DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikortól lehet második fegyó type-ot választani?
BoneDragon
Nem volt semmi, ne vergõdj.

ákkor volt 😛P

Positive Mental Attitude

BoneDragon
Most sincs...

nem volt, most van 😄D

Positive Mental Attitude

BoneDragon
Ma nem is volt world down. 😄

igy van az EU server ma jo volt.
Csinaltak kulon phaseket ezzel csonkentve a laggot es a sort is.
Amugy usa szerveren valoszinu 50-100 al nagyobb a ping mint EU-n.
USA-n is voltam nemvettem eszre hogy laggolnak ott se.

Nekem semmi bajom az EU szeróval csak az US án kezdtem és már a PvP ket csinálom. Lehetõségként ajánlottam a league át nem kötelezõ jelentkezni csak akinek kedve van és az US szerver hõseit választotta.<#wink>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Pedig semmi gond nem volt mai nap a serverrel, leállás sem volt. A hiba az ön készülékében van.

Én mindenképp magyar társaságot szeretnék, mert a társalgási szintû angolom mondhatni elég gyenge. 😊
Az EU szerverrõl eddig nem sok jót hallottam, de gondoltam megnézem, ha már Dragon ajánlja hogy ne különcködjünk. Sajna ez fogadott: World Down.
Mér kell ennyire ragaszkodni az EU-hoz, ha csak a baj van vele? US-en eddig simán be tudtam lépni, sosem laggoltam, de egyébként "mindenkinek szive joga oda menni ahova szeretne" 😊
mindenkinek szive joga oda menni ahova szeretne 😊
Amugy meg eleg sokan ockodnak a szokasos magyar tomeg guildektol.

BoneDragon
Ez az mindenki menjen máshova. Így is van már 2 guild eu szerveren, miért kell különcködni?

Bocsi én hõs oldalon harcolok tárgytalan az elõzõ hsz em.

Én US ás vagyok <#wave> és lassan elindítom az US league mat ha érdekel .

Helló mindenki! 2 napja akadtam rá erre a gaméra, és kezdtem is egy karit US szerveren Villain oldalon. Jó lenne tudni, hogy vannak-e még itt magyarok, mert eddig a shoutra egy ember reagált és azt mondta hogy mindenki átmegy EU-ra. Érdemes tovább fejlõdni, vagy kezdjek EU-s karit.
Ingame név: Asgardi Midgard.
Köszi, megpróbálta azt is de miután majdnem egy teljes napig hagytam akkor meguntam. Valami más ötlet?
Nyomj F2 õt és Emotes

Elsõ kérdésrõl nem nagyon tudok, de a második annyi, hogy pl. a táncolás /dance.. tehát magától értetõdik hogy az angol ige szavak kellenek / után!

sziasztok!

nincs valami módja a játékban vagy a honlapon hogy megnézzem a játékosokat? (valami leaderboard szerûségre gondolok)

és még valami: hogy lehet ilyen hülyeségeket csinálni mint a táncolás meg ülés meg hasonló...
andrew1988
annyi baj legyen 😊
sorcerer megteszi

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

De sajnos nincs kártyalap bûvölés a játékon belül. 😞

andrew1988
jaja... csak a twisted fate foglalt volt már 😄

Sorry boss. 😞

#965: na látod, tudsz ha akarsz, kérdeztél válaszoltunk. Aki erre felkapja a vizet, nem ide való, már bocsánat..

szabii98
Tudom mi az az MMO. A játékról magáról kérdeztem, hogy ez miféle játék, már megnéztem pár videót és láttam eleget hogy kipróbáljam.

I met God. She's black

Grr1234
Az Twisted Fate.

Nem azzal van gáz, hogy kérdezel, hanem hogy egy MMO-nak úgy nagy lényege nincs, fejlõdsz, partyzol, PvP-zel, raidelsz és ennyi.
Alap dolog, ha meg tényleg annyira érdekelne, akkor már utána olvastál volna..

szabii98
Elnézést hogy kérdezni mertem.

I met God. She's black

Ismerõs név, csak nem LoL karakter? 😄

Am nekem a Staff vált be eléggé. 😄

CalebJoe
na vajon mirõl szólhat egy mmo meg egy képregény? egyébként 2másodpercbe telt http://www.gamestar.hu/dc-universe-online.html
szabii98
Na ide is érdemes volt benézni..
#957:
<#wow3>
Bocs, de nagyon lenézel, még úgyis hogy nem ismersz. Grat.

I met God. She's black

ilyen bugyogós harisnyás raj emberek csiklandozzák egymást😊
BoneDragon
<#wilting> Bocs 18+ game, go lego universe. 😄

Jockey
segits magadon es isten is megsegit..ha nem akkor keress mas topikot..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

szabii98
Mi ez a játék, mirõl szól? Valaki helpeljen 😄

I met God. She's black

rifle rosszul irtam amugy igen 2 kezes automata ranged
nekem bevált.

Szia
Feltételezem az EU szerón vagytok ti is. De ha nem akkor mi jelentkeznénk.
1. Last Shade
2. holecsko Hun
3. Harbinger HUN

sziasztok!

Megalakult HÕS oldalon: IgazságLigája nevû klán! (10tagunk már van)😊

Ha hõs vagy akkor jelenzkezz: AltR (Klánvezér) v. Bazs107 & Videjo (Vezetõk), SeXta és MaMuSz.

várjuk minden kedves jelentkezõt aki hõsiességet és bátorságot érez magában😊
Tatyla
rifle? mint géppisztoly?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

én a rifel re szavazok

Tatyla
akkor mit?
de mindegy amíg nem oldják meg ezt a laggfost nem oldják meg hanyagolom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fejlodeshez hasznalj mas fegyvert sztem ne dual pistolt

Tatyla
sorcery summoner vagyok dual pistollal valaki egy jó tálent kiosztást linkelhetne mert már pakoltam össze-vissza 😄

Szóval átmentünk megnézni az EU szervert, de továbbra is igen lagos. 5-10 másodperc mire látom sérülni az ellenfelet, az ütést követõen. Továbbra is US párti vagyok.😊
most meg használok egy ticketet teleportál és csak tölt tölt tölt
rövid életû lesz nálam ez a játék ha így folytatja

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

van egy küldim elküld universityhez bemegyek de nem lehet tovább folytatni sõt kiloggolni sem, másnál is volt hasonló?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

andrew1988
sziasztok...
van magyar guild? szívesen csatlakoznék 😊

Twister Fate néven vagyok online

De azt tudom, hogy van külön Raidelés ha lenyomom az y-nál, de nekem a J gomb lenyomásánál jelent meg egy rakás quest amiket a watchtowerben vettem fel.

BoneDragon
Azok raid questek amikrõl beszélsz. Egyedül nem is fog menni. 😊

Nekem következõ a kérdésem, ugye elértem a lvl 30-at és megnyilt egy rakás új küldetés, megpróbáltam egykettõbe belekezdeni, de kb éltem 5 másodpercig 😄 Hogyan tudnék fasza armorokat szerezni hogy esetleg megtudjam csinálni azokat a questeket, most sincsenek olyan gagyi cuccaim, de mégiscsak jobb lenne táposabb cuccokkal.

Csináltam egy másik karit, ami ugyan csak gonosz, de jobban bejön. M Key névvel meg is találtok fenn. Majd egy liga invitációt elfogadnék Sully. 😄