Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12-es szint....kb 80 óra.Rengeteget kellett játszani hozzá mire meglett a sniper fegyver.És csak a recon tudja fejleszteni hozzá a fegyvert.De ha teljesen ki van gyúrva elég dúrván lehet vele osztani.
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2014.10.09. 18:38:15
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2014.10.09. 18:38:15
Recon mennyi idő alatt lett meg?
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.09. 16:40:08
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.09. 16:40:08
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A sok jó hír után akkor már ki is verem a fejemből a tankos katonát.Recon megvan,ejtőernyős már csak kb 10 órányi játékra van..arra még rágyúrok,aztán nekikezdek egy gyalogosnak is ami csak tankkiller lesz.Ez a 3 nekem elég is lesz.
Alpha kezdete óta visszatérő játékos vagyok és szerintem eléggé lassú a játék fejlődése. Nem láttam még új térképet azóta, csak a tankok és a fejlődés újra gondolása ami újdonság hosszú idő óta. Meccsek feleslegesen tartanak 25-30 percig amikor az ellenségnek esélye sincs. Végig vergődés minimális xpért. Hónapokig tart kinyitni a recont vagy mi a fene?
Volt régen egységem amiket tudtam harcba küldeni, azokkal mi lett? Úgy láttam, hogy nagy szintű játékos tudja csak csinálni már ezeket...
Volt régen egységem amiket tudtam harcba küldeni, azokkal mi lett? Úgy láttam, hogy nagy szintű játékos tudja csak csinálni már ezeket...
Tegnap ki akartam próbálni a frissen megvett PZ III J-em, de 7 perc várakozási idő után meguntam, és kiléptem, ma már nem is próbálkoztam, de ezeket a bejegyzéseket olvasva nem sok reményt fűzök hozzá...
Azért bosszant ennyire a dolog, mert komolyan ritkán tesz csatába med-el. És így egyszerűen képtelen vagyok kifejleszteni a Pz IV-et. Ha nagy ritkán be is tesz, az szinte biztos, hogy elég kutya kör lesz. Spotolt enemy, meg ilyenek...Ezen múlik, hogy jó köröm lesz, vagy sem. Ez így eléggé dobókocka.
Én nem értem a nyavalygást. Szerintem a többségében user error. Tiszta sor, hogy a front attack nem mindig kifizetődő. Nem 1x mentem német TD-vel Macskával szembe, és azért volt esélyem. Csak, tudni kell használni... <#kuss>#kuss> Az esetek jelentős többségében az nyer(HET), aki tudja, merre van az enemy, mert akkor oldalba tudja kapni. Médium tanknál meg ugye jobb a helyzet, mert több a lőszer is (TD-hez képest). Nem egyszer szívtam, hogy a td-hez elfogyott a HE lőszer, a gyalogosokat meg azzal lehet jól ritkítani. Ilyen gondom sose volt más tankkal. Tehát, egy tank se arra való, hogy beronts az enemy közé, mert csak akkor nem szednek szét, ha madár ijesztők ellen harcolsz. Araszolj a gyalogság után, azok előbb-utóbb szpottolják az enemy tankját, és onnan már nyerő lehetsz.
Az viszont igaz, hogy nehezen rak be med tankkal csatába. <#ijedt>#ijedt>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.10.08. 00:06:36
Az viszont igaz, hogy nehezen rak be med tankkal csatába. <#ijedt>#ijedt>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.10.08. 00:06:36
Vicces, hogy mindenki arra panaszkodik, hogy az ellenfél fegyvere sokkal jobb, pedig ez nem igaz talán egyedül az igaz, hogy a Garandnak jobb az irányzéka mint a németé, de ami zavaró, hogy állandóan több tankja van a németeknek meg úgy összességében mindig jobbak a cuccaik, nem hiába mindig ők nyernek :/ Amúgy német oldalon csak a tankosrészt nyomtam egészen PZ IV-ig, ami nagyon bejött, csak sok idő mire csatába dob...
Engem jobban zavar az, hogy 2 és fél percet kell várni arra, hogy csatába lépés után elinduljunk... Csata--->fél perc sor--->2-2.5 perc várás a kezdésre. 10 csata után már fél órát pöcsölt a game csak ezzel...
Én is osztom a véleményedet. Na meg persze én kettőt lövök a fejébe célzottan, ő meg fordulásból egy lövéssel kivégezz. Na de ne panaszkodjunk.
