5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ikarus44 #1798 Most játszottam egy olyan csatában, ahol mind a 3 nemzet harcolt egymás ellen. Ez a mostani frissítéssel jött be hogy ilyen is előfordulhat, vagy ez mi egyáltalán?, mert eléggé nagy baromság -
ChipKng #1797 Igy igaz, koszi. -
gstup #1796 Akkor nem jött át.Sorry. :) -
ikarus44 #1795 Szerintem poénból hasonlította a grease gunhoz.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.09.24. 10:44:44 -
ikarus44 #1794 Igen mesélted TS-en is, akkor is hitetlenkedtem rajtad, hogy csináltad. -
gstup #1793 Szerintem a Grease gun az mg 34-el van párban.Mp40-et a Thompson-hoz hasonlítanám inkább.Ott meg egyáltalán nem marad alul az amerikai társa. -
ChipKng #1792 Bezzeg az MP40! :P Az siman letolja a Greasegun-t. :P Egyebkent a hetvegen segitettem elmagyarazni par dolgot a keresztapamnak, ezert kenyszerusegbol nemet karakteremmel toltam es az alap G43-al igencsak jobban ment a vadaszat mint az M1 Grand-del.
@Devid: Te meg irjad meg emilben, hogy mit uzenjek be a forumra pontosan (es hova) es leforditom. ;) Koszi! -
Gabhess #1791 Köszi, nagyon tetszett a válaszod, és ha netán találok egy olyan játékot ahol modolás nélkül egyenrangú a német fél megkereslek.. -
ikarus44 #1790 A Gewehr 43, és a Mauser alapon használhatatlanok, bár az amerikai tolózárassal nincsen tapasztalatom, de a Garand sokkal jobb alapon is már. Az SVT-40-nel sincs tapasztalatom, de a Mosinnal is jobban elboldugultam, mint a Mauserrel. Dehát ha tudsz egy olyan FPS játékot ahol a Német technikát egyenragúnak készítik szólj :). De a szomorú valóságot félretéve, lehet hogy annak fegyvere aki lelőtt már ki volt húzva. -
Devid-on #1789 Akkor szerintem nézd meg újra -
Gabhess #1788 megnéztem az amerikai katonát. kb 6x erősebb a fegyvere mint a németé , német oldalon már majdnem teljes a fejlődése az alap puskának ()g43), és abszolut nem lehet lelőni vele 1 lövéssel senkit, az amcsival fejlesztés nélkül simán szedtem ki a németeket...... -
Gabhess #1787 oké köszi az infókat megfogadom.:)
-
ikarus44 #1786 Én általában onnan szoktam kiszúrni, hogy csikicsukizok és várom hogy honnan jön fel a füst. és onnantól jobb esetben -
ChipKng #1785 Igazad van, azt meg meg sem emlitettem! A fegyver fustje is elegge arulkodo jel. -
ChipKng #1784 Ugy tudom elkepzelni, hogy kozben mas is eszrevett teged es hunglishul szolva: "bespottolt". Ha rajta tartod vkin a celzasodat azt megjeloli egy piros haromszoggel. Ha nem mozdulsz, eleg neki abba az iranyba fordulni ahonnan talalatot kapott vagy hallotta a lovest es mar mehet is a skulo.
En ezt birom benne, hogy az ellent eleg nehez eszrevenni. Sok ido eltelik mire hozzaszokik a szem ahhoz, hogy mi a tereptargy es mi az ellen. Ha megmozdul rogton ki lehet szurni. Ha napon van es nem arnyekban, szinten buko. Ha all es nem fekszik, szinten easy spot. Tenyleg fatol faig kell osonni aztan alaposan korbenezni ha elorebb akarsz jutni. En is akkor szidom magam a legtobbet mikor ezeket a szabalyokat lesz@rom es emiatt ugy lonek ki mint az agyaggalambot.
Tegnap este egy orosz mesterloveszt szurtam ki egy fa mogott, csak mert furcsa volt a folt. Volt neki vmi rejtozkodo badge-e mert nem jelolte meg a rendszer hiaba tartottam ra a celzot, de mikor probabol belelottem, megpusztult.
