1638
DC Universe MMORPG
-
xido #958 ilyen bugyogós harisnyás raj emberek csiklandozzák egymást:) -
#957 Bocs 18+ game, go lego universe. :D -
#956 segits magadon es isten is megsegit..ha nem akkor keress mas topikot.. -
#955 Mi ez a játék, miről szól? Valaki helpeljen :D -
Vagrant #954 rifle rosszul irtam amugy igen 2 kezes automata ranged
nekem bevált. -
Zsolesz089 #953 Szia
Feltételezem az EU szerón vagytok ti is. De ha nem akkor mi jelentkeznénk.
1. Last Shade
2. holecsko Hun
3. Harbinger HUN -
vader108 #952 sziasztok!
Megalakult HŐS oldalon: IgazságLigája nevű klán! (10tagunk már van):)
Ha hős vagy akkor jelenzkezz: AltR (Klánvezér) v. Bazs107 & Videjo (Vezetők), SeXta és MaMuSz.
várjuk minden kedves jelentkezőt aki hősiességet és bátorságot érez magában:)
-
#951 rifle? mint géppisztoly? -
Vagrant #950 én a rifel re szavazok -
#949 akkor mit?
de mindegy amíg nem oldják meg ezt a laggfost nem oldják meg hanyagolom... -
Vagrant #948 fejlodeshez hasznalj mas fegyvert sztem ne dual pistolt -
#947 sorcery summoner vagyok dual pistollal valaki egy jó tálent kiosztást linkelhetne mert már pakoltam össze-vissza :D -
yeloy #946 Szóval átmentünk megnézni az EU szervert, de továbbra is igen lagos. 5-10 másodperc mire látom sérülni az ellenfelet, az ütést követően. Továbbra is US párti vagyok.:) -
Ry0K3N #945 most meg használok egy ticketet teleportál és csak tölt tölt tölt
rövid életű lesz nálam ez a játék ha így folytatja -
Ry0K3N #944 van egy küldim elküld universityhez bemegyek de nem lehet tovább folytatni sőt kiloggolni sem, másnál is volt hasonló? -
#943 sziasztok...
van magyar guild? szívesen csatlakoznék :)
Twister Fate néven vagyok online -
sztenli #942 De azt tudom, hogy van külön Raidelés ha lenyomom az y-nál, de nekem a J gomb lenyomásánál jelent meg egy rakás quest amiket a watchtowerben vettem fel. -
#941 Azok raid questek amikről beszélsz. Egyedül nem is fog menni. :) -
sztenli #940 Nekem következő a kérdésem, ugye elértem a lvl 30-at és megnyilt egy rakás új küldetés, megpróbáltam egykettőbe belekezdeni, de kb éltem 5 másodpercig :D Hogyan tudnék fasza armorokat szerezni hogy esetleg megtudjam csinálni azokat a questeket, most sincsenek olyan gagyi cuccaim, de mégiscsak jobb lenne táposabb cuccokkal. -
Hikoro #939 Csináltam egy másik karit, ami ugyan csak gonosz, de jobban bejön. M Key névvel meg is találtok fenn. Majd egy liga invitációt elfogadnék Sully. :D -
#938 Nyugodtan jöhettek már EU-ra. Tegnap már megszűnt a lag és a sor. Max 300-an várakoztak ami fél perc volt. -
Zsolesz089 #937 Csak rávett a fene és kreáltam egy rossz karaktert az Eu ra mert újraindítás volt a US án
A Last Shade párja a
Ms Shade :
-
Sully #936 ezer volt ismeros -
Sully #935 Fekete sereg guild van majdnem minden mmo-ba :D rift,wow,eq2,stb -
Zsolesz089 #934 Kimaradt egy emberke aki beszállna egy league ba
Őis 30 lvl lassan és a neve : Harbinger HUN -
Zsolesz089 #933 Ez de durva
-
Zsolesz089 #932 Ja és igen megvettem a Premium dolgot a zöld lámpás DLC vel.
Majd tolok egy Zöld lámpást is -
Zsolesz089 #931 Sziasztok
A jó oldalon van olyan akinek van league ja.
