5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • harduplanfor
    Sziasztok!

Kicsit, nagyon uj vagyok az fps-ek vilagaban. Idaig a Battlefield Heroes jelentette szamomra a belepot az online fps gamek kozul. Az elejen sokat rinyaltam es talan masokat bosszantottam, most maskeppen, lazabban, pozitivabb attituddel futok neki ennek a jateknak. Mielott becsuktak volna a boltot BFH-ek, altalaban a stat 1-3 helyezeten vegeztem koronkent. Feltetelezem az altalatok jatszott jatekban mashogy van a celzas. Nezegettem rengeteg videot, vegigolvastam a forum hozzaszolasait. Szivesen mocorognek, jatszanek veletek.

A javasolt internet sebessegrol nem esett szo a forumokon. Nekem mobil netem dolgozik jelenleg, amely korlatos. Letoltottem a jatekot, es szepen leszivta a maradek kvotam. Most nem idul. Ilyenkor 128 kbit-re korlatozzak a letoltest. Erosen gondolkodom valtani egy fix adsl-re.
    Tudja valaki mi a minimum sebesseg amivel kenyelmesen fut a jatek direktbe a routerra csatlakoztatva? Pl. egy 5 mbites eleg hozza, vagy inkabb jobb lenne a 8-10 mbit?
    Vajon mennyire befolyasolja a jatek mentet mondjuk ha a baratnom eppen youtubos videot nez amig en az ellent kergetem?

Egyebkent magamrol annyit, hogy boven elhagytam a 3.x-et eletkorban. Szoval inkabb fegyelmezett, megbizhato, a palya adottsagait kihasznani igyekvo, katona lennek. Igy latatlanban legfontosabb szamomra a foglalas, es ovni, vedeni, informalni a tobbieket. A fun-kodas neha mehet ha eppen nincs hard szitu, es csapattarsaknak nem veszelyezteti az eletet. Viszont nem birom az allando vihogast, folyamatos chatelest, ba***g- elest. Foleg az idegel a videokon amikor masoknak neki mennek, es legyaluljak az ertekes gepeket.
    Egy rakas tag szaladgal ossze vissza randomra. Nem hinnem, hogy kezdokent jol fogkok celozni, vagy barmit is csinalni elsore, am ugy hiszem a csapatom ertekes tagja lehetek. A stat csak annyira erdekel, hogy tulsagosan ne terjek el az atlagtol.

Lehet egy gepen tobb kulonbozo email cimmel, felh.nevvel rendelkezo accountom? Erdemes csinalni szerintetek egyet a amcsiknak, egyet a nemeteknek? Tudom, hogy valtogatni lehet a katonakat, am ha adnak ingyen ajandekot (codot) 2 accountra tobb jar mint egyre XD

Tobb videon nem tudjak a kommentelo kollegak mikent lehet teljesen lefekudni a foldre. Elmondana valaki?
  • ChipKng
    Valaki nem jon most egy kicsit morcogni? :)
  • Devid-on
    Próbáld ki az Action vagy az msi afterburner vagy esetleg ha valaki már WIN10-van akkor annak már van beépített felvevő programja is (én nem próbáltam még)
  • KakiSzaki
    igen shadow play majdnem a legjobb csak nekem pont nem tamogassa video kartya
  • gstup
    Rendben.Akkor ahogy érzed. Nekem jobban bejött és kényelmesebb is.ízlések és pofonok. :)
  • LookUsArts
    koszi mar megoldottam mi volt a baj, ki is probaltam de annyival azert nem jobb, kisebb file-okat csinal... ennyit vettem eszre, minosegben es renderelesi idoben viszont ugyan ott tartok.
  • gstup
    Beállítás gond lesz.Most dolgozom,de ha hazaérek akkor ránézek.Ok?
  • LookUsArts
    ... igen, bar mondjuk nekem inkabb fel oras videok kellenek, minden esetre egy proba kort mindenkepp akarok menni vele, de valami nem stimmel, bekapcsolom a shadow play-t es a jatek ratenyerelek a Shift+F9-ra es semmi... mit rontottam el?
  • gstup
    Szerintem sokkal.Nem terheli annyira a géped és jobb minőséget is készít.Plusz nem kell folyamatosan mennie.Ha akarod akkor az elmúlt 10 percet rögzítheted visszamenőleg(vagy 5 percet)....
  • LookUsArts
    wow, ilyet is tud a vidi karim :D na ezt en is kiprobalom talan jobb mint a fraps
  • gstup
    Eléggé. :)
  • ChipKng
    A GeForce-os ShadowPlay az mennyire jo? Probalta mar valaki?
  • LookUsArts
    hm... igazabol kevesebb mint fraps nelkul de am meg igy is jo
    -fraps meg minden nelkul 60fps
    -frapsel 30fps (probaltam a 60 at is de azt mar nem birta annyira)

De azert koszi
    Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2015.08.10. 01:17:48
  • KakiSzaki
    de ha frapstol kevés az fpsed akkor ajánlom xsplit gamecastert
  • LookUsArts
    Fraps-el
  • ChipKng
    Te mivel rogzited az akciot?
  • LookUsArts
    Szep mecs volt utolso emberig harcolt mind a 2 oldal
  • LookUsArts
    Tegnap meghivtak a HUN klanhoz vendegnek hogy jatszak veluk, es volt ott egy "duhroham" nevu jatekos aki annyira elkeseredetten harcolt (ersd mar kotoszonak hasznalta a "a ti budos bunko csalo g**ik"-et) hogy csinaltam egy rovid Heroes and Generals kedvcsinalo filmet...