Utana elvettem a cuccat es picit meggyalaztam oket. -
ikarus44 #1783 Szerintem, lőporfüstöt láthatja meg. Indőnként én is így szúrom ki, meg az is lehet hogy valahogy szabad szemmel kiszúr téged,vagy fellvillan a spot jelződ (piros háromszög gyalognál) vagy lehet hogy már eléggé tapasztalt, és már tudja hogy abban az adott hejzetben honnan lőhetsz. Meg még az is lehet hogy csal. Bocsi, Tudom hogy nem igazán szűkítettem le a kört, de ilyenkor sok minden lehet. De ha már csak 80-100 méterre van akkor elég nagy célpont így nyugodtan feltérdelhetsz, és úgy is lőheted, még ha ki is szúr téged akkor gyorsan odébb tudsz menni, vagy cikk-cakkban futni. -
Gabhess #1782 Még egy pár kérdés , hogyan lehet az, hogy kb 80-100 méterre rohanó fickóra rálövök fa és bokor mögül árnyékból, ő azonnal rámfordul és lelő. Ugyanakkor ha én futok és sokkal közelebb lőnek rám arrafelé nézek és nem látom az illetőt nemhogy lőjek rá. Kérdésem , milyen képességet kell ehhez kifejleszteni, hogy látható legyen az ellen. Grafikai beállításban az árnyékok low-on a fényerő maxon van, és így is nehezen észlelhető az ellen. Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Gabhess, 2015.09.23. 09:31:04 -
Gabhess #1781 Köszönöm a tanácsot, .mindenképpen megfogadom -
ChipKng #1780 Ha en most kezdenem akkor mindenekeppen letrehoznek 4-5 karaktert mindegyik nacional. Persze darabja 7k szal gyujteni kell ra penzt. Aztan elhatarozni hogy melyik legyen kozelharcnal hasznalva, azt az LMG/SMG iranyba fejleszteni. Melyik legyen a tank elharito, Bazooka/taposoakna/sticky bomb. Melyik legyen a tank vezeto, annal is inkabb az SMG iranyba vinnem majd valtani tank Crewman-re ha eppen eleri azt a rangot. Es igy tovabb. 1 karakterrel nem fogsz tudni minden teruletet lefedni es nem tudod milyen csataba kerulsz bele. Ezert jo ha menet kozben tudsz alkalmazkodni.
Meg 1 jo trukk: Ha latod, hogy gyozelemre all a meccs, akkor erdemes minden karaktert behozni 1 lifespan erejeig mert akkor mindegyik megkapja a gyozelemert jaro XP-t. :) Igy 4 karakternel pl 4x120 XP az mar eleg finom tetel tud lenni. :) -
Gabhess #1779 Sziasztok , most nézegetem ezt a játékot. Valami tanács, hogyan kezdjek neki? Milyen irányban érdemes haladni? Mit nem érdemes használni? Német és Amcsi oldalon. -
ChipKng #1778 Ma este 8 es fel9 korul bequkkantok a harcterre. Ha vkinek van kedve ne hezitaljon csatlakozni! (Devid, fokent neked szolt. )
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.09.22. 12:57:59 -
ikarus44 #1777 ismerős nekem is... -
ChipKng #1776 Bezzeg ha en szedem le AA gun-nal akkor 0 XP-t kapok... -
Devid-on #1775 Forumon rá is írtam egy emberkére és megkérdeztem hogy,mégis hogy lehetett ennyi pontja ha nem csinált kb semmit.Jött is a válasz,ha a repülős elpusztítja az ejtő ernyős repülőt (ami nem tud védekezni) akkor kap 70-80XP . Ha felrobbantasz egy üres jeepet kapsz 20xP és így tovább.Hát oké ez így aztán fair játszma
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.09.22. 09:53:17 -
ChipKng #1774 Itt is szoktak a spawn-on vadaszni egyesek, de az invisible modnak hala eleg hamar ki lehet csinalni az illetot. De mindig akad 1-2 aki beprobalkozik. Vegulis hatraltatja a tamadast, de ez egy ilyen jatek.
