DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Oké fõnök, büntess.
CalebJoe
felejtsétek már el az imageshack-ot egy rakás szar mindig is az volt, van egy csomó más képfeltöltõ oldal is
Viktor99
Ezen kicsit meglepõdtem 😄😄 (Ha nem megy akkor itt a link)
Viktor99
Gondolom csak nagy a lagg.
Játszottam, és elfogadtam a Batmantól egy küldetést valami fear gasos probléma van és össze kell gyûjteni olyan aktivátorokat, meg meg kell ölni ilyen kis emberkéket. de ha ütöm õket, akkor semmi nem történik, nem sebzõdnek, õk meg rám se hederítenek. a ventillátorokkal sem tudok semmit csinálni.

valaki tudna segíeni ???
Bocsi, én meg már marhaságot írtam.
Storno az egész.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Anthrax
a lag miatt nem jelenik meg a küldi adó helyrõl a kijárat vagy azért mert world server down ?

Viktor99
Van hogy néha nem mutatja a térkép, ilyenkor nyomd meg az M gombot. Ha így sem akkor próbálj meg máshova menni. (Például menj be a police station-be és menj ki. Talán megoldja.)
Lenyomod az Y -ont -> Event

Tatyla
az elején vagyok még a játéknak ,hol tudok lemenni a csatornába a madárijesztõhöz mert van egy olyan küldim?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tök mind1 milyen mentort választok?😛 tank karinak jo wonderwoman????
Viktor99
Hát én tegnap 21:10-kor akartam belépni és 4000 emberke volt elõttem. 21:48-ra értem be 😊
Anthrax
elõbb is 3000 sor lement 5 perc alatt

Nem is várnak sokan belépésre, csak 2340 -en.. köztük én.. 😊
Tök jó játék, remélhetõleg hamar megoldják ezt az f2p -s tömegellátást. 😊

speed01
Sp33dyHun a nevem amúgy, hero oldalt vagyok lvl 12. ha valakinek van kedve együtt játszani akkor vegyen fel 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

speed01
Igen azt még megértem, de hétköznap is kb délig jó. utána meghalt a játék. na de reméljük hamarosan megcsinálják! 😊

Pluskast
Ebben valszeg benne van, hogy vasárnap van. Ilyenkor sokan vannak, de azért a sonytól valóban fura. Nem most csinált elöszõr free to play játékot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

speed01
nemtudom felfogni hogy ha egy pénzes cég neki áll a free játéknak, miért nem bõvítik ki elõtte a szervert? ez így mocskos fail szerintem! ütöm a mobot és megöl mert mire érzékelné az ütésem addig rámver 100x. jó játék, szeretem meg minden, de akkor is idegesítõ. beakartam lépni a rendõrségre és nem töltötte be a lagg miatt. nem meg amikor az "E" betûvel kell valamit csinálnod, ott behalt a game! 😞)

Sziasztok
Olvasgatom a topicot és van egy gyors kérdésem.
A Steam és a sima launcher es indítás között van e valami különbség vagy csak a letöltés gyorsabb a Steam en ahogy egy kolega írta az egyik hozzászólásban?
Már játszok egy pár napja vele és tuti kis játék . Én is csak ajánlani tudom azoknak akik gondolkodnak azon hogy játszanak e vele . <#wink>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Pluskast
Az egyik küldi helyen kb 10 percet vártam semmi nem jelent meg😊

Várjál kicsit és megjelennek, de utána ütheted õket ahogy akarod, mert nem doglenek.. xD

Pluskast
Hmm jó laggos a szerver. Elmegyek a területre ahol harcolnom kellene, egy darab mob sincs a környéken minden kihalt.

BoneDragon
Ma leszel? Kicsit lehagytalak. 😊

Délelõtt 9 óra, és gigantikus lagg van megint.