Nekem három karakterem van. Gyalogos, ejtőernyős és tank sofőr.
Az ejtőernyőst át akarom képezni mesterlövésznek.
Nekem három karakterem van. Gyalogos, ejtőernyős és tank sofőr.
Az ejtőernyőst át akarom képezni mesterlövésznek.
Panaszkodtok itt a szintlépés miatt, de egy valami azért nagyon szemet szúr. Ezért sem játszom ezzel a játékkal hetek óta.
Elkezdtem nyomni a német vonalon a tankokat is(van/lesz egy recon, van/lesz egy fallschirm...). De egyszerűen nem jutottam egyről a kettőre. Akkor éppen megengedte az időm, hogy kipróbáljam minden időben, hogy játsszak végre KÖZEPES tankokkal.
De nem. Soha nem sorol be. Ha be is sorol, akkor is csak olyanba, ahol esélyem sincs. Szerintem az undorító, amikor épphogy bekerülök vele egy csatába és szétszed két Chaffee. Ami eredetileg light lenne, de ugyebár egy hoki 38-al esélyed nincs ellene.
Lényegében az a bajom, hogy az amcsi fegyverek(minden fegyver) sokkal jobb, mint a német. Értem én, hogy a német nemzettel többen játsszanak, de ezt talán nem így kellene kompenzálni, mert ez undorító.
Elkezdtem nyomni a német vonalon a tankokat is(van/lesz egy recon, van/lesz egy fallschirm...). De egyszerűen nem jutottam egyről a kettőre. Akkor éppen megengedte az időm, hogy kipróbáljam minden időben, hogy játsszak végre KÖZEPES tankokkal.
De nem. Soha nem sorol be. Ha be is sorol, akkor is csak olyanba, ahol esélyem sincs. Szerintem az undorító, amikor épphogy bekerülök vele egy csatába és szétszed két Chaffee. Ami eredetileg light lenne, de ugyebár egy hoki 38-al esélyed nincs ellene.
Lényegében az a bajom, hogy az amcsi fegyverek(minden fegyver) sokkal jobb, mint a német. Értem én, hogy a német nemzettel többen játsszanak, de ezt talán nem így kellene kompenzálni, mert ez undorító.
Megéri az árát az MP40-es.Még tuning nélkül is bőven jó.Páncéltörővel viszont jól becumiztam.Kiadtám rá egy valag creditet,hogy nekimehessek a tankoknak erre MP40 mellé nem engedi betenni.Hát én meg puskát nem fogok betenni csak ezért.Eleget szoptam már míg az volt nálam...úgyhogy ha kérdik akkor van.
Nekem nagyon jól jött a veteran hétvége, a pénzemet 50k-ról 180k-ra növeltem, mindeközben fel léptem a 9-es szintre, unlockoltam az MP-40-et, és a PZIII J-t (az utóbbit meg is vettem) de az MP-40 ára megtántorított, de most ara gyúrok, mert az MP-34-el már esélytelen vagyok a Thompsonokkal szemben.
Azért annyira nem. Főleg, ha sorozatba vesztes csatába rak be, mert tud ilyet is a "rendszer". Nekem is volt, hogy mindegy, mit csináltam, eleve esélytelen csatába rakott be. Pl 3-n 5 ellen, de mi ugye tankkal voltunk, az enemy meg 5 gyalogos, és lassan felmorzsolódtunk, elfogyott a "ticket", mert csak egy tankos csapat volt, se gyalogos, se semmi. A másik oldalon igaz, csak gyalogos volt, de ugye a létszám miatt lassan, de elfogyott alólunk az összes tank. <#nemtudom>#nemtudom>
nagyjából egy hónap alatt unlockoltam mindent amit akartam, lvl6-ról lvl7-re menni meg egy csata kb
Mond az valamit Neked, hogy "mikro tranzakció"? Pénzről szól. Másfelől, ha 3 nap alatt meg lenne minden, halálra unnád magadat. <#vigyor1>#vigyor1>
Aki szeretne csapatban játszani, annak ajánlom a most már hivatalos fórumon megnyílt magyar nyelvű topicot.
http://forum.heroesandgenerals.com/viewforum.php?f=81
Itt aki rendszeresen játszik bemutatkozhatna, hogy egy minél jobb és ütőképesebb csapatot/közösséget alkothassunk.
