5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Alien69
    Te csak Amcsi oldalon tekeregsz? Abból a nemzetből csak egy repcsisem van, oszt csókolom.
  • ChipKng
    Igen. De most mintha szarakodna a szerver... nem tud felcsatlakozni csatakivalasztas utan. :(
  • ikarus44
    Oké, köszi!

Amerikai oldalon vagy?
  • ChipKng
    Ha ejtoernyozni akarsz akkor igen, ha nem akkor nem. :) Ennyire egyszeru. ;)

ps: Aki akar csatlakozni most ugorjon be mert csak par oram van. :P
  • ikarus44
    Az Amerikai katonámat van értelme ejtőssé képezni?
  • ikarus44
    Köszönöm!
  • ikarus44
    Nekem volt már 3 vs. 21valamennyi.
  • Skaternorbart
    200 gold free! "1YEARONSTEAM"
  • Mersant
    rekord gyanu: 9 vs 1821
  • ikarus44
    Oké , csak még nem nagyon ismerem ezt a funkciót, azért nem voltam benne biztos.
  • Devid-on
    Gondolom igen :D Ahol te választhatod ki hogy hova szeretnél bemenni :D
  • ikarus44
    A "pick battle" funkcióra gondolsz?
  • Devid-on
    De miért csatlakozol be ilyen csatákba?Van ám más út is mint hogy hagyod hogy bedobjon valahova a gép.Szépen végig nézed hogy melyik csatában hely és elegendő utánpótlás.
  • ikarus44
    Következő fogás.... (3 csatát kellett várni erre. Az előző 2 csatát is ilyen gondok miatt buktuk.)
  • ikarus44
    Csatlakozok!
  • ChipKng
    En olyankor szepen atvaltok egy masik karakterre es szepen odabringazok hozzajuk, majd felcuccolom oket sticky bombaval sorban, egyesevel. Erezzek a torodest. A baj akkor van amikor elegge okosan egymast is fedezik. Na olyant meg az amcsiknal nemnagyon lattam, max en szoktam a tobbiekre figyelni nehogy felcuccoljak oket - es meg neha o haborodik fel ha 1-2 geppuska skulo a tankjat eri a manover kozben -.

@Devid: szokas szerint
  • Devid-on
    Chippel simán lehoztuk volna
  • ikarus44
    Devid-on, és KaKiSzaki: Nekem sem a szívem csücske az a pálya.

És mikor beszéltem a Lives számokról akkor kb. az ilyen különbségekre (is) gondoltam:

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.28. 20:36:05
  • Alien69
    Amúgy, megvan az StG44 scope verzió! Mondjuk, az látszik a fejlesztéseknél, hogy érezték, ez OP fegyó lehet. Ezért, a fejlesztések fele értelmetlen, mert mi a francnak a tűzgyorsaságot "fejleszteni" ennél a fegyvernél.
  • Alien69
    Én múltkor a facrory-ból ki is léptem, amikor már 1:5 volt. A franc szenvedjen. Egyszerűen nem éri meg, és amúgy is, MINEK? Szégyen a futás, de ...
  • KakiSzaki
    es amikor tankkal vagy es az enemy tankok bekempelnek marha messzire es 2 lovessel szednek ki jaj de jo az
  • Devid-on
    Tegnap toltunk 1 factory mappot hárman semmi jármű csak gyalog.Tartott vagy 45-percig és egyszerűen borzasztóan foss ez a pálya főleg mikor csak O1-O2 harcoltok, olyan a játék mint 1 Cod. Persze nem szabad elfelejteni hogy a spawn milyen jól megvan csinálva azon a pályán,mikor minden hegyen ül (hála a frissítésnek) legalább 3-4 scopos/ 1 lövés/halál fegyveres fene gyerek.
    Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.07.28. 12:17:28
  • ikarus44
    De vannak kisebb változtatások Pl. factory map
  • LookUsArts
    A palyak nem valtoztak semmit, amugy meg nem nehez megtanulni azt a 5-6 palyat ami van :P

