5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    A múltkor biztos elijesztettem
  • Devid-on
    Mikor lesz maga újra szolgálatban jó uram?
  • Terawatt
    A pénz acc szintű? Megérné snipert csinálni a karakteremből? Gyalognak nekem elég egy smg gránát kombó
  • ChipKng
    Eleinte mindket oldalon szivas a beleposzintu tank. Mazli, hogy Dev segitett nekem tulelni es igy talan picit hamarabb sikerult a stewie-t megszerezni. ;)

Annyi adalek meg, hogy amint teheted, vedd meg az erosebb loszert!

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.08.24. 14:02:47
  • LookUsArts
    Az az en tapasztalatom, hogy altalaban amcsikkal a "cod" huszarok szoktak jatszani, ezert ott sokszor bele fut az ember egy szarabb csapatba. A nemeteknel mindig csak a 2. vilaghaboru manias hardcore pro-k jatszanak ezert naluk mindig jo a csapat munka.
    Oroszokkal meg azok jatszanak akik ver profik csak unjak mar hogy 15 perc mire nemetekkel bejutnak egy mecsre.

Am a Pz 1 essel is lehet apritani csak ne a tankokra menj ra hanem a gyalogsagra> regen amikor az volt azt nagyon szerettem
    TAKTIKA:
    pz1> panzerfaust dobozzal a hatuljan, mikor le spawnolsz, akkor mar felveszel egyet a kezedbe. Csak gyalogsagra koncentralsz, ha esetleg bele futsz masik tankba aki nagyon az utadban van akkor meg kihuppansz es panzerfaustot neki!
  • Terawatt
    talán lesz majd ilyen is. Amcsikat én még aphában azért hagytam ott, mert én is ezt tapasztaltam. Statisztika szerint viszont nem vészesek. Nekem a legjobb magyarázatom az volt, hogy oda mennek a "whááá ők nyeték meg a vh-t tuti jóók " :D
  • gstup
    Rámentem a tank crew-ra de hagytam is a fenébe.Nem volt nagy móka.Azzal a csöves panzer 1-el egy tankot sem bírtam kiszedni.Stuartok meg m24-ek,m26-ok ellen mentem folyamatosan.
  • Gerdzso
    "olyan fölényben voltak a tankjaik miatt a szövetségesek"

Én nem tudom, hogy ti milyen meccseken játszatok, de amcsi oldalon én csak szívok.. hiába vagyok top1 foglalással és/vagy öléssel, a csapatom semmit nem csinál, aztán jön pár német tank és annyi volt, a mieink meg csak rohangálnak össze-vissza...
  • gstup
    Értem én.De legalább legyen már harcképtelen.Vagy szakadjon le a lánc vagy füstöljön el a motor vagy a váltó.Nekem mindegy.Viszont ez hogy semmi nem történik.Haljon meg a töltő és legyen hosszabb a töltési ideje stb.Nem egy meccsem volt már hogy olyan fölényben voltak a tankjaik miatt a szövetségesek.
  • Terawatt
    Penetrated armor = sebeztél :) nem fog egytől felrobbanni, mert akkor semmit nem érne
  • gstup
    Sajnos eléggé kiábrándító a sebzésmodel.5 méterről fenékbe lövök egy chaffee-t és semmi(panzerfaust 60-al).Penetrated armor.Pfff.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.08.24. 09:53:32
  • ikarus44
    Sajnos a szerverek könnyen túlterhelődnek, ezt én is tapasztalom. Gondolom most hogy megjött a free gold, sokan vehettek prémiumot, vagy plusz cuccokat, és ezért lehetnek ilyen sokan. Én ezért (is) hagyom ki ezt az időszakot míg elérhető, meg utána még 1-2 napot, amíg ez lefut. Minden ehhez hasonló jutalomnál számíts ezekre.
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.08.22. 22:34:46
  • harduplanfor
    Amiota beutott az ingyen arany mania, szinte jatszhatatlan lett a jatek. Ma mar kidobott egyszer, es nem enged vissza. Tegnap este hosszu perceket kenyszerultem varni amire be tudtam jelenkezni, majd lefagyott. Utana meg hosszabb ido mulva birtam loginolni. 1 kort engedett jatszani, es kovetkezett a lefagyas. Azt kovetoen be sem birtam lepni.
  • ikarus44
    Nincs mit
  • Terawatt
    Tank eléggé fogyó eszköz. Ha csak gyalogos van veled szemben akkor elég sok killt lehet szerezni, de ha már van pár ember aki rád vadászik hamar kilőhetnek. Pl templom tetején van páncél törő és onnan szoktam szórni a tankokat.
  • harduplanfor
    Valoszinu a net lehet a hunyo, egyeb esetben total bena vagyok :) Meg mindig mobil nettel nyomom, mert kesik az adsl bekotese. Szept 4. a nagy nap. Megmondom oszinten idaig eleg jol el voltam a jatekkal, atlagos k/d arannyal, 1-8 helyezett kozotti eredmenyekkel, de amiota elertem az 5-os rangot, nagyon leromlott a statom. 2/7, 5/8, 6/5, 1/6 stb.. Egyenlore nem fejlesztettem a grandot. Van kozel 180k-m. Erosen gondolkodom, h veszek egy greace fegyot. A Thompshont terveztem eredetileg megvenni, am nincs turelmem kivarni amire unlockolja, es legfokeppen nem szeretnek alapfegyverrel rohangalni. Idaig a skirmish palyakon toltam es nem tett be tankokat. Most hiaba kapcsolom ki a nagy mapokat, ide a kicsire is telirakja tankokkal. 5 rang utan ez automatikus? Veletlenul sikerult beulnom egy tankba, es a gepagyuval lekaszaboltam nehany tagot mikozben a sofor tekergette a tornyot. Nekem ez nem tunik nagy kihivasnak, a sima mezei gyalogsaggal menni mar kemenyebb dio.

