Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon kevesett játszottam usa oldalon, de már akkor is nyomasztó volt, hogy nem tudtam annyira szabadon mozogni, mint németként, amikor "csak" garandokkal lövöldöztek rám.
Most viszont megkapták a yenkik az új puskát és sniperkednek mindenhonnan.
Ilyenkor érzem igazán, hogy igazam volt azzal kapcsolatosan, hogy a Kar98 jobb, mint a Garand.
A WarFunds miatt is rengetegen sírtak, pedig egy tök logikus dolog. És igen, legyen több olcsó gyalogos és kevesebb drága tank, ejtöernyös, stb. Így reálisabb.
Jaaa.. és persze a karakter felszerelése... zseniális.
Mint ahogy az is, hogy végre meg is látszik a spawn time -on, hogy mit viszel.
Már csak a automata fegyverek arányán kellene javítani, mert legjobb tudomásom szerint azért a K98 volt a legelterjedtebb a németeknél.
Az MG42 pedig akkora érték volt, hogy képesek voltak emberek áldozni azért, hogy visszaszerezzenek egy-egy csatatéren hagyott darabot.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Nagyon drága a fejlett egységek fent tartása, viszont az alap gyalogságé nem. Nem tetszik sokaknak, hogy nem lehet csak úgy finanszírozni 10 tigris at-t, vagy ejtõernyõst. Nekem tetszik, hogy sok gyalogos legyen és jóval kevesebb jármû. Az egyik bajom, pont az volt, hogy 18vs18 egy csata amiben oldalanként van 3-4 tank. Most kevesebb lesz az biztos. Ugyanakkor sok probléma nem megoldott és lett új is amit átérzek. Mivel költségei vannak az ellátmánynak ezért a generális joggal lehet dühös, ha a csatában egy valag nemtörõdöm emberke elfogyasztja az egységeit. A hõsnek nem kerül semmibe ezért nem fogja zavarni, ha elfogy átugrik egy másikba aztán játszik tovább.
A katonák felszerelésének variálása elég ötletes, kíváncsi vagyok mennyire állja meg a helyét. MG-t használó embertõl kérdezném mennyire lassul be a karakter a súlyától? Fõleg ha van mellette egy puska?
Ha felkelek délután és lesz valamennyi idõm akkor tesztelgetek.
Apropó felszerelés, az US-t nézegettem, nagyon szépek lettek a nagy felbontású fegyverek skinek.
Peti ha kellek akkor végig fent leszek ts-en.
Én is nagyon remélem, hogy hamarosan változtatnak rajta.
Igen én is játszottam többed magammal és jó érzés úgy nyerni vagy akár kikapni is egy másik szervezett csapattól. Sajnos, ha egyedül van az ember nem olyan jó. Én szinte soha nem kaptam olyankor normális környéki intelligenciájú embereket. Ez volt a másik problémám, amerikai oldalon nem nagyon van magyar azok inkább némettel szeretnek játszani, de szinte mind.
Játszottam egy darabig külföldiekkel, de ott meg az idõeltolódás miatt nem mindig tudtam érdemlegesen csapatban játszani, meg mégis csak jobb magyarul, még.
Ugyanakkor német oldalon meguntam a sok zsebnácit. Tele van az az oldal olyan nevû emberekkel meg kommentekkel amiket nagyon remélem idõvel eltakarítanak a devek. Bár amikor utoljára azon az oldalon voltam akkor már talán jobb volt a helyzet.
Én most a Julius szerveren vagyok fenn esténként néhány meccs erejéig, és az a durva, hogy a szövetségesek mennyivel szervezettebbek itt. Vicces mert az axis oldalnak 2x annyi a játékosa, 2x annyi assault team-je is van a térképen, de semmire nem megyünk vele, mert az axis oldal nem tudja megtartani a városokat. Nem egyszer kiléptem én is ALT -F4-el csatából mert minek stresszeljem magam azon, hogy a klánozó kocka teamspeekbetyárok, egyszerre 6-an 3 felõl támadnak a szerncsétlen random playerre. A magamfajta just for fun, random játékosnak ez már nem akkora móka.😊
Én szeretek a pzI-el játszani csak tudni kell hol a helye. Lehet vele tankot is csipegetni és nem mindig kell megölni elég ha a gyalogság befejezi én meg lelépek gyorsan. Firefly nincs a játékban. Majd ha lesznek angolok akkor lesz benne remélhetõleg.
