg is tárgyalnak a valve-al. Remélem ez valamelyest megoldja a dupla/tripla accountokat is.
Mersant: Igen a kar mellé elengedhetetlen a pisztoly.
Nehezen, de bekerültem egyviszonylag értelmes csapatba.bár a hátbalõdözés úgy látom mindenhol divat.
Viszont 3-4 ember azért tudott csapatban mozogni.le is aprítottunk szépen minden szövetséges katonát.
Sajna az egerem rossz és a jobb egérgombom kontakt hibás,de így is sikerült sokszor visszaverni a támadást,alap fegyverrel minden unlock nélkül. nagyjából annyit öltem amennyit haltam (egy ideig voltam 8/0-ban,ott megdícsértek ami mondjuk kellemes családós a játékostársaktól,és chaten is ha valaki írt hogy merre menjünk akkor nem volt okoskodás és elfogadtuk)
Viszont Chrome alatt lassú a Kampány térkép,aztán sokszor megakad random helyeket.De igen ez még nem a teljse verzió.Ezeket kéne a steam greenlightra pakolni, nem a sok szemetet!
így õk is kapnának érte pénzt és ebbõl mi is csak jót látnánk.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
tegnap talalkoztam 1 szep buggal is, bepattanok a kocsiba (mint nemet) es abban a pillanatban beul folem az MG-hez 1 amcsi, aki addig ott bujkalt. 😊 probalt kiloni a kormany mogul mint a Rambo 4-ben, de ez nem sikerult neki, igy beult anyosulesbe es egyutt kocsikaztunk 😄
1 kerdesem is lenne: most sima baka vagyok kar98-al. ha masik fegyvernemet akarok valasztani, akkor kell vennem 1 ures slotot, + 1 karaktert? + mondjuk ha tankos karaktert valasztom kapok 1 alap stugot es mondjuk a tigrist szinten meg kell vennem?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
valakinek tapasztalatok?