Ezen kívül a ts3.puma101.hu Teamspeak szerveren rengeteg aktív játékost találtok, akiktől lehet kérdezni, tanulni, csapatmunkára számítani.
http://forum.heroesandgenerals.com/viewforum.php?f=81
Itt aki rendszeresen játszik bemutatkozhatna, hogy egy minél jobb és ütőképesebb csapatot/közösséget alkothassunk.
Ezen kívül a ts3.puma101.hu Teamspeak szerveren rengeteg aktív játékost találtok, akiktől lehet kérdezni, tanulni, csapatmunkára számítani.
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Hiába nyomtam kb 8 órát a veteran hétvégén így se sikerült 5-ről 6-ra jutni.Cefetül nehéz a szintlépés.Most meg hogy sima díjazás van még nehezebb.4.5000 creditnél többet nem bírok kihozni belőle.XP-ről má ne is beszéljünk.Nektek mennyi szokott összejönni egy átlagos körön?Most a legutóbbi nálam 4800 körül volt.Gyalogossal nyomtam,volt 5 pontfoglalásom 25-14 es kd. toronymagasan első a kör végére.
Storno, már beenged. Lehet, kicsit lekapcsoltak, mert volt egy gyanúsan jó köröm. <#conf>#conf><#alien>#alien>
Eleinte én is szívtam a fogamat, de, van egy repülősöm. Az úgy hozza a pízt (az előző verzióban legalábbis), mint ahogy a Parlamentbe osszák a mannát (egymásnak). <#vigyor1>#vigyor1> Igaz, azóta sokat költöttem, mert a tankos irányt kell nyomatnom, de, abból a pénzből vettem már két tankot (pontosabban, egyik TD). Ráadásul, a statisztikámat is qrvára feldobta, mert nem volt ritka az 5x-s K/D-s statisztika sem. Persze, azzal volt a legtöbb team killem is természetesen, de így is sz×rrá kerestem magamat. Alig értem el a 10-s szintet, de már minden arany volt, ami csak lehetett pilótával. <#vigyor3>#vigyor3>
Mi lenne, ha még tudnék is játszani... <#hehe>#hehe>
Mi lenne, ha még tudnék is játszani... <#hehe>#hehe>
srácok a Thompsonhoz mi kell, sok idő megszerezni?
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Te sem játszottál még akkor normális szervereken a többi fpsel?
A spawntime 0-ra redukálása a pörgős TDM és FFA cod és Quake szervereken okésak, de egy 32 fős háborús játékban nem.
A BFekben is van spawn time. Sok játékban hullámokban élednek újra az elesettek. Teszem azt minden egész percben van éledés, aki 1:01-kor halt meg, az 59mp-et vár, aki meg 1:59-kor az 1 mp-et és az összes halott egyszerre éled be egy hullámban.
Ezzel is kb. a reinforcementet utánozva, nem egyesével szállingóztak az újak a frontra, hanem csapatban.
A spawntime 0-ra redukálása a pörgős TDM és FFA cod és Quake szervereken okésak, de egy 32 fős háborús játékban nem.
A BFekben is van spawn time. Sok játékban hullámokban élednek újra az elesettek. Teszem azt minden egész percben van éledés, aki 1:01-kor halt meg, az 59mp-et vár, aki meg 1:59-kor az 1 mp-et és az összes halott egyszerre éled be egy hullámban.
Ezzel is kb. a reinforcementet utánozva, nem egyesével szállingóztak az újak a frontra, hanem csapatban.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
srácok érdemes kipróbálni? mennyien játszanak vele?😊
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ez azért van, mert a sok nyomorék kilép a csatából és a játék úgy balanszol, hogy mindig egyenlő számú játékosok legyenek életben mindkét oldalon. Tehát ha van 15 axis és 6 allies arc a szerveren akkor a 15 axisből csak 6 élhet... Sajnos amcsi oldalon keci sok a nyomorult...
