193
Középkori hack\'n\'slash.
-
#153 Először továbbmentem de semmi nem volt, másodjára viszont tényleg továbblépett. Érdekes, na mindegy. Azért köszi. A dupla fejsze elég durva :) -
SaGa Jr #152 Menni előre és nem leállni harcolgatni, mert bizony az ellenfél erősítése folyamatosan érkezik és így elvérzik a játékos ha nagyon belemegy a harcokba.
A feladat egyszerű, feljutni a falakra. Namost ehhez bizony menni kell előre és nem bunyózni. A második ostromtoronynál lesz egy kis szűkület de itt is tovább kell menni előre, nem megállni és majd végül eljutsz a megfelelő helyre.
Amint eléred a megfelelő helyet a játék átdob a felső részre ahol már Noviembre is melletted lesz és ahol majd trebuche-kat kell semlegesíteni. -
#151 A 3. fejezetben miután leszállunk a hajóról és Esteban nélkül vagyunk akkor mi a frászt kell csinálni ,mert a végtelenségig jön az ellenség a semmiből természetesen és mindig legyőznek. -
SaGa Jr #150 Ahogy manapság mindent ami konzolra is megjelenik. Jó kis extra bevétel DLC-ként kiadni az alapba elve beletartozó dolgokat. :(
Amúgy meg a program hivatalosan is megjelent már, csak szokás szerint frssítést azt nem csináltak még a saját oldalukon sem a készítők... -
#149 szal kiadták előbb befejezetlenül? -
#148 "A játék a tervezett október közepi megjelenése odébb mozgott október 25-re, melyet megelőzően a fejlesztők szerint lehetőségünk lesz kipróbálni a demót. Ebben az Assault on Castle Biron missziót játszhatjuk végig, amikor egy erődöt kell ostromolni, lángoló barikádok, és hadseregnyi ellenséges erővel szemben."
info: Gamestar -
Ayo #147 sziasztok, aki meg nem jatszott vele annak egy kis ismerkedos video
http://jateknaplo.blog.hu/2011/09/29/the_cursed_crusade_pc_ismerkedes -
SaGa Jr #146 A vége (illetve annak hiánya) miatt én is bukást jósolok a játéknak. Ha lesz is sikere az csak a konzolok miatt lesz (ha már egyszer eleve arra írták). -
#145 Nekem meg erős a gyanúm hogy olyan bukta lesz öröm nézni! -
#144 igen ettől tartottam hogy nem lesz nagy eszement eladás és itt abba is marad. pedig egész pofás a történet ha tele is van hülyeségekkel *spoiler veszély* pl 2 relikviával semmit nem tehettünk ő meg 1 el megnyitja a pokol kapuját :D aztán a fater jól elrejti az ereklyét hogy aztán jól bevehessünk 1 várat és nem is ereklyét vadászni mentünk oda....
de összességében tetszik, viszont ha dlc vel fogják befejezni a történetet csalódott leszek, nehogy példát vegyenek róla mert akkor mérges leszek. -
SaGa Jr #143 Erős a gyanum hogy DLC formájában jönnek a további fejezetek (hacsak nem produkál eszement nagy eladásokat mert akkor lesz második rész ahol folytatódnak a kalandok). -
SaGa Jr #142 Talán nézz körül a falak mentén cursed módban (lesz egy beüthető falrész). :)
A gyógyuláshoz meg nem kell semmilyen klikkelés. Csak a bal shift (legalábbis nálam csak az kellett és nem cursed módban kell lenni hozzá). -
#141 meg lett, magamtól túl messze szaladtam el és nem világított. emígy nem tudom hogy merték kiadni ezt a játékot ilyen befejezéssel. -
#140 Szíriában megmentettem kerekes barátunkat, most mit kell csinálni? az ajtón sem enged ki :D -
#139 nem tudom nektek sikerült is valaha ez a shift jobb klikk heal? mert nekem még nem csak csak egyet :D persze cursed módban próbálom -
#138 kapitánynál azt csesztem el hogy nekiestünk és csak őt ütöttük, közben meg a lelkeket kell leverni.... -
SaGa Jr #137 Palinko:
Igazából a könnyű fokozat túl könnyű és az ott tapasztaltak nem igazán mérvadóak. Ott sétagalopp a játék, egyszerűen el sem lehet hullani.
Normál nehézségen már megfogható a játékos és oda kell figyelni, bár leverődéstől nagyon nem kell tartani ha nem hagyja magát beszorítani az ember (akkor meg szinte elkerülhetetlen a dolog).