Engem az olyan aránytalanságok zavarnak nagyon, hogy a mai modern hadviselésben nincs annyi automata fegyver, mint ebben. Mindenki mg-el smg-el szaladgál. Oldaltól függetlenül. Darálda sokszor az egész. Tankoknak nem kedvez a rengeteg erõ csak ha van repülõ azt viszont nem éri meg behozni, mert az AA leszed pillanatok alatt. Ami nem baj, mert az a dolga. Furcsa is lenne, hogy egy gép órákig köröz és nem szedi le. A repülõket valahogy teljesen át kéne variálni. Valami olyasmi lehetne mint az életben, odamennek ledobnak mindent aztán lehet haza menni. Addig meg vár a pilóta. Unalmas, de valahogy jobbnak tûnik nekem.Persze ez esetben a bombák hatóerejét is valósabbra kéne tenni. Ha pottyan az a 250kg akkor az szóljon rendesen. Persze ez meg unalmas lenne mindenkinek, a gyalogságnak meg idegesítõ.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
mas:
a legjobb valtozas amit felfedeztem hogy ha bringaval ugratsz mar nem az elso kerekre erkezel, hanem mind a kettore...faszakat lehet vele csapatni 😄
Assault team létrehozásával van valami hasznom????
Elvileg a pontjaimat kellene gyarapítania. Vagy nem?
en is megvettem a tankos karit, de sajnos mar sokan vagyunk, es igy nem mindig jut tank 😞 a tank geppuskaja kb. hasznalhatatlan, csak nagyon kozelrol er valamit, mert akkora a szorasa. nagyon a sok a bazookas, kisebb palyan eselytelen valalkozas tankozni. a tankok sebezhetosege katasztrofa, ugy vettem eszre tokmindegy hol talalod el, mindegy melyik tipust kb. 2-3 lovesbol ki lehet szedni.
Sajnos egyre nagyobb az aránytalanság ebben a játékban. Azt hiszem egy-két napot pihentetem is pedig most lenne idõm.
Társak eddig még mindig pozitív, gyorsan célirányosan mennek a célpontok felé, nincs kemp, meg fragvadászat, harckocsik nagyon jól támogatják a csapatokat.
Viszont a kreditrendszer nem nagyon jön be, irtó sokba kerül minden, sokat kell harcolni, ha az ember akar mégegy AT-t.
MG42 tényleg jobb mint a KAR98K? Felvettem párszor, de csak közelre kellett használni. 98000 kreditet nem szívesen dobnék ki , abból kijön még egy AT😊.
Jó lesz a sok ember, de én jelenleg nem emelném a limitet, csak ha lesz nagyobb balansz. Így is katasztrófa a tank/gyalogos arány.
Engem is jobban leköt, mint a BF3 sõt én ehhez hasonló dolgokat vártam volna el anno tõle.
A társak: ha német vagyok sokszor vannak, de amerikai oldalon sajnos egyedül kell a legtöbbször harcolnom.
Remélem nem fogják majd túlbonyolítani, kicsit finomítani kell, de jó lesz ez, talán a 36fõs szerver még kicsit kicsi. Viszont így is hangulatos a naplementében csatárláncban lõdözni a búzatáblában megbújó jenkiket😊 Perpill jobban leköt mint anno a BF3, csak a haverokkal való játék hiányzik még.😊
Jah, és a stratégiai rész sem vészes így béta állapotban, onnan viszont hiányoznak a felsõbb utasítások, hogy milyen irányokba kéne támadni, hol kellene elvágni az utánpótlási vonalakat stb...
Sajnos az új build óta nem volt idõm tíz percnél többet játszanom a játékkal, de hamarosan nekiesek, ha minden igaz.
Elég zsír még így béta állapotban is. Nagyon COD1 feelingem van KAR98Kval rohangászva. A harctéri taktika, parancsnoklás terén még van még mit fejleszteni. Nem tudom a teljesített parancsokra a parancsnok és a végrehajtók kapnak-e pontot, de ahogy nem nem nagyon. Meg esetleg lehetne creditet kapni azok után akik az ATmben harcolnak. Szóval eddig pozitív a game, remélem még sokkal jobb lesz.
az új build-be sikerült elcseszniük az MP40-et, ha nem csípõbõl lövöldözöl hanem jobb egérgombbal célzol is, lövéskor a csõbõl kicsapó lángcsóva eltakarja a teljes célzómezõt, és az se látod mire lõsz! . teljesen használhatatlan....
Hansen 1.0 magyarítás: Letöltés
Ha hiba akadna a telepítés közben vagy félrefordítást találtatok, akkor kérlek itt jelezzétek ezt nekem. Köszönöm!
itt van infó a változásokról:
http://wiki.heroesandgenerals.com/wiki/Changelog
szerintem ez a leggyengebb pontja a jateknak. volt hogy 15 percen keresztul nem lehetett jatekhoz csatlakozni, csak olyan palyara ahol egyvalaki volt bennt. beleptunk ketten, ellenfel senki. kilepek, keresek masik jatekot 6-an vannak a mi oldalunkon 8-an a masikon, de belepni nem enged. vegre felszabadul 1 hely ahol 13/14-en vannak bennt, maris 50-en varjak hogy belepjenek, es 1 embert enged be...aztan varhatok megint, abban bizva hogy legkozelebb en leszek a gyorsabb.