#1622 ikarus44 Koszi a reklamot. Ma nem akartam jatszani, viszont a 200 penzecske csabitonak hangzott:)
  • ikarus44
    200 gold-os bónuszkód-------------<PARIS2015
    CSAK keddig érvényes!
  • Terawatt
    Szerintem a neted miatt tapasztalsz ilyesmit. Nagytérképre szerintem felesleges menni, mert csak szopás van vele. Én legalábbis nagyon unom az olyan csatákat, ahol esélytelenül felszerelt egységekkel megyünk tankok ellen. Fejlődni ugyan úgy fejlődsz mind a két játékmódban.
  • harduplanfor
    Mindent meg lehet tanulni, csak ido kerdese :) (na jo, nem mindent) A Bfh-ban az volt a jo, hogy siman felment az ember egy ures szerverre, es tudott gyakorolni. kb.1.5-2 evig jatszottam vele, es szinte minden honapban talaltam valami uj puzzle darabot a palyakon, amiket elotte nem vettem eszre. Marhara elvezem ezt a gamet. Szep a grafikaja szerintem, es akadnaK sikereim, bar a nagy haboruba egyenlore nem mertem kidugni az orrom. A jovo heten erkezo adsl remelhetoleg javit a piros 2. ping ertekemen. Nalatok mennyire laggol a jatek? Tobbszor tapasztaltam, hogy elugrottak a katonak a loveseim elol, es az epuleteken belul mozogva, olykor megszakad a folyamatos mozgas. Olyan erzes mintha letapadna az emberem a falakra. A Grand puskam meg neha onalo eletet el. Lenyomom egyszer egy pillanatra, majd jon a geppisztoly sorozat xD 3-4 golyo gyors egymas utan. Az uj megrendelt vga szornyetegem a tapocskaval egyutt bizti ezen is csiszolni fog vmit.
  • Skaternorbart
    A fegyver típusok súlya nem azonos! A legkönnyebb az "SMG", míg egy "MG" hozzá képest elég nehéz.(Jó tudom az "SMG" 6 pötty míg az "MG" 7), de pl.: egy Gewehr ami csak 5 pötty, az nehezebb mint egy "SMG" ami 6.
    Ugyanúgy egy sima gránát könnyebb mint egy Tank elhárító Gránát. Így szintén felmerül a kérdés; mit mivel érdemes párba rendezni.

