DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv

yama angel EU pvp szero hero remélem jól írom aki akar vegyen fel.
Kezdõ vagyok és jól jönne pár jótanács.a karakterem elég érdekes mert mint írtam hero oldalon vagyok,de Joker a mentorom......és nem nem indulok az x factorban!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ehh,mindegy legalább ez is le van írva mostmár nem fogják megkérdezni😄

Nem jól értetted😊
Itt csak az install részérõl lett volna szó de már megoldottam.
Nyugodtan lehet win reinstall ha külön particíon van a játék mert simán indítható ugyanúgy utána csak annyi,hogy update-el pár 100 mb-ot de nem kell újratelepíteni sem letölteni.

★ 汤姆 李

ez nem kérdés volt hanem Tomy Lee kérdésére a válasz =)
MMO, még jó hogy így van Skeeno 😄
nemtom jól értem e a kérdést de:
Az accountodon lévõ információk(karakterek) nem a te gépeden vannak tárolva hanem a SOE szerverein.Magyarul ha a játékot le is törölnéd,a karakterek megmaradnak.
Úgy egyébként az account-al mégis mi lett,hova lett??

★ 汤姆 李

Hello!
Külön partición van a játék.Ha windows reinstall lesz akkor újból le kell töltenem?Vagy mûködni fog így?

★ 汤姆 李

Már úgy néz ki megoldotta. Csak még nem beszéltem vele azóta.
Retak12 ha a haverod nagyon szeretne játszani a dc-vel ajánlom hogy próbálja meg újra rakni a gépet.(persze formázással) Én ma raktam újra és már tovább megy és be is tudok lépni, már a patch-et szedem szóval ha minden jól megy holnap már játszok. Gondoltam szólok 😊
Hát elég jó. Most wowozik és jól megy neki rajta max grafikán is. És még hozzá most vette. Szóval nem tudom mi a baj.
És a haverodnak milyen gépe van?
haveromnak se megy tovább a SOE felirat után. Nem tudom mi lehet a gond.
Hello!
leszedtem a dc-t a hivatalos oldalról feltettem de amikor bejön a launcher a SOE feliratnál nem megy tovább. Ezért elkértem haveromtól eredetibe, de ott meg amint bejön a launcher ki is fagy egybõl. De amúgy a gépem az nem valami jó de elvileg minimumon mennie kéne. Remélem valaki tud segíteni.
Megnézted a kedvedért: az EU szervernek nincs baja, él, most léptem be rá.
Igen, amivel regeltél az új oldalra, azt add meg a dcu login képernyõjén, ugye EU szerverrel. Ott kell lennie a karidnak.
az új accom? azzal regiztem a psg-re? azzal tudok belépni a dc-re? vagy ez két külön dolog? mert lehet akkor még ez is problem. lehet mindkét helyen ugyan az az akkom nem!? mert én azt adtam be úgy emlékszem :S
no arra sikerült rájönnöm hogy nem az eu szerven voltam hanem az us-en :S itt csináltam egy karaktert ugyan azzal a névvel. most átváltottam eu-ra de ott figyelt az us-es karim de a másik sehol lhete mert ugyan az a neve? 😄 alul azt írja world is down nem tudom most akkor nincs eu szerver? mert így nem tudok se játszani de még törölni sem tudom a karit h hátha megjelenne a régi? láttok erre esélyt ha kitörlöm a us-rõl akkor eu-ban visszajön a régim?
Ha a vidi szerint mindent jól csináltál akkor két tippem van ami talán elkerüli a figyelmed:
-figyelj arra hogy EU vagy US szerverre irányzékolsz, mert automatikusan US-ra van állítva.
-mivel a régit kellett összevonni az újjal, a login képernyõn az új accodat kell megadnod és azon lesznek a karik.
Ennyit tudok hozzátenni. Szerintem elõbb utóbb rájössz hogy mit hogy.
Tehát a gondom az hogy mikor ráklikkelek a jobb oldali piros kocka alatti gombra (folytatás régi karival, vagy belinkelés a régi karit) a második menüpontnál ahol kéri a stationname/password-öt nem tudok továbbmenni mert hibát ír. tegnap valahogy kijött alul egy link h forgot password? megörültem és gyorsan reseteltem is mire elnavigált a válaszüzenetben kapott link egy üres oldalra ahol semmi nincs és nem tölt :/ retak a videót énis láttam mindent a szerint csináltam. nem tudom mi a baj...
Na ahogy elnézem nincs edit, szóval duplapost következik:

