Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
El se hiszem, mintha elindult volna... <#wow1>

s1lkforrent
Ez komoly hogy nem lehet tankoló karakterrel csak könnyûpáncélossal menni amíg saját pénzbõl nem veszel kiegészítést hozzá? Az elõrébb jutás is mintha lassabb lenne. Miafasz van a Retóval, már most Pay 2 Win-é akarják alakítani a _kaszt alapú_ Battlefield koppintásukat?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Alien69
Nekem most azzal szarakodik, hogy "futtassam rendszergazdaként", de az ikonjára kattintva (jobb klikk), tulajdonságok, speciális fülnél NEM lehet bejelölni, hogy rendszergazdaként fusson. <#csodalk><#wilting>

Tudom,ezt mondják az oldalon is<#eplus2>
Alien69
Várj vele, játssz mással, gyere vissza holnap, hátha... <#csodalk>

Sziasztok!
Olvasom,hogy szarakszik a szeró,így nagy nehezen,de tudtam regelni,de nem tudom letölteni a játékot,hiába adta hozzá a böngészõhöz a plug-in-t,de nem tudok továbbmenni,mi van ilyenkor,szerverhiba lenne ez is?
Alien69
Csesszék meg, szerver frissítés, és kb 2 napja nem megy nekik. <#falbav>

elsõ akció a kicsikével: fekvõ helyzetbõl, ház sarka mögül, - jenki jepp befordul a kapuba, elsõ rövid sorozattal gépjármû megáll, soför a kormány mögött kivérezve, második sorozat - a bepánikolt utas miután kiugrott a kocsiból holtan érkezik arcra... én lepõdtem meg a legjobban 😊

végre megvan a söprögetõm (MG42)
😊
Desiderata
pár napja voltam fent szerveren, de 5-en nincs kedvem játszani, nagy csatát akarok!
s1lkforrent
Szóval úgy néz ki továbbra is szenvednek. A mádik érdekesség, hogy már rég sikeres volt a Steam Greenlight kampány, de továbbra sem érhetõ el onnan a játék. Tán csak nem rejtegetik?<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Na leteszteltük. Nincs fps drop és jobb a gépigény ez jó hír végre. Ugyanakkor továbbra is egy fos lett, sajnos sok szempontból. Kár tevaly ilyenkor jóval több reményt fûztem hozzá.
Sajnos az optimalizálás annyira nem sikerült. Egy bug hirtelen fps esést produkált. Elvileg már megoldották közben. Megnézni nem tudtam, mert nálam nem jelentkezett csak havernál és még nyaralok is. Majd hétfõn ránézek.
Elérhetõ a Keating build + magyarítás

Az új build, amit Keating (Frank A. Keating) után neveztek el elérhetõ a szervereken, továbbá a hozzá készült magyarítás is letölthetõ (link a poszt alján).

Újdonságok

Szint-alapú meccskeresõ
A játékosok szintjétõl függõen a rendszer automatikusan megpróbálja egy csoportba rendezni az azonos szintûeket. Ez megkönnyíti az új játékosok számára a játékot.

Csatarendszer
Ha a védekezõk megnyernek egy küldetést, akkor az ellenséges rohamosztagok (Assault Team) visszavonulnak a csata helyszínére.

Pálya polírozás és teljesítmény frissítés
Reto.Ratamahat szebbé és játszatóbbá varázsolta a pályákat, hogy a gyengébb konfigurációkkal rendelkezõk is élvezhessék az FPS adta lehetõségeket.

Magyarítás

Elkészültem a Keating build magyarításával. Jó játékot mindenkinek!
Kattints ide a letöltéshez!

Sziasztok!

Összeszedtem pár hasznos dolgot, ami jól jöhet a kezdõ játékosoknak, továbbá érdemes csatlakozni a Facebookos közösségünkhöz és az újonnan alakult steames csoporthoz. (1-2 builden belül a játék átköltözik steamre)

Egy jó közösséghez akarsz tartozni? Csatlakozz hozzánk!

Steamen is jelen vagy? Csatlakozz a csoportunkhoz!

Elérhetõ a Jefferson build (legfrissebb verzió) magyarítása. Töltsd le innen.

Elakadtál a magyarítás telepítésben? Itt találsz segítséget.

