5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#1718 Megse rank 5os csak rosszul mutatta -.- -
#1717 Na ujrakezdtem, elvileg most mar nem fognak kibanolni :D Hogy lehet hogy csinaltam egy uj accot, es a szovjet csavom mar rank 5os? 1 meccset talan nyomtam vele, de ennyi ?!?! -
Devid-on #1716 Hoppá dzsigli puff!!
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.09.06. 12:58:07 -
harduplanfor #1715
Jah, elgurult a pirulam :P Tudod gyakran az elso a legjobb :) , a nagy O. Eletemben az online nagy O szerepet eloszor, kb. 2.5 eve a BFH toltotte be. Laman jatszottam az elejen vele. Ez elso karimnak k/d aranyan volt mit csiszolni, bar azert kozelitett a 50-50 hez. Kulonosebben nem bosszankodtam erte, de a 5/20 k/d-ert nem erdemes jatszani, mert nagyon banto. Alapbol teszek a statra amig elfogadhato hataron beluli intervallumban mozog, am ez nagyon csipi a csorom. Egy 40-60 k/d arannyal siman kibekulnek az elso idokben. A "felre duma" szamomra szint visz a jatekba, mert ilyenkor jokat mosolygok magamban. Nyomjad csak batran!" 5 tigris ellen kellet harcolnunk mert tőlünk nem volt senkinek tankja" no ez egy ido utan nem fog elofordulni, mert a 2. karim fejlesztese utan, egy tankos kollegat fogok kikepzni. Legalabb mar kettonknek lesz tankja az egesz hadosztalyban :) Azt hiszem Chip kollega garazsaban is duruzsol valamilyen tankfeleseg.
Elit naci bacsi:) Foglalasa nulla, k/d 4-4 Mibol szedett ossze 1596 pontot? Lelott egy urhajot? :) Egyszer jomagam is az elen vegeztem hasonlo k/d-vel, de 4 vagy 5 foglalas, es kb. 650-700 pont adta a vegeredmenyt. -
ikarus44 #1714 Köszönöm!
(Most látom hogy én írtam rosszul, a 200 is utánaírtam ) -
Devid-on #1713 Keddig jó--> Forum
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.09.05. 15:04:58 -
ikarus44 #1712 Amúgy hol találtad? -
#1711 Ha ma már nem jó akkor úgy néz ki igen. Nem figyeltem, hogy írtak volna-e határidőt -
ikarus44 #1710 Ez csak tegnapra volt érvényes? -
Devid-on #1709 Nem lehet hogy csak rossz napod volt?Az hogy sok az info az jogos,meg sok a félre duma is (főleg tőlem) hogy,ti mocskos....1 hites......kemper.....Én is szeretnék sokkal több csapat játékot együtt menni mindenhova és míg te lesed a jobb szárnyat és nézem a balt stb. Csak hogy ezt a játék mintha nem igen hagyná,hiába beszéljük meg a legelején hogy most akkor mi megyünk B-re ha elindulunk és a többi fogykos is oda megy és így a másik vonal oda.Vagy mint legutóbb hogy 5 tigris ellen kellet harcolnunk mert tőlünk nem volt senkinek tankja.
A stat meg az én szemembe egyenlő a nullával sose érdekelt hol szerepelek a tabellán vagy akikkel játszom éppen mennyit öltek.
tegnap pont csináltam 1 képet hogy milyen jól megvan oldva a pont rendszer és hogy milyen jól kivan egyenlítve az erő viszonyok némely csatában. Ez most mi? . Valaki elmagyarázhatná hogy lett első az emberünk az ellenfél csapatánál,és mégis hogy van ennyi pontja? -
harduplanfor #1708 Semmi gond. Nem a ti hibatok. Elmentetek ugyan kalandozni egy kicsit, de attol meg ennek a statnak nem kellett volna megszuletnie. Csupan hab a tortan az elkoszalas. Igy igaz. Szerintem is respekt, mert Dave cipelte magaval az oroszlanreszet a kornek es nyertunk a vegen. A baratnom szokott utalni a tobbfele figyeles hianyara. Lehet benne valami. Valoszinuleg amikor eloben ts-ezunk, tul gyors a tempo, nem mennek meg ugy a terkepek, sok az info, allandoan keresgellek benneteket. A masik amire gondoltam, neha jo lenne "vaknak lenni". Ertem ezalatt a vakok kituno hallasat. Valamilyen modon el kene sajatitanom ezt a kepesseget. Ha valahonnet lelonek, tudjam kb.-ra ravagni honnet szolt a kurz. Tenyleg sajnalom a gyakorlasi lehetoseg hianyat a mapeken, szervereken. Szepen, lassan haldok elore a 2. karimmal. T.elharitot csinalok belole. 300k creditet orzok a trezorban. A mazlista :) Mindig szerettem volna vezetni egy Cessnat. Basszus, a mult evben ugy terveztuk kapok a szulinapomra egy sarkanyos tanfolyamot. Ido hianyaban meghiusult. Azert Cessna helyett ilyet vezetnek ha lehetne valasztani. Igaz, igy hanyagolhato lenne az uzemanyag koltseg :P rep-ulok