Nekem a játék legnagyobb hibája a spawnrendszer.Soha egy játékban nem volt még olyan hogy halál után nem enged vissza mert várni kell...de hogy mire a tököm se tudja.Annyit láttam már a pályákat felülnézetből már térképet tudnék rajzolni róluk fejből.Mi a faszért nem enged vissza?Nem kell hogy egyből a frontvonalon éledjek de legalább az alap kezdőre visszarakhatna.Percekig csak felülről nézelődök miközben a többiek behúznak vagy 2 pontot.Aztán végre berak..rányomok a legközelebbi éledési pontra,aztán mikor már majdnem csatizok kidobja és mehetek visszább 1-el...holott az eredeti pont még mindíg a miénk volt.Utolsó 2 köröm már olyan volt hogy többet voltam nézelődőben mint a pályán harc közben.Éledtem - tankkemper bebaszott az erdő közepéről eggyet és kész.2 perc várás.Éledek újra lépek kettőt már seggbek..tak - újabb 2-3 perc várás.B@szott izgi volt
Az MP40-el ezt én is tapasztalom, de nem a skulók miatt. A fejlesztéseket is javítani kell és jóval hamarább romlanak, mint egy puskánál. Ez a több lövés hátránya.
A spéci skulót még az elején becumiztam és nem éri meg egyáltalán.
A spéci skulót még az elején becumiztam és nem éri meg egyáltalán.
Sniper fegyvernél kifejezetten ajánlom a fejlesztést úgy ahogyan a videóban a srác csinálta (SZUsszan kolléga linkje)Kegyetlenül lehet így vele osztani..megéri az összes creditet amit rákölt az ember.Viszont a gépfegyvernél már vigyázni kell mire mit teszünk.Én jól belenyúltam mikor spéci skulót nyomtam az mp40-re az extra sebzés miadt...Igen ám de az nem örökös mivel állandóan venni kell hozzá.Kipipálltam hogy creditből pótoljam a hiányt.Aha...aztán volt hogy kör végén az eredményem creditben pirossal kiírva -14000 körüli volt.Anyádat na ez rohadtul nem éri így meg mivel gépfegyóval több 100 lövés van 1 kör alatt-míg sniperből jó ha 50 volt.Na gyorsan vettem is ki a fejlesztések közül.Inkább a tűzgyorsaságra kedtem el nyomatni.Kisebb sebzés de jóval több lövés az kb ugyanott van.Gyors körkérdés:ejtőernyősnek milyen fegyvere lehet?Nemsokára elérem a szintjét és arra akarok szakosodni.
Ha jóval lejjebb vennék a fejlesztések árait, akkor még talán gondolkoznék is rajta, mert szerintem röhej hogy gyakorlatilag olcsóbban tudsz venni fegyvert mintsem a másikat felhúzod.
Bocs a privátért, mellé kattintottam.
Szóval:
A Kar98K csak a háború elején volt alap fegyver a gyalogságnál.
A Gewehr43-ast milyen meglepő 43-ban rendszeresítették, ezért csak később lett a gyalogság rendszeresített fegyvere, a K43/44-essel együtt.
Az MP40-is leváltásra került volna, csak a Str44 megkésett.
Egyébként a játékban található G43-as sebzése inkább a K43/44-est szimulálja, mert az már nem puska, hanem köztes lőszer használ, mint az Str44, de egyébként külsőre egyformák.
Szóval:
A Kar98K csak a háború elején volt alap fegyver a gyalogságnál.
A Gewehr43-ast milyen meglepő 43-ban rendszeresítették, ezért csak később lett a gyalogság rendszeresített fegyvere, a K43/44-essel együtt.
Az MP40-is leváltásra került volna, csak a Str44 megkésett.
Egyébként a játékban található G43-as sebzése inkább a K43/44-est szimulálja, mert az már nem puska, hanem köztes lőszer használ, mint az Str44, de egyébként külsőre egyformák.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Vagy, mindenki repcsizni akarna, mert azokat kiszedni elég nehéz lenne, főleg, ha ugye a "földön" meg fedeznék a páncélosok az AA-kat. <#vigyor1>#vigyor1> Tehát, qrva felesleges rinyálni, meg siránkozni, mi lenne még jó. Taktikai bombázók, több ember egy repcsiben (pilóta, bombázó stb...) <#vigyor1>#vigyor1>
Ha élethű lenne a sebzés senki nem futkozna kersztbe-kasul a pályán....banda fele meg bokor alján feküdne épp csak sátor nem lenne felettük a kempingezéshez.
Dehogynem lenne, csak át kéne dolgozni pöppet, Red Orchestraban is van fejlődés/fejlesztés.
Ha valósághűre csinálnák a sebzésrendszert, nem lenne értelme a fejlesztésnek. Jó lenne persze, csak nem lesz.