Sikerült, megvan minden kari, ugyanúgy premium vagyok, majdnem minden kúl, viszont buktam 500 sc pontot. Ami azért nem mindegy. Tervezem hogy az új oldal supportjának írok, némi google translate segítséggel 😄
végülis a játék megy. Nálam viszont megvan azaz érdekesség, hogy míg eddig Steam kliensbõl töltöttem be a játékot (mivel ott vettem), addig most ugye az új launchpadból kell indítanom. ...meeert a steames továbbra is használhatatlan. És így van egy dcu a steam mappában, és egy az új mappában.
van valakinek tippje hogy mit csináljak egyikkel vagy másikkal ?
Kezdek ideges lenni mert nekem baszik behozni a régi karaktereket... elvileg mindent jól csináltam, vicces.
Nem baj 😄 Így jobb. már 20 as a karim mer ezzel jobban jártam.
Te hol játszol? Én Eu PvP hero oldalon.
Én most csináltam meg figyelj jól: ahogy Play-elnéd a gamet kiir egy error-t azzal nemkell foglalkoznod hanem kaptál egy email-t a dc-tõl ott letekered egészed adig hogy leirja mitkell csinálnod az elsõ pontnál van oylan hogy click here arra katintasz rá aztán egy oldalt bedobsz ott regisztrálod magad aztán emgint kapsz egy email-t megerõsited a regisztrációdat kidob egy ablakot és ott van két lehetõség az egyik hogy uj dc-t csinálsz a másik hogy csatlakozol a régihez és te ara katintasz rá ha kell a régi karid ha ez megvan belépsz vele és letölti az új launchpadot felrakot betölti és már játszhatsz is a régi karidal!!!
Hát elõször nekem is azt írta hogy hibás. Be sem engedett. De valami karbantartást ír. Másnap megnéztem és szöveget írt ki, Meg hogy lépjek fel valahova. nem link csak kiírja hogy click here. 2 helyre is. De nekem még most se enged belépni.Egyébként rákattintottam és kiadott egy oldalt. 1 videót rakott ki hogy miket kell csinálnom hogy megkapjam a régi karaktert. Regisztráltam majd beléptem vissza az oldalra de sehogy sem volt jó.
Nem tudom. Várj egy kicsit hátha neked is kiad egy ilyen szöveget. És próbáld megcsinálni.
ennyit tudok segíteni sajnos.
igen eun játszom.
nekem viszont kéne a rég karim...
kis lik? nem dob semmit csak írja h hibás felhasználó vagy jelszó.
Ez nekem is volt. Nem ír ki egy ilyen kis linket? És elvileg ott kell csinálni valamit. De én csináltam egy új felhasználót. Jobban jártam mert az elõzõn nem engedte a karaktereket törölni. De szerintem ez a karbantartás miatt van. Hol játszol? EU ?
Én ezt passzolom :S
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni nekem...
Nem sikerült ez a reggelés arra a prosat1-re vagymifene..
azaz reggelés ment csak az a gondom h nem tudom "exist link" -elni a karakterem 😊 😞 (remélem érti valaki ha nem leírom bõvebben) mikor kéri a név/kód-ot beírom de azt írja hibás pedig ezzel lépek be az oldalra és a játékba is és ott nincs gond.
elõre is köszi a segítséget!
Köszi szépen!

Üdv C7 !!