A helyes válasz.
I
I
I
VVV
V

0Fritz0
Szerintem azért töltenek le néhányan plusz gigákat, mert a telepítés megkezdésekor nem egybõl az EU régiót választják és ezt utólag kell pótolni.
Mondjuk az is jó kérdés, hogy minek külön kliens a két kontinensnek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát nemtudom én nekem leszedett 14gb-t és annyi volt azóta volt 2 5mb-s update és csókolom

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

steam saját szerverérõl van így sokkal gyorsabb mint a launcher
j0nNyKa
en fix 5 megaval toltottem, annal gyorsabb a steam?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

srácok. szedjétek steamrõl. max sebességgel jön le nem úgy mint a launcherbõl😊 sokkal jobb😛
Én se értem mi ez a hülyeség,hogy valakinek akar még frissiteni 6 gigát valakinek meg nem.
Nekem update-el együtt 22 GB a kliensem és most töltött le igy hogy ennyi lett a méret egy fix-et és semmi lag+nagyon jól fut a gépemen!
Most ennyit errõl..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

speed01
17.2GB-t van fent a játékból. a 3 giga elértés azért elég nagy lenne 😄

Köszönöm!

Viktor99
Akármelyiket csinálhatsz. A probléma szerintem az lehet hogy karakter készítésnél ne az "Inspired by"-ra hanem a "Custom"-ra kattints és akkor kiválaszhatod hogy hero-t vagy villain-t akarsz. Onnan pedig már tudod.😊
Sziasztok.

lenne egy nagyon noob kérdésem.

Én csak hero oldalra tudok karit csinálni. Késõbb tudok majd villain-t oldalra áttérni vagy valamit nagyon durván benézek?!

Elõre is köszönöm,a segítõkész válaszokat.

Viktor99
Igazából nem is értem mirõl beszélnek... Én csak 14-et szedtem le, azóta semmit nem töltött le. Ennyit errõl.
ronihun
3000-res queue<#eljen>

...

hát jó tudni 😊 mondjuk néztem vidiket a karakter kreálásról, és elég jól néz ki. talán fõképpen az érdekel a játékban. és akkor az 5-6 giga az megint egy kis idõ mi ?
ronihun
megéri, én is pár napja ugyanígy voltam, hogy sokalltam a helyigényt, de ahogy megvan kárpótolni fog

...

Arra készülj,hogy letölti belépsz majd relog-nál megint le fog tölteni 5-6 gb-ot😞
Jó kis game megéri kivárni.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

speed01
nem 14 hanem 17*_* 😄

sztem meg lehetne 40 gigas is 😊
annal jobb tobb map modell video

Hi!

most töltöm lefelé a game-et és ez most komolyan mondja hogy 14 gigás ez a jáék ?! hát, mivel este van, ezért éjszakára hagyni fogom telepíteni, de amúgy az ember várhatna egy fél napot... azért lehetett volna sztem max egy 7-8 giga ha nem kevesebb, de szerintem ez sok...

amúgy kárpótol a játék a várakozásért ?
1 kerdésem lenne hogyan lehet még skill pontot szerezni pontosan?
És mennyit kb. (szintlepesen kívul persze.)

speed01
oks. ha bejutok felveszlek 😊

Jockey
hat, meg kell majd nezni mennyien vagyunk hero oldalon aztan meglatjuk..
Panni neven amugy felvehettek fire tank vagyok, 30as

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

speed01
3300 várólistás. fail? O_o
Klánt keresek mellesleg, hero oldalt. valaki esetleg tudna segíteni ez ügyben? (PVP server)

speed01
Oks,thx! 😊

korlátlanul😄
Viktor99
A rendõrségen a "postaládák mellett" van egy fehér teleport. Ha bemész akkor eljutsz a "Watchtower"-be ami a trailerben látható ûrben lebegõ nem tudom mi (A DC rajongók most fogják a fejüket😄). Ez a watchtower 4 részre van osztva:
- 1. Main wing
- 2. Meta wing (Superman - Metropolis)
- 3. Tech wing (Batman - Gotham)
- 4. Magic wing (Wonder woman - Chinatown (Metropolis))

Na arra felé kell körülnézned és találsz olyan teleportokat. 😊