X faktor, elmenyfaktor...egyenlore gyogyuljanak a sebek....fokusz az egyeni haladason jelenleg. Sok sikert az elso szarnyprobalgatasokhoz :) -
ChipKng #1707 Sajnalom es megertem. Bocs, hogy tengap ugy szetszorodtunk, neha szoktuk ha mar nincs mas mod az elorelepesre. Ha Dave nem jon be tankozni akkor siman buktuk volna a csatat (igy viszont tenyleg o hozta le a meccset, respect!) en meg nekialltam treningelni mert iszonyuan benan megy a repules. Meglep mert nagyon rossz a gep dinamikaja es az iranyitasa. Vezettem mar egy igazi Cessna 152-est es koze nincs a kettonek egymashoz. ;)
Szal elnezest, hogy ugy magadra hagytunk a tigrisekkel, azert remelem 1x-2x meg lesz kedved csapatban nyomni es akkor egyutt maradva talan nagyobb lesz az elmenyfaktor. -
harduplanfor #1706 Bocsi Sracok! Sry! Kilogom a csapatjatekosok kozul. Barmennyire hittem, milyen jo leszek benne, valahogy nem az igazi. Korabban a bfh-ban imadtam medic lenni, es mindenkit ingyen, antibiotikusmentesen gyogyitottam :) Megesett, hogy kis kiteroket tettem, es felmentem egy egy hegyre a legyengult sniperek eletet tuningolni. Nagyon orultek neki. Ugy latszik nalam kimerult ebben a tevekenysegben a csapatjatek. Amikor Chip kollegaval nyomtuk a ruszkik ellen valmi 24/11 korul alakult a statom, es pontokban is elol jartam a listan. Majd elkezdtunk ts-ezni, es Devid-on kollegaval bovult a csapat. Ugy latszik engem megzavar a kommunikacio, vagy elvonja a figyelmem. Valamiert nagyon leromlik a teljsitmenyem. Az okes, hogy ti repkedtek, meg tankoztok es en a csapat erdekeben szorgalmasan nyomom a mark targeteket, de az esetek tobbsegeben ettol engem senki nem fog jobban tamogatni, megvedeni a sniperektol, es a gyalogos invaziotol pl. foglalasnal egy olyan palyan, ahol pillanatok alatt 0/7-re alltam szinte utolso helyen. Igy a kor vegen 5/20 k/d statom utan elment a kedvem a teamplaytol. A bfh-ban valahogy jobban egyutt maradt egy egy team, mar ha jot fogott ki a player. Ezeket nem rosszbol irom. Minden nehezteles nelkul szulettek e sorok. Az en kudarcom tukrozi a rossz stat. Marpedig ilyen stattal nem erdemes csapatban jatszani, mert az egyeni jatek viszonylagos sikeressege utan eleg sok bosszusagot okoz. Mint korabban irtam, nem vagyok egy nagy statboy, am van egy hatar amely minden kritikan aluli. Tehat marad a szepremenyu solo karrier? -
ChipKng #1705 Koszi! -
#1704 kód: XYLANDER 200 goldért -
ChipKng #1703 Szerintem nem haszontalan ha valaki a csapatbol levadassza ezeket a kenyelmes tavolsagbol lovoldozo kis fergeket.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.04. 14:28:39 -
#1702 Szoktam is vadászni és örül a fejem amikor meglesz, de akkor sem ez a megoldás...Csak az academy trained recon jön alapból sniperrel. :(
Pályánként örülök ha 1 snipert össze szedek, mert ha ezzel foglalkozok, akkor kb(!) haszontalan vagyok. -
ikarus44 #1701 Ja én már írtam is bele. Gondolkodtam is hogy beszúrom a facebook-os bejegyzést ide. -
ChipKng #1700 Mi nincs hozza? Fegyver? Ez meglep, mert azt irtak, hogy ahhoz jar. Fura lenne ha tankoshoz nem adnanak tankot vagy a pilotahoz repulot.