ui: nekem is nagyon sokszor elmegy a kedvem a jatektol pont az ilyen "vegyel premiumot vagy ne jatszal" hozza allas miatt, mert igen, panzershrek/bazooka ugyan az, ertekekre is. Nekem van egy gyalogosom akit tankelharitonak kepzeltem el G43-assal es panzershrekkel. Egy hosszabb varosi harcban -3000-rel zartam a szamlat...
  • Devid-on
    Bár érteném hogy miért drágább 1 panzerschrek vagy a bazzoka, mint például a tankba a lőszer?Vagy a repülőn a bomba?Miért van az hogy a tank rád lő 1 rendes páncél törő lövedéket mikor csak biciklivel mész valahova?Miért nem rakják fel ennek a költségét hogy az ember 2x is meg gondolja hogy mit lövök hova?Annyira alap dolgokat kihagynak ebből a játékból hogy mire ráeszmélnek hogy mit kéne addigra a kutya se fog már játszani ezzel a játékkal (szerintem).
  • Skaternorbart
    A panzerschrek megvan, és nagyon jó. Igaz drága de ha nem kifejezetten tankra vadászom, hanem csak akkor használom amikor az utamba kerül egy tank, (meccsenként egyszer kétszer) akkor még kijövök belőle . A bazooka nincs meg, de nagyjából ugyanaz akkor.

• ikarus44
    Mind a kettőé kb. ugyanannyi, de nagyon drága, ha egy csatában sokat kell használnod akkor annyira drága, hogy mindegy mennyire vagy eredményes akkor is mínuszos a kör. Én nem ajánlom a megvételét.
  • Skaternorbart
    Melyiknek olcsóbb a fenntartása a bazookának vagy a panzerschrecknek?
  • Gerdzso
    Amerikai oldalon mennyire játszatok? Csak mert jó lenne valakivel nyomni, jól jönne néha a kommunikáció. :D
  • KakiSzaki
    Heroes and Generals
  • ikarus44
    Küldtem privátot
  • Skaternorbart
    egy sima ejtőernyős kb 100000 creditért megvehető
  • Alien69
    Nemnem, TÉVEDSZ! Az IGAZI az, amikor a repcsis legyengíti a gépet, és amikor elkezdenek kiugrálni az emberek, szééépen levadássza őket. Azaz, szinte sose ér földet, max a hullájuk. Miután kinyiffantotta az ejtőernyőst, lelövi a gépet.
  • Devid-on
    Bármit át lehet bármire.vissza fele is ugyan úgy.A parás csak addig lesz mókás míg nincs fent ellenfél repülővel aki ellen nem lehet védekezni,1 fordulásból szét kapja majd a gépeteket.Utána már nem igen lesz kedved parásként játszani. :)
  • KaOz
    Az van betárazva, az M72-t használom. Így legalább már vágom a töltényeknél az ábrát.
    Szép lassan azért mindenre rájövök. ) A cél a paratrooper de addig rengeteg xp kell. Most lettem 5.
    Ha az emberemet kiképzem tank crew-nak, akkor átképezni már nem lehet paratroopernek?
  • LookUsArts
    Egy tipp, eleg ha csak megveszed a kicsit jobb loszert a garandba (vagy mas felautomataba) mert ugy mar egybol csak 2 loves az ellen
    mert alapbol valami 40-45 a sebzese a fegyvernek (es egy embernek 100hp-ja van) DE az egyel jobb loszerrel mar 55-ot sebez.
  • ikarus44
    Felvettelek ismerősnek, ha nem baj.
  • ChipKng
    Pont ugyanaz mint itt. ;)
  • ikarus44
    Én sem fizettem még érte soha. De a garand-ot, meg a G43-at aránylag olcsón lehet fejleszteni. (tapasztalat) Csak ésszel kell csinálni.
  • KaOz
    köszi a választ. Igyekszem fejlesztgetni de nem fizettem elő, még csak próbálgatom pár napja és kevés pénzt kapok a csaták után + a levonások.
    Így elég lassú a fejlesztés de a játék egész jó.
  • ikarus44
    Mert valószínű ki van fejlesztve nekik. De a félautomata puskáknál legalább 2 lövés kell nekik, még ha ki is van fejlesztve. a G43 -hoz van scope is lehet hogy azzal tudnak egy lövésezni. A félautomata puskákat sebzésre, és tűzgyorsaságra fejleszd.
  • KaOz
    Skacok, az M1 garand tényleg ekkora fos, hogy min. 3 lövés kell, hogy leszedjek valakit, de a germánoknak 1 lövés ( g43 ) és fekszem ( test találat )
    Utoljára szerkesztette: KaOz, 2015.07.31. 19:32:13
  • ikarus44
    Mi a neved a játékban?
  • ChipKng
    Light tank,medium-2 heavy-3
  • ikarus44
    Nekem is állandóan crash-elget, bár azt mindig szokta
  • KaOz
    Nekem sem megy. Kilépés, majd belépek újra, akkor megy.
    Amúgy miért van az, hogy most már több napja az ellenfél tankokkal bejön a spawn zonába és gyakorlatilag semmit sem tudunk csinálni.
    qrva idegesítő.
    A tankoknak mennyi páncéltörő kell, hogy robbanjanak? Küldöm beléjük és egyet sem tudok szétlőni.