DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem!
Most próbáltam volna megcsinálni a Helloween-es Eventet, de egyszerûen nem sikerül, mert olyan béna emberkéket kaptam magam mellé, hogy az hihetetlen! 😄
Én kb. 5 perc alatt rájöttem a stratégiára amivel simán ki lehetne nyírni Scarecrow-t, de õk lézengenek õssze-vissza! 😊
Na mindegy mára ennyi elég volt, majd talán a magyarokkal befejezem!
Na kicsit játszom, ha valakit érdekel Hamano névvel megtalál Villain oldalon PvP szerón. Barátnak is felvehettek.😉

BoneDragon
Attól mert kiadták konzolra simán megcsinálhatták volna a pc-s ui-t. Kicsit idegesít, hogy nincs egér, de a leggagyibb az egészbe az a chat rendszer. Meg keveslem azt a 6 skill slotot.

Jockey
nezd ertem en, az ui regota kritizalva van, de azt latni kell, ez egy ps3-ra is megjelent jatek, ebben sztem nem lesz erdemi valtozas..
masik, hogy a gameplay szempontjabol sok valtozast nem fog hozni a jobb ui(en is szeretnem ha jobb lenne..)
2 regen volt rlola szo, hogy ps3 elofizetokkel akar ossze is engedik a pc/ket, persze ebbol nem lett semmi..
Mind1, sztem megszokhato a dolog, de latni kell, olyan mmo meg nem volt, ami multiplatformos, igy ertheto a felhalborodasa a pc-s kozossegnek, majd ahhogy jon egyre tobb ilyen gamma ugy szokjak meg..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én is keresek party társat!
PVP szeró HERO oldal Dark Dealer néven! 😊
speed01
Én is elõször azon voltam, de pvp jobb szerintem 😊 "babaszappan" - xD :_D

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Sziasztok!

Hát már az elsõ napos ingyenes letöltések alapján a sonynak rákellet jönnie , hogy hoppá gondok lesznek , azóta eltelt egy hét és lettek illetve vannak is xD
Reméljük hamarosan javítják
PVE részen HERO oldalon Babaszappan néven fut a karim aki majd késõbbiekbe partyzna igaz még nagyon nagyon csak ismerkedem a játékkal

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Tatyla
ezzel teljesen egyetértek mert a Champion Online-tol 100x szebb és hangulatosabb,én várok türelemmel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

speed01
Ok. majd felveszlek csak crasheltem -.-'....

BoneDragon
Ha az ui testre szabható lenne, vagy legalább addonok lennének hozzá még elõ is fizetnék. Azon kívül csak pozitívat tudok mondani a gamerõl.

Jockey
sracok, legyetek turelemmel, megoldanak majd mindnet, a login kjut is, most lett f2p, eles jateknal is ez lenne ha most indulna..
sztem egy elegge jol jatszhato game-t kaptatok, amire gyak 5 usd ha rakkoltesz teljes mertekben kielvezheto atartalma(nem kell fizetned az high lvl cuccokert), ilyet mashol nem nagyon talalni...

Én Ragathol néven vagyok PVE Villian oldalon, keresnék egy guildet.
De gondolom nincs.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

BoneDragon
Melyik az a guild amit találtál? Amúgy mindkét oldalon van egy guild legalább.

Pluskast
Én benne vagyok. Ogimos néven megtalálsz😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

speed01
De basszus, páran fogjunk már össze. vegyek fel: Sp33dyHun. lehetne menni sok helyre de így egyedül egy az hogy kicsit unalmas is, meg hát több cuccot lehetne szerezni ha lennének még emberek. találtam egy magyar klánt, és a gyerek azt mondta hogy nemtudja ki a klán vezér, na mondom faxa.

hétköznap is ennyien szoktak lenni ?
Pluskast
Nos én nem fizettem elõ rá, viszont vettem ezt-azt és így premiumos lettem, de így is sorban kell állnom. Persze ettõl még lehet, hogy az elõfizetõsöknek nem kell várni.

Neki ugrottam Bizaro -nak lv11 -en, hát.. bizarrul elvert.. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

0Fritz0
Nekem egy szavam sem lehet, hiszen egy fillért (de régen is volt, szóval öt forintot) sem költöttem ezért a szolgáltatásért.
Annak viszont valóban bosszantó lehet, aki befizetett rá.
Jut eszembe, az elõfizetõknek is sorba kell állni, vagy tényleg mûködik az elsõbbségi beengedés?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pluskast
Felesleges eröltetni. Vasárnap van és este. Egyre többen lesznek. A sony meg cseszik megfelelõ szerverparkot biztosítani. Pedig tudták, hogy ez lesz csak szartak bele nagy ívbe. Simán megérdemelnének a felelõsek egy kiadós verést egy beasball ütõvel.