Nem, szerencsére ettõl nem kell félned. Az amit kiválasztottál elvan mentve.
Nyomd meg pl a K betüt, de nem az a lényeg amit azzal hozol be hanem az alsó ikonsor. A második maszkos kell neked és ott találod meg az eredeti beállításokat, sõt akár lockolhatod az egészet (emezt persze nem ajánlom, fejlõdés közben szerzett random itemek is nagyon jól megvannak csinálva, van amelyik bejöhet és azt hordanád).
Üdv! Új vagyok a játékban, tegnap este szedtem le. Annyi kérdésem lenne, hogy miután vagy húsz percet töltöttem a karakter elkészítésével, pár perc múlva már szereztem a játékban mindenféle páncélt. Ez azt jelenti, hogy az a ruha, amit az elején kiválasztottam, gyakorlatilag arra a három percre volt kiválasztva?

Játszottam ott. De mivel ottse találtam magyarokat ezért átjöttem EU ra. GYere te is. Mert US en nehezen találsz magyarokat.
EU PvP hero. ide gyere ha akarsz.
Us szerón villian oldalon vannak magyarok?
oké
Blade most már ha karit generálsz akkor vagy pve vagy pvp szerón tudsz állást foglalni.
Azt a plant én is megnézem majd 😄
Retak keress Lobowes néven, új kari igazi Lobo utánzat 😄
MarkBlade
Elég ritkán. Most nincs is fent a gépemen. Lehet majd megint kicsit elõveszem akkor jelentkezek. Hero oldalon Darelm. Az hogy pvp vagy sem azt be tudod/ ki tudod kapcsolni a hõs toronyban.
Köszi. Te is játszol PvP szerón? Mert összefuthatnánk. MaRTiN13 a nevem. Hero LvL16
MarkBlade
A farkas az a plan vagy növény vagy minek nevezik az egyik formája. Ha azt választottad akkor lehet csak.
Oké. Lehet hogy jó.
holnap, hétfõ, munkanap 😛 5-6 körül ott leszek ha nem jön közbe semmi
Azt szoktam figyelni. Holnap mikor tudsz fent lenni?
Na, ha felvettél akkor látni fogod hogy ha belogolok, feltéve ha figyeled a chatet 😛
A farkas form engem is meglepett korábban, de tudod mivel annyira sokrétû a játék és még én se próbáltam ki minden fajta karaktert ezért nem tudom 😄 idõvel rájövünk.
Wes Craven Csináltam 1 accot Eu PvP szerveren hero ként. Felvettelek friendsbe a nevem MaRTiN13. Lvl. 13 vagyok.
Meg az szeretném kérdezni hogy farkasember hogy lehet lenni? Valamelyik képesség vagy meg kell hozzá venni valamit.
Hiányzik DLC, azért azt hogy missing csak tudod mit jelent 😛
DLCket lehet venni a Steamrõl, ennek azt hiszem azaz egyetlen feltétele hogy Steamrõl letõltött legyen a játék.
Én most egy hete vettem meg a Steamrõl a power bundle csomagot (mákom volt épp 50%os akció volt mikor felfedeztem a csomagot), ami tartalmazza a 3 új "kasztot". ...és még ezek után is ír ki nekem hiányos DLC-t, ami nem gond,csak mondom hogy az a csomag nem minden.
Ma lettem 30, a másik kérdésedre nem tudok válaszolni 😊
Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy PVP-legends be hogy lehet új karaktereket behozni?És hogy mit jelent az hogy missing DLC?
Nem tudjátok hogy van e magyar szerver? És ha van hogy kell rá belépni.
Mi van most a játékkal? Fizetõs lesz vagy mi? Miért nem tudok játszani vele?Kiír valamit, Rámegyek a linkre. Regisztrálok. De tovább nem jutottam, Ha ti meg tudtátok csinálni írjátok már le hogy hogy.
Igen ln is azt néztem hogy nem mûködik most. Hátha holnapra jó lesz már. Én meg sajna este fele nem is nagyon játszok vele. du. és reggel vagyok fent.
De ha úgy van akkor kezdek egy herot. Mert egyedül játszani nem jó.
Én is Steamrõl szedtem, állítom hogy azzal nincs gond 😊
TheGrinder
Bezony.