Egyebkent nem kell 70 orat szivni azert, hogy sniperkedj. Barmelyik jatekban felmesz oda ahonnan szivesen loned a nepet es a fuled utan mesz. Siman meg lehet hallani a Kurz hangjat messzirol es ha megtalaltad a disznot, fejbelovod es elveszed a fegyveret es visszaosztod oket. :) En ezt szoktam csinalni mikor felbosszantanak az 1 hites tavcsoves fegyverukkel...
ui: A felmenetelt nem ugy kell erteni, hogy szembe mesz vele, hanem a latomezojen kivul, hatulrol kerulsz egy picit.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.04. 10:13:57 -
#1699 Átképeztem a karakterem reconra és nincs hozzá sniper. Bele toltam vagy 70 órát azért, hogy sniperkedjek, erre nem baszki húzd fel magadnak ribbonból... Még ekkora hülyeséget, el is vesztett a játék. -
ChipKng #1698 Akkor gyere, mert Andrassal mar letoltuk a ruszkikat :D -
Devid-on #1697 Csak ha megengeded -
ChipKng #1696 Ma este fel 9 korul egy fellepes? :) -
ChipKng #1695 Koszonom kozlegeny, lelephet! -
Devid-on #1694 Forum/Magyarítás
Tessék főnök :D -
ChipKng #1693 A H&G forumon van egy [Request] Topic ahol a magyar nem hivatalos forditast lehet kerni, hogy tegyek be a hivatalos listaba. ;) Ha tehetitek uzenjetek ti is be oda, hatha meglagyul a szivuk. En is megteszem majd este es betolom a linket is ide. (A melohelyen ezek blokkolva vannak es igy nem tudom) -
gstup #1692 -
ChipKng #1691 Pedig volt a wikipedia idevonatkozo cikke szerin: https://en.wikipedia.org/wiki/M1_carbine
Pont az STG44 ellensulyozasara hoztak letre az M2 verziot 30-as tarral. Mivel a haboru vegefele kezdtek csak el gyartani (45 Aprilis), ezert atalakitasos alkatreszeket is rendeltek, hogy a meglevo M1-eket atalakithassak es azok lettek az M1/M2. Igaz nem sok harcot lattak europaban ezek a fegyverek, de fontos szerepuk volt a partraszallas utani idoszakban a vegso elorenyomulasnal, illetve a Fulop szigeteki megszallasnal.
Remelem segitettem. ;) -
ikarus44 #1690 Az Stg 44 valóban létező fegyver volt. '44-től volt szolgálatban. (Az AK-t is róla másolták) -
gstup #1689 Arról tudom hogy volt a világháborúban. :) De lehet én vagyok nem kellően informált.Szóval csak azért tűnhet furcsának az automata m1/m2 30-as tárral. -
ChipKng #1688 Jo, rendben. Kiagyalok valami gyilkos modszert. ;)
Tegnap meg toltam egy kicsit a jatekot, ez a jobb fegyver erzes csak placebo volt. Kesobb helyreallt a vilag rendje. Az viszont biztos, hogy a grease gun erosebb lett, mert irtak a release notes-ban.
Ami meg jobb lett talan, hogy mar a neutralizalasert is XP jar es a fizetes is jobb. Nem voltam deficites!!
-
Devid-on #1687 És az stg 44 azt nem érzed cod fegyvernek?: D
Chip úgy tűnik mostantól csak akkor kapunk warfunds-ot ha rendes csatába megyünk,úgy hogy jó lenne ha össze kaparnál valami taktikát hogy a nagy világba is megálljuk majd a helyünket -
gstup #1686 Egy kérdés.Valóban létezett ez az m1/m2 carbine? Automata,30-as tárral?Amikor először találkoztam vele egy kicsit úgy éreztem magam mintha a CoD-ban lennék... -
gstup #1685 ?Milyen fegyverekre gondolsz.Eddig amik a kezembe kerültek mind szuperek voltak.Thompson géppisztoly egy állat.Az m1/m2 szintén egy OP disznó.M1 garand is partiban van.Talán az m3 ami kicsit elmarad a többitől,de az sem jelentősen. -
ChipKng #1684 Kijott az uj verzio. Egesz jo. Sokkal jobbnak tunnek az amcsi fegyverek. Vegre van esely! :) De lehet csak delibab, mindenesetre egesz jol ment a moka. Csatlakozik vki? -
gstup #1683 Már megtettem. :) -
#1682 Rakd be automatára. Bár, az alap lőszert inkább manuálisan szoktam kezelni, mert a lehető leghamarabb váltok más fajtára, így nem töltöm fel feleslegesen az alapot. -
gstup #1681 Másodjára már elindult egy számláló.Az lehetett a baj,hogy teljesen kifogytam.Nem töltöttem fel még meccs előtt.Azért köszi. :) -
ChipKng #1680 Felrehuzodsz messzire es megvarod mig ujratolti. -
gstup #1679 Sziasztok,
Ha menet közben kifogy a tankomból a lőszer(main gun).Azt tudom valahogyan pótolni?Vagy akkor arra a meccsre a tanknak annyi?