1638
DC Universe MMORPG
-
#678 Az a vicc,hogy elvileg kikéne írnia mikor át dob paypal ra hogy mennyi lenne az az összeg amit fizetnék ,ahelyett ott egy űres mező vár. Lehet az a gond de akkor a Sony szúrt el valamit de csúnyán. -
#677 Hát akkor tényleg nem értem. Pedig csomó más játéknál fizettem és ott mindig jó volt. Tudom hogy ez sablon szöveg ,De akkor is. ezerből ha egynek megy normálisan. -
Vincentcloud #676 EU PVP Hero oldalon van guild? És normális választ kérek nem az hogy "gyere a villain oldalra" mert nem poénból kezdtem hero oldalt :) -
Sully #675 nem kell atvaltani pedig -
DaveHouse #674 PVE-n kezdtem el, itt fejlődgetek. De lehet átnézek ;) -
#673 Sorry, we were unable to process your payment.
Please click on the following link for possible solutions to your error:
Ez a hiba mit jelenthet paypal nál ? 5$ os SC-t akartam venni és van paypalon 2800ft euróban. Lehet átkell váltanom előtte paypalon usd be hogy menjen? mert ez igy eléggé gáz -
Sully #672 Ugyis lecsereled egybol jatek kozbe a kinezetet,ahogy talalod a cuccokat -
#671 Kellemeset csalódtam a játékban, bár így az elején erős túlzás kijelentenem, hogy veri az eddigi szuperhősös játékokat de nekem mindenesetre jobban tetszik.Kicsit féltem az elején, hogy fog menni, de minden maximumon 4x élsimítás, és akadás nélkül megy a játék.
A karakter kreálás nekem kicsit gyér. (Mármint hiányoltam a kiegészítőket a karakteren, de később láttam, hogy a felszerelések amiket felveszel azok adják a kinézetet.Ezektől eltekintve semmi gond nincs vele.) -
Sully #670 eu pvp villain oldalra gyere :P -
DaveHouse #669 Sziasztok! EU PVE szerveren vagyok Fatestrike néven. Ha gondoljátok vegyetek fel friendlistbe. -
#668 Most elégedett vagyok, mert nem dob ki a karakter készítésből. Mellesleg nem az a "ragedelete" típus vagyok, aki ilyen hibák miatt egyből törli a játékot. -
Sully #667 Nemtom nekem sose volt gond a fizetessel,se itt,se EQ2-be -
#666 Olvass vissza mekkora hiszti van. Nem konkrétan csak rád gondoltam. Nembaj a ragedelete emberek hamar lemorzsolódtak szerencsére. :) -
#665 Még szép, hogy nem fizettem érte, látatlanba nem fogok kidobni az ablakon pénzt, eddig csak a karakterkészítést láttam a játékból, azt is kb 2 percenként kezdhettem előröl.A másik, szerintem az egyáltalán nem hiszti, ha az ember kifejezi a nemtetszését az adott dolog előtt, plusz sokan írják, hogy a fizetéssel is gondok vannak, tehát egyenlőre marad a várakozás, utána majd meglátjuk. -
Sully #664 En fizettem erte,anno megvettem amikor kijott,es most is legendary vagyok,de ezt az 1-2 hetet sajnos el kell nezni,amig gondok vannak,nem ez az elso mmo,ahol docogos az indulas :P
Megy a server btw -
#663 Nembaj, amíg nem fizetsz érte nem sok jogod van hisztizni. Aki fizetett érte és úgy szív az megint más. -
Sully #662 Jo de ez SOE :D kell nekik 1 het mig megoldjak -
#661 Ez csak parasztvakítás, ott volt a AoC az is mikor F2P lett hirtelen mennyien kezdtek el vele játszani, és mégsem volt gubanc. -
Sully #660 Valoszinuleg ekkora tomegre ok se szamitottak :)
Facebookon ha addolod oket,ott irjak folyamatosan mi tortenik,ha nem megy a server. -
#659 Igen, miután leírtam észrevettem a launcherben, hogy már Eu down van nem US :P. Mielőtt kiadták, általában szokták tesztelni a szervereket minden játékban a "teherbírásukkal" itt ezek szerint kimaradt. -
#658 Jólvan, sokat fogtok még hisztizni? Folyamatosan írják, hogy mi van a szerverekkel. Most is próbálják helyrehozni. Nagyon nem számítottak ekkora tömegre azért hal le a szerverük. -
Sully #657 1 oras server down van,elvileg most rakjak fel a patch-et ami megoldja a hibakat.
De erre szamitani lehetett,ha 2 nap alatt plusz 200k ember todul be a jatekba.Az elso 1-2 het ilyen lesz,utanna mar nem lesz gaz -
#656 Nem tudom, hogy minek ennyire erőltetni a vásárlást amikor a szerverek állapota egyenlő a nullával. Én most jelenleg a login szerverig nem jutok el.Addig egy fillért nem költök rá, még nem lesznek normális szerverek, vagy legalább helyre nem hozzák. -
Sully #655 ha pontot tudsz venni paypalal akkor vedd meg pontbol a dlc-t -
Sully #654 moneybooker nincs? -
DarkBlade #653 Vagyis pontot lehet venni Paypal -al, de magát a DLC -ért már nem lehet fizetni Paypal -on keresztül.
Túl szép lenne. -
DarkBlade #652 Hát ez jó.. VISA kártyámat csak nem eszi meg a rendszerük.
Máshol mindenhol jó, STO, EVE.. stb. Itten meg nem jó.
"We're Sorry. Unfortunately, your payment provider has indicated that your payment source may not be used for this type of purchase. Please contact your provider to resolve this issue or reattempt your purchase with a different method of payment. (Error: PT-606)"
Agyam eldobom most már.
Paypal -al meg nem lehet vásárolni, vagyis én nem láttam opciót rá. -
Sully #651 Aki magyar guildbe szeretne tartozni az EU PVP Serveren csinaljon Villain karaktert,es keressen engem.Kb 10-en vagyunk mar a guildbe. -
#650 Aki guildet keres írjon rá Sullster-re!!!! -
Vagrant #649 PVP szerveren jatszok nature elementel.
Guildet keresek Vilian ba .
Athara neven talaltok meg jatekon belul. -
Rane19 #648 Na ez a fix is jobban e l k urta .... -
#647 nekem 8-at szokott írni :D -
Rane19 #646 próbálj meg karit csinálni..... -
#645 Minden normálisan működik. Lassan 1 órája bent vagyok lag mentesen dc mentesen. Bénák vagytok, ennyi.:( -
Rane19 #644 Ha normálisan müködik minden valkai dobjon egy üzenetet thx xD -
#643 Ez kész röhej, egy karaktert nem tudok létrehozni mert 2 percenként DC vagy valami hasonló, mert visszadob a szerverválasztáshoz. -
#642 Na itt meg mi történt? 2 karakter helyett már 4-et tudok létrehozni. :)
Áhh tévedtem ez valami bug, mert most meg 6-ot ír. -
aknakukac96 #641 Elvileg még 20p és menni fog! -
#640 Ha nem sikerűlne akkor nem tudsz segíteni a lebonyolitásában? legkésőbb keddre ,szerdára kiderűl :\ -
Sully #639 dlc-be asszem van meg 3 insta is