DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
EU oldalon, a Reality Lost PVE szerveren is van egy kis magyar közösség, kb. 10 taggal. A klán neve Avangers. Felvétel ügyében keressétek nyugodtan Beer-t vagy Rodzsi-t.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
gyors, pörgõs, pvp szerveren meg van a kis+ is, arenak instance-lt dolgok, high end nem tudom mi, csak 15ös vagyok, de eddig kifejezetten kellemes perceket töltöttem vele, amikor volt idõm játszani...
Melyik serveren vagytok illetve melyik oldalon? Köszi a válaszokat, esetleg in-game neveket is elfogadok :-)
General:
The Chat Filter has been adjusted and should be less restrictive on words and phrases that are commonly used.
Server stability has been improved which should enhance the overall player experience.
Combat:
The Taunt ability should now be much more effective in Alerts, Raids, and other high end content.
Tessék ez jött a mai peccsel <#smile>#smile>:
Telekinesis should no longer affect some mission objectives making them invulenrable.
The use of Psychic Blades will no longer cause your target to focus solely on your character.
UI:
All code redemptions must now be processed through the SOE website or the Playstation Store
http://uk.ps3.ign.com/articles/114/1147019p1.html
nem is rossz egy hónap után máris
az eredetit amugy nem lehet valahogy lattatni?
nature guide
Fegyver ajánlással ne foglalkozz, próbálj ki többfélét (lehet respecelni), és azzal told, ami leginkább tetszik. PvP-ben mindegyik megállja a helyét.
akkor kezdek uj karit..
amugy izgis, hogy lvl 6koent mar lvl30ok gankelnek..:p
és 2. sora oda mit kell beleirni? 😮
Kell külön csinálni egy ún. Station accountot a SOE oldalán, majd a Steamtõl kapott CD kulcsot oda regisztrálni kell.
A havidíj dolgok is a SOE oldalán vannak adminisztrálva, hogy egyáltalán játszhass, regisztrálnod kell egy bankkártyát, vagy egy pre-payed kártyát.
Valaki aki ért hozzá, tehetne a fejlécbe valami FAQ szerûséget, hogy ne legyen minden 10. hozzászólás "hogy is van ez" kategória. Persze nincs ezzel semmi baj, csak idõtakarékosság céljából.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
1 ha megveszem steamen akkor külön accot kell csinálni vagy onnan indítható és jelszó stb. ugyan az mint a steames?
hogy kell beállítani hogy vonja a havidíjat a játék?
szedi a steam 13gb az egész vagy tesz fel javítás még?
köszönöm a választ elõre is.
Zakkant vagy kopasz néven <#smile>#smile>
én is innen vettem