25
-
lotsopa #25 http://biokemia.blog.hu/2010/02/04/mennyire_vagy_tech_geek
Magas pontszámokról nyugodtan lehet beszámolót adni. :P ( már ha valakinek sikerül 120 fölé menni ) -
KAWAszaki #24 Hollywood ebből is csinálhat filmet (kicsiben):
"Free Papucs" -
Merces #23 ...biztos rájött hogy a még letöltés alatt áló fájlokat is el lehet inditani,ha megvan az elejük, ezzel csak az a gond hogy a szomszédom a legnagyobb elosztóközpont széles e vidéken ,ha valami kommersz szart akarok nézni elkérem tőle. Az igazán érdekes dolgok meg ritkák.......
Különben meg a hülyéket leginkább hülyeségekkel lehet meggyőzni............. -
johnsmitheger #22 Nincs ugyanilyen játék emberekkel? a papucsállatkák nem túl izgik :) -
#21 A hülyéket csak több ésszel lehet legyőzni, mert rafináltak ám.
Íme egy okos zsidó, az ilyeneket szeretem. -
Merces #20 ...jó de kit érdekel amig főműsoridőben megy az ezo tv. -
wormwood777 #19 Valamire majd csak jó lessz valamikor... Ha másra nem is, talán lemodellezni a biológiai lények reakcióit és nehezebb indie játékokat csinálni a gépre. :P
Vagy mondjuk bio-konzol. :P Ráköpsz egy mintaüvegre, beteszed a gépbe és már szakít is a tetris. -
#18 Ez nagyon durca! :D
Doktor Mariot is biztos megoldják valahogy xd, beteges. ki tudja merre vezet ez az út? -
Rotyoka #17 ez de beteg :D -
torzsvendeg #16 Kényszerzubbonyt rájuk és be velük a gumiszobába. -
#15 Off, de erre vártam, a tutira. -
Pares #14 Mi van, ha velünk is ezt csinálják?
-
kisemlős #13 Nem sikerült felfognom a leírtak értelmét... ez van... -
Lucy in the Sky #12 eddig se lehetett nagy flash egysejtűnek lenni, de ez most tényleg odabasz.. szágínykék :)
mondjuk azt nem értem milyen oktatási célokat szolgálhat - "teach people about biological processes" - ha leöntöm sósavval a macskát akkor menekül, ezt eddig is tudtuk, itt sincs sokkal többről szó, menekülnek szerencsétlenek az irritáló ingerek elől.. -
vasedeny2 #11 és a papucsállatkák jogai??? ez egysejtűkínzás! -
PetiX87 #10 "Az nyer, aki bejuttatja a *szerencsétlen* lényt az ellenfél tavába." -
ZSOOLT2 #9 "Mi van ha az emberiség is azért él, hogy egy felsőbbrendű lény Pong-ot játsszon?"
Vagy inkább SimPlanet-et -
Zolivok #8 álmodj királylány , de már szegény egysejtűeket sem hagyják -
#7 Szegény papucsállatkák, nem is sejtik hogy életük egy felsőbbrendű rendszer nemes céljait szolgálja. :)
Mi van ha az emberiség is azért él, hogy egy felsőbbrendű lény Pong-ot játsszon? :D -
ADAMEX9 #6 Nem vagyok biológis vagy orvos, de valahol biztos hasznát vehetik, ha tudják irányítani a sejteket a szervezetben.
Gondold el, ha odáig tudnák fejleszteni, hogy irányítani tudják a rákos sejteket. Pl kivezénylik őket a beteg szervből.
(laikus feltevés, fogalmam sincs az alapjairól) -
Talgi #5 Van az a játék, ahol emberekkel csinálnak ilyesmit, hogy is hívják? Ja, politika :P -
fv #4 Úristen! Ezt meg MINEK? -
Nos #3 Már látom az új proci teljesítmény mértékegységet: GPm - Giga Paramecium -
#2 Ejbazmeg. -
#1 beteg :D