Szombaton reggel viszonylag konnyen be lehetett jutni a war jatekokba. 3-4 perc volt a volt a varakozasi ido es adta is az XP-t meg a penzt. Az uj dijazasi rendszerrel sokkal tobbszor vagyok plusszban. A manualis szervervalasztast feldobtad a keszitoknek?
@Alien69: Ha mar a lepcson megyek fel akkor nem rinyalnek mert az ajtonyilason keresztul siman ramlohetnek, de itt tenyleg konkretan egy fal volt...
Emlekszem Dave szurt ki egy csavot par honappal ezelott akinek volt legalabb 1000 pontja 0 capture-rel es 2 - vagy valami hasonlo kill-el -. Na az is erdekes volt. Bar lehet sorban kilott vagy 30 ures tankot es kettoben emberrel, de emlekezetes teljesitmeny volt. :)
-
#1773 ha sokaig tart bejutni 1 warba, az azert van, mert a terkep kis reszen folyik csak a harc. most pl. mar csak olaszorszag volt nemet kezen, igy kb. 5-6 csataba lehetett beszallni. -
harduplanfor #1772 Pihentetni kene ujra ezt a jatekot? Gondoltam kiprobalom milyen a war. 7 perc varakozas utan sikerult bejutnom egy szuper szerverre, ahol 100-120 pinget mertem. Grat. a keszitoknek. Ugy erzem feleslegesen fizettem be a veteran tagsagit 1 honappal ezelott. 40 perc szivas utan kaptam 3000 manit..kosz :( FPS jatek, de nem lehet lovoldozni mert olyan feeling, mint a 100 mb-os feltoltokartyas adatforgalom hasznalat. Allandoan parazni kenyszerul az ember a limit miatt. A steamen szepen lehuzzak a jatekot a userek. Kezdem erteni miert. Tok jo lenne, meg minden ez a game, am a sok bosszanto hiba kicsinalja. Miert nem lehet manualban szervert valasztani? -
#1771 Anno, a BF2-ben volt egy olyan csalás, hogy a csávó állt a pálya szélén, a spawn pontnál egy fa mögött, és onnan szedte ki az enemyt egy pisztollyal. Itt ilyesmit nem tapasztaltam, de lehet, valami net code problema. Azaz mondjuk már "igaziból" lelőtt Tégedet, de a szerver nagyon csúszott (laggolt), ezért késve deglettél meg. Mondjuk, már beértél az épületbe, mész fel a lépcsőn, és akkor adja be a találatot. -
ChipKng #1770 Bocs, nem voltam eleg reszletes: Amikor hatulrol lottek le akkor mogottem egy FAL volt az epuletben.
Amugy talaltam egy bugot: Az airfield skirmish palyan az A ponton ha felmesz a tetoterben a letra tetejenel ha a zart tetocserepes oldalra mesz akkor ki tudosz nezni a cserepeken keresztul es meg lovoldozni is abban az iranyban. Majd lejelentem a keszitoknek... Lehet ez a bug az amikor sokan targyakon keresztul lovoldoznek. -
ikarus44 #1769 Mostanában én is gyakran tapasztalok ilyet, hogy az ellen az ajtón/falon át lő le, de sosem tudom eldönteni hogy esetleg valami csalás dolog lehet emögött, vagy csak nagyon érzi az ilyen harcot és annyira ügyesen, és gyorsan mozog hogy csak nekem tűnik így hogy valami tárgy mögül lő le. -
harduplanfor #1768 Azt nem tudod veletlenul mikent lehet kiszurni, hogy ne a vilag masik felen levo mucsarocsogei szerverre pakoljon? Maptol fuggetlenul tegnap este ilyen gyik helyekre dobalt be amcsikent. Viszont nem ertem miert 35 a ping, ha kozben otvar dadogos a szerver. Pont ugy tortent ahogy leirtad. Nekem azt mutatta a moncsin, hogy en lattam meg elobb az enemyt. Rafordultam, majd mar csak a hullamat lattam. -
