5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
harduplanfor #1758 Végre egy kis sikerélmény :) Most apum kopasz emberét vetettem be. Hiányzik is a tomi rendesen.
-
ikarus44 #1757 Én is láttam küldtem is neked üzenetet, de aztán láttam hogy kb. 2 csata után lementél, úgyhogy gondoltam is hogy valami baj lehetett.
Viszont pont ma 8-14-ig foglalt voltam. Bocsi -
ChipKng #1756 Lattam online vagy. Megprobalta Laptoprol bejelentkezni, de szomoruan allapitottam meg, hogy LOW minosegben is csak 4-5 fps-el docogott, szal uninstall lett a vege. Marad a desktop majd holnap delelott/del korul. -
ikarus44 #1755 Oké, csak nehogy nehogy túlzásba vidd a busyzást -
ChipKng #1754 Szia! Mostansag picit busy vagyok, de berofogok ide mindenfelekepp ha latok eselyt az oldoklesre. ;) -
ikarus44 #1753 Mikor lenne megint egy kis időd? Talán tudnánk egyet harcolni. A tommygun-t úgyis most próbálgatom. -
ChipKng #1752 Gratula! Ma reggel volt egy kis idom, de nagyon gyengen muzsikaltam.. :( Mind1, legalabb gyujtom az XP-ket az eszkozokhoz amik meg kellenek, hogy meglegyen az arzenalom. -
ikarus44 #1751 Néha nekem is összejön 1-1 csata
-
ChipKng #1750 Koszi szepen! A pont csak azert ennyi, mert tankkal nem igazan foglaljuk a pontokat. Kevesebb a vedelmi pont mert a tobbi tankot sem a Cap pontoknal robbantod fel.
Amugy az elso tapasztalatom nekem is gyengebb szereples volt amikor elkezdtem a sracokkal TS-en tolni. Hozza kell tudni szokni a figyelem megosztasahoz. Leginkabb akkor beszelek ha epp nem vagyok konfliktusban vagy ha kinyirtak es spawn-olok. Az is hozzatartozik, hogy tobbszor aldozom fel magam - belemegyek olyan szituba amibe maskor nem - ha a csapat erdek ezt kivanja. -
harduplanfor #1749 Figyellek am benneteket, meg ha nem is jatszom mostanaban :) Grat a helyezeshez:) Csinaltam am en is hasonloakat, bar nem ennyire jo kd arannyal, viszont tobb ponntal. Amikor ts-en jatszunk harman, hirmondoja sem marad ezeknek a szep eredmenyeknek.... :( -
ChipKng #1748 Reggeli kave melle jol passzol a kis Chaffe egy laza skirmish game-ben.
-
ChipKng #1747 Most igy reggel van par oram. Este vendegsegbe megyek... Talan holnap este, de igerni nem tudok. Szolok elotte itt mindenfelekepp. Dobj priviben egy email cimet amit gyakran monitorozol es akkor odaszolok ha vmelyik este jo. Mostanaban picit suru volt a programom. :( -
Devid-on #1746 Mikor jön el az idő?Mikor fogod érezni magadban az erőt? -
ikarus44 #1745 Akkor marad a vöröskereszt -
ChipKng #1744 Azt nem sokan eltek tul. -
ikarus44 #1743 "Ne felejts el egy voros keresztet rajzolni a jarmuved oldalara, nehogy szetlojjem."
