Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
SZEPTEMBER 18. - RETO.LORD
our servers are currently suffering a DDos attack making them unavailable. We are sorry about the inconvenience.
Ezért nincsen Szerver.
Nemtudja valaki ma valami karbantartás van vagy lelötték szerókat vagy mi a helyzet nemtudok belépni?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Itt, amikor repkedtem/repkedek, a cél a légtér uralma volt, mert a háborút is ez döntötte el. Ha van ellenfél, akkor az az első, leszedni. De, eddig alig találkoztam komoly ellenféllel (német oldalon vagyok). A többség csak vakegért játssza. Ha elfogy az ellenfél (kivéve paratropers, mert azokat is le KELL vadászni még a levegőben), akkor pont a kempelő tankokra megyek. <#eplus2>#eplus2> De, ha egyedül is vagyok a légtérben, ez nem azt jelenti, hogy sebezhetetlen lennék. Vannak telepített légvédelmek is, illetve, a tankok is le tudnak szedni. Csak, ehhez már kicsit gondolkodni kellene. <#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Szerintem, ha megszűnik, az nem azért lesz, mert a COD, BF, vagy a MOH ismét nyitott a II. vh-ra...
A Sherman és PzIV tankok fixen egyformát sebeztek és egyforma sebzés rendszerük volt, csak máshogy néztek ki.
Dettó bazooka vs panzerschreck.
Valamit nem fogsz fel, mert nem játszottál elegetl. Ha hadjáratot játszol és bedobatod magad egy csatába, akkor tudod mi lesz az ellenfélnél, mielőtt belépsz? Nem. És ha te pilótával szeretnél hadjáratban részt venni? Ugyanígy fingod nincs róla, hogy nem lesz ellenséges repülő. Így szépen szeded a killeket bombázással, meg ahogy tudod.
Azt, hogy az adott csatában mi van, azt a térképen a parancsnokok döntik el. Ha fontos az x terület támadása, akkor lehet, hogy 2x annyi tankjuk lesz a németeknek, mint egyébként. És a szövetségeseknek lehet, hogy egy darab sem lesz.
Akik bemennek harcolni, ezen nem tudnak változtatni. A feladat adott katona, kitartani, míg erősítés nem érkezik, illetve minél nagyobb veszteséget okozni az ellenfélnek.
Te cod/bf szemüvegen keresztül nézed a játékot. A játék célja és eszközei nem az egyensúlyos szórakoztató arcade tucat FPS-t követik, hanem próbál realisztikusabb lenni. Mint az Arma/opflash/WW2online szériák.
Ha ez a célja a játéknak nem tetszik, akkor ne próbáld nekünk bemagyarázni azt mi a rossz benne. Ez ilyen, kell ilyen is a piacon. Más rétegnek szól.
Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2014.09.04. 16:57:16
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha hadjáratban játszol és az ellenfél vett páncélos egységet, meg légierőt és ráküldi az adott területre, a tietek meg max. motorizált gyalogságot vett és csak azt dobja be, akkor ha nem nyújtotok kiemelkedően, akkor a pont el fog esni. Ez van. Ez valós, nem kiegyensúlyozott.
A tankok meg azért kempelnek szerinted, mert még nem nagyon ültél beléjük erdei harcban. Úgy lőnek ki, hogy azt sem tudod a melletted lévő bokorban volt egy fél biciklis zászlóalj.
A balance néha tényleg kutya a trainingben is, Campaignben pedig rendszeresen az. Elég ritka ott az olyan meccs, amikor valamelyik fél nem egy elsöpréssel kezdi, olyankor a másiknak már nehéz felkelni. Ezt nem tudom hogyan lenne jó orvosolni, szóval egyenlőre ez van.
A távcsövet nem lehet használni mikor a tankba ülök? Azt hittem arra való :/ . Én szövetséges vagyok és én úgy látom (egyenlőre) hogy a csapatársaim botok csak adtak nekik nevet hogy azt higgyem hogy nem vagyok egyedül (buták) nem kicsit.A játék balance rossz de nagyon nem 1x volt olyan (training-be) hogy nekünk 0 repülő az ellenfélnek 2-3 ? Nem sámli Én amit szeretnék hogy találjanak ki valamit a kempelek ellen pl a tankosnak nem kellene ennyi lőszert cipelnie hanem kevesebbet és a pontokon keljen újra tankolnia így nem tudna a hegyen aludni egész végig.A játék balance-t megcsinálni normálisan legyen megadott egységszám minden oldalon pl lehetne oldaloként 3 tank meg 2 repülő 2-3 sniper 2-3 ejtőernyős a többi gyalog.Persze ha kilépkednek tőlünk mert kiszoktak akkor megint cumi van de hát nem lenne rossz ötlet (szerintem).Megfogadtam hogy addig én nem játszok ezzel a játékkal többet míg nem raknak bele normális balance-t.
Az előbb egy végén járó csatába léptem be, amikor elkezdenek csítert kiáltani valakire. Azt láttam, hogy az ellen csávónak elég jó a K/D aránya, de gondoltam biztos valami CS-szökevény. De nem, olyan aimbot volt rajta, hogy öröm volt lesni. Rálőttem egyet és azonnal rámpörgött és headshotolt egy Thompsonnal kb 200-ról. És ezt nem is egyszer. Azért ez szégyen.
Van néhány idegesítő bug(pl. bicikli-katapult, vagy a nem sebző lövedékek a tankokon/szerencsére ez nagyon ritka/), kevés a map(viszont azok nagyok). Mást nem nagyon tudnék elmondani, ami hátránya lenne, hacsaknem azt, hogy egyenlőre csak két játszható nemzet van. Meg talán a lejjebb említett parancskiadás leszarása a játékosok részéről(ezt talán úgy lehetne megoldani, hogy teljesített parancskor jutalom xp járna, vagy credit).
Tetszik a fejlődési rendszer, jól vannak kitalálva a Ribbonok is. Abszolút nem pay-to-win, a valós pénz itt max a fejlődést gyorsítja, vagy egyes fegyverek/járművek/karakterek korai megvételét(aminek sok értelmét nem látom).
Jó ez a játék, ha eleget foglalkoznak vele, akkor csak jobb lehet.
Egyébként elég sok jó kritika is olvasható róla(szerintem sokkal több, mint rossz), állítsd át az értékelés szűrőt.
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.09.02. 20:36:17
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
ui.: szakaszba keresek embereket vagy már meglévő csapathoz csatlakoznék 😊
A Kar. 98 meg egy kis módosítással egész jó csúzli lett, bár az irányzék ugyanaz marad sajnos.
A Kar98K alap állapotában tényleg egy kalap kaki. Iszonyat messzeségből eltaláltam vele egy mozgó alakot, aki hasra vágta magát és még 1x eltaláltam 5 lövésből. És nem halt meg. Hát köszi.