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.08.15. 21:37:35
  • LookUsArts
    En inkabb csak nem hasznalom 0-24-ben a sprintet, csak akkor ha kell, es beraktam magamnak a heavy (vagy mi) ribbont, ami csokkenti a bekapott talalatok sebzeset... nekem ez jobban bejon, de am rengeteg van es a sajat jatek stilusodhoz kell igazitanod. Van plusz sebzest ado, tobb sprintet, kevesebb bekapott sebzest, gyorsabb tarazast... no kill cam-et (sniper...)
  • Skaternorbart
    A játékban nagyon fontos az állóképesség. Ha futsz, akkor csökken és ha odakerülsz hogy lőni kell, akkor ha nincs maximumon pontatlanabbul fogsz tudni lőni. Minden magaddal cipelt dolog csökkenti az állóképességedet, figyelj hogy ne legyen túl nehéz amit viszel, mert ha nehéz akkor más stratégiát kell alkalmaznod. Ha nehéz amit viszel, akkor mindenképpen érdemes járművekkel közlekedni és a nagy távolságokat gyalog jobb nem is megpróbálni. Inkább védekezni érdemes.
    Az egyik legjobb jelvény, a "Marathon" amivel kompenzálhatod az állóképesség veszteséget. Ha szeretnéd megszerezni akkor hozzá egy "Ribbon" fejlesztése szükséges név szerint a "Psichical Training" ehhez teljesen külön tudsz XP-t gyűjteni. A gyaloglás a futás és a biciklizés ad hozzá tapasztalati pontot.
    Mindezeket figyelembe véve, először könnyebb felszereléssel érdemes játszani, hogy gyalogosan is bírja a katonád a gyűrődést, később pedig a fent említett jelvénnyel már 7-8 pont is használható (ami a terhelés szintjét mutatja) pl.: egy bronz, vagy egy ezüst jelvénnyel.
    És persze más jelvények is vannak.
  • Terawatt
    Pontok foglalásával védésével sok xp-t lehet szerezni. Szóval hiába van neked 30 killed az kevesebbet fog nyomni xpben mintha 3x foglaltál volna. Ha bázisotoknál ölsz akkor azért is rengeteg xp-t kapsz. (templomot védeni a legkirályabb, csak úgy potyog a +60 xp)
  • Skaternorbart
    Pályákat sajna nem lehet bejárni. De nyugi, hidd csak el elég hamar meg fogod tanulni ha játszol, gondolom más játékban is megtanultad. Ne csak azt nézd hanyadik vagy, elsősorban a győzelemre érdemes koncentrálni mert könnyebb úgy egy új csatát kezdeni ha előtte nyertél. Illetve céltudatosan kell játszani, ha valamit fejlesztesz nézz utána mivel tudsz sok pontot szerezni hozzá. A szövi oldalon B.A.R az pl nagyon jó, de a thompson is egy kis fejlesztéssel...
  • harduplanfor
    A palyakat be lehet jarni tanulasi celbol ellenseg berakasa nelkul? Felmerni a terepet, megnezni a szogeket stb. igy eleg nehez, mert folyton lonek valahonnet. Sajna a pingem allandoan a piros II-nel leragadt. Ettol fuggetlenul bejon a game. Voltam mar 3. es utolso elotti :) Idovel lesz ez jobb is. A szovetsegesek egymas utan bukjak a koroket xD. A ruszkik lenyomnak minket.
    Szovi gyalogosnak melyik fegyvert erdemes fejleszteni? (sniper nem erdekel)
  • Skaternorbart
    egy kis kedvcsináló Kedvcsináló videó!
  • Terawatt
    Vagy zsebbe nyúl az ember :/ Ami az árához képest mondhatni pofátlanság egy katonáért, de hát f2p már csak ilyen. Ennyi erővel megéri prémet fizetni, mert az bonusz amit kapsz segít seggfájdalom nélkül felhúzni többet
  • gstup
    Ez számomra egy nagy negatívum. :( Sajnálom,pedig egészen megtetszett a játék.
  • Skaternorbart
    ez már csak így van, két karakter húzása egyszerre, azt jelenti hogy nagyon lassan fogsz haladni. Viszont szerintem érdemes főleg ha más karaktert is szeretnél nem csak infantryt.
  • gstup
    Sziasztok,

Újabb kérdés. :) A német gyalogosommal elértem a rank 5-ös szintet.Csináltam egy másik gyalogost is.Viszont avval is magasabb szintű csatákba rak be.Ez így korrekt?Mert annyira nem mókás tomy gunnal felszerelt amerikaik ellen menni g43-al.Plusz amerikai oldalon tigris tank jött a rank 1-es amerikai katonámmal szembe. :)
  • harduplanfor
    LookUsArts, Alien69, Terawatt!

Mindenkinek koszi a hozzasolasat.

Szivesen jatszanek csapatban. A nevem Endres_PT

Persze csodat ne varjatok tolem, hiszen elso koreimet fogom roni a jatekban. Jelenleg mobil nettel notin, kesobb asztali gepen tolom gamer egerrel amely jelenleg szervizben varja a sorsat.

Erkezik az adsl a jovo heten xD Ismerem a mobilnet korlatait, csak ugy voltam vele, hogy eddig elfutott valahogy a BFH jatek a sima 128 kbites korlartozas utan is. Ugy veltem nem valtok dragabb csomagra csupan egy jatek miatt. Mivel a jatek megszunt, a turelmem elfogyott, kenytelen voltam valtani.