Mert van 2 ember velem együtt aki belépne a jó oldalra.
30 lvl vagyok USPC PVE oldalon.
Last Shade a nevem.
A másik lelkes játok társam pedig 27 lvl de még a mai nap felhúzzuk 30 ra.
A neve holecskoHun.
Remélem beférünk valahova.
A rossz oldal valahogy nem az én műfajom -
yeloy #930 Nem, csak 'sötét' oldal, ettől Fekete, a Sereg meg úgy jött a Fekete után. US szerver lévén ékezet nélkül ez volt a legelfogadhatóbb. -
#929 Fekete sereg? Olyan ismerős, voltatok más mmo-ba is? -
Zsolesz089 #928 Nagyon szépen köszönöm frankó ez a topik és egyben kivételes itt sok a segítőkész emberke kösz srácok -
#927 Azt hozzá kell tennem még, hogy ha bármit vásárolsz 500 SC értékben akkor autómatikusan premimum tagságot nyersz. -
#926 I betüt lenyomod és jobb alúl ott van az a bevásrlókocsi ikon. Ott tudsz venni bármit is, illetve ott tudod megadni a kártyád adatait. -
Zsolesz089 #925 Köszi a válaszod
És ezt a premium tagságot hol válthatom ki?
A játék honlapján ? -
yeloy #924 Ha vásárolsz 500 credit értékben akkor premium tag leszel. Ami kb annyit tesz, hogy nő a táska mérete, 2 kari helyett 6 karaktered lehet és 1600 helyett 2000 készpénze lehet a karidnak. Minden további egy számlára kerül, amiről kivenni csak úgy tudsz, ha creditért veszel hozzá váltót.:S
A másik lehetőség, hogy előfizető leszel. Ezt minden hónapban meg kell tenned 15 $-ért. Ekkor 16 karakterhelyed lesz. Legnagyobb táska, valami 64 helyes, bármennyi készpénze lehet a karidnak, illetve alakíthatsz ligát. Ja és minden dlc-t automatikusan megkapsz. Ha lejár az előfizetésed gondolom vissza lépsz legendaryból prémium tagnak. Hogy ilyenkor mi történik a dlc-s karival, illetve a több mint 6 karival nem tudom. Megmaradnak az tuti, csak lehet inaktívak lesznek, amíg meg nem újítod újból.
--
A Fekete Sereg várja soraiba US PvE villain oldalon leendő tagjait.:) -
Zsolesz089 #923 Szép jó estét
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok ha teljes accuont ot váltok tehát megvásárolom a játékot az bizonyos ideig szól vagy teljes jogosultágot élvezek a játékban tehát végleges account om lesz? -
#922 várj míg betölt... -
bigbigle #921 Hali.
Lenne egy röpke kérdésem: Most hogy ingyenes lett gondoltam hogy leszedem de telepítés után mikor elindítom akkor semmi se történik (bejön a kis kék szegélyű ablak és a fekete képernyő közepén egy sony jel). Ha van valami megoldás akkor megköszönném ha valaki leírná. -
Vagrant #920 /shout al a kornyeken
/say el a kozeledbe
/tell (jatekosneve) 1 celszemelynek
-
sztenli #919 jaja, kb délután 5-6től nemtudom hirtelen talán éjfélig, nagyon nagy a lagg, de ez előtt szépen lehet játszani, meg ez is hogy néha el megy a hang, az is vicces dolog mondjuk. Kicsit unalmas már hogy olyan híreket postolnak folyamatosan a hivatalos forrásaikon hogy, "jajj nagyon megvagyunk lepve, jajj nagyon izgatottak vagyunk" kitérdekel, ne dumáljanak, építsék a szerver parkot, mert így egyenlőre nem akarok nekik fizetni egy garast se.
Amúgy ezt a chat rendszert se nagyon értem, hogy lehet azokhoz beszélni akik mellettem állnak? vagy automatikusan ha közelembe vannak az emberek akkor csak ők látják, vagy megy világszinten hogy mindenki olvassa, nemértem esküszöm. :D