1638
DC Universe MMORPG
-
#558 Nekem is.
Át kell rakni EU szerverre. -
#557 Invalid subspriction. Ez mi a fene?? -
#556 Elindult játék. Most még két perce a connecting képernyőn vagyok. FASZ -
#555 Nálam pár mp töltés után behozza. Sőt nagyon gyors a töltés. -
#554 Oké
MI A FASZ? Indítanám el, de 10 perce teker, nem csinál semmit. Előbb 2 of 5nél, most 1 of 4nél nem csinál semmit. MEkkora egy rakás fos. -
#553 Este 8 után leszek. Ha van kedvetek vegyetek fel és csaphatnánk valamit. Destroyer02 néven megtaláltok pvp gonosz oldalon. -
#552 mer a 2. karimat kreáltam -
#551 Mennék én csak 300-an állnak előttem sorba.
Látom offline vagy. Akkor meg mit panaszkodsz?:D -
#550 te jössz játszani, vagy csináljak 2. karit? -
#549 Pedig ott gyülekezünk. De ha nem értesz hozzá tényleg kerüld. -
#548 majd a launcher-ben lehet állitani hogy US vagy EU szerveren akarsz játszani -
#547 Azt honnan lehet tudni hogy most europai vagy amerikai verziot toltok ? -
#546 Á. Nem PvPzek. Soha. -
#545 PvP szerverre gyertek gonoszként. :) -
#544 Vannak szerveren?
Tatyi te melyik oldalon vagy? -
tomvader60 #543 Nekem most csúszik le, 14,1 GB kicsit sok idő lesz XD.
http://www.youtube.com/watch?v=hWkeLdL_hyk&feature=player_embedded
Akik nem tudják milyen a játék, azoknak itt egy kis ízelítő az OW-től:D -
#542 Látom a mérete is annyiszor több :DD
-
#541 nem baszol fel,hogy most servert váltottam 6 gigát kell leszednem ?:P -
#540 100x -
#539 Ez a játék jobb mint a champions online? -
#538 De jó, és most vettem észre,hogy us serveren voltam :D:D -
ricsa008 #537 nem tudok a launcher-ba belépni... Az oldalon regeltem egy accot , megerősítettem a mailben, mégsem tudok bejelentkezni. Mi lehet a gond? -
#536 pont most lett szerver :P -
#535 szerintem már letelt az 1 óra és még semmi... -
Hikoro #534 Bár, ha levenném egyszer a "Milyen messziről töltsön be a texture" akkor lehetne esélyem, ha van ilyen opció. -
#533 egy próbát mindenképp megér, ingyen van, és tényleg meglepően jó cucc -
Hikoro #532 Értem, akkor szerintem azt addig hanyagolom amíg nem esik egy kis fejlesztésen túl a gépem!
Kár, pedig érdekes amiket írtok és a játék is eléggé ígéretesnek tűnt. :) -
#531 Köszi! -
#530 köszi, nem tudtam hogy ennyiért kapni lehet 4 slotot, az ugy nem rossz, először azért még játszogatok ezzel a kettővel aztán meglátjuk :D -
#529 azér lehet necces a géped, mert én pl. ilyen fejlesztett gyorsasággal olyan.. pf.. mittomén, 500-600%-os speeddel rohangálok, lényeg hogy iszonyat gyorsan kell betöltenie komplett városrészeket -
#528 Ja, mostantól én vagyok. :D -
Hikoro #527 Na ahogy nézem, a saját kis egymagos 3.0 GHz-es, 1 GB ram és Nvidia 7600 GT kártyámmal nem nagyon fogom tolni a közeljövőben.. Úgy látom már nagyon rám férne egy gép update, mert az újabbnál újabb játékok nem futnak a Vasamon.. -
#526 "default settings", de egyébként nálam megmaradt minden, amit átállítottam -
#525 te vagy a System? :D -
#524 De írtam a System, hogy down lesz. :) -
#523 Akik átállítgatták a beállításokat, azoktól kérdezném, hogy nektek is minden egyes belépéskor visszaállítja alapértelmezettre? -.- Ha igen, ki lehet valahogy kapcsolni? Próbáltam rákeresni a fórumon belül, de nem igazán tudtam normális kulcsszót találni rá, szóval bocs, ha már volt. :) -
#522 5eur/usd es maris 6ra novekszik a slotok szama:-) -
Hikoro #521 Thanks Bro'! -
#520 igazából ingame sem a készítők írták, hogy karbantartás lesz, hanem a userek :D -
foxxi #519 okés, akkor azért nem enged be... bár akkor legalább azt írná! helyette dobja hogy szar a felhasz/jelszó ( weben meg beenged :D ) lol...