1638
DC Universe MMORPG
-
Tomy Lee #758 Én se értem mi ez a hülyeség,hogy valakinek akar még frissiteni 6 gigát valakinek meg nem.
Nekem update-el együtt 22 GB a kliensem és most töltött le igy hogy ennyi lett a méret egy fix-et és semmi lag+nagyon jól fut a gépemen!
Most ennyit erről.. -
17.2GB-t van fent a játékból. a 3 giga elértés azért elég nagy lenne :D -
empie #756 Köszönöm! -
Akármelyiket csinálhatsz. A probléma szerintem az lehet hogy karakter készítésnél ne az "Inspired by"-ra hanem a "Custom"-ra kattints és akkor kiválaszhatod hogy hero-t vagy villain-t akarsz. Onnan pedig már tudod.:) -
empie #754 Sziasztok.
lenne egy nagyon noob kérdésem.
Én csak hero oldalra tudok karit csinálni. Később tudok majd villain-t oldalra áttérni vagy valamit nagyon durván benézek?!
Előre is köszönöm,a segítőkész válaszokat.
-
Igazából nem is értem miről beszélnek... Én csak 14-et szedtem le, azóta semmit nem töltött le. Ennyit erről. -
3000-res queue -
Geri98 #751 hát jó tudni :) mondjuk néztem vidiket a karakter kreálásról, és elég jól néz ki. talán főképpen az érdekel a játékban. és akkor az 5-6 giga az megint egy kis idő mi ? -
megéri, én is pár napja ugyanígy voltam, hogy sokalltam a helyigényt, de ahogy megvan kárpótolni fog -
Tomy Lee #749 Arra készülj,hogy letölti belépsz majd relog-nál megint le fog tölteni 5-6 gb-ot:(
Jó kis game megéri kivárni. -
nem 14 hanem 17*_* :D -
Vagrant #747 sztem meg lehetne 40 gigas is :)
annal jobb tobb map modell video -
Geri98 #746 Hi!
most töltöm lefelé a game-et és ez most komolyan mondja hogy 14 gigás ez a jáék ?! hát, mivel este van, ezért éjszakára hagyni fogom telepíteni, de amúgy az ember várhatna egy fél napot... azért lehetett volna sztem max egy 7-8 giga ha nem kevesebb, de szerintem ez sok...
amúgy kárpótol a játék a várakozásért ? -
Vagrant #745 1 kerdésem lenne hogyan lehet még skill pontot szerezni pontosan?
És mennyit kb. (szintlepesen kívul persze.) -
oks. ha bejutok felveszlek :) -
hat, meg kell majd nezni mennyien vagyunk hero oldalon aztan meglatjuk..
Panni neven amugy felvehettek fire tank vagyok, 30as -
3300 várólistás. fail? O_o
Klánt keresek mellesleg, hero oldalt. valaki esetleg tudna segíteni ez ügyben? (PVP server) -
Oks,thx! :) -
vader108 #740 korlátlanul:D -
A rendőrségen a "postaládák mellett" van egy fehér teleport. Ha bemész akkor eljutsz a "Watchtower"-be ami a trailerben látható űrben lebegő nem tudom mi (A DC rajongók most fogják a fejüket:D). Ez a watchtower 4 részre van osztva:
- 1. Main wing
- 2. Meta wing (Superman - Metropolis)
- 3. Tech wing (Batman - Gotham)
- 4. Magic wing (Wonder woman - Chinatown (Metropolis))
Na arra felé kell körülnézned és találsz olyan teleportokat. :) -
Nem tudom, nekem megmarad a beállítás. -
Gothem-ből hogy kell átmenni methropolisba? pls help! :) -
a másik kérdés miért áll vissza normal modra a graf ha már egyszer felvettem high-ra,minden belépésnél megint normál? -
/t neve
Vagy F4 és hozzáadod a barátokhoz, majd a listából választod a tell opciót. -
Korlátlanul lehet átlépni a PvE és a PvP szerverek között? -
hogy lehet valakire ráírni? -
vader108 #732 aki esetleg hero oldalon játszik az vegyen friendre és írjon rám: Bazs107 -
Sully #731 megy a server -
PunkZoli #730 500 mi?:) tudtok jó buildeket mondani, vagy oldalt ahol leírják jól?
fire repülő superman mentoros íjászom van -
Köszönöm a választ! -
Vagrant #728 Sully felvettelek friends listre, ha lessz szerver 1 ora mulva majd ugorj be kerlek es invelj a guild, legio, liga,ceh, vagy mitomenmibe :)
-
Sully #727 Light power set,es 3 insta.
15 dollar -
vader108 #726 nos 1 órás leáálás van most.
DLCBEN zöld lámpás karakter kaszt elérhető, + kari kreálásnál bonusz kinézetek + 15 új achivements + azzal h megveszed automatikusan premium tag leszel örökre
lehet: elég ha 500sc pontot veszel 5 dollár értékben és automatikusan premium tag leszel örökre
www.soe.com (itt lehet venni: paypal v kártyás fizetés) -
Minek is megnézni a hivatalos oldalon... -
Pár kérdés.
Ez a DLC mit jelent pontosan? Mármint mi van benne?
A másik kérdésem látom, hogy membership-re be lehet fizetni de nem látom, hogy most mennyit kell ezért kicsengetni. Valaki esetleg tudja?
Köszi a választ előre is! -
DarkBlade #723 Meddig lesz most server leállás? -
hát kár, na mindegy remélem nem vesztek sokat -
vader108 #721 norgi az ggXD -
Legjobb az egészben,hogy 2 napja próbálom megcsinálni a hajóról kijutást, eddig vagy karbantartás volt, vagy dc folyamatosan vagy a végén mikor le kéne teleportálnia nem történik semmi :D És már gecira unom azt a részt :D -
vader108 #719 sajna mi 10en nem tudunk villain klánba menni:D 20as karikat meg nem hagyunk ott:D