1638
DC Universe MMORPG
-
#518 nagyon tetszik a játék, egy gondom van, hogy ingyenesen max 2 hőst lehet csinálni, pedig annyi variáció van, eszméletlen -
#517 én meg pont most léptem volna be :( -
#516 Na már csak azt kéne tudni,hogy 2 account közül melyiken van vásárolt game,mert az account managmentnél nem láttam,hol lehetne ezt megnézni -
#515 előbb 7 percet írt, én már nem megyek vissza
elvileg egy órás a karbantartás -
#514 választék -
#513 Nincs még server down? -
Hikoro #512 Szeretnék nemes egyszerűséggel egy minimális gépigényt kérni, mivel a vasam már nem az a HighLevel GamerPC.
Előre is köszönöm a választ! -
#511 jaja megvan, köszönöm -
#510 f4-et lenyomod akkor ott lesz egy csomo menu, ott mazsolazsgathatsz
skillek k betű,a itt a loadout menu alatt tudod kivalsztani a skillekekt mit akarsz aktivnak latni
gombokat esc, options felul lehet lapozgatni es addig lapozol mig contols-hoz nem ersz -
#509 igen, vicces story, sikerült chatelni BoneDragonnal, én úgy tudtam, Gothemben vagyok, ő meg Metropolisban, erre egy fél perc chatelés után így tök random megálltam mellette :DD (nem voltunk partyban, igazából azt sem tudtam, én hol vagyok, nemhogy azt, hogy ő) -
#508 Norgi néven fent vagyok,majd addoljatok guildhez -
Tomy Lee #507 Hát jó lenne eu pvp szerverre de kell hozzá előfizetés,hogy megtudd oldani guildet -
#506 Mentortól függ melyik városban kezdesz, de átlehet menni másikba elég egyszerüen, az interface elég kezdetleges, betudható a konzol átirat miatt -
#505 Elvileg rád írtam, látod? Ez a chat rendszer nagyon béna. -
#504 Szerintem te jokert választottad mentornak azért gotham city. A friends fül f4 gomb a hot bárt nem tudom fejből. -
#503 3 dologra nem jöttem rá:
- friend lista az hol hogyan merre ?
- skillek sorrendjét a hot baron megváltoztatni hol hogyan merre?
- gombokat állítani hol hogyan merre? -
#502 Hero oldalon lesz guild vagy majd csináljak? -
#501 hát, gothem city-ben kb. mindig éjszaka van, és ott mindig világít a batman jel
őő, te nem gothem city-ben nyomod? ha nem, akkor miért nem, és hogy kerültél máshova? :D
megyek most fel játszani -
#500 Nem rossz, nem rossz. Mikor leszel fent?
Nem is tudtam, hogy van benne éjszaka is. Ott egy denevérember jel. :) -
krisz073 #499 Rasti -
#498 leszel a barátom?
-
#497 eloryn -
Sully #496 Holnapi nap pvp serveren Villain oldalon meg fog alakulni az elso magyar klan,akit erdekel irja le az ingame nevet ide a forumra,es holnap addolva lesz a klanba.
PVP server Villain oldal csak. -
krisz073 #495 próbálgatom -
krisz073 #494 Szép.
Én még mindig a karikat probálgatom, hogy mi is legyek :) -
#493 -
#492 Megnéztem, style-nál beállíthatod, hogy az új skin legyen rajtad vagy a régi és azt is lockolhatod. Ez így fasza. :) -
#491 dettó
felnézek most, meg megpróbállak bevarázsolni friend listába (bár délelőtt hirtelen nem találtam friend listát :P) -
#490 Hja, rohadt jól néz ki a karim, nem akarom elbaszni. :D -
#489 ha lockolod pl. a chest itemed, és felveszel egy új chest itemet, nem fogja átváltani a skint az újra, csak a statjait kapod meg
én ahogy megcsináltam a karaktert, lockoltam mindent rajta, és kész, marad olyan mindig -
#488 Akkor majd holnap. Ha lockolom a style menüben a dolgokat, akkor nem írja felül a karakter kinézetét? Nem jöttem még rá mire jó az. -
#487 húha, dolgozom sokáig, lehet hogy csak holnap :(
9-es szintű vagyok egyébként -
#486 Destroyer02 néven vagyok, vegyetek fel.
Jonny, te meg mikor leszel?:) -
#485 ugyanez van nálam is, még el se kezdi tölteni, ahogy a launchpad elindul kiírja hogy:"There was a problem determining the game information. Please try restarting the application or contact support if this problem persists." valaki esetleg tud segíteni? -
#484 Dehogy tűntem, naponta olvasom izgalmas kalandjaitokat az EQ(2)ualizer világában. :)
Nyomjam fel a képem TS-re tengermélyet kívánni? :) -
#483 fasza, tegnap elvileg pecseltem, erre a steam megint leszed 10gigat..:p -
#482 Van olyan opció, hogy color. Ott minden színt betudsz állítani a karaktereden -
#481 kérdés:
karakter králásnál hogy lehet hajszint változtatni,meg egyéb apróságok? -
#480 guild fronton mi a helyzet? -
#479 Nálam nincs ilyen probléma.