5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Alien69
    Én rendszeresen használgatom. Persze, prém tagsággal együtt. Természetesen, nagyon megnézem, mire nyomok boostot. Rendszerint fegyverre. Azért vannak türkjei. Az egyik, hogy néha-néha érdemes kilépni, meg vissza, mert nem frissül elég gyorsan a "rendszer". Ráadásul, amikor megveszed, még pluszba aktiválni kell.
  • ChipKng
    Jon ma vki?
  • Animefox
    Sziasztok! Én már nem is tudom a megjelenés óta játszok mindig egy piciket, de olyan keveseket hogy még mindig level 2 és 3 között vagyok, azt szeretném megkérdezni hogy megint elővettem a játékot és hogy az amerikai ágon van egy m3 zsírzó géppisztolyom de garandom nincs, miért? Német oldalon meg gewehr43 és egy lúgerem van ez is furi de mintha régen nyomkodtam volna pár dolgot a menüben de nem emléxem.... az m3 az jár vagy azt valahogy kaptam? level 5 felett kerülhetek más területre?
  • ikarus44
    Nem :)
  • ikarus44
    Köszönöm! (A pisztoly és még valami más kombóra én is gondoltam, de a csavarkulcsra soha sem :) )
  • DarkHorSe
    Megeri ezeket a boostereket hasznalni? ingame penzert
  • Alien69
    Csavarkulcs. EZ a legfontosabb, meg egy pisztoly. Esetleg lapát, mert ennyi fér el nála, de semmi értelme. A kulccsal is le lehet csapni valakit, a pisztollyal kis szerencsével lelőni egy enemyt, és elvenni a fegyverét. De, a lényeg, ha sérül a gép, és nincsen erős légi ellenfél, le lehet szállni valahol oldalt, megjavítani a gépet, és felszállni. A "gyáras" pályán a legnehezebb (szerintem) ez a mutatvány, de nem lehetetlen. Én rendszeresen alkalmazom, mert a füstölő gépet könnyű messziről kiszúrni, másfelől, ha jön egy enemy repcsi, sérült géppel rosszabb harcolni.
  • Devid-on
    Nem elég a repülő a segged alatt? :)
  • ikarus44
    Fighter pilot-nak mit ajánlotok, felszerelésnek?
  • ikarus44
    Szerintem, a legjobb köröm a PZ IV H-val. És bőven is lehetett volna jobb, ha nem laggolt volna végig, és ha a csapatom is hatékony lett volna, így bukó lett....

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.10.01. 18:50:35
  • ChipKng
    Mai kedvencem a WAR -ban mikor az ellen elkezd foglalni egy pontot: "What is that beep sound?"
  • harduplanfor
    bent vagyok gyomlalni az ellent :)
  • ikarus44
    felvettelek ismerősnek, úgyhogy ha neked is megfelel legközelebb tolhatunk közösen. nekem a nickem IKARUS44
  • ikarus44
    Én a skirmish mapokkal járok így mindig. ki is kapcsoltam, a francba
  • DarkHorSe
    3 napja ugyan az a mapon jatszom, ugy hogy be van jelolve mindegyik :D
  • harduplanfor
    Majd meglatjuk :)
  • ikarus44
    Legutóbb épp az Amcsik
    De abszolút igaz, hogy most épp a Németeknél vannak a jó játékosok.
  • harduplanfor
    Tolem lehet nemet, fritz, nazi zombie, naci bacsi, kraut, tommy, ivan akarmi :) Nem minden ennyire fekete feher ahogy irtam, de azert erdemes megtekinteni hadjarat vegen a tablazatot kik nyernek altalaban.
  • ikarus44
    Szerintem, az amcsi-Német meccsek elég kiegyensúlyozottak. Én legalábbis annak éreztem.
    És nem náci túlerő, hanem Német túlerő. :)
  • Terawatt
    #justheroesandgeneralthings
  • harduplanfor
    Ha amcsival jossz, keszulj a 10 bol 8 buko meccsre es altalaban a naci tulerore :)
  • ChipKng
    Nekem most van egy kis idom puffogtatni. Aki tud, jojjon! :)
  • ikarus44
    Ma este nem vagyok otthon, de talán holnap délután.:)
  • ikarus44
    Nem szoktam farkast ordítani, Mindenre. Ha vissza olvasol néhány hsz-t akkor ott is láthatod, hogy én sem hiszem hogy a csalás elterjedt lenne.
  • Alien69
    Mitől is furcsa? Szar a pont rendszer, CSAK ennyi. Ha megy a repülés, hidd el, az a legjobb stressz oldó. Kivéve, ha a másik oldalon is van 1-2 jó pilóta. Azaz, ha nem amcsi oldalon, mert ott hiába jó a pilóta, mínusz egyel indul, mert az a legszarabb gép.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.09.26. 16:27:29
  • Alien69
    Igen, csak Neked furcsa. Más játéknál is hasonló a helyzet, akár battlefiledet is hozhatnám. Volt olyan köröm, amiben tényleg már-már csalás szinten ment a lövölde, és volt, hogy azt gondoltam, itt az ideje törölni. Ez is ilyen "móka". Amcsi oldalon megyek, alap fegyót húztam. 3 lövés kellett egy killhez minimum! Nagy nehezen meg lett a távcső hozzá, és érdekes, mintha nem is én játszottam volna idáig. Pozitív lett a K/D-m vele egyből. De, lentebb is írtam, volt egy csávó, 18:0-nál állt. Egyszerűen kempelt a folyó túlpartján, és senkise ment át hozzá. Amikor meg át mentem, lazán lepuffantottam. Ha csíter lett volna, legalább rám kellett volna fordulnia, mert a progi valszeg jelezte volna.
    Túl sok farkast ordibálsz, pedig nagyság rendel kevesebb csaló van itt, és ritkán kirívó a K/D. A 63:38 még ráadásul nem is gáz (nem éri el a 2:1-t se.
  • harduplanfor
    Gyere amcsikhoz egy uj karival, es toljuk egyutt :) Este sztem.leszek Endres_PT a nevem. 3-an 4-en tobbre megyunk mint egyedul.
  • ikarus44
    Akkor csak nekem volt új :)
    2 napja kezdtem egy új gyalogost Német oldalon, a pilótára megyek. Remélem nekem is fogja majd adni a jó csatákat. :)
  • harduplanfor
    ikarus44 #1808