Felhívás!
Szerkesztõk jelentkezését várjuk a facebook oldalunkra és a steames csoportunkba.
Továbbá fordítókat keresünk a WIKI magyarosításához.
Jelentkezés privát üzenetben a Facebook oldalunkon.

amikor töltöm le ezt irja ki😄ownload error: 'Download failed. For details, please see \\?\C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp\HNG\live\hngsync.log' Please quit HngSync and refresh your web browser to try again !

Törölj ki mindent az C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp mappából, majd indítsd újra a letöltést. Érdemes a böngészõd elõzményeit is kitörölni.

mit tegyek most?
amikor töltöm le ezt irja ki😄ownload error: 'Download failed. For details, please see \\?\C:\Users\Bence\AppData\Local\Temp\HNG\live\hngsync.log' Please quit HngSync and refresh your web browser to try again !
Szia. Nem kell kód, hagyd üresen a mezõt.

Virág Dávidnak szóló üzenetemet visszaolvasva vettem észre mekkora marha vagyok. Köszi Fox44, én is erre gondoltam.
Helló ide kell prómóció kód?
Már megoldottam a problémámat azzal ,hogy újra indítottam a gépem és nem nyitottam meg semmien böngészõt hanem elkezdtem egybõl telepíteni a játékot.
Sziasztok!

Nekem is van olyan problémám, mint Virág Dávid-nak és tudom ,hogy be kell zárni a böngészõket és be is zártam de még mindig nem tudom telepíteni mert még mindig ki írja az Internet Explorer-t ,hogy zárjam be pedig be van zárva.
Desiderata
túl vagyunk az 500 hsz-on, kellene egy guszta banner kép, normálisan a link, esetleg faq, vagy link valami ismertetõre, hogy aki idetéved, tudja mirõl van szó, meg épp hogy áll a projekt, mik az újdonságok
aki bevállalja a szervezését az lehetne házigazda!
Oda van írva. Please close all browsers.
A tippem az, hogy jelöld ki a Google Chrome szöveget.
KM
Szerinted?

Sziasztok!

Valaki tudna olyanban segíteni, hogy a gépem újra lett telepítve
és egyszerûen nem tudom telepíteni a játékot.
Elindítom a hg. setupot és az install gomb szürke marad így nem tudok rányomni sem.

A következõ build-ben már lesz csoportos matchmaking és antigrief rendszer is. A klántámogatás is bekerül egyszer. A játékoslétszámot folyamatosan emelni fogják ahogy optimalizálnak. Még a fejlesztõk se tudják mennyi lesz a maximum létszám, de sokat akarnak. Viszont számomra egyre árkádosabb kezd lenni. Bár ígérték, hogy a majdani megjelenés után szeretnének realisztikusabb kampányt is. Remélem megvalósul.
Desiderata
jó játék, de csapatjátékot nem-igen lehet kialakítani
egyedül kószálva meg könnyû célpontja az ember a campereknek
túl szellõsek a pályák, COD és COD:UO pályái elég nagyok voltak izgalmas összecsapásokra, itt viszont szét van húzva a mezõny, valamikor percekig nem találkozok senkivel a pályán
Ha nyersz csatakat akkor tudsz fejlodni. Nemreg lassitottak rajta kb. 25 csatat nyersz akkor kap egy csillagot. A kovetkezo build-ben lesz mar csik ami mutatja hol tartasz. A mai bulletin alapjan kedden tuti jon. Remelem.
Az assault team nek hogyan lehet nagyobb rankja hogy fejleszteni lehessen? Recon-á akarom tenni õket vagy venni kell egy másik team-et és úgy?
Szia. Nem kell promo kod hagyd uresen. Ha minden igaz akkor van ra esely, hogy ma jon a Jefferson. Nagyon remelem.
csáó hogyan tudok regisztrálni valami promotional code kell neki
Köszi, de ennek ellenére se! Nem tudom, miért csinálja, de majd kitalálom.
Készítettem egy leírást amely alapján biztos vagyok benne, hogy sikerül majd feltelepítened a magyarítást, melyet ide kattintva megtalálsz.

Ez csak maga a játék magyarítása. A weblapos flash-es alkalmazást nem fordítja le, csakis a játék FPS részét. A game.heroesandgenerals.com-hoz nem tudok hozzányúlni.

Felraktam, de nem lett magyar, sõt már az egységeimet se tudom mozgatni. Nem baj, majd újra rakom. Azért egy próbát megért, köszi.<#conf><#conf><#csodalk>
Csak elkeszult vegre. Gratula. Hogy dontottel, mi lett a warfunds magyarul?
Sziasztok!