#1767 Ha hátulról lőnek le, akkor ott igenis VAN valaki, csak egyik csapat társad se látja/látta (meg Te sem). Ugye vannak, akik nem agyhalott zombiként rohangálnak, és becserkészik az enemyt. Tegnap nekem is volt (elsőre) egy gyanús esetem. Már 15:0-ja volt a tagnak (vasút állomás pálya, X1 pontnál headshot). Persze, nem mutatta, honnan. Na mondom, ez csak a másik oldalról jöhetett. Megkerestem a tagot, és lazán leküzdöttem. Ha csíter lett volna, sokkal hamarabb észre vett volna. A végére valami 26 killt ért el, mert kempelt egy jó helyen, és más nem ment lecsapni. -
LookUsArts #1766 1# A csalas a HG-ben egy letezo dolog (sok patch note-ban bele van irva hogy miket tesznek azert hogy probaljak oket kiszurni)
DE nem minden esetben, neha csak jol megy a jatek, nekem is volt mar 18/1-es statom... (1szer ) illetve lehet egyszeru game bug, vagy de sync problema (gyenge a szerver, vagy o sokkal kozelebbrol jatszik a szerverhez mint te, ezert neki "hamarabb" jonnek meg az informaciok a gepere > ilyenek lehetnek pl, amikor ugy nez ki hogy meg csak rad sem fordult azt agyon lo, de neki lehet hogy mar egy mp-e mutatja hogy ott vagy)
2# Kerdes: ti mit ereztek, mennyivel lett jobb a penz szerzes? en kb 1 honapja leraktam a jatekot mert teljesen agyfaszt kaptam tole, hogy folyton top 3-ban vagyok, de mindig minusszal zarom a mecset, MERT merek lovoldozni egy lovoldozos jatekban. szoval penz? -
ChipKng #1765 Tudnal ezekre peldat mondani/mutatni? Eddig youtube-on egy olyan filmet lattam amin tenyleg hiheto a csalas, de idaig nem talalkoztam sok erre utalo jelre. Ma mondjuk volt par erdekes dolog mikor hatulrol lelonek es nincs mogottem senki, meg vartam, hogy a srac kiugorjon a fedezek mogul es o kiugras nelkul lelott... De ezek nem voltak gyakori dolgok. -
harduplanfor #1764 A bokraszas megy rendesen, csak hat a bokrok, fak kozotti tavolsag athidalasa nem mindig jon ossze :) Pl. a Kurz es golyoszoro ellen a Grand igen halovanyan muzsikal erdeszes kozben. Panaszra azert nincs okom. Legrosszabb mai eredmenyem 9/12. Elfogadhato. Egesz jol ment minden ma estig. Jelenleg Budapesten vendegeskedem.
Bye mobilnet. Lett helyette 30 mbites net direktbe kotve, 35-os ping, es 60-90 FPS a jatek alatt. Pont itt a bibi az egeszben. Minden ertek jol fest a kijelzon, am a jatek rohadtul szaggat. Szinte jatszhatatlanna valtozott estere. Centiket ugral az ellenseg, 3x kell megnyomni a gombot amire felszall a tetves cangara a karim. -
#1763 Nem lehet, hogy BENNED van a hiba? Nem mondom, hogy nem fordul elő az, hogy gyanúsan jól teljesít valaki. De, normál esetben akkor itt többen is csalunk, mert nem 1x fordul elő, hogy a top 3-ban végzünk. Ergo, valamit qrvára benézel... -
Karvalykarom #1762 Nem akarok sok mindenkit elkeseríteni "mert nagyon tetszik a játék"de a játékosok átlagban 60-80% irgalmatlanul és pofátlanul csal és nem is akármilyen módon még büszke is rá.
Szinte már én érzem marhának magamat mert nem csalok -
#1761 Erdőben keress olyan fát, amely mellett közvetlenül bokor van. Ott a legkönnyebb megbújni. -
harduplanfor #1760 Mezei futobolonddal sikerult. Lvl 2 rang :) Grand csodafegyo, skirmish map. Az enemy eszlelese tovabbra sem az erossegem. Akad mit csiszolni rajta foleg az erdos teruleteken. Bizonyara vannak nalam sokkal jobb jatekosok, am ezzel az eredmennyel boldognak erzem magam :) -
ikarus44 #1759 Ezt gyaloggal érted el?!