Nekem a legtobb kill 60 percnel hosszabb csataban hasonlora jott ossze a vasutallomas kornyeken. (orosz, amcsi, nemet harcok). 68/32 k/d ha jol emlekszem. Bar meg tudnam ismetelni :P Foleg a jatekmenet alakult fantasztikusan, mert folyamatos porgesben telt az ido defend modban. Mindez 1.5 honapja tortenhetett.

Devid-on #1809

kb. 2500-2600 pontot lovoldozott ossze tegnap. Nem semmi fazon az tuti :) Talan kidobtak gyerekkoraban egy geprol, es nem nyilt ki az ernyoje, igy rakattant a cuccra :)
  • Devid-on
    Tegnap toltunk Andrással meg ismerőssel 1-2 mecset.
    Az emberünk repülővel 5/8 statal 0 foglalással lett az első mennyi ponttal is 2500?Az nem furcsa kicsit sem?
    Annyit csinált egész meccsen át hogy lelőtte az ejtőernyős repült semmi mást ezt csinálta 45 percen át.
    Persze ahogy beszálltam a lévédelmibe abba a pillanatba rám fordult és az első fának neki ment.
  • ikarus44
    A tegnapi nap játszottam, egy csatát Amcsik ellen, és az egyik játékos aki az élen zárt 63/38 k/d aránnyal zárt. A csata 58 perces volt. Végig a fronton volt egy Thompson-nal. De nem furcsán kiemelkedő? Vagy csak nekem ilyen furcsa?
  • ikarus44
    Hát sajnálom. Bár még sok a hiba benne, de szerintem minden esélye megvan rá, hogy kiváló játék legyen belőle.
  • ChipKng
    Miben nyilvanul meg nalad a sok csalas?
  • Karvalykarom
    ui: töröltem a gémet igy felesleges szapulni
  • Karvalykarom
    30h játékidő de tartom a néhány napja tett kijelentésemet a Játék Játszhatatlan a sok csalótól .
    Amúgy 90% az első 5 ben szoktam lenni 4/1 arányban
    Ez az én véleményem és ez igy halálra van itélve
  • harduplanfor
    ajjj, az nekem nem passzol jelenleg, csak amcsi :)
  • ikarus44
    Én még kb. fél órát leszek még Német oldalon.
  • harduplanfor
    Lovoldozunk ma skacok? :)
  • ikarus44
    Hát én is amcsival voltam, de nekem nem igazán tetszett.
  • ChipKng
    En azokat nagyon birom! :) Egyik nemzet vedi O1-O2-t a masik ketto ket totalisan ellenkezo iranybol tamad. Multkor Amcsikkal jo kuzdelem soran elvittuk a pontokat. Mind a kettot.