BoneDragon
Írták, hogy most ezt próbálják kijavítani.

speed01
5600 ember volt elõttem, õrültem hogy betöltött stb. aztán a DC-s kép után semmit nem csinált. i love you SONY!

BoneDragon
Kivágott és elkezdett tölteni 6 gigát ...

Pluskast
igen. Sony pajtás hozza a szokásos formáját......

BoneDragon
Konzolosabbra már nem is lehetett volna megcsinálni. Nem is értem miért nem szabták át a pc-nek.

Jockey
f4et nyomsz, akkor felugrik egy menu( amugy itt vanfriebnd lista leage menu stb..), itt nearby es mutatja kik vannak a kozeledben, ranyomsz valaki nevere es maris jon a friend inspect egyeb almenu

na nálam most történt valami... hirtelen minden megy úgy ahogy kéne...

nem tom néhány perce valami pvp eventet jelentettek be, lehet annak van ehez valami köze ?
ez a játék minig ennyire laggol ?! mert már vagy egy órája az elsõ küldit tolom gothamban és nem tudom végigtolni mert 10 percenként érzi 2 ütésem
speed01
5500. -.-' bekaphatják A!

BoneDragon
Aha, csak akkor ki-be lépkedtem a játékba és semmi probléma nem volt. Most sem volt probléma csak nem volt türelmem kivárni a töltést. Úgy látszik új karakternél hosszabb ideig tölt. Na sebaj most már jó.

Ugye..ugye..

Bezzeg amikor másnak problémája volt, te lazán lerendezted a dolgot ennyivel:

"Minden normálisan mûködik. Lassan 1 órája bent vagyok lag mentesen dc mentesen. Bénák vagytok, ennyi.😞 "

ronihun
arra vagyok kiváncsi, hogy amikor ott vannak körülöttem playerek, hogy tudom megnézni, hogy hányasok, milyen erejük van stb?

...

BoneDragon
/ invite karakternév

Anthrax
van party

egy hét és nem lesz sor...

mellesleg jó látom, hogy nincs party? hogy lehet ebben coopozni egyáltalán?
Tatyla
basszus nem hiszem el 5000k +-rol indultam most olyan 945-nél a DC universe online mûködése leállt hibával kilépett...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
ez a leggázabb sorbaállás mmo ismereteim során 5000k + hát ezt jobb ha orvosolják vagy nem és akkor sokan megunják és be lehet loggolni 😄

BoneDragon
Én meg kiléptem és nem tudok visszamenni. 5000+ várakozó player mindkét szerveren, fél óra várakozás után meg kifagy töltés közben. Ilyen se történt még velem.

bent vagyok reggeltol es egyaltalan nem laggol
Elõttem 4000-en voltak 1 órája. Vártam kb. 15-20 percet be is léptem és lag nélkül ment minden.

spybot919
1órát várni megint és aztán megint ki fog fagyni. És akkor ma be se lehet majd lépni. Thx Sony

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

BoneDragon
Style menüpontban megtudod változtatni a kinézetedet. Pl ha van egy jól kinézõ vállas, de a másikon jobbak a statok, felveheted az elõzõnek a kinézetét.

speed01
x_X 😄

BoneDragon
Én nem láttam olyat, hogy a prémium és a legendary játékosoknak külön szervert adnak...

nem, nem lagg, mert mindenki mozgott, és valaki elõttem vert szét egy screamert, csak nekem nem sebzõdik, de még csak meg se támad ha odavágok neki.

még két dolog:
1.: ha felszerelek egy új ruhatárgyat, pl. egy köpenyt a régire vissza tudom cserélni ? (mármint az alapra)

2.:amikor a prológust kezdem (a szökést) akkor mindig ilyen sokáig tölt ?
spybot919
Wáóóó.Sikerûlt megvennem paypalon a dlc-t. Meglepõ. Csak most hogy megakartam csinálni a lámpás karakterem betöltõ képernyõnél kifagyott újra inditottam és 5.000res sor . Van értelme a prémiumnak 😛PP 5.000es sor fuck!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Fránya telefon.. elírtam a nevem.. Hamano, közben kiléptem, mert lassan mennem kell. Majd este fele leszek.
Addig is szépen gonoszkodjatok.

Na sikerült beüzemelni. Hamno néven megtaláltok fenn.

CalebJoe
látom felfogtad
j0nNyKa
ah, most nagyon sok a meló, de felnézek ma

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/