1638
DC Universe MMORPG
  • Jockey
    par link amit erdemes atolvasgatni:

fegzver guide
    http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=9784
    stat guide:
    http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=14795
    alt guide:
    http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=9793
    http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=4969
    jo bongeszest
  • sanyiiiii
    Nyugodtan kezdje az online játékkal, 1-30 a tutorial :)
  • Morpheus_v2
    Sok Toughness, szerintem van a játékban pvp gear,amiben kisebb sebzést kapsz playerektől.

Van itt valaki aki tudna mesélni a játék endgame részéről? Látom hogy van raid és egyéb játékmód, az érdekelne hogy itt is különböző nehézségű raidek és insták vannak lvl30tól (tier 1-2)?
  • Viktor99
    Na embörök, lenne egy kérdésem.
    Múltkor megvettem 10 Mark of Legend pontért Huntress-t és elég érdekes. Vagyis most hogy belegondolok az egész LegendsPVP nekem fura.
    Először is tud-e adni valaki pár tippet adni Huntress-hez? Pl. mikor érdemes váltogatni a "harcmódot"?
    A másik pedig, hogy hogyan lehet az hogy én néha semmit sem sebzek az ellenfélnek, de ők meg néha ilyen 900 sebzést osztanak ki? Előre is kösz ;)
  • Sully
    a video pedig jo lett,es felesleges egy megjegyzesen felhuzni magad,inkabb tegyel bele harcot is,hogy mindenki megnyugodjon :D
  • Sully
    nincs,ez mmorpg...toltsd le,ingyenes,tutorial van az elejen,de ezcsak multi jatek
  • steweee
    ennek a játéknak van single player kampánya ? vagy vmi bemelegítés az online játékmód előtt ? tényleg kíváncsi vagyok rá, és meg akarom szerezni
  • NagyiBMX
    Marhaság, nekem nagyon tetszett a videó, föleg a bevezető az elején. Nem azt mondta hogy szarvagy és mi ez az okádék, hanem felvetett egy tippet/ötletet amivel szinesebb lehetett volna a videó. Ennek ellenére igy is nagyon jól sikerült!!! Mindenesetre gratula hozzá
  • andrew1988
    én sem mondtam hogy rossz lett sőt.. csak így picit unalmas... és ha kedvcsinálót akarsz ,akkor tényleg nem árt ha mást is mutatsz... pl legendary pvp vagy bármi hasonló.
  • Viktor99
    Ahogy gondolod, de szerintem jó lett és most még ahhoz is megjött a kedvem hogy csináljak DCUO-s videót. Csak nincs hozzá elég helyem :D
  • Zsolesz089
    Tudom. És elnézést is kérek .
    De azt hiszem a fórumozás nem nekem való és le is állok.
    Ne haragudj andrew garantálom nem fordul elő többet .
  • Viktor99
    Komolyan nem értem mi a franc bajod van ember. Csak annyit írt hogy szerinte tehettél volna bele egy kis harcjelenetet is. Nem értem mire számítottál. Btw, én nem látom hogy olyat írt volna hogy: "elég szar lett mert nincs benne eksön". Kicsit eltúlzod...
  • Zsolesz089
    A hozzáállás ember ha harc lenne benne mást hiányolna valaki ez az undorító. Csak egy kis kedvcsinálót szerettem volna a gondolkodó embereknek akik nem tudják eldönteni hogy elkezdjék e avagy sem. Ezek szerint ez a társaság nem kíváncsi az ilyes fajta dolgokra.(Tisztelet a kivételnek)
    Pont ezért nem szoktam írni az sg fórumokra mert biztos beleakadok egy ilyen emberkébe aki nem tudja értékelni a más alkotását.(Lásd #977)
    Ha nem kíváncsi senki a hozzászólásaimra köszönöm szépen a lehetőséget.
  • andrew1988
    miért kéne törölni? nincs ezzel gond... de ha leakarod szedni, töröld youtuberól a videót
  • 0Fritz0
    Nincs házigazda.
  • Zsolesz089
    Hát ennyire futotta.
    Topikvezető lécci töröld a videós hsz t
    Köszi
  • B52Yami
    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy steam-en keresztül leszedtem a játékot, majd amikor indítanám a start kék képernyőn nem lép tovább, csak bezárja és annyi..semmi hibaüzenet. Frissítettem az adobe flash-t(nem tudom kell-e hozzá), direcx-et, vga driver-t is. Mi lehet a probléma?
  • andrew1988
    vmi harcot is tolhattál volna bele
  • Sully
    EU Villain oldalon pedig a HUNters League varja tovabbra is a jelentkezoket,egesz sokan gyultunk mar ossze
  • Zsolesz089
    Szép jó estét mindenkinek
    Bátorkodtam tákolni egy kisebb videót hogy legyen az archívumonban DC Universe videó is , és gondoltam megosztom veletek is.
  • vader108
    mindjárt rászólok
  • andrew1988
    írtam neki, de nem válaszol
  • vader108
    Sexta-ra írj rá én most nem tudok onlinon lenni
  • andrew1988
    rád írtam az előbb? :D
  • vader108
    rendben:)
  • andrew1988
    hali