Á, az túl egyszerű lenne, inkább mögéd sunnyogok -
ChipKng #1742 Ahhoz at kellene tudnod hozni nekem egy teherautoval. Ne felejts el egy voros keresztet rajzolni a jarmuved oldalara, nehogy szetlojjem. -
ikarus44 #1741 Igaz, azzal le tudom itatni a karaktered, és közbe ellopni a tankodat -
ChipKng #1740 Inkabb egy ladanyi sort keszits be, annak tobb hasznat veszed. -
ikarus44 #1739 Akkor bekészítek egy ládányi Panzerfaustot -
ChipKng #1738 Vmikor tankozhatnank mert mar nem sok hianyzik az E8 unlock-hoz. A lo've' mar megvan ra. -
Devid-on #1737 Ágyban?Az a gyengéknek való én a tankomba szoktam aludni mert igényli a törődést -
ChipKng #1736 Rajtad kivul is? Apropo! Hogyhogy ilyen keson meg fent vagy? Nem agyban volna a helyed? -
Devid-on #1735 Nah de Chip itt fiatalok is vannak -
ChipKng #1734 Vki ma nem rosszalkodna egy kicsit? :) -
gstup #1733 Sziasztok,
Van olyan medál amitől nem látszódom a kill cam-ben?
Megvan.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.09.09. 20:19:07 -
ikarus44 #1732 De miután először seggbe lőttem az egyik E8-at az összes kezdett rám fordulni, de azzal a tűzgyorsasággal amivel megvan áldva, meg mozogtam is. -
ChipKng #1731 Mert lehet az amatorok nem vadasztak rad, mivel gondoltak sajat tankot nem lonek le. :) -
ikarus44 #1730 Hát azóta lehet hogy kaphatott a 2 db Német közepes tank egy ninja nerfet WOT módra mert semmit sem tudok ellenük tenni. De az elfoglalt E8-at imádtam -
ChipKng #1729 Amugy az M4 elegge vacak volt a vedelmet tekintve: https://www.youtube.com/watch?v=Ns6l7sCoWX4
A legenyseg panaszkodott arra, hogy a nemetek ugy lottek ezeket at mintha nem is lett volna pancelja. A nemet tankokkal csak ugy tudtak felvenni a versenyt ha mogejuk kerultek amihez altalaban 5 M4 elesett mire a 6-ik moge tudott jutni, hogy kilojje. Elegge gyatra arany...
Szegenyek azzal probalkoztak, hogy telepakoltak a tank elejet meg hatuljat, hatha erositi a pancelt.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.07. 13:48:39 -
ChipKng #1728 Es akkor Dave mindjart elmondja, hogy a Tiger II mennyivel erosebb az M26-nal. ;) -
gstup #1727 Sajnos ezt én is észrevettem.De a t-34/85-el is ez van.Meg igen,az említett m18-al is. -
ikarus44 #1726 Én is ezért hagytam abba a Német harckocsizómat mert undorító hogy semmivel sem tudom felvenni a versenyt az ellenfél harckocsijaival szemben. Tegnap játszottam egy csatát a játékkal gyalogos karakterrel, amerikaiak ellen a hegyi pályán nekik volt 3 db E8-as, 1 db M4A1-es Shermanjuk, és 2 db M18-asuk. Nekünk ezzel szemben volt 1 azaz EGY db PZ IVH-k. Nem nehéz kitalálni hogy ki nyert. A legpoénosabb hogy elfoglaltam egy E8-ast és kb. 1,5 perc alatt az összes amerikai tankok eltakarítottam az útból. Ennyire OP az E8-as. -
gstup #1725 Akkor lehet kihagyom.Mert 3 lövés kell egy nyamvadt shermanbe míg neki én 2 lövésből megvagyok.Akkor nem éri meg a 150 ezer egységet vagy pénzt. -
ikarus44 #1724 Ha neked jobban bejön a PZ. IVH, akkor nyugodtan, tűzerőben kb. ugyanaz mint a Hetzer. -
gstup #1723 Sziasztok,
Érdemes Hetzer-ről Pz IV-re váltani? -
#1722 De, most volt 40 ezrem, es vegre meglett a rank3, mára ennyi eleg is. -
#1721 Egyáltalán? -
#1720 Mindjart megvan a rank 3, nem jon a lóvé! :'( -
#1719 Pur sötétpaci. Kedvencem szintlépés után mínuszba megy amíg nem frissül. :)