1638
DC Universe MMORPG
-
#478 Na PVP szerón csináltam egy hőst "Vectorminator" néven. Vegyetek fel ha gondoljátok:) -
krisz073 #477 Közbe rájöttem, köszi :) -
#476 a hold azt jelenti tartsd nyomva :D -
#475 mióta free lett azóta crash-el folyton, vicc az egész hogy nem volt idejük a problémák kijavitására eddig -
krisz073 #474 Melyik az a ki...... hold gomb?
Egyszerűen nem tudok semmit elnyomni :( -
Jammal #473 Sok balfasz 30asnak úgy látom nincs jobb dolga, mint a lvl 5ösöket gankelni megállás nélkül. -
#472 mondjuk szerintem is a DC univerzumban jobbak a hero karakterek mint a rosszak, már nem azért hogy kötekedjek,marvelnél meg fordítva... -
#471 Hazaértem, húzom lefelé én is :) -
aknakukac96 #470 Alap.Már átengedtem a tűzfalon, kikapcsoltam a tűzfalat, leszedtem vagy 5x, lenulláztam a biost(így utólag nem tudom, hogy mi értelme volt:D),baszakottam a HDD-kel, rendszergazdaként indítottam, stbstb meg amiket irogattak de nem jo semmi se:( -
eurom #469 probáltad már ki kapcsolni be kapcsolni? -
aknakukac96 #468 Rosszul másoltam be:D:D Szóval ezt a hibaüzit kapja : There was a problem determining the game information. Please try restarting the application or contact support if this problem persists. -
aknakukac96 #467 Senkinek sem volt még olyan hibája, hogy elindítja a LauncPad-ot(letöltés előtt), hogy letöltse, de ezt a hibaüzenetet kapja: http://ncore.cc/torrents.php?action=details&id=553222 ???
Ezzel mit tudok kezdeni?Hivatalos fórumon is panaszkodnak páran erre de nincs rá megoldás... -
#466 Te meg jól eltűntél vazze. :D -
#465 és melyik szerón? -
#464 Engem meggyőztél :P Inkább majd máskor csinálok gonosz karaktert, úgy is csak a többiek miatt akartam:P Úgy látszik még is Batman oldalán fogok feszíteni:P -
#463 hat, hero oldal pörgösebb... ebben a játékban mindenki gonosz akar lenni, hero oldalon meg 1 msp alatt hívott az aréna..:-)
nem baj, megbeszélünk valami találkozót és bemutatkozom..:-) -
#462 írhatsz, dolgozom, majd késő délután játszom
#457: engem egyszer gankelt le pont egy 30-as szintű, viszont cserébe volt 9-10 velem egyszintű, akikkel harcoltam -
#461 Rád írtam, de nem nagyon akaródzott válaszolni... :D -
#460 Érdekes, a populáció alacsonynak van írva, de már most 220-as sor van a belépésnél. -
Tomy Lee #459 EU PvP szerveren Hero oldalon van Guild? -
#458 Fent vagyok.
Destroyer02 néven elértek. -
#457 Nekem még csak tölti le ezért azt szeretném kérdezni hogy ez is olyan hogy unatkozó 30-as szintűek azzal ütik el az időt hogy náluk jóval alacsonyabb szintűeket leölnek? -
#456 Jó ez a pvp szerver, van eksön elég gyorsan, én tuti maradok.
Mikor lesz "guild" kreálva? -
RaSzTaH #455 pvp szerver alap :) -
RaSzTaH #454 vmi league van esetleg a villian oldalon?:P partyzni lehet valahogy free accounttal is?:) -
#453 A jó oldal nem fekszik, nekem a vérgeci bagázs dukál. :)
PvP-n vagy? Mert akkor párszor majd jól tarkón csapkodsz. :) -
#452 na akkor mindenki pvp szeró ment???:D... emrt szívem szerint és a pve-re mennék, de ha ott nincs társaság akkor mard a pvp:D -
#451 bahh, mindig a gonosz oldal, nekem hero oldalon vannak fullos karijaim.. :-) -
#450 Kinézet: ahogy haladtok előre, folyamatosan szereztek cuccokat, ezeket ha felveszitek, alapból viselitek is őket, azonban minden egyes felvett uj cucc, hozzáadódik a listához az inv-ben és szabadon viselhető, független attól, mit hordasz valójában. Ez által bármilyen egyedi kinézetet választhatsz magadnak és kombinálhatsz, ha úgy tart kedved, ha a karakter kreálláskori jelmez tetszett akkor akár lehet az végleg rajtad annak ellenére, hogy ténylegesen a jobb cuccokat viseled, csak az inv-ben lockolni kell az addot style-t.. -
krisz073 #449 Na 17h felé én is otthon leszek, akkor PVP server rossz oldal :D -
vader108 #448 Bazs néven van a karim vegyetek fel friendbe:D -
#447 Na jó, szerintem én is csinálok egy rossz bácsit.:) -
#446 nah, zsír zsír, majd nyomd a részleteket :) -
#445 elvileg illene neki, én megpróbálnám -
#444 szerintetek ha ps3 kontrollert rádugom pcre felismeri,mint sima játék kontrollert vagy halva született ötlet? Mert ehez szerintem jobb a kontroller -
vader108 #443 és akkor lesz ember ki guildot csinál:D -
vader108 #442 átmegyünk pvpre mi is úgy döntöttünk:) -
#441 hja, olyat kell találnunk pvp szerveren -
#440 legendary aki fizet is érte, mi ? -
krisz073 #439 Az jó csak az a baj, hogy ti PVE servert választottatok, ő meg PVP serveren van :)