Twister Fate néven megtaláltok :)
    Szívesen jelentkeznék hozzátok :)
  • vader108
    Hero oldalon Eun várjuk a jelentkezőket Klánba:

Klán Neve: Igazság Ligája

Jelentkezni lehet: Sexta v Videjo v Bazs107

vagy itt a honlapon nevek leíásával
  • vader108
    hát mai nap végig játszottam eun és laggom még nem volt, ha egy pici van options--video--vsync off és máris nem laggolsz:)

• yeloy
    Ahogy Midgard is írta, mindenkinek szíve joga ott játszani ahol akar.:)
    Igen, próbáltam csúcsidőben is. Szerintem hétvégén a mi délután 5-10 óra körüli időnk simán tekinthető csúcsidőnek náluk és akkor sem lagolt még sosem. Simán van parti instába, pvp-re bármikor.
    Viszont ami számomra a legfontosabb, nem vagyok hajlandó 2-3 hetet, de 1 órát sem szenvedni játszhatatlan körülmények között.
    Majd ha tényleg jó lesz minden, meggondolom átmegyek, illetve meggondoljuk átmegyünk-e.
  • vader108
    srácok sokan írtátok h usa szerver mennyire nem laggol. Én kiprobáltam. És tudjátok miért mert amikot ti játszotok náluk vagy késő éjszaka van vagy kora reggel. Olyankor meg nem igen vannak fenn. Ezért. Probálj meg felmenni amerikai idő szerint csúcs forgaloban. Egyből meglátod h ugyanaz a helyzet mint eu-n.

Mint leírtam az időzónák miatt ott kb éjjel van mikor egy átag magyar játszik rajta, v kora reggel, de odamész aztán raidekbe meg pvpbe h mész el ahova party is kell? mert akkor aztá nem találsz rá embert.

Eun meg már írták h megoldják problémát. Sztem 2-3hetet kilehet bírni így is.
  • Geri98
    csak nekem ennyire segglassú a launcher indítása vagy mindenkinek ilyen?
  • Rane19
    Valaki tudna linkelni oldalt vagy képeket bármit, ahol Fire/handblaster build van :P lvl 30 on elég gyenge pvp be és pve n is....
  • spybot919
    Igen kűlön vannak. Fö oldalt jobb oldali rész ott vannak a szerverek. EU-PC, US-PC, PS3..

Ha nem jön le a játék szedjétek STEAM el mert az egyből lehúzza az egészet és kisöbűbb indíthatod steam nélkül is.
  • Midgard1974
    A PC és PS3 szerók külön vannak? mert egy havert érdekelné a game, de neki a gépe karcsú hozzá, és ps-en játszana.
  • Sully
    ingyenes a jatek,csak le kell tolteni a hivatalos oldalrol...
  • steweee
    szivesen belevágnék a játékba, de kissé sokallom a bolti árát. megvenném az eredetit hogy lehessen nyomni online, de vmi kedvezőbb beszerzést tud ajánlani vki ?
  • NagyiBMX
    Nagyon megköszönném
  • ronihun
    ugyan ez volt nekem is, van egy launcher valahol a neten, most épp nem találom, de nekem onnan lejött hiba nélkül, ha megtalálom berakom
  • NagyiBMX
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hivatalos oldalon(dcuniverseonline.com) rákattintva a Free to Play-re letöltök egy DCUO_Setup-ot. Elinditom feltelepiti a játékot a megadott helyre. Semmi mást nem tölt le, a feltelepitett mappa alig 53MB a 13GB helyett... Elinditom az SLaunchPad.exe nevü fájlt, behoz egy ablakot hogy SOE works stb. és akkor kidob egy hibaüzenetet.Haverom ugyanigy csinálta csak neki letöltötte magát a 13GB-os játékot, megprobáltuk átmásolni az ő játék mappáját hozzám de így is ugyanezt az üzenetet kapom.

Valaki segitsen légyszi!!!
  • Jammal
    Külön serveren vagytok. Vagy te vagy a haverod amcsin van amit a launcherben tudtok ellenőrizni.