Elkészültem a játék legfrissebb verziójának (Irwin) magyarításával. Jó játékot mindenkinek!

Letöltési linkek:
Dropbox: HnG_HUN_Irwin_1.0_Setup.exe
Box: HnG_HUN_Irwin_1.0_Setup.exe
Wiki: Magyarítás - Heroes & Generals Wiki

U.I.: elvileg a telepítõ megkeresi a játék telepítésének a helyét, de ha mégsem, akkor manuálisan kell kikeresned.
Példa telepítési útvonal: C:\Program Files\Heroes & Generals\

Csatlakozz hozzánk Facebookon!

Csak 12 AT harcol oldalankent. Azert kaptal annyit, mert nem ketto csata volt. Ha reszt vett az at-d, de csak egy ember halt meg belole es vege lett a csatanak akkor is megkapod a vesztes vagy gyoztes dijat. Utana volt meg egy valag csata ahol egyikben sem fogyott ki teljesen. Igy osszejohet sok penz.
Cromac Mac Art
A régebbi build-ekben úgy volt, hogy a csatákban oldalanként csak az elsõ 15 AT harcol, szerintem ez most is így van. És ahogy észrevettem csak akkor kapsz Wf-et ha a Te AT-d is harcol (azaz benn van az elsõ 15-ben), illetve a végén gyõz (azaz visszaveritek a városból a támadó csapatokat, vagy kiveritek onnan védõket). Tehát nem elég ha beküldöd a gyalogságodat az ott védõ 4500 gyalogos közé, hiába gyõztök és veritek vissza az ellenséget, egy fityinget se lehet ezzel keresni.

Valamelyik nap a kisebbik szerveren 2 AT-t benhagytam csatázni, mikor visszanéztem, 45000Wf-el voltam gazdagabb miután újraépítettem õket. Ez azt jelenti, hogy kb. 50000-t kaptam a két csatáért. Most a nagyobbik szerveren jó, ha 5000 netto haszon van 3 egységgel. Hogy van ez?
Az a baj, hogy amíg nem mondod mi a hibaüzenet nehéz rájönni. Nekem nem volt ilyen még.

pirdi: Most úgy van, hogy nagyjából az azonos ellenfeleket kell elpusztítania, vagyis ha van másik para akkor gyorsabb. Már létezik egy új auto-resolver, de még nincs belerakva. Azt próbálgattuk azzal majd jó lesz.
Köszi szépen a választ! Megpróbálom ezeket!

Van valahol valami adat arrol, hogyha a gép játszik le egy csatát, mi alapján számol és mennyi ideig tart? Mert 2 darab ejtõernyõs tart egy várost 150 katonával, repülõkkel, desszantosokkal, sniperekkel szemben már vagy 2 órája.
Nekem is csinálta két verzióval ezelõtt de újratelepítettem, videodrivert, Tûzrókát frissítettem, + az Advanced System Care programmal rendbehoztam a xp-t. Valamit csinálhatnának a graffal mert még az ArmA2 is jobban fut. (egymagos 3,2Mhz Intel+8600GT)
Sziasztok! Tegnap töltöttem le a játékot, rányomok hogy automatikusan rakjon be egy csatába, várok vagy fél órát, és kiírja hogy LAUNCH. Rákattintok és MINDIG bejön egy hibaüzenet ablak, lehalkul a játékhang. Mi lehet a baj?

zalkad
Ugye, fõleg hogy alig látni blokkolós ejtõernyõs csapatokat... ez bármit megér 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Igen én is úgy látom ahogy te. Imádom a kar98-at. Amcsi ként is sokszor inkább azt használtam. Rettenetes volt látni amikor a folyón próbáltunk átkelni és a németek jól kihasználták ezt. Nem rohantak elõre, hiszen õk védekeztek és mindenkit leszedtek aki úszni vagy a hídon átkelni próbált. Persze ha a németekkel voltam akkor nem volt rettenetes. 😊

Az automatákat tényleg le kell csökkenteni szerintem is.
Mint írtam hasonlóan vélekedem, mint te. Szerintem jó tett ez a játéknak.
zalkad
Ami zavaró, hogy jobb oldalt jelenik meg, hogy ki kit ölt meg... kiesik nekem a látószögembõl, akárcsak a bal oldalon megjelenõ chat.
Ezt nem lehet áthelyezni?

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"