DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed01
Hogy kell pm-et írni? vagy csak e-mailt lehet? O_o

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Na letöltöm és kipróbálom, hátha valamennyire elfut a vasamon...

Sziasztok.

Tudna nekem valaki küldeni egy dcu launcher.exe-t a [email protected]
Kur... avast eltüntette 😞

Hali szerintetek mi lehet a hiba?
Bedob egy ilyen üzit a LaunchPad: There was a problem determining the game information...

A tetves flashhel van baja, de nem értem h miért.. a vicc h alapból a 10.3-as verziót akarja letölteni a progi, azonban azt már nem lehet felpakolni, mivel a 11 az újabb -.- és egyszerûen nem jutok el a loginig.. pls vki segítsen.. :\

valtozo a lag,annyira nagy nem szokott lenni
speed01
Ha bõvítik majd a szervert akkor lesz 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

FrostBite
A laggok egész naposak, vagy van olyan idõszak amikor kevesebben játszanak és alábbhagy ?

spybot919
paypalon van a pénz azt át kell helyeznek bank kártyára vissza ami megint csak legalább 3nap

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

csak paypallal tudsz fizetni?sima bankkartyas?
nincs csak villain oldalon
spybot919
Az a vicc,hogy elvileg kikéne írnia mikor át dob paypal ra hogy mennyi lenne az az összeg amit fizetnék ,ahelyett ott egy ûres mezõ vár. Lehet az a gond de akkor a Sony szúrt el valamit de csúnyán.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Hát akkor tényleg nem értem. Pedig csomó más játéknál fizettem és ott mindig jó volt. Tudom hogy ez sablon szöveg ,De akkor is. ezerbõl ha egynek megy normálisan.

EU PVP Hero oldalon van guild? És normális választ kérek nem az hogy "gyere a villain oldalra" mert nem poénból kezdtem hero oldalt 😊
nem kell atvaltani pedig
PVE-n kezdtem el, itt fejlõdgetek. De lehet átnézek 😉
spybot919
Sorry, we were unable to process your payment.

Please click on the following link for possible solutions to your error:

Ez a hiba mit jelenthet paypal nál ? 5$ os SC-t akartam venni és van paypalon 2800ft euróban. Lehet átkell váltanom elõtte paypalon usd be hogy menjen? mert ez igy eléggé gáz

Ugyis lecsereled egybol jatek kozbe a kinezetet,ahogy talalod a cuccokat
FrostBite
Kellemeset csalódtam a játékban, bár így az elején erõs túlzás kijelentenem, hogy veri az eddigi szuperhõsös játékokat de nekem mindenesetre jobban tetszik.Kicsit féltem az elején, hogy fog menni, de minden maximumon 4x élsimítás, és akadás nélkül megy a játék.
A karakter kreálás nekem kicsit gyér. (Mármint hiányoltam a kiegészítõket a karakteren, de késõbb láttam, hogy a felszerelések amiket felveszel azok adják a kinézetet.Ezektõl eltekintve semmi gond nincs vele.)

eu pvp villain oldalra gyere 😛
Sziasztok! EU PVE szerveren vagyok Fatestrike néven. Ha gondoljátok vegyetek fel friendlistbe.
FrostBite
Most elégedett vagyok, mert nem dob ki a karakter készítésbõl. Mellesleg nem az a "ragedelete" típus vagyok, aki ilyen hibák miatt egybõl törli a játékot.

Nemtom nekem sose volt gond a fizetessel,se itt,se EQ2-be
BoneDragon
Olvass vissza mekkora hiszti van. Nem konkrétan csak rád gondoltam. Nembaj a ragedelete emberek hamar lemorzsolódtak szerencsére. 😊

FrostBite
Még szép, hogy nem fizettem érte, látatlanba nem fogok kidobni az ablakon pénzt, eddig csak a karakterkészítést láttam a játékból, azt is kb 2 percenként kezdhettem elõröl.A másik, szerintem az egyáltalán nem hiszti, ha az ember kifejezi a nemtetszését az adott dolog elõtt, plusz sokan írják, hogy a fizetéssel is gondok vannak, tehát egyenlõre marad a várakozás, utána majd meglátjuk.