Eddig meg egy dekat nem jatszottam, de mar tudom hogyan kell fekudni :) Koszi!
  • gstup
    És hogyan?Mert nem találom azt a funkciót.

Megvan. :)
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.08.12. 21:40:13
  • Skaternorbart
    olcsón vissza lehet
  • gstup
    Sziasztok,

Valahogy vissza lehet képezni a katonámat?Rank 5 lettem és a tank crew-ra mentem.De elhamarkodottan...
  • Skaternorbart
    Régi videó 1000 m sniper kill! ő az a Csak mester! no comment :D :D :D
  • Skaternorbart
    Sziasztok!
    Tegnap elértem az őrnagyi rangot a mesterlövészemmel, és ezért ha nem bánjátok megosztanám a rövid kis videóm ennek megünneplésére!Celebratin shoots
  • Terawatt
    Azon agyalok, hogy következő hónapban dobok egy csontot a fejlesztőknek és megveszem a mesterlövészt. Van most egy karakterem ami fél szint múlva tudna váltani, de semmi kedvem újra kezdeni még egy infantryt. Jó lenne arra kihúzni a távcsövet, de nagyon sok időnek érzem
  • Terawatt
    Erősen szoknod kell majd a játékot, mert emlékszem amikor kezdtem (hiába vagyok már tapasztalt gamer) egy erdős pályán elvesztem, mert nagyon nehéz volt kiszúrni az ellenséget. [Amíg nem szoktam meg a pályát ótvar monitor kontraszt mellett játszottam, hogy könnyebben ki tudjam szúrni őket. ]

Kezdetben szerintem arra törekedj, hogy ne halj meg túl sokat. Próbáld vissza venni a tempóból. Ha elfogy a stamina(futás) akkor inkább bújj el amíg nem töltődik fel. Ha tovább mész, akkor lehet nem éled meg a következő fedezéket fáradtan, akkor meg jobban megéri várni egy picit, mint futkosni. :)

Ha nehezen megy a puttyogtatós puskákkal a játék, akkor gyúrj arra, hogy legyen automata fegyvered, mert én még azzal lövök távolra is szép sikerrel. :) Erdőkben is nagyon hasznos és nagyon szépen ki lehet vele takarítani a házakból a mocskokat.

Ha játszani fogsz, akkor balance meccseket menj, mert ott sokkal könnyebb megtanulni a játékot. (az nem érinti a nagytérképen lévő háborút, ami azért jó, mert így kiegyenlített(ebb) a csata lásd van mindenkinél tank mondjunk.)
  • Alien69
    A mobil internet NEM játékra való. Nem csak az adatforgalom miatt, hanem a ping érték miatt is. A legkisebb ADSL csomag bőven elegendő.
    Mondjuk, a BFH jó alap ehhez is, ott is foglalni kellett, voltak járművek is, ergo, ez is tetszhet Neked. Igaz, nem annyira színes, mint az.
  • LookUsArts
    Hali kedvenc ujonc!
    -Mindenkepp probald ki, hogy hogyan mukodik es mennyire a jatek a neteddel. (minden esetre en egy fix adsl-re mindenkepp valtanek, nem akarok anyagiakkal dobalozni nem is tudok, de a mobil internet e-mail nezegetesre meg ilyesmikre jo nem pedig online jatekokhoz+youtube videokhoz)
    -Szerintem tok mindegy ki hol van a statisztikan amig egyedul jatszik az ember, ha meg haverokkal, akkor meg az a lenyeg csak hogy a haver elott legyel
    -Nekem a 8Mbit-es nettel tokeletesen fut.
    -"Egy rakas tag szaladgal ossze vissza randomra" <<< csak a kezdok, mindenki mas cellal maszkal valahova (pl sniperesek keresik a magaslati rejtett poziciokat, ejtoernyos hatulrol hatba tamad, tankok magaslati pozicio, tobbiek pedig probalnak olyan helyrol tamadni ahol nem varja oket kereszt tuz pl...)
    -Egy acc eleg, csak felesleges macera szerintem tobbet csinalni, de attol meg persze meg lehet csinalni mert, semmin sem valtoztat (ingyenes a jatek)
    -jatekon belul be lehet allitani a gombok kiosztasat a lefekves a "prone" szo angolul. Alapjaraton a "z" gomb magyar billenytyuzeten az "y"
    Utoljára szerkesztette: LookUsArts, 2015.08.12. 04:05:12