Az AA-kat most elcseszték, mert nagyon nehéz külőni/bombázni belőle repcsivel az enemyt. Előző verzióban azért ki lehetett géppuskázni. Habár, pont ma volt, hogy lazán kiszedett egy repcsis az AA-ból. <#wow2>#wow2>
Szvsz, felesleges ilyet várni, a legtöbb fps-ben az alap fegyó csak illúziónak van. Ennél max a Medal of Honor volt jobb, ahol a küldetést ugye csak lőszerrel kezdted, a puskát meg kellett találni. <#nevetes1>#nevetes1> Másfelől, az ismétlő puskák még itt is elég ütősek, ha feltuningolod. <#idiota>#idiota>
Én is inkább puskás lennék. Meg amúgy nem értem, mivel ha jól tudom a németeknél alap cucc, az a Kar98 volt, a Gewehr pedig kicsit elitebb cucc, itt a dmg miatt még a fejlesztők is a gewhert teszik alapszintre.
Írtam már korábban is, de ha itt is megcsinálnák a Red Orchestra sebzésrendszerét, hát az nagyon tuti lenne! 😊
Tudom, hogy még béta, de azért ilyeneken jót nevettem: Ültem az AA-ban rám repült egy gép, rám dobta a bombát, mellettem robban közvetlenül és semmi bajom nem lett...😄 Majd le is lőttem, gondolom örült.
Írtam már korábban is, de ha itt is megcsinálnák a Red Orchestra sebzésrendszerét, hát az nagyon tuti lenne! 😊
Tudom, hogy még béta, de azért ilyeneken jót nevettem: Ültem az AA-ban rám repült egy gép, rám dobta a bombát, mellettem robban közvetlenül és semmi bajom nem lett...😄 Majd le is lőttem, gondolom örült.
csak lesz majd. Egyébként ha a puskáknak csinálnának egy rendes dmg értéket használhatók lennének, mert a valóságban ha egy puskával belelőnél valakibe teljesen mindegy milyen távról annak annyi volt. (ha megcsinálnák a dmg-et akkor valószínű én is visszavenném a gewehrt, mert a puska nekem amúgy is jobban tetszik mint a géppisztoly.)
MP40-est vettem lecserélni az előző gépfegyvert.Hát ez még tuning nélkül is sokkal jobban adja.Kis ráfordítással meg úgy szórja az ólmot mint a PPSH.... +még, hogy 32 skuló van hozzá nem 20.Azért így már mindjárt más.
gewehr-t csak keveset használtam, de ha jól tudom ugyanaz mint a Garand és azzal teljesen elégedett vagyok.
Amúgy várható a játékhoz valami értelmes dmg rendszer? Vagy csak nálam rontja el teljesen a dolgot, hogy az alap fegyverek használhatatlanok és csak tunkolva boldogul az ember?
Csak addig volt nálam míg nem tudtam venni bármi mást.Csak 1 puska használható a sniper.De az is teljesen kigyúrva,hogy 1 lövéssel testen is leszedjen bárkit még a dombtetőről is.Pontfoglalásra az is alkalmatlan dehát a recon nem is arra való.Csakis külső körlet takarításra vagy pontot védeni jó messziről.4-5000 creditet így is simán összelőttem azzal is úgy hogy max 1-2 pontfoglalásnál mentem csak oda.Most hogy gépfegyverrel húzom a pontokat és leszedek közben pár ellenséget így se ossza jobban a creditet.
A puskáknak a játékban kb semmi értelme, úgyhogy azzal ne is próbálkozz.
Annyira azért mégsem olyan vészes ez...már meg is van a 3-as szint.Vehetnék tankos karaktert akár...de gondolom alapból semmilyen járműt nem kapok hozzá.Asszem egyenlőre kihagyom és meg sem állok 7-es rangig.Addig fejlesztem az első gépfegyót amit megkaptam a gyalogoshoz.Már 2 meg is van hozzá.Úgy néz ki elég kemény lesz ha mindent kigyúrok rajta.Az alap G43-as puska kb 1 hulladék volt...csak estem-keltem mint a frontkatona.Pontfoglalásra alkalmatlan mert a Thomson és haverjai rövid úton hidegre tettek míg az volt nálam.Ez a szar csak kempelésre jó közép távra de mivel sebzése gagyi irdatlan sok türelem kell hozzá hogy pontokat szerezzek.Egy jó gépfegyverrel már be lehet menni pontot foglalni.