Ladak: M- betu (terkep) Jobb klikk (zoom)
  • Alien69
    Az azért gáz (már a heti 1-2 óra), mert igaziból az első csatánál még a gombokat keresed. Ráadásul, a pályákat kevésbé ismered, ráadásul felejted is őket, illetve pl a mostani frissítéssel IS változtattak az eddigi pályákon IS! Legfontosabb változás, hogy sokkal kevesebb a supportos láda, külön szedték az élet feltöltését, a lőszertől. Ergo, aki nem játszik legalább 2-3 NAPONTA pár órát, az kiesik a "ritmusból". Prém tagságot meg lehet venni akár egy napra is.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.07.27. 14:11:30
  • LookUsArts
    Persze a tiszti rang elerese nem lehetet, ha az ember jo kasztban van es megfelelo fegyverei. De en igaz keveset jatszok vele, kb heti 1-2 orat csak DE mar tobb mint par eve! Jo mind1 nem panaszkodom am tudom, hogy ez reszben az en hibam is, mert szeretek kulonbozo kasztokkal es nepekkel jatszani, nem pedig csak 1 embernek grindolni egesz vegig, ami jocskan lelassit.

ui1: azert a premium +100% arany meg xp azert jo segitseg, azzal tuti konnyebb
    ui2: ezt a War victory ribbont viszont megnezem magamnak :P
  • Alien69
    Igaz, prémes vagyok, de ettől még tutira nincs igazad. (meg vérpistike se vok) 12-s szintet szerintem NEM nehéz elérni. Vannak persze könnyebb nemzetek, és kasztok. Ha jól választasz irányt, még bőven tellik is akár boostokra is, mert pl egy 4 órás boost 9800 pénz, és azt lazán vissza hozza. Legalábbis, tapasztalatom szerint, este szoktam beaktiválni, és kb 2 órát játszok vele.
  • Devid-on
    De ha tetszik 1 játék akkor miért ne ölnél bele annyi órát hogy elérd a 12 szintet?Amúgy meg van 1 ribbon a War victory amit ahogy kioldasz (akár creditért is) akkor kapsz command point-ot .És most már sima creditért is vehetsz katonát vagy generált is,igen ez sok credit de valami valamiért.
  • KakiSzaki
    en stagedrol beszelek nem warrol
  • LookUsArts
    Ez a jatek errol szol... Ha a tabornok volt olyan hulye, hogy bekuld egy gyalogos hadosztalyt egy pancelos motorizalt egyseg ellen, akkor nem lesz egy konnyu menet. Amit inkabb kernek, hogy kapjuk vissza a GENERALS reszt is a jatekba....
    Nekem volt egy konnyu tank hadosztalyom es 2 guard hadosztalyom... most nincs egy se, mert nincs egy katonam se 10 rang vagy a folott...(amit mellesleg szinte arany nelkul lehetetlen elerni) Es csak 10 eves ver Pistikek akik bele oltek 200-300$ a jatekba iranyithatjak a csatakat, es egyben a haboru menetet. Ezert ilyen szar "WAR" mod, a "Training" meg full random, bar aki szereti a balanszolt meccseket (legalabbis fegyvernemek teren) azok azt jatszak inkabb.
  • KakiSzaki
    egyszoval jobb balancot kerunk meg matchmakinget ne 10tank vs 18 gyalogos antitank nelkul 1es szinten
  • LookUsArts
    Ez a mondat eleg kusza...

De ha jol ertem az a bajod, hogy az elso szintu oroszoddal mesz, es bedobalnak hozzad egy csomo magasabb szintu ellenfelet mert van 1 darab magas szintu nemeted. Nos ez teljesen lenyegtelen, a jatekban nincs rang alapu filter, szoval barmikor osszedobhat a jatek sokkal tapasztaltabb jatekosokkal. Fuggetlenul hogy van-e vagy nincs nagy rangu katonad
  • Szalonna1515
    De hogy ne foglalkozzak amikor ha van egy nagyobb szintű németem és hiába megyek a legelső szintű orosszal,akkor a német szintjéhez mérve dobja be az alap oroszomat
  • ChipKng
    Done.
    Ennek oromer egy-ket meccs ma? :)
  • ChipKng
    Szerintem nem, de miert akarnad? Ha nem akarod csataba vinni, szedd ki a pipat a neve elol es kesz. Ne foglalkozz vele.
  • Szalonna1515
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy katonát lehet-e törölni,és ha igen akkor hogyan?Köszönöm a válaszokat!!
  • ikarus44
    Csak vigyázz nehogy rád dobják, a társaid
  • LookUsArts
    Ez a redios dolog jo lenne! (Am egy tavolsagot is erzekelo voice chat megkrealasa kb 1 het )

Ha mar kivansag lista akkor en kerek egy szemelyi V2-est "mert az is letezett a haboruban mint a tavcsoves mp44"

• Alien69
    Na meg szamuráj kard, lovagi páncél, kétkezes szablyával?
  • Devid-on
    Ide regisztrálsz és tolhatod is :D Heroes&Generals