Nehéz fokozaton meg nem kevés szitkozódást fog okozni a játék (én már nekimentem nightmare fokozaton is a játéknak, ott aztán lehet szentségelni pár helyen).
A szerecsen kapitány leverése nem kéne gondot okozzon mire eljutsz odáig. Mikor támad akkor hárítasz (leszorítod a fegyverét), majd megindítasz egy támadás sorozatot ellene. Ha elkábult mehet rá a következő sorozat aztán egy újabb. Ha gondolod időnként lángot is dobhatsz rá közelről. Arra kell csak figyelned, hogy ne hagyd eltaláni a karaktered és akkor 5 sorozattal (vegyessel vagy az erősebb fajtával) le is verted (normál fokozatban kell ennyi, könnyűn talán 4 elég, csak gyors, egyszerű kombinációkból viszont több kell).
A nyilakat meg a hajadra kenheted a főbb ellenfelekkel szemben, semmit nem érnek, mivel erősen páncélozottak és képesek blokkolni a lövedéket is. Közelharcban kell leverned őket. Ezt indíthatod akár lángcsapással is így nyersz 2 másodpercnyi szabad cselekvést ami elég elkezdeni egy támadási sorozatot.
Cursed mód sem szükséges ellene bár jelentős könnyebbséget adhat, már ha rágyúrtál erre a harcra (ugyanott ahol a felszerelést és az erőt is növeled), mert minden pontnak kihatása van a cursed módban zajló harc hatásfokára.
Hunor1:
Bizánc ostrománál ugye indulsz egy négyfős kis különítménnyel úgy, hogy nincs melletted a haverod (Noviembre). Itt elindulsz, szétvered a rosszarcúakat és futsz tovább, lényegtelen, hogy a kísérőid elhalnak vagy elmaradnak. Elfutsz az első majd a második torony mellett is és mész tovább amíg tudsz. Ha a megfelelő helyre elértél majd továbbkerülsz automatikusan (már nem emlékszem biztosra de talán lesz itt is egy rejtett falszakasz szóval ha már abszolút nem tudsz továbbmenni akkor nézz körül cursed módban is).
Katapult gyilkolásnál már Noviembre lesz a társad (és már fenn leszel a falakon belül), szóval majd akkor keressed a megsemmisítendő trebuche-kat ha már ő is veled van (egyébként olyan marha nagyok, hogy nem tudod nem észrevenni azokat főleg hogy komplett őrkoszorú védi mindegyiket). -
#136 emígy ajánlom a buzogány kard, balta kard, buzogán, balta pár, kétkezes kar, kétkezes balta kimaxolását is sokszor sajna nem lehet választani mivel hadonássz :D -
#135 nem tudom melyik szinten játszol, szal valszeg a tapasztalatom nem ér sokat mert én leggyengébben :D elősször erőt kimaxoltam aztán életet annyira még nag barokat adnak most mert úgy néztem aztán csak kicsiket, aztán páncél max, fegyver max, curse 2. nah most gondolom az életet majd a curset maxra. -
Hunor1 #134 hehe, jó ha majd ezen egyszer túl leszek... de lehet hogy gyenge vagyok hozzá. Máshogyan kellett volna fejlesztenem( bárdra+buzogányra+ talán életerőre), csak nincs kedvem újrakezdeni azért. -
#133 igen végül youtubhoz fordultam és meg lett. hát vicces ez is majd meglátod. -
Hunor1 #132 próbáld azon a youtube csatornán megkeresni. úgy láttam sok küldiről van videó. lehet hogy az is rajta van. -
#131 valaki írja már le hogyan kell nigga barátunkat legyőzni -
Hunor1 #130 ok, akkor én még ennek a pályának az elején járok de egyszerüen túl sok az ellenfél..... -
#129 nem tudom hogy hogyan kell nekem már mindenki le volt ölve, szal fogalmam nincs. de közel a pálya vége, ott lesz egy szoba, aztán ott is robbantás, majd ki a térre még pár ellen és vége. mondjuk én legkönnyebb fokozaton játszom de ez a pálya engem is megizzasztott :D -
Hunor1 #128 hmm, ahogy nézem akkor az első kameraváltás után IS MINDENKIT lekell ölni hogy a MÁSODIK VÁLTÁS után elérjem a katapultokat?? -
Hunor1 #127 hmm, basszus akkor én vak vagyok! nem is láttam a katapultot! lehet hogy nagyon lekötött a harc????? figyu itt egy vidi erről a pályáról. hát a gyerek fullosra kimaxolt életerővel megy rajta. persze ő mindenkit ledarál....
-
#126 szóval, szétlövöd első katapultot, elmész fal mellett, szétlövöd másikat, sarokban megtalálsz egy bazi nagy fekvő hordót, az mellett van
később lesz egy this is the curs! :D mint a spártában mennyire röhögtem :D persze még élvezetesebbé tette hogy az én karakterem láthatatlan volt valamiért :D -
Hunor1 #125 ok, tehát akkor amikor az első fight van a rampa után, akkor azért az ostromtoronyig el kell menni ? itt vált a kamera egy következő helyszínre. itt kéne akkor valamilyen hordó mellett a kirobbantható falszakasznak lennie? -
#124 igen -
Hunor1 #123 #119 lenne a megoldás? -
Hunor1 #122 igen olvasok mindent, de nem tudom hogy Te is ugyan arról a küldetésről beszélsz-e? -
#121 kommentjeimet olvasode? -
Hunor1 #120 Na most nekiálltam megint a Konstantinápolynak. Első szint ok, jön a második, igyekszem keveset leállni harcolni, sikerült is túlrohannom azon a 4 emberen, nem jöttek utánam és erősítésük sem jött. futok tehát a 2. ostromtoronyhoz ( azt hittem majd itt megint vált a kövi szintre ahogy az induló szakaszban ) de nem történik semmi, itt a pálya vége nem enged elfutni sem mellette.Látok ugyan 2 létrafélét de nem mászhatóak. Hmmm most akkor hol lehet az a hely ahol tovább lehet menni ?? Vagy mégis le kéne harcolni a magam mögött hagyott 4 ellenséget??? Sok lesz az nekem, biztosan levágnak.... -
#119 nah így kell ezt csinálni, általában mikor beírok rögtön megtalálom.. ott a hordó mellett kirobbantható a fal, csak rossz mert épp ot van kameraváltás és könnyen elfuthatsz mellette -
#118 most én is ott vagyok, szétlőttem a hell bowal a katapultokat, de nem enged tovább :S nem tudom mit kéne tenni. -
#117 na hagyjuk már, horvátországban 3 kardot eltörtem, meg 15 nyilat rálőttem arra a kapitányra, de valahogy nem akaródzik bedögleni -
SaGa Jr #116 Nem szabad ott megállni harcolni, hanem menni kell előre folyamatosan. Ha megállsz harcolni akkor bizony folyamatosan jön majd az utánpótlás. Én is elkövettem azt a hibát hogy harcolgattam azt szépen elfogytak mellőlem már odalenn a társak. Ha nem lett volna ekkorra maximumra tolva a felszerelés, valamint hiányzott volna az a pár pont az erőről és a fegyveres technikákról (weapon amster) na úgy naagyon csúnya vége lehetett volna a bunyónak. Így csak egyedül kellett előreküzdenem magam.
Egyébként ott a lándzsa sem rossz fegyver. Alkalmas rá, hogy egyszerre több ellenfelet is eltalálj vele ha közel állnak egymáshoz. Csak sajna ennek is hátránya ugyanaz mint a kardoknak, hogy viszonylag gyorsan elhasználódik. Cserébe elég jól viszi a páncélos kollégákat is (bár én továbbra is buzogny és balta párti maradok, ez a kettő kombinálva nagyon hatékony). -
Reg5 #115 Én ott előrerohantam aztán bevártam a többieket. -
Hunor1 #114 hajjaj...igazad volt Saga! Tóljutván az alább leírt küldetésen most Konstantinápolyt kéne bevenni. Még az elején vagyunk vagy 6-an, itt nem is volt gond. Csak miután az ostromtorony létrája után felértem az új helyszínre talán ha 3-an maradtunk, de valahogy elfogytak mellőlem és ott találom magam szemben az általad említett páncélos baltás "terminátorokkal"...küzdök böcsülettel( felkapkodtam axékat is csak mivel ez az ág nincs kimaxolva gondolom nem vagyok elég hatékony)szinte mindig 3 an vannak akik mindenhonnan csapnak, hely szűkös kitérni nem tudok...Ha átkapcsolok túlvilág módba akkor ugyan erősebb vagyok, többet lecsapok csak újak jönnek...nagyon izzasztós most ez a rész! :)