En fizettem erte,anno megvettem amikor kijott,es most is legendary vagyok,de ezt az 1-2 hetet sajnos el kell nezni,amig gondok vannak,nem ez az elso mmo,ahol docogos az indulas 😛
Megy a server btw
BoneDragon
Nembaj, amíg nem fizetsz érte nem sok jogod van hisztizni. Aki fizetett érte és úgy szív az megint más.

Jo de ez SOE 😄 kell nekik 1 het mig megoldjak
FrostBite
Ez csak parasztvakítás, ott volt a AoC az is mikor F2P lett hirtelen mennyien kezdtek el vele játszani, és mégsem volt gubanc.

Valoszinuleg ekkora tomegre ok se szamitottak 😊
Facebookon ha addolod oket,ott irjak folyamatosan mi tortenik,ha nem megy a server.
FrostBite
Igen, miután leírtam észrevettem a launcherben, hogy már Eu down van nem US 😛. Mielõtt kiadták, általában szokták tesztelni a szervereket minden játékban a "teherbírásukkal" itt ezek szerint kimaradt.

BoneDragon
Jólvan, sokat fogtok még hisztizni? Folyamatosan írják, hogy mi van a szerverekkel. Most is próbálják helyrehozni. Nagyon nem számítottak ekkora tömegre azért hal le a szerverük.

1 oras server down van,elvileg most rakjak fel a patch-et ami megoldja a hibakat.
De erre szamitani lehetett,ha 2 nap alatt plusz 200k ember todul be a jatekba.Az elso 1-2 het ilyen lesz,utanna mar nem lesz gaz
FrostBite
Nem tudom, hogy minek ennyire erõltetni a vásárlást amikor a szerverek állapota egyenlõ a nullával. Én most jelenleg a login szerverig nem jutok el.Addig egy fillért nem költök rá, még nem lesznek normális szerverek, vagy legalább helyre nem hozzák.

ha pontot tudsz venni paypalal akkor vedd meg pontbol a dlc-t
moneybooker nincs?
Vagyis pontot lehet venni Paypal -al, de magát a DLC -ért már nem lehet fizetni Paypal -on keresztül.
Túl szép lenne.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Hát ez jó.. VISA kártyámat csak nem eszi meg a rendszerük.
Máshol mindenhol jó, STO, EVE.. stb. Itten meg nem jó.

"We're Sorry. Unfortunately, your payment provider has indicated that your payment source may not be used for this type of purchase. Please contact your provider to resolve this issue or reattempt your purchase with a different method of payment. (Error: PT-606)"

Agyam eldobom most már.
Paypal -al meg nem lehet vásárolni, vagyis én nem láttam opciót rá.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Aki magyar guildbe szeretne tartozni az EU PVP Serveren csinaljon Villain karaktert,es keressen engem.Kb 10-en vagyunk mar a guildbe.
BoneDragon
Aki guildet keres írjon rá Sullster-re!!!!

PVP szerveren jatszok nature elementel.
Guildet keresek Vilian ba .
Athara neven talaltok meg jatekon belul.

Na ez a fix is jobban e l k urta ....
j0nNyKa
nekem 8-at szokott írni 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

próbálj meg karit csinálni.....
BoneDragon
Minden normálisan mûködik. Lassan 1 órája bent vagyok lag mentesen dc mentesen. Bénák vagytok, ennyi.😞

Ha normálisan müködik minden valkai dobjon egy üzenetet thx xD
FrostBite
Ez kész röhej, egy karaktert nem tudok létrehozni mert 2 percenként DC vagy valami hasonló, mert visszadob a szerverválasztáshoz.<#falbav>

BoneDragon
Na itt meg mi történt? 2 karakter helyett már 4-et tudok létrehozni. 😊

Áhh tévedtem ez valami bug, mert most meg 6-ot ír.

Elvileg még 20p és menni fog!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

spybot919
Ha nem sikerûlne akkor nem tudsz segíteni a lebonyolitásában? legkésõbb keddre ,szerdára kiderûl :\

dlc